|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
31.3.2011 10:52:54   
aqua77
dones sem čist fuč, me je žalostna novica o mikli čist podrla.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
31.3.2011 14:12:45   
ledenka
mene tud user posted image user posted image user posted image  pa še včeraj je tako lepo zgledalo user posted image user posted image user posted image  sem čisto out.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
1.4.2011 0:03:16   
Klarilu
miklaromček če karkoli rabiš ...user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
1.4.2011 7:47:59   
~Biba~
ojojuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
1.4.2011 10:03:27   
ledenka
že ves čas tuhtam, zakaj se to dogaja takim fajn puncam... nimam odgovora, žal.

mikli moja user posted image user posted image user posted image  ti pošiljam objemčke. mislim nate in jočem s teboj. tako zelo zelo hudo mi je...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
1.4.2011 23:36:44   
Serendipity
mikli - *hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs*

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
3.4.2011 21:38:48   
ledenka
punce moje... kje ste vse?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
3.4.2011 22:48:55   
Anonimen
zaposlene user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1658
4.4.2011 8:47:12   
aqua77
Evo mene!!! user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
4.4.2011 9:35:43   
~Biba~
sonček, delo na vrtu, pikniki, sprehodi in kavice na sončeku...+ služba.... in dan ima premalo uruser posted image
upam, da se tudi v vas prebuja pomlad...jaz sem čist uiwwwiuwiuwaaaiiiiiiii user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
4.4.2011 10:03:36   
ledenka
user posted image

user posted image

kavica in čajček user posted image  

vikend je bil leeeep, čist poleten! me je ful sonce požgalo, dobro, da je bil M v dolgih rokavih user posted image  

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
4.4.2011 10:11:11   
aqua77
Ojla,

pri nas je bilo tudi prečudovito!!! user posted image  Sem bila že v kratkih rokavih na terasicah!!! :-) Kak paše lepo vreme, je blo v bistvu že skor poletje na obali!!! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
4.4.2011 10:12:53   
ledenka
aquič, sej mi smo bli na obali user posted image  2 km od Kanegre user posted image  

smo pekli na žaru, M je letal okoli in lovil vaške cucke... edin na kavo kam ven se nam ni dalo it. bi se blo treba v avto vsest.

pa odojki se že vrtijo, njamiiiiii

< Sporočilo je popravil ledenka -- 4.4.2011 10:14:11 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
4.4.2011 10:14:20   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

aquič, sej mi smo bli na obali user posted image  2 km od Kanegre user posted image  

smo pekli na žaru, M je letal okoli in lovil vaške cucke...

in packa se nisi javla, pa za ovinkom si bla!!!!  user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
4.4.2011 11:24:52   
Serendipity
Tale je pa ............. zame in moj :)

user posted image

In vam dobrovoljno dovolim, da si delate lušte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
4.4.2011 15:35:54   
~Biba~
Ob kapučinu odkrila super zadevo...upam da bo vam prišla prav, ko kdo kaj vpraša, pa se vam ne da odgovarjat....
recimo ..pozna katera dober recept za sladoled?

http://lmgtfy.com/   na tej strani vpišite recept za sladoled, nato kliknite iskanje..in spodaj se vam izpiše link:  

kopirajte link in vojla...

http://lmgtfy.com/?q=recept+za+sladoled  user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
4.4.2011 22:46:04   
ledenka
se*, sej sam gledam user posted image  

ponedeljek je mimo, petek se bliža user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
5.4.2011 5:15:34   
viČipU
mikla... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
5.4.2011 5:17:27   
viČipU
ostalim in tudi tebi mikla zelim pa d bi od zdej naprej (ce se neuser posted image  ) hodile po
user posted image  cvetju in bile obdane z dobrimi, pozitivnimi stvarmi user posted image

ViČipU ma vas rad user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
5.4.2011 12:49:57   
aqua77
IIIIII, vičupiču, kak si pa to lepo napisala, pa kake seksi rumene allstarke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torek je in petek se bliža!!!! user posted image user posted image user posted image  V četrtek mamo pa 3D - 4D!!! user posted image user posted image user posted image  Komi čakam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
6.4.2011 4:34:42   
viČipU
so hude rumene a ne, take sOnCne user posted image user posted image user posted image

aquic jz pa ne vem kaj je na tork pa cetrtrk? help* me wanna know user posted image user posted image

aja pa 3d,4d bos poslala a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
6.4.2011 9:49:17   
ledenka
iiii, komaj čakam, tele 3-4D slikce so tako kjut user posted image

kuki, kaj pa ti delaš pokonc ob tem času???

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
6.4.2011 10:22:17   
aqua77
kuki, a ni bla tole dons mal zgodnja ura??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

torek, pa četrtek - torek pomeni še 3 dni do petka!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pol pa vikend!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
četrtek pa 3D, 4D!!! user posted image user posted image user posted image  ob 12, moj dragi je bil že 5x z mano na UZ, jutri ma pa nek nujen sestanek, tako da bom s seboj vzela sineta in mami, in se že oba fuuuuul veselita!!! user posted image user posted image user posted image  dragi pa dobi pol slikice in filemček za pogledat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
6.4.2011 12:20:41   
ledenka
super, moja mama je tudi bila enkrat z mano na UZ, so ji kar solze šle user posted image  

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
6.4.2011 13:43:31   
aqua77
Pri nas je pa danes tak lep dan, pa sonček, pa toplo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Me mal pomlad meče... Se mi vid... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......