Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 21:28:36
|
|
|
|
kuki monstr
|
solzice mi tecejo k sm vesela d mam vas ... hvala vam.. d mi stojite ob strani
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 22:17:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr solzice mi tecejo k sm vesela d mam vas ... hvala vam.. d mi stojite ob strani pikec boš videla da bo kmalu bolje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.9.2010 22:24:13
|
|
|
|
Anonimen
|
če so solzice sreče in veselja, naj tečejo... Če pa so solzice osamljenosti in žalosti, pa se morajo zliti, da jih lahko zmanjka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 26.9.2010 8:09:18
|
|
|
|
kuki monstr
|
jej jej jej pa mi je izdihnu se t drug laptop..kok je men lepo :-) zihr ste mi fous te srece,hahaha.adijo pamet ↲pism pa iz gsma.juhu za brezicno povezavo.saj neki.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 26.9.2010 9:11:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh kuki... Sej bo boljše... Veš kako pravijo, ko ima hudič mlade jih gre na kup delat DRŽI SE!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 26.9.2010 9:21:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ja madona kuki no,kaj je zdej to s tvojo srečo,ma veš ampak ponavadi je tko da po dežku posije sonček tko da ne se pustit sej verjamem da si že verjetno naveličana tega da ti vsi govorimo da bo bolje pa to ampak to je pač čist res in je oa tudi od tebe odvisno koliko hitro ampak ker si ti tak sonček verjamem da bo kmalu bolje,kar ne pomeni da boš pozabila sploh ne ampak bolelo ne bo več in spominjala se boš samo lepih trenutkov.Tko da ti lepo ostani naš sonček,me smo ti vedno na voljo za karkoli tko da če boš mela kak trenutek k bo težek sam sporoči pa se bomo kuj zmigale in v dobro voljo spravile,če nam ne bo uspelo se bomo pa vsaj potrudile sej veš i'll be there,..... ups.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 26.9.2010 14:43:45
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Evo mene na raport z UZ-ja. Mamo enega zelo zrelega folikelčka, sledita mu še ene dva trdno za petami, drobižek se pa trudi vse skupaj dohiteti. Danes zvečer pade stopka, v ponedeljek pa punkcija. Upam da mi bo uspelo doseči moj osebni rekord - 5 polnih frnikulc. Ata pravi da imamo možnost... V ponedeljek pa bomo vidli, kaj je od tega materiala uporabnega. Lep pozdravček, lep vikend in čim manj dežja in poplav... Držim pesti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 26.9.2010 20:09:58
|
|
|
|
kuki monstr
|
kuki monstr je pa srecen.upam d bo tko naprej.s samskim zivljenjem sm zakljucla.solz nimam vec,ne gre vec.hehe.mam pa spt mojga ob seb..rada vas mam kr ste me bodrile in mi stale ob strani.mwa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 26.9.2010 20:35:15
|
|
|
|
Anonimen
|
moj kuki biti srečen,moj kuki biti srečen ostalo sem ti pa že prek sms-a povedala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 26.9.2010 22:54:14
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr kuki monstr je pa srecen.upam d bo tko naprej.s samskim zivljenjem sm zakljucla.solz nimam vec,ne gre vec.hehe.mam pa spt mojga ob seb..rada vas mam kr ste me bodrile in mi stale ob strani.mwa OOOUUUUUUJEEEEE! Ja! Kuki srečen, seki srečna Larilu - pridi mi monitor spucat, ker to muho nonstop mmlatim bibika?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 5:07:12
|
|
|
|
kuki monstr
|
TukiPlesem na tale komad sm zdle zjutri skakala po stnvanju ... pa kot vidte mi zopet racunalnik dela t drug gre pa ta tedn v popravilo..sej bi blo cudn d bi 2 diska naenkrt skurl tok (ne)srece pa res ne morm met hvala se enkrt vseeeeem love u tko zdej pa Biba..dons mas d day..javi..vidis jz biti nestrpna aqui..ti pa tud.. navijam zate k pr norcih ...gino e pino ma d prideta larilu s tole musico si pa nrdila profit... vse mamo ekrane poflekane komi cakam vikend se* a ves kaj sm zadnjic nasla na racunalniku.. tvoje testke iz ang. iiii...kok kjut.. sm sla kr mal resvat d sm se sprostila ziva... kaj bi ti mela? stanovanje? kje? sej mogoce sm za casom sam a nisi zdej v S....? aja punce moje, nism se cel vikend skor nc ucila.. tko d bo v sredo vrjetno prvi izpit k bom ruknla upam d ne.. d ju3 k sm doma absorbiram vso snov, pa v sredo dopoldne ..popoldne pa pol pisem.. tko d v sredo moje drage borke... ob 16:00-17:00 ...NC DELAT, sam PESTKe zame stiskat kje je pa ajsi?
< Sporočilo je popravil kuki monstr -- 27.9.2010 5:08:46 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 7:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! jaz sem čist sesuta pa zgleda da sem fasala angino,tko da me prov grdo grlo boli in nisem ziher ampak mam občutek da bom mogla it do dohtarce Kuki moj a vidiš kako se lahko sreča hitro obrne,tko da tud izpit boš naredila (kot vedno) sam nč bit površna ter ne dvomi v svoje odgovore!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 7:14:57
|
|
|
|
kuki monstr
|
ja larilu madonca..hit do zdravnice.. d spraus bacile stran d se mi do vikenda pocajtas zrd izpita bom ju3 bolj ziucna..k se ju3 ucim na polno sam k sm na frisn postrihana pa nimam narastka..me mal skrbi d ne bo blondinka v men zmagala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 9:40:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro... JEAH JEAH JEAH!!! Kuki monstr vesela živa Zdej se pejt pa UČIT! Biba oglasi se... Smo na trnih s tabo Aqui ti tudi? A je danes stopka? Mi smo pa na bolniški Unetje ušes Pa otroku nič ni, ampak dokler je kao na antibiotikih ga morm met doma No ok... ni panike... bom vsaj končno stanovanje mal pospravla... Kuki sem v Šentvidu, ja, ampak bi mela stanovanje v MS, da bi se tja preselila... Tam je življenje tok na izi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 9:52:58
|
|
|
|
ledenka
|
jutro smo bili na morju, sem malce kostke pregrela aquica, biba, navijamooooooo kuki moja za nazaj, upam, da si ok! larilu če te fejst daje grlo, kr k dohtarju, da ti da AB!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 12:49:57
|
|
|
|
kuki monstr
|
ucila se bom ju3 dons sm na sihti, pol mam pa vaje.. tko d pridem pozno domov..revcek jz bibaaa????? mene biti zelooooo firbcna kje je aquica? pa larilu, a si sla po antibiotike?? ajsi, lepo d si pokukala... hvala za objemcke ..cenim to, full ziva a kr v dödole land bi ti išla pol pa hit noska vrz v nepremicnine.net pa isci za vse nase bolne borke in za vse njihove malcke.. hit se pozdravt treba
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 13:23:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr ucila se bom ju3 dons sm na sihti, pol mam pa vaje.. tko d pridem pozno domov..revcek jz bibaaa????? mene biti zelooooo firbcna kje je aquica? pa larilu, a si sla po antibiotike?? ajsi, lepo d si pokukala... hvala za objemcke ..cenim to, full ziva a kr v dödole land bi ti išla pol pa hit noska vrz v nepremicnine.net pa isci za vse nase bolne borke in za vse njihove malcke.. hit se pozdravt treba Mislim, da sta celo ene 2 oglasa Skoz spremljam drugače
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 14:18:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ne jaz nisem nikamor šla,ni cajta tamavčiju skoz nos brišem,pa tamalo iz mize dol dajem zdele morm pa mal po netu pobrskat za kakšno službo,sam kaj mi to pomaga k jaz nimam sreče mi je mami rekla da jaz bom risala ona pa prodajala no vsaj v smeh me je spravila če ne druzga
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 14:46:04
|
|
|
|
Anonimen
|
eh nč ni matr tok me zdele ma da bi dala svoje slike ocenit da vidim kako pa za koliko bi jih ocenil,sam k me bo od sramu pobral če bi dobila odgovor da za v kako kanalizacijsko cev bi bile pa dobre no vidite tole je že posledica k človek ne hodi v službo in potem pridejo take ideje na pa misel
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 14:59:46
|
|
|
|
kuki monstr
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu eh nč ni matr tok me zdele ma da bi dala svoje slike ocenit da vidim kako pa za koliko bi jih ocenil,sam k me bo od sramu pobral če bi dobila odgovor da za v kako kanalizacijsko cev bi bile pa dobre no vidite tole je že posledica k človek ne hodi v službo in potem pridejo take ideje na pa misel ti si pa norc !!!! halo a ti sploh ves kaksn talent mas?? dej kaksnemu cenilcu.. k mas res talent, pa zakaj neb zasluzla kej s tem.. k toja tvoja strast in ce ti porata strast s poslom zdruzit si zadela terno... drzim pesti d ti porata.. do takrat pa isci kaj cist tko da ti bodo leta tekla :) ampak adijo res... tok lepo rises.. d sm kr s stola dol padla k si napisala za kanalizacijo??' cccc.. po riti se dej zivcekkkk dej prid pa v nase konce..je pomoje vec ponudb k samo 2 stanovanja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 15:39:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr IZVIRNO SPOROČILO: larilu eh nč ni matr tok me zdele ma da bi dala svoje slike ocenit da vidim kako pa za koliko bi jih ocenil,sam k me bo od sramu pobral če bi dobila odgovor da za v kako kanalizacijsko cev bi bile pa dobre no vidite tole je že posledica k človek ne hodi v službo in potem pridejo take ideje na pa misel ti si pa norc !!!! halo a ti sploh ves kaksn talent mas?? dej kaksnemu cenilcu.. k mas res talent, pa zakaj neb zasluzla kej s tem.. k toja tvoja strast in ce ti porata strast s poslom zdruzit si zadela terno... drzim pesti d ti porata.. do takrat pa isci kaj cist tko da ti bodo leta tekla :) ampak adijo res... tok lepo rises.. d sm kr s stola dol padla k si napisala za kanalizacijo??' cccc.. po riti se dej tule pa podpis!!! a veš, kolk stane npr., da ti nekdo nariše nekaj na steno v otroški sobi? pa kako malo je te ponudbe? razmisli, stane te nič ne, če mal o tem razmišljaš...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 17:29:48
|
|
|
|
~Biba~
|
..toliko da javim...je prišla ..brez zamere, danes mi ni...bom kdaj drugič poklepetala.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 17:49:42
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ ..toliko da javim...je prišla ..brez zamere, danes mi ni...bom kdaj drugič poklepetala. bibek tako mi je žal... drži se... kuki, vidim da ga že serješ tuki in si že boljše volje! Pol sem pa jaz tudi takoj boljše volje... Sej veš, da te mam rada.... Mi smo preživeli punkcijo danes (skoraj je nebi, ker je bolelo to rundo ko in sem še vedno čisto morta). Mamo 5 frnikul, v četrtek pa transfer. Bomo vidli, kako bo ta runda naši deci ugajala in če nas bo v četrtek kaj počakalo. Ljubčka vsem, grem nazaj na kavč...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 19:25:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ ..toliko da javim...je prišla ..brez zamere, danes mi ni...bom kdaj drugič poklepetala. Nobene zamere Tukaj smo zato, da ti vlijemo moči za nov boj!!! Ko boš pri volji se pridi kaj pokazat Aqui držim pesti, da vseh 5 doživi oploditev Drži se in malo počivaj, če je tako hudo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 19:46:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ ..toliko da javim...je prišla ..brez zamere, danes mi ni...bom kdaj drugič poklepetala. Bibek ne skrbi boš prišla ko se boš bolje počutila in še neki,sam poglej kako se sreča hitro okrog obrne,kar poglej kukija Aqua držim pesti pa navijam da bo kmalu plusek
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
anke4pikiceKatero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?Lana (
24%)
Ana (
28%)
Ela (
16%)
Ema (
16%)
Lina (
15%)
Število vseh glasov: 435Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!