Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 7:39:06
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. dober vecer pikico pa tooooookkk zebe ze cel dan spila hektolitr caja, oblecena k medo.. zdej bom sla pa mal razmogat kostke pa cirkulacijo zagnat na full d bo saj mal toplote v men.. drgac se na rr ne bom mogla pisat pa bom sam uehfohfhnwčeofihčfhčewhfčiewhfpčfehoifhirhfiowehfpwhfp pisala k se mi bodo tok roke tresle zebeeeeeeeee aaaaaa lep pozdrav vsem, pa objeeemmmceek btw ni me poplavl..je pa ceste cist poplavl in edina moznost d pridem v lj je cez hribe tko d zdej se manj spim k prej..k morm prej jt na siht d nism v guzvi k vsi cez hribe hodmo do avtoceste ja kaj cmo... ce je pa vodica svoje nrdila... aqua aqua ne vem s cim smo se ti tuki pr ns tok zameril d si nas tkole zmocila pikec moj, če bi blo od mene odvisno, vsaj tebe ne bi tako zalila... No ja mogoče pa zaradi taplavih... Boš zdaj morala doma ostat pa se na svojga spravit in do nezavesti...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 7:46:02
|
|
|
|
pikicao.
|
jz ze v sluzbi biti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 7:47:46
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jz ze v sluzbi biti jz tudi...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 8:36:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jz ze v sluzbi biti jz tudi... jaz pa ne bi pa bila raje v službi ja,drugače sem prej tamavčija v vrtec pripeljala in mi pove vzgojiteljica da ful smrkajo in potem sem videla da to zmeri eni in isti otroc pa še kašljajo tok da se skor zadušijo tko da dober da je jutri sestanek ker jim bom "lepo" povedala da če je otrok bolan mi ga nima kej v vrtec vozit pa če ne dobijo bolniš imajo pa babice in če še delajo potem lahko pa one vzamejo dopust tko da nobenih izgovorov,tko da če jim pa otrok nič ne pomeni potem jih naj dajo pa v rejo kjer bodo skrbel zanje tko k se za gre,k če me pa kej razp.... je pa to da se izgovarjajo na službe
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 9:53:14
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro sem bla včeraj po doooooolgem času v gledališču... kolk sem to pogrešala. letos imam abonma, tako da sem "prisiljena" it enkrat na mesec. larilu, glede kašlja je pri M. tako, da je sicer zdrav, ampak po prebolelem prehladu kašlja še kake 2 tedna. jaz enako, nimaš kaj, ker je treba sluz spravit iz grla in pljuč. seveda če je zraven še zelen izcedek iz nosa in po možnosti malo vročine, je to nekaj drugega, potem je treba ostat doma... aqua, kdaj maš zdaj UZ? da vidimo, kak frnikolce rastejo nam pa so vodo ukinli na šihtu... zaj si jo moram hodit v wc iskat, pa čajčka ne morem kuhat... jezna!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 9:59:23
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dobro jutro sem bla včeraj po doooooolgem času v gledališču... kolk sem to pogrešala. letos imam abonma, tako da sem "prisiljena" it enkrat na mesec. larilu, glede kašlja je pri M. tako, da je sicer zdrav, ampak po prebolelem prehladu kašlja še kake 2 tedna. jaz enako, nimaš kaj, ker je treba sluz spravit iz grla in pljuč. seveda če je zraven še zelen izcedek iz nosa in po možnosti malo vročine, je to nekaj drugega, potem je treba ostat doma... aqua, kdaj maš zdaj UZ? da vidimo, kak frnikolce rastejo nam pa so vodo ukinli na šihtu... zaj si jo moram hodit v wc iskat, pa čajčka ne morem kuhat... jezna! servus ajsi, a ti pa kar v teater!!! Nobel!!! Kar privošči si!! Sem ti kar mal fouš, ker v naših krajih ni neke posebne ponudbe za tovrstne zadeve. UZ imam v četrtek, bo Ata preveru kakšna jajca valim...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 10:24:18
|
|
|
|
pikicao.
|
pol se pa aqua usput oglasi pr men na firmi :)) v cetrtk larilu dej ze prezen to bolezen iz hiske.. ce ne bom jz prsla z metlo trajbat viruse pa bacile. hahaha ajsi tooooo caaaaajjj ouje ouje ouje a ti jz vode kej posodm.. pr ns jo je dost ampak ti jo samo posodm .. bos mogla vracat kapljico po kapljico.. d bo dalj trajal , se* plauga mas!!! ziva ti tuddddd
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 10:32:40
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. pol se pa aqua usput oglasi pr men na firmi :)) v cetrtk a si ti ob 5 zjutraj že na šihtu al kako???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 10:44:51
|
|
|
|
pikicao.
|
ne ob 5:30 pa res
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 10:45:25
|
|
|
|
pikicao.
|
tko d
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 21.9.2010 10:46:05 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 11:21:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. tko d oki doki, jaz začnem ob 5.00, ob 5.10 - 5.15 grem iz ordinacije in zavtim tel in te pokličem, pa me čisto nič ne briga če koga zbudim!!! Ima da si redi stedi gou!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 11:23:37
|
|
|
|
ledenka
|
a bosta šle na Petrol na kavo al kaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 11:24:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a bosta šle na Petrol na kavo al kaj u termuski jo bo pika sabo prnesla, če me že vabi!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 11:26:58
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a bosta šle na Petrol na kavo al kaj u termuski jo bo pika sabo prnesla, če me že vabi!!!! hahahahahahaha pa svizec zavije cokolado
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 11:28:20
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a bosta šle na Petrol na kavo al kaj u termuski jo bo pika sabo prnesla, če me že vabi!!!! hahahahahahaha pa svizec zavije cokolado ne, čokolade pa nebi na vse zgodaj, lah pa v vrečki rjav cukr zravn prineseš...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 11:47:48
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a bosta šle na Petrol na kavo al kaj u termuski jo bo pika sabo prnesla, če me že vabi!!!! hahahahahahaha pa svizec zavije cokolado ne, čokolade pa nebi na vse zgodaj, lah pa v vrečki rjav cukr zravn prineseš... rjavga ni.. je sam zelen z blescicam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 11:49:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a bosta šle na Petrol na kavo al kaj u termuski jo bo pika sabo prnesla, če me že vabi!!!! hahahahahahaha pa svizec zavije cokolado ne, čokolade pa nebi na vse zgodaj, lah pa v vrečki rjav cukr zravn prineseš... rjavga ni.. je sam zelen z blescicam , pol pa sam bleščice sabo prines, za cukr bova pa poskrbele, ko se bova zgledale in čvekat zacele....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 11:57:10
|
|
|
|
aqua77
|
piki neki sem zate najdla....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 12:16:20
|
|
|
|
pikicao.
|
wawawawawwwwwuuuuummm kok hud pigii hahaha k za okol stange plesat a mi hoces kej povedat aquI???aaaa?? a me bos v cetrtk na kaksn sank vrgla pa stango namontirala ja adijooo blescice morjo bit pa itak vsepovsod.. cak veseli december se blizaa... to bom mela se v popku blescice ti aqua pa v useskih bova tko k carodej.. k kovanc potegne iza useska.. mi2 bova pa blescice ..ena iz popka druga pa uhlja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 12:20:24
|
|
|
|
ledenka
|
pigi, to bi bil tak decemberski predpraznični avatarček zate
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 12:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
lep avatarček je,pa od aqua ta nov je tud lušten
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 13:03:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. blescice morjo bit pa itak vsepovsod.. cak veseli december se blizaa... to bom mela se v popku blescice ti aqua pa v useskih bova tko k carodej.. k kovanc potegne iza useska.. mi2 bova pa blescice ..ena iz popka druga pa uhlja evo par predlogov, kaj zatlačt v popek la pa v uhlje... tale brava bi bla bolj za vodo... tole je pa za mojga pigija...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 13:05:32
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu lep avatarček je,pa od aqua ta nov je tud lušten hvala, sem iskala nekaj, kar bi se navezovalo nekako na temo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 21:25:48
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. se* plauga mas!!! A-a
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.9.2010 21:33:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. se* plauga mas!!! A-a A-A dvakrat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?