|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
25.9.2010 21:28:36   
kuki monstr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
solzice mi tecejo k sm vesela d mam vas ... hvala vam.. d mi stojite ob strani user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 301
25.9.2010 22:17:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
solzice mi tecejo k sm vesela d mam vas ... hvala vam.. d mi stojite ob strani user posted image

pikec boš videla da bo kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kuki monstr)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
25.9.2010 22:24:13   
Anonimen
če so solzice sreče in veselja, naj tečejo... Če pa so solzice osamljenosti in žalosti, pa se morajo zliti, da jih lahko zmanjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
26.9.2010 8:09:18   
kuki monstr
jej jej jej pa mi je izdihnu se t drug laptop..kok je men lepo :-) zihr ste mi fous te srece,hahaha.adijo pamet ↲pism pa iz gsma.juhu za brezicno povezavo.saj neki.

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 304
26.9.2010 9:11:00   
Anonimen
Oh kuki... Sej bo boljše... Veš kako pravijo, ko ima hudič mlade jih gre na kup delat user posted image

DRŽI SE!!!

Neposredna povezava do sporočila: 305
26.9.2010 9:21:55   
Anonimen
ja madona kuki no,kaj je zdej to s tvojo srečo,ma veš ampak ponavadi je tko da po dežku posije sonček tko da ne se pustit user posted image sej verjamem da si že verjetno naveličana tega da ti vsi govorimo da bo bolje pa to ampak to je pač čist res in je oa tudi od tebe odvisno koliko hitro ampak ker si ti tak sonček verjamem da bo kmalu bolje,kar ne pomeni da boš pozabila sploh ne ampak bolelo ne bo več in spominjala se boš samo lepih trenutkov.Tko da ti lepo ostani naš sonček,me smo ti vedno na voljo za karkoli tko da če boš mela kak trenutek k bo težek sam sporoči pa se bomo kuj zmigale in v dobro voljo spravile,če nam ne bo uspelo se bomo pa vsaj potrudileuser posted image
sej veš i'll be there,.....
user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image
ups.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
26.9.2010 14:43:45   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Evo mene na raport z UZ-ja.

Mamo enega zelo zrelega folikelčka, sledita mu še ene dva trdno za petami, drobižek se pa trudi vse skupaj dohiteti. user posted image
Danes zvečer pade stopka, v ponedeljek pa punkcija. Upam da mi bo uspelo doseči moj osebni rekord - 5 polnih frnikulc. Ata pravi da imamo možnost... user posted image user posted image user posted image user posted image V ponedeljek pa bomo vidli, kaj je od tega materiala uporabnega.

Lep pozdravček, lep vikend in čim manj dežja in poplav...

Držim pestiuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 307
26.9.2010 20:09:58   
kuki monstr
kuki monstr je pa srecen.upam d bo tko naprej.s samskim zivljenjem sm zakljucla.solz nimam vec,ne gre vec.hehe.mam pa spt mojga ob seb..rada vas mam kr ste me bodrile in mi stale ob strani.mwa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 308
26.9.2010 20:35:15   
Anonimen
moj kuki biti srečen,moj kuki biti srečen user posted image user posted image ostalo sem ti pa že prek sms-a povedala

Neposredna povezava do sporočila: 309
26.9.2010 22:54:14   
Serendipity

kuki monstr je pa srecen.upam d bo tko naprej.s samskim zivljenjem sm zakljucla.solz nimam vec,ne gre vec.hehe.mam pa spt mojga ob seb..rada vas mam kr ste me bodrile in mi stale ob strani.mwa

OOOUUUUUUJEEEEE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja! Kuki srečen, seki srečna user posted image
Larilu - pridi mi monitor spucat, ker to muho nonstop mmlatim user posted image user posted image user posted image

bibika?

Neposredna povezava do sporočila: 310
27.9.2010 5:07:12   
kuki monstr
TukiPlesem

na tale komad sm zdle zjutri skakala po stnvanju user posted image user posted image user posted image ... pa kot vidte mi zopet racunalnik dela user posted image user posted image user posted image  t drug gre pa ta tedn v popravilo..sej bi blo cudn d bi 2 diska naenkrt skurl user posted image user posted image  tok (ne)srece pa res ne morm met user posted image

hvala se enkrt vseeeeem user posted image  love u

tko zdej pa Biba..dons mas d day..javi..vidis jz biti nestrpna

aqui..ti pa tud.. navijam zate k pr norcih ...gino e pino ma d prideta user posted image

larilu s tole musico si pa nrdila profit... vse mamo ekrane poflekane user posted image user posted image user posted image  komi cakam vikend

se* a ves kaj sm zadnjic nasla na racunalniku.. tvoje testke iz ang. user posted image user posted image  iiii...kok kjut.. sm sla kr mal resvat d sm se sprostila user posted image

ziva... kaj bi ti mela? stanovanje? kje? sej mogoce sm za casom sam a nisi zdej v S....?

aja punce moje, nism se cel vikend skor nc ucila.. tko d bo v sredo vrjetno prvi izpit k bom ruknla user posted image user posted image  upam d ne.. d ju3 k sm doma absorbiram vso snov, pa v sredo dopoldne ..popoldne pa pol pisem.. tko d v sredo moje drage borke... ob 16:00-17:00  ...NC DELAT, sam PESTKe zame stiskat user posted image user posted image user posted image

kje je pa ajsi?  

< Sporočilo je popravil kuki monstr -- 27.9.2010 5:08:46 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 311
27.9.2010 7:04:22   
Anonimen
Jutro!
user posted image
jaz sem čist sesuta pa zgleda da sem fasala angino,tko da me prov grdo grlo boli in nisem ziher ampak mam občutek da bom mogla it do dohtarceuser posted image
Kuki moj a vidiš kako se lahko sreča hitro obrne,tko da tud izpit boš naredila (kot vedno) sam nč bit površna ter ne dvomi v svoje odgovore!
user posted image
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 312
27.9.2010 7:14:57   
kuki monstr
ja larilu madonca..hit do zdravnice.. d spraus bacile stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
d se mi do vikenda pocajtasuser posted image user posted image user posted image user posted image

zrd izpita bom ju3 bolj ziucna..k se ju3 ucim na polno user posted image user posted image user posted image user posted image sam k sm na frisn postrihana pa nimam narastka..me mal skrbi d ne bo blondinka v men zmagala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
27.9.2010 9:40:19   
Anonimen
Dobro jutro...

JEAH JEAH JEAH!!! Kuki monstr vesela živa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej se pejt pa UČIT! user posted image

Biba oglasi se... Smo na trnih s tabo user posted image user posted image user posted image

Aqui ti tudi? A je danes stopka? user posted image

Mi smo pa na bolniški user posted image user posted image user posted image Unetje ušes user posted image Pa otroku nič ni, ampak dokler je kao na antibiotikih ga morm met doma user posted image No ok... ni panike... bom vsaj končno stanovanje mal pospravla...

Kuki sem v Šentvidu, ja, ampak bi mela stanovanje v MS, da bi se tja preselila... Tam je življenje tok na izi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 314
27.9.2010 9:52:58   
ledenka
jutro user posted image  

smo bili na morju, sem malce kostke pregrela user posted image  

aquica, biba, navijamooooooo user posted image user posted image user posted image

kuki moja user posted image  za nazaj, upam, da si ok!

larilu user posted image user posted image user posted image  če te fejst daje grlo, kr k dohtarju, da ti da AB!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 315
27.9.2010 12:49:57   
kuki monstr
ucila se bom ju3 dons sm na sihti, pol mam pa vaje.. tko d pridem pozno domov..revcek jz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bibaaa????? mene biti zelooooo firbcna user posted image user posted image user posted image user posted image

kje je aquica?

pa larilu, a si sla po antibiotike??

ajsi, lepo d si pokukala... hvala za objemcke ..cenim to, full

ziva a kr v dödole land bi ti išla  user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa hit noska vrz v nepremicnine.net pa isci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nase bolne borke in za vse njihove malcke.. hit se pozdravt treba user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 316
27.9.2010 13:23:02   
Anonimen

ucila se bom ju3 dons sm na sihti, pol mam pa vaje.. tko d pridem pozno domov..revcek jz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bibaaa????? mene biti zelooooo firbcna user posted image user posted image user posted image user posted image

kje je aquica?

pa larilu, a si sla po antibiotike??

ajsi, lepo d si pokukala... hvala za objemcke ..cenim to, full

ziva a kr v dödole land bi ti išla  user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa hit noska vrz v nepremicnine.net pa isci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nase bolne borke in za vse njihove malcke.. hit se pozdravt treba user posted image

Mislim, da sta celo ene 2 oglasa user posted image Skoz spremljam drugače user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 317
27.9.2010 14:18:36   
Anonimen
ne jaz nisem nikamor šla,ni cajtauser posted image tamavčiju skoz nos brišem,pa tamalo iz mize dol dajemuser posted image
zdele morm pa mal po netu pobrskat za kakšno službo,sam kaj mi to pomaga k jaz nimam srečeuser posted image mi je mami rekla da jaz bom risala ona pa prodajalauser posted image no vsaj v smeh me je spravila če ne druzgauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
27.9.2010 14:46:04   
Anonimen
eh nč ni matruser posted image
tok me zdele ma da bi dala svoje slike ocenit da vidim kako pa za koliko bi jih ocenil,sam k me bo od sramu pobral če bi dobila odgovor da za v kako kanalizacijsko cev bi bile pa dobreuser posted image
no vidite tole je že posledica k človek ne hodi v službo in potem pridejo take ideje na pa miseluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
27.9.2010 14:59:46   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

tok me zdele ma da bi dala svoje slike ocenit da vidim kako pa za koliko bi jih ocenil,sam k me bo od sramu pobral če bi dobila odgovor da za v kako kanalizacijsko cev bi bile pa dobreuser posted image
no vidite tole je že posledica k človek ne hodi v službo in potem pridejo take ideje na pa miseluser posted image

ti si pa norc !!!! halo a ti sploh ves kaksn talent mas?? dej kaksnemu cenilcu.. k mas res talent, pa zakaj neb zasluzla kej s tem.. k toja tvoja strast in ce ti porata strast s poslom zdruzit si zadela terno...
drzim pesti d ti porata..
do takrat pa isci kaj cist tko da ti bodo leta tekla :)

ampak adijo res... tok lepo rises.. d sm kr s stola dol padla k si napisala za kanalizacijo??' cccc.. po riti se dej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zivcekkkk dej prid pa v nase konce..je pomoje vec ponudb k samo 2 stanovanja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 320
27.9.2010 15:39:25   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

ti si pa norc !!!! halo a ti sploh ves kaksn talent mas?? dej kaksnemu cenilcu.. k mas res talent, pa zakaj neb zasluzla kej s tem.. k toja tvoja strast in ce ti porata strast s poslom zdruzit si zadela terno...
drzim pesti d ti porata..
do takrat pa isci kaj cist tko da ti bodo leta tekla :)

ampak adijo res... tok lepo rises.. d sm kr s stola dol padla k si napisala za kanalizacijo??' cccc.. po riti se dej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tule pa podpis!!!

a veš, kolk stane npr., da ti nekdo nariše nekaj na steno v otroški sobi? pa kako malo je te ponudbe?

razmisli, stane te nič ne, če mal o tem razmišljaš...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 321
27.9.2010 17:29:48   
~Biba~
..toliko da javim...je prišla user posted image ..brez zamere, danes mi ni...bom kdaj drugič poklepetala.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 322
27.9.2010 17:49:42   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

..toliko da javim...je prišla user posted image ..brez zamere, danes mi ni...bom kdaj drugič poklepetala.

bibek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako mi je žal... drži se...

kuki, vidim da ga že serješ tuki in si že boljše volje! user posted image  Pol sem pa jaz tudi takoj boljše volje... user posted image  Sej veš, da te mam rada.... user posted image

Mi smo preživeli punkcijo danes (skoraj je nebi, ker je bolelo to rundo ko user posted image user posted image user posted image  in sem še vedno čisto morta). Mamo 5 frnikul, v četrtek pa transfer. Bomo vidli, kako bo ta runda naši deci ugajala in če nas bo v četrtek kaj počakalo.

Ljubčka vsem, grem nazaj na kavč...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 323
27.9.2010 19:25:10   
Anonimen

Nobene zamere user posted image Tukaj smo zato, da ti vlijemo moči za nov boj!!! user posted image user posted image user posted image   Ko boš pri volji se pridi kaj pokazat user posted image

Aqui držim pesti, da vseh 5 doživi oploditev user posted image user posted image user posted image   Drži se in malo počivaj, če je tako hudo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
27.9.2010 19:46:51   
Anonimen

Bibek ne skrbi boš prišla ko se boš bolje počutila in še neki,sam poglej kako se sreča hitro okrog obrne,kar poglej kukija user posted image
Aqua držim pesti pa navijam da bo kmalu plusekuser posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

anke
4pikice

Katero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?

Lana (24%)

Ana (28%)

Ela (16%)

Ema (16%)

Lina (15%)

Število vseh glasov: 435

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!