|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
25.9.2010 7:42:32   
aqua77
Evo mene na raport z UZ-ja.

Mamo enega zelo zrelega folikelčka, sledita mu še ene dva trdno za petami, drobižek se pa trudi vse skupaj dohiteti. user posted image
Danes zvečer pade stopka, v ponedeljek pa punkcija. Upam da mi bo uspelo doseči moj osebni rekord - 5 polnih frnikulc. Ata pravi da imamo možnost... user posted image user posted image user posted image user posted image V ponedeljek pa bomo vidli, kaj je od tega materiala uporabnega.

Lep pozdravček, lep vikend in čim manj dežja in poplav...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 276
25.9.2010 9:12:45   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

pikica pa ni kul user posted image

LUBIKA??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 277
25.9.2010 9:14:05   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Mamo enega zelo zrelega folikelčka, sledita mu še ene dva trdno za petami, drobižek se pa trudi vse skupaj dohiteti. user posted image
Danes zvečer pade stopka, v ponedeljek pa punkcija. Upam da mi bo uspelo doseči moj osebni rekord - 5 polnih frnikulc. Ata pravi da imamo možnost... user posted image user posted image user posted image user posted image V ponedeljek pa bomo vidli, kaj je od tega materiala uporabnega.

Ijeeeee! Pooolnoooo ceeelic, potem se bod pa vse oplodile in bo naša vodica imela ceeeel nogometni klub doma! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 278
25.9.2010 9:41:16   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

user posted image user posted image user posted image  aqui caka na JajoTA pa PajoTa al pa Đino e Pino al neki tazga user posted image user posted image user posted image

drzim pestke zate Aqui

pr men je pa tko d sm baje pikica k se ji je zdej zacel nov poglavje.. startat iz nule in to sama user posted image  
veceri so najtezji... user posted image

pa v sredo mam izpit tko d se probam ucit.. gre bl svoh, ampak poskusam pa.. kar bo bo a ne.. pol pa se ta bedn dez pa sami depresivni komadi na radiu..
kok je lusnoo...NOT
Ijeeeee! Pooolnoooo ceeelic, potem se bod pa vse oplodile in bo naša vodica imela ceeeel nogometni klub doma! user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 279
25.9.2010 9:42:29   
~Biba~
No da se spet malo oglasim preden letim v mesto...sem v gužviuser posted image hb vsaj na dan d ne mislim tolikouser posted image

murkica kako veliko pupo že imaš...pa kake lepe očke in laseke ima, čudovita princeska.

akvica user posted image user posted image aplavz za tvoje frnikule...zdaj pa s polno paro in veliko optimizma naprej(joj kak mi ta optimizem gre na živce, če mi ga kdo omeniuser posted image )

larilu....vaja pa res dela mojstra..ti 2 zadnji sta mi všeč...je vse bolj zapolnjeno na sliki...ne deluje prazno. pa tudi za službo, bo prišel pravi trenutek...držim pesti, da čim prej.

Nončika...že pijete na deco od kolegice?user posted image

ledenka ima akcijo, tak da ne bomo motiliuser posted image

pikica upam, da ni kaj hudega, mislim nateuser posted image

Se čez vikend bo dež..boš lažje prevajala, če neš zraven zaspalauser posted image

moje počutje...pod nulouser posted image mislim da se najavlauser posted image , je poslala rjav izcedek vnaprej v vizitouser posted image sem danes zjutraj user posted image ko psihopat...je pomagalouser posted image samo moje oči so ko zabubane zdaj.
še vedno si govorim, dokler se ne vlije, je še upanje...to bom si zdaj 2 dni govorila, tak da bom spet polna upanja, in ko bo res prišla, se lahko še enkrat user posted image ..kdo bi me razumeluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 280
25.9.2010 10:02:22   
kuki monstr
biba drzim pestke d ni user posted image  kr posl jo nekam.. aja to sm zdej jz user posted image  sej veste kdo user posted image  

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 281
25.9.2010 10:13:08   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr

biba drzim pestke d ni user posted image  kr posl jo nekam.. aja to sm zdej jz user posted image  sej veste kdo user posted image  

Iiiiii, pokolin v novi podobi user posted image user posted image user posted image user posted image

Miša? Sama? Je to kar mislim? user posted image Žal mi je lubika, če je tako. *tisoč objemčkov* Tu sem, če me boš rabila.. Drži se... user posted image user posted image user posted image

bibi - upam, d ani to kar se ti dozdeva. Če pa slučajno je, jok in solze potem pa v nove boje!

(odgovor članu kuki monstr)
Neposredna povezava do sporočila: 282
25.9.2010 10:22:27   
kuki monstr
jp tako jeuser posted image  
sej tkole cez dan je ok, sam vecere morm se nekak prebrodit ...

a pol sm lepa user posted image user posted image  sm cookie zdej user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

Neposredna povezava do sporočila: 283
25.9.2010 11:01:59   
Serendipity

jp tako jeuser posted image  
sej tkole cez dan je ok, sam vecere morm se nekak prebrodit ...

a pol sm lepa user posted image user posted image  sm cookie zdej user posted image

ITAQ da si najlepšejša user posted image user posted image ! user posted image user posted image

*hugs*
Borka si in prebrodila boš tole! Me ti bomo pa stale ob strani! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 284
25.9.2010 11:05:26   
Anonimen
ti moj kuki nč ne skrbi vse se bo porihtalo in tko kot sem napisala verjemi da te bo sreča kmalu spet obiskalauser posted image do takrat imaš pa nas tle user posted image user posted image user posted image sej bi ti rekla da pridi  do nas sam ful dežek pada pa nočem da bi se šla kakšnega smučanja na vodi tko da mogoče naslednji vikend?user posted image
aqua a vidiš kaj naredi pozitiv vabrejšn v mislihuser posted image držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 285
25.9.2010 11:07:00   
Anonimen
OH kaj jaz zamujam user posted image

Kukica en veeeeelik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate!!! Kaj se je pa zgodilo? user posted image

biba upam, da je izcedek ugnezditvena user posted image Če pa ni pa tko kot je Se*ki napisala - jok in dretje, naslednji mesec pa v nove boje - spet polna oiptimizma... Ni hudič, da optimizem ne prežene te hudičke user posted image user posted image user posted image

Aqui držim pesti, da se vse frnikolce oplodijo in boš mela res veliiiiiko možnosti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 286
25.9.2010 11:07:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

ITAQ da si najlepšejša user posted image user posted image ! user posted image user posted image

*hugs*

mislim to je že samoumevno tok da vešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 287
25.9.2010 11:15:21   
kuki monstr
a misls d vem user posted image   trenutno nc ne vem user posted image user posted image
bom mogla veckrt slisat al pa prebrat user posted image user posted image user posted image  hehe.. joke

zdej saj okice nimam tok zabuhle..zjutri sm bla se taksna okol oci k napihnjena zaba user posted image user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
25.9.2010 11:18:57   
Serendipity

a misls d vem user posted image   trenutno nc ne vem user posted image user posted image
bom mogla veckrt slisat al pa prebrat user posted image user posted image user posted image  hehe.. joke

zdej saj okice nimam tok zabuhle..zjutri sm bla se taksna okol oci k napihnjena zaba user posted image user posted image

A, to so tebe zjutraj na 24 ur kazali? Mi je bila znana oseba, ampak te žabje okice mi niso zraven pasale. user posted image user posted image user posted image user posted image
Jok, kričanje in čas. Pa mogoče kakšna boksarska vreča ali dve. In izlet v Prekmurje. In step by step, pa bo naša piki spet smešek, brez bolečega srčka...

Neposredna povezava do sporočila: 289
25.9.2010 11:24:24   
kuki monstr
user posted image
taksna sm user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 290
25.9.2010 12:17:10   
Serendipity

user posted image
taksna sm user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Jaaa, samo res so potem tebe kazali. Kje so pa bjondek laseki? Pod klobukom?

Neposredna povezava do sporočila: 291
25.9.2010 13:43:27   
kuki monstr
v copku jih mam trenutno pa skrite pod klobuckom user posted image user posted image user posted image

d se mi neb blo treba ucit bi sla vn iz stnvanja..pa prsla domov sam spat.. aaaa... tale izpit je res t prav trenutek potrku user posted image
mam pa elektrotehniko.. jej jej jej.. od amperov pa voltov ipd. se mi ze mesa..
mam ****slus user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 292
25.9.2010 14:12:08   
Anonimen
kuki moj veš zdej si moraš ti mal frej vzet od vseh misli,tko da če rabiš idejo kako nardit ti jo lahko povem in sicer prideš k meni kjer te bosta tamala dva polno zaposlila jaz ti bom pa tortico nardila,pa kakšne piškotke pa tko a veš sej čokolada je dobra za možgančkeuser posted image vsaj izgovor je dobr če ne druzgauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 293
25.9.2010 14:19:31   
kuki monstr
larilu ena musica se po tvojmu profilcku sprehaja user posted image user posted image user posted image

jz mam ze Piiippsss v roki pa po ekranu spricam... sam je trdoziva tale musica user posted image user posted image user posted image  

za obisk ta vikend nou slo.. so Amperi na prvem mestu user posted image  nasledn je ze lazje k zaenkrt nimam se nc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
25.9.2010 15:06:50   
~Biba~
kuki monstr user posted image user posted image koji nick..pa lih ti...ko te tvoja postava ful izda, da maš rada kukije, jauser posted image   glede tvoje situacije pa bogi bogi mali monsteruser posted image zvečer pa..hmm slivovka al pa vinček pomagauser posted image

larilu ta muha pa najedauser posted image joj kak jo bi...smao kaj ko bo potem monitor fučuser posted image

izcedka več ni od nikoder, upam, da bo zdaj mir...me pa oring kuha prehlad...mam že liter žajblovega čaja v riti...joooj komaj čakam ponedeljek..dan duser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 295
25.9.2010 16:26:54   
Anonimen
madonca a vse bi me poslale v lepšo deželco al kaj,sej res da sem nadležna sam pa za ubituser posted image
pa kuki pips mi niti do kolen ne sežeuser posted image
Bibek pa škoda monitorja itak sem pa too fast for youuser posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
25.9.2010 19:22:08   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

kuki monstr user posted image user posted image koji nick..pa lih ti...ko te tvoja postava ful izda, da maš rada kukije, jauser posted image   glede tvoje situacije pa bogi bogi mali monsteruser posted image zvečer pa..hmm slivovka al pa vinček pomagauser posted image

larilu ta muha pa najedauser posted image joj kak jo bi...smao kaj ko bo potem monitor fučuser posted image

izcedka več ni od nikoder, upam, da bo zdaj mir...me pa oring kuha prehlad...mam že liter žajblovega čaja v riti...joooj komaj čakam ponedeljek..dan duser posted image

maam rada kukije user posted image user posted image  sm sladkosned...ne maram pa slanih stvari (cipskov ipd.) user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kok navijam pa cakam s tabo na pondelk user posted image user posted image user posted image  dejmo rjav izcedek stran..siic siiic user posted image

larilu... jz komi pisem k nc ne vidm k mam cist poPIIIIpsan ekran user posted image user posted image user posted image

evo pa je vecer... tezek user posted image  skusam kao ne mislt na to.. sam je tezko... mogoce bom sla mal migat..sam dons sm pa res brez energije.
nocm se smilit sama seb... aaa..poreks..pisuka..je bela cesta... se kaj? aja prekle za kurnk user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 297
25.9.2010 20:36:54   
Anonimen
kuki moj boš videla da bo lažje čez čas,sej bi ti rekla da ne misli na to ampak ker vem da to enostavno ne gre tko,ker vsaka stvar ima svoj pomen vendar lahko ti povem da BO lažje in še BOLJŠE,tako da kar glavo pokonci pikec moj jaz mam telefon celo noč pržgan tko da KADARKOLI lahko pošlješ sms ali pokličeš če hočeš lahko tudi jaz te pokličem tko da 100% sem ti na voljo in ostalim tud sam druge nimajo moj cifre no razen živčkauser posted image evo neki tazga te bo pa čakal ko boš prišla k meni :
user posted image bele kučme (vanili krema,kokos,temna čokolada) in pa obljubljeno darilce ki te čaka če ti bo všeč vendar če ti ne bo te bom povsem razumela vendar ko boš prišla na obisk prineseš SAMO SEBE!!!
user posted image
PIPS mi nč ne more,sm trdovratna k ta najhuj grd madežuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 298
25.9.2010 20:37:32   
Anonimen
Kukica rade te mamo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo pa vnetega ušeska... Menda da kr ornk. Ampak brez vročine user posted image Samo nenormalen jok cel dan user posted image   No zdej imamo Hiconcil in Calpol in zdej se fantek igra z babičino posodo user posted image Ja v PREKMURJU SMO!!!!   Joj kok bi jst tuki živela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zakaj ni nikjer nobenega stanovanja za nas? Al pa hiške... Pa službe??? user posted image

No tko... Monca je mlejčni močnik skujala tak ka morem iti malomi gesti davat user posted image

PRIDEM NAZAJ!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
25.9.2010 21:26:15   
Nončika
vodica, poročaj kako si opravila pri atu.

kuki, saj bo. vem, da ni lepo in počasi bo boljše.

živček, ni bajte za vas? pa jo hitro zazidajta. služba? eh, to pa je bolj težka. ti v P, jaz pa danes po LJ letam. majkujat, v tem dežju in nalivu. huh, še dobro, da smo najdli tale naš avtič. drugi teden me čaka ista fura.

seki, madonca, še dobro, da ste na svetu. sem skoraj mimo odšibala in pristala v L, hehe. nisem vajena tega našega prekmurskega bana.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

ime
symba

katero ime ti je lepše?

tadej (42%)

matic (58%)

Število vseh glasov: 104

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!