Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 7:42:32
|
|
|
|
aqua77
|
Evo mene na raport z UZ-ja. Mamo enega zelo zrelega folikelčka, sledita mu še ene dva trdno za petami, drobižek se pa trudi vse skupaj dohiteti. Danes zvečer pade stopka, v ponedeljek pa punkcija. Upam da mi bo uspelo doseči moj osebni rekord - 5 polnih frnikulc. Ata pravi da imamo možnost... V ponedeljek pa bomo vidli, kaj je od tega materiala uporabnega. Lep pozdravček, lep vikend in čim manj dežja in poplav...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 9:12:45
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. pikica pa ni kul LUBIKA???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 9:14:05
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Evo mene na raport z UZ-ja. Mamo enega zelo zrelega folikelčka, sledita mu še ene dva trdno za petami, drobižek se pa trudi vse skupaj dohiteti. Danes zvečer pade stopka, v ponedeljek pa punkcija. Upam da mi bo uspelo doseči moj osebni rekord - 5 polnih frnikulc. Ata pravi da imamo možnost... V ponedeljek pa bomo vidli, kaj je od tega materiala uporabnega. Lep pozdravček, lep vikend in čim manj dežja in poplav... Ijeeeee! Pooolnoooo ceeelic, potem se bod pa vse oplodile in bo naša vodica imela ceeeel nogometni klub doma!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 9:41:16
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Evo mene na raport z UZ-ja. Mamo enega zelo zrelega folikelčka, sledita mu še ene dva trdno za petami, drobižek se pa trudi vse skupaj dohiteti. Danes zvečer pade stopka, v ponedeljek pa punkcija. Upam da mi bo uspelo doseči moj osebni rekord - 5 polnih frnikulc. Ata pravi da imamo možnost... V ponedeljek pa bomo vidli, kaj je od tega materiala uporabnega. Lep pozdravček, lep vikend in čim manj dežja in poplav... aqui caka na JajoTA pa PajoTa al pa Đino e Pino al neki tazga drzim pestke zate Aqui pr men je pa tko d sm baje pikica k se ji je zdej zacel nov poglavje.. startat iz nule in to sama veceri so najtezji... pa v sredo mam izpit tko d se probam ucit.. gre bl svoh, ampak poskusam pa.. kar bo bo a ne.. pol pa se ta bedn dez pa sami depresivni komadi na radiu.. kok je lusnoo...NOT Ijeeeee! Pooolnoooo ceeelic, potem se bod pa vse oplodile in bo naša vodica imela ceeeel nogometni klub doma!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 9:42:29
|
|
|
|
~Biba~
|
No da se spet malo oglasim preden letim v mesto...sem v gužvi hb vsaj na dan d ne mislim toliko murkica kako veliko pupo že imaš...pa kake lepe očke in laseke ima, čudovita princeska. akvica aplavz za tvoje frnikule...zdaj pa s polno paro in veliko optimizma naprej(joj kak mi ta optimizem gre na živce, če mi ga kdo omeni ) larilu....vaja pa res dela mojstra..ti 2 zadnji sta mi všeč...je vse bolj zapolnjeno na sliki...ne deluje prazno. pa tudi za službo, bo prišel pravi trenutek...držim pesti, da čim prej. Nončika...že pijete na deco od kolegice? ledenka ima akcijo, tak da ne bomo motili pikica upam, da ni kaj hudega, mislim nate Se čez vikend bo dež..boš lažje prevajala, če neš zraven zaspala moje počutje...pod nulo mislim da se najavla , je poslala rjav izcedek vnaprej v vizito sem danes zjutraj ko psihopat...je pomagalo samo moje oči so ko zabubane zdaj. še vedno si govorim, dokler se ne vlije, je še upanje...to bom si zdaj 2 dni govorila, tak da bom spet polna upanja, in ko bo res prišla, se lahko še enkrat ..kdo bi me razumel
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 10:02:22
|
|
|
|
kuki monstr
|
biba drzim pestke d ni kr posl jo nekam.. aja to sm zdej jz sej veste kdo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 10:13:08
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr biba drzim pestke d ni kr posl jo nekam.. aja to sm zdej jz sej veste kdo Iiiiii, pokolin v novi podobi Miša? Sama? Je to kar mislim? Žal mi je lubika, če je tako. *tisoč objemčkov* Tu sem, če me boš rabila.. Drži se... bibi - upam, d ani to kar se ti dozdeva. Če pa slučajno je, jok in solze potem pa v nove boje!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 10:22:27
|
|
|
|
kuki monstr
|
jp tako je sej tkole cez dan je ok, sam vecere morm se nekak prebrodit ... a pol sm lepa sm cookie zdej
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 11:01:59
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr jp tako je sej tkole cez dan je ok, sam vecere morm se nekak prebrodit ... a pol sm lepa sm cookie zdej ITAQ da si najlepšejša ! *hugs* Borka si in prebrodila boš tole! Me ti bomo pa stale ob strani!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 11:05:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ti moj kuki nč ne skrbi vse se bo porihtalo in tko kot sem napisala verjemi da te bo sreča kmalu spet obiskala do takrat imaš pa nas tle sej bi ti rekla da pridi do nas sam ful dežek pada pa nočem da bi se šla kakšnega smučanja na vodi tko da mogoče naslednji vikend? aqua a vidiš kaj naredi pozitiv vabrejšn v mislih držim pesti
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 11:07:00
|
|
|
|
Anonimen
|
OH kaj jaz zamujam Kukica en veeeeelik zate!!! Kaj se je pa zgodilo? biba upam, da je izcedek ugnezditvena Če pa ni pa tko kot je Se*ki napisala - jok in dretje, naslednji mesec pa v nove boje - spet polna oiptimizma... Ni hudič, da optimizem ne prežene te hudičke Aqui držim pesti, da se vse frnikolce oplodijo in boš mela res veliiiiiko možnosti za
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 11:07:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr a pol sm lepa sm cookie zdej ITAQ da si najlepšejša ! *hugs* mislim to je že samoumevno tok da veš
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 11:15:21
|
|
|
|
kuki monstr
|
a misls d vem trenutno nc ne vem bom mogla veckrt slisat al pa prebrat hehe.. joke zdej saj okice nimam tok zabuhle..zjutri sm bla se taksna okol oci k napihnjena zaba
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 11:18:57
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr a misls d vem trenutno nc ne vem bom mogla veckrt slisat al pa prebrat hehe.. joke zdej saj okice nimam tok zabuhle..zjutri sm bla se taksna okol oci k napihnjena zaba A, to so tebe zjutraj na 24 ur kazali? Mi je bila znana oseba, ampak te žabje okice mi niso zraven pasale. Jok, kričanje in čas. Pa mogoče kakšna boksarska vreča ali dve. In izlet v Prekmurje. In step by step, pa bo naša piki spet smešek, brez bolečega srčka...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 11:24:24
|
|
|
|
kuki monstr
|
taksna sm
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 12:17:10
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr taksna sm Jaaa, samo res so potem tebe kazali. Kje so pa bjondek laseki? Pod klobukom?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 13:43:27
|
|
|
|
kuki monstr
|
v copku jih mam trenutno pa skrite pod klobuckom d se mi neb blo treba ucit bi sla vn iz stnvanja..pa prsla domov sam spat.. aaaa... tale izpit je res t prav trenutek potrku mam pa elektrotehniko.. jej jej jej.. od amperov pa voltov ipd. se mi ze mesa.. mam ****slus
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 14:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
kuki moj veš zdej si moraš ti mal frej vzet od vseh misli,tko da če rabiš idejo kako nardit ti jo lahko povem in sicer prideš k meni kjer te bosta tamala dva polno zaposlila jaz ti bom pa tortico nardila,pa kakšne piškotke pa tko a veš sej čokolada je dobra za možgančke vsaj izgovor je dobr če ne druzga
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 14:19:31
|
|
|
|
kuki monstr
|
larilu ena musica se po tvojmu profilcku sprehaja jz mam ze Piiippsss v roki pa po ekranu spricam... sam je trdoziva tale musica za obisk ta vikend nou slo.. so Amperi na prvem mestu nasledn je ze lazje k zaenkrt nimam se nc
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 15:06:50
|
|
|
|
~Biba~
|
kuki monstr koji nick..pa lih ti...ko te tvoja postava ful izda, da maš rada kukije, ja glede tvoje situacije pa bogi bogi mali monster zvečer pa..hmm slivovka al pa vinček pomaga larilu ta muha pa najeda joj kak jo bi...smao kaj ko bo potem monitor fuč izcedka več ni od nikoder, upam, da bo zdaj mir...me pa oring kuha prehlad...mam že liter žajblovega čaja v riti...joooj komaj čakam ponedeljek..dan d
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 16:26:54
|
|
|
|
Anonimen
|
madonca a vse bi me poslale v lepšo deželco al kaj,sej res da sem nadležna sam pa za ubit pa kuki pips mi niti do kolen ne seže Bibek pa škoda monitorja itak sem pa too fast for you
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 19:22:08
|
|
|
|
kuki monstr
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ kuki monstr koji nick..pa lih ti...ko te tvoja postava ful izda, da maš rada kukije, ja glede tvoje situacije pa bogi bogi mali monster zvečer pa..hmm slivovka al pa vinček pomaga larilu ta muha pa najeda joj kak jo bi...smao kaj ko bo potem monitor fuč izcedka več ni od nikoder, upam, da bo zdaj mir...me pa oring kuha prehlad...mam že liter žajblovega čaja v riti...joooj komaj čakam ponedeljek..dan d maam rada kukije sm sladkosned...ne maram pa slanih stvari (cipskov ipd.) kok navijam pa cakam s tabo na pondelk dejmo rjav izcedek stran..siic siiic larilu... jz komi pisem k nc ne vidm k mam cist poPIIIIpsan ekran evo pa je vecer... tezek skusam kao ne mislt na to.. sam je tezko... mogoce bom sla mal migat..sam dons sm pa res brez energije. nocm se smilit sama seb... aaa..poreks..pisuka..je bela cesta... se kaj? aja prekle za kurnk
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 20:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
kuki moj boš videla da bo lažje čez čas,sej bi ti rekla da ne misli na to ampak ker vem da to enostavno ne gre tko,ker vsaka stvar ima svoj pomen vendar lahko ti povem da BO lažje in še BOLJŠE,tako da kar glavo pokonci pikec moj jaz mam telefon celo noč pržgan tko da KADARKOLI lahko pošlješ sms ali pokličeš če hočeš lahko tudi jaz te pokličem tko da 100% sem ti na voljo in ostalim tud sam druge nimajo moj cifre no razen živčka evo neki tazga te bo pa čakal ko boš prišla k meni : bele kučme (vanili krema,kokos,temna čokolada) in pa obljubljeno darilce ki te čaka če ti bo všeč vendar če ti ne bo te bom povsem razumela vendar ko boš prišla na obisk prineseš SAMO SEBE!!! PIPS mi nč ne more,sm trdovratna k ta najhuj grd madež
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 20:37:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kukica rade te mamo!!!! Mi mamo pa vnetega ušeska... Menda da kr ornk. Ampak brez vročine Samo nenormalen jok cel dan No zdej imamo Hiconcil in Calpol in zdej se fantek igra z babičino posodo Ja v PREKMURJU SMO!!!! Joj kok bi jst tuki živela Zakaj ni nikjer nobenega stanovanja za nas? Al pa hiške... Pa službe??? No tko... Monca je mlejčni močnik skujala tak ka morem iti malomi gesti davat PRIDEM NAZAJ!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 21:26:15
|
|
|
|
Nončika
|
vodica, poročaj kako si opravila pri atu. kuki, saj bo. vem, da ni lepo in počasi bo boljše. živček, ni bajte za vas? pa jo hitro zazidajta. služba? eh, to pa je bolj težka. ti v P, jaz pa danes po LJ letam. majkujat, v tem dežju in nalivu. huh, še dobro, da smo najdli tale naš avtič. drugi teden me čaka ista fura. seki, madonca, še dobro, da ste na svetu. sem skoraj mimo odšibala in pristala v L, hehe. nisem vajena tega našega prekmurskega bana.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
imesymbakatero ime ti je lepše?tadej (
42%)
matic (
58%)
Število vseh glasov: 104Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!