Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 31.3.2011 10:52:54
|
|
|
|
aqua77
|
dones sem čist fuč, me je žalostna novica o mikli čist podrla....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 31.3.2011 14:12:45
|
|
|
|
ledenka
|
mene tud pa še včeraj je tako lepo zgledalo sem čisto out.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.4.2011 0:03:16
|
|
|
|
Klarilu
|
miklaromček če karkoli rabiš ...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.4.2011 7:47:59
|
|
|
|
~Biba~
|
ojoj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.4.2011 10:03:27
|
|
|
|
ledenka
|
že ves čas tuhtam, zakaj se to dogaja takim fajn puncam... nimam odgovora, žal. mikli moja ti pošiljam objemčke. mislim nate in jočem s teboj. tako zelo zelo hudo mi je...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.4.2011 23:36:44
|
|
|
|
Serendipity
|
mikli - *hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs*
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.4.2011 21:38:48
|
|
|
|
ledenka
|
punce moje... kje ste vse?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.4.2011 22:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
zaposlene
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.4.2011 8:47:12
|
|
|
|
aqua77
|
Evo mene!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.4.2011 9:35:43
|
|
|
|
~Biba~
|
sonček, delo na vrtu, pikniki, sprehodi in kavice na sončeku...+ služba.... in dan ima premalo ur upam, da se tudi v vas prebuja pomlad...jaz sem čist uiwwwiuwiuwaaaiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.4.2011 10:03:36
|
|
|
|
ledenka
|
kavica in čajček vikend je bil leeeep, čist poleten! me je ful sonce požgalo, dobro, da je bil M v dolgih rokavih
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.4.2011 10:11:11
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla, pri nas je bilo tudi prečudovito!!! Sem bila že v kratkih rokavih na terasicah!!! :-) Kak paše lepo vreme, je blo v bistvu že skor poletje na obali!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.4.2011 10:12:53
|
|
|
|
ledenka
|
aquič, sej mi smo bli na obali 2 km od Kanegre smo pekli na žaru, M je letal okoli in lovil vaške cucke... edin na kavo kam ven se nam ni dalo it. bi se blo treba v avto vsest. pa odojki se že vrtijo, njamiiiiii
< Sporočilo je popravil ledenka -- 4.4.2011 10:14:11 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.4.2011 10:14:20
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aquič, sej mi smo bli na obali 2 km od Kanegre smo pekli na žaru, M je letal okoli in lovil vaške cucke... in packa se nisi javla, pa za ovinkom si bla!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.4.2011 11:24:52
|
|
|
|
Serendipity
|
Tale je pa ............. zame in moj :) In vam dobrovoljno dovolim, da si delate lušte
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.4.2011 15:35:54
|
|
|
|
~Biba~
|
Ob kapučinu odkrila super zadevo...upam da bo vam prišla prav, ko kdo kaj vpraša, pa se vam ne da odgovarjat.... recimo ..pozna katera dober recept za sladoled? http://lmgtfy.com/ na tej strani vpišite recept za sladoled, nato kliknite iskanje..in spodaj se vam izpiše link: kopirajte link in vojla... http://lmgtfy.com/?q=recept+za+sladoled
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.4.2011 22:46:04
|
|
|
|
ledenka
|
se*, sej sam gledam ponedeljek je mimo, petek se bliža
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.4.2011 5:15:34
|
|
|
|
viČipU
|
mikla...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.4.2011 5:17:27
|
|
|
|
viČipU
|
ostalim in tudi tebi mikla zelim pa d bi od zdej naprej (ce se ne ) hodile po cvetju in bile obdane z dobrimi, pozitivnimi stvarmi ViČipU ma vas rad
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.4.2011 12:49:57
|
|
|
|
aqua77
|
IIIIII, vičupiču, kak si pa to lepo napisala, pa kake seksi rumene allstarke! Torek je in petek se bliža!!!! V četrtek mamo pa 3D - 4D!!! Komi čakam!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.4.2011 4:34:42
|
|
|
|
viČipU
|
so hude rumene a ne, take sOnCne aquic jz pa ne vem kaj je na tork pa cetrtrk? help* me wanna know aja pa 3d,4d bos poslala a ne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.4.2011 9:49:17
|
|
|
|
ledenka
|
iiii, komaj čakam, tele 3-4D slikce so tako kjut kuki, kaj pa ti delaš pokonc ob tem času???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.4.2011 10:22:17
|
|
|
|
aqua77
|
kuki, a ni bla tole dons mal zgodnja ura??? torek, pa četrtek - torek pomeni še 3 dni do petka!!!! pol pa vikend!!!! četrtek pa 3D, 4D!!! ob 12, moj dragi je bil že 5x z mano na UZ, jutri ma pa nek nujen sestanek, tako da bom s seboj vzela sineta in mami, in se že oba fuuuuul veselita!!! dragi pa dobi pol slikice in filemček za pogledat!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.4.2011 12:20:41
|
|
|
|
ledenka
|
super, moja mama je tudi bila enkrat z mano na UZ, so ji kar solze šle
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.4.2011 13:43:31
|
|
|
|
aqua77
|
Pri nas je pa danes tak lep dan, pa sonček, pa toplo.... Me mal pomlad meče... Se mi vid...
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......