|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
21.9.2010 21:38:03   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

se* plauga mas!!!

A-a user posted image

A-A dvakrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
22.9.2010 4:07:55   
pikicao.
user posted image

kok ste se pa razpisale user posted image user posted image user posted image  (se* pa ziva..celo a-a ste zmogle napisat) haha vse sam d plavga ne dobite a ne user posted image user posted image

aqua kaksn popek bom mela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  glavna atrakcija user posted image user posted image user posted image
ja lep lep avatarcic mas..sam boljs bi se blo d bi bil 4D efekt... za vsak k kasn post napises d ns poskropis user posted image user posted image user posted image

larilu jz obljubim d se ne zgovarjam na sluzbo..moj otrok je lepo priden se nekje v luftu user posted image user posted image user posted image  se do mame pa ata ni najdu pot user posted image user posted image  tko d name ne bit jezna user posted image user posted image user posted image

ajsi kaj je zdej s tvojim cajckom, a mas zdej vodo user posted image  kr ce ne..sm ti se zmer na voljo user posted image user posted image  mal ti bom aquo k teb poslalauser posted image user posted image user posted image

kje je pa bibaaa.. a sam user posted image  pa nima casa user posted image user posted image user posted image user posted image   go biba go user posted image

no zdej pa za vsako malcek raja
user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 252
22.9.2010 6:54:49   
Anonimen
jutro!
pikec tvoj otroček bo itak priden sej veš čist po mamicuser posted image

jaz sem danes še slabi kot včeri,potem zvečer se je še tamala zelo udarila tko da moram videt kako zgleda danesuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
22.9.2010 7:11:59   
Anonimen
aja tkole pa stilisti zaj.....
user posted image
pa ktera je spet flirtala tle k un v sredini kaže da ga naj pokličeuser posted image
user posted image
drugače vam pa pošiljajo velike moj -moj objemčkeuser posted image user posted image
user posted image

my work here is doneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
22.9.2010 10:17:20   
ledenka
jutro user posted image  

kako življenje? moja M se poslavlja user posted image  tako da so tile tvoji fantje, larilu, poskrbeli za veselo vzdušje user posted image  bo zvečer akcija user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 255
22.9.2010 12:33:56   
pikicao.
nc nou pridn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hyper bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz pa vneto iscem kaksn kul odstekan zimski plascek lahko tud jesenski mal debelejsi user posted image user posted image user posted image

d desigualcku v omari dela druzbo, k un je tko sam..d rab se enga user posted image

ampak sm gledala online desigual pa ni kej prevec interesa v moji glavi..nc ni tko kjer bi pr plascu ze na delc utripal.. vzemi me vzemi me user posted image
mogoce se dobijo boljso kolekcijo user posted image al pa saj mal bl izpopolnjeno user posted image

grem v cetrtk mal v Zooo-ja pocekirat ce majo kej vec na izbiro... ampak puce moje... ce ktera ve se za kaksno strcuno k majo taksne kulci plascke.. ni treba d so tok odbiti k desigual..ampak sam d pofirbcam na netu..modelcke...

tko d na plan z linki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cakam...

aja ajsi...go go go

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 256
22.9.2010 13:38:38   
murkica
Evo mene, sm se priplazla na plano :)))

Vidim, da tukaj ful dogaja in da pridno čvekate!!! Punce jaz vas tako pogrešam, samo enostavno ne zmorem večkrat pridt pogledat!!! No zdej bo verjetno lažje, ker je mala začela pančkat po 2 uri skupaj (seveda samo enkrat na dan) in potem lahko vse uspem narediti, brez letanja in norenja. Tako, da kosilo že čaka, posoda je pomita, ko se mala zbudi greva mal na sončka, potem papcamo, kasneje pa na obisk k zelo, zelo dobri prijateljici, ki je nisem videla že kar nekaj časa. Zdej pa ima tudi ona sinčka in je skrajni čas, da spokam to svojo rit in jo grem obiskat...

Vidim, da imamo zopet nove borke!!! Lubice držim pesti, da vam čim hitreje uspe postati user posted image . Jaz že kar malo pogrešam bušija, samo si ne morem trenutno privoščiti še enega bebija. Najprej je treba končati faks, upam na kakšno redno zaposlitev, potem pa takoj spet v akcijo.

Lana je pridna, da ni za govort, spi ves čas ponoči (to že od 10.dneva naprej), jemo pridno, tako da imamo sedaj nekaj več kot 11kg. Moram trkat na les, da razen 6. otroške nismo bili kaj bolni in  upam da tako tudi ostane:). Novembra gremo v vrtec in upam, da nam uvajanje uspe brez solz (no vsaj od Lane), mami bo tako ali tako jokala v predprostoru :)))

Drugače pa poljbčki vsem. Aja, se boste kaj dobile? Če bi bile kaj za, da bi se dobile kje v LJ, sporočite, pa bi midve tudi prišle!!!

No pa še ena slikica od mojga črvička :) user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 257
22.9.2010 13:45:41   
Anonimen
murki prečudovitega črvička imašuser posted image kolk je luštna

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
22.9.2010 14:23:03   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se podpisem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
22.9.2010 14:26:22   
aqua77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se podpisem

jaz tud... kaka lepa miška piška!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 260
22.9.2010 14:43:33   
Anonimen
evo ta slikca je pa mojmu všeč,tko da me je skor na rit vrgel k je bilo to slišat iz njegovih ustuser posted image
user posted image
ta je pa današnja
user posted image

zdele morm it pa cunje pobrat potem pa po tamavčija in potem pa spet v vrtec na sestanek,k me je kar groza če bodo spet prbijal kot so npr. če se je na pivo navadil se bo tud na ta mlek ki ga uporabljateuser posted image no comment

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
22.9.2010 21:43:10   
Nončika
alo!

murki, tvoja lepotička je krasna. hja, še malo, še malo pa boste pihali prvo svečko. mi pa malce pred vami. moja dobra, dobra frendica pa te dni pričakuje. sitno broji. in to že tretjega otročička. to bo še veselje in razgrajanje ob rojstvu. posebej, če bo deklica, saj ma doma dva pojbiča.

larilu, vidim, da maš pestro. jaz tudi. čez vikend mi niti računalnika ni uspelo vklopit. niti na FB se nisem prikotalila. HB se stanje malce normalizira. sem čez vikend mojga morala vozit 3x k zobarju, pol na ORL, pa spet v ponedeljek, v torek pa že ta malo. hja, je zgubila svoj prvo zobek. in to ne od sebe. so ji izpulili njeno desno zgornjo 5ko. ga je mela predolgo odprtega in je posledično razpolovil na dvoje. tako pa nas je že obiskala zobna miška.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 262
23.9.2010 6:55:12   
Anonimen
jutro!
nonči bogec mali in kolk je pikica jokala pri zobarju?user posted image bošček

včeri sem bila na sestanku in lahko samo rečem škoda besed,tam je bila še zdravnica k je razlagala da čeje otrok bolan nima kej delat v vrtcu ne in potem slišiš take izjave kot npr. a zato k je prehlajen pa kašlja naj bom pa jaz doma al kajuser posted image mislim kolk so to sebični ljudje da dajejo sebe pred otroka,mislim noro no k res ne razumem zakaj imajo pol otroke če ne znajo/nočejo skrbet zanjeuser posted image ma to mi ne gre v glavo res k eni se matramo da dobimo otročke drugi  jih imajo pa za samoumevne,uff sej pravim škoda besed. jaz sem morala zapisnik pisat tko da zdej po netu iščem še kakšne k pravljice berejo ali pa z lutkami igrajo tok da bi mal ceneje bili zato ker imajo že 1 ponudnika ki pa računa za 1 predstavo 300€ kar se mi zdi absolutno preveč,tko da sem v iskalni akciji za lutkarjeuser posted image

jaz morm it pol s tamalo k dohtarci k ma luliko čist bogo,pol nazaj grede pa Lukca poberem in domovuser posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
23.9.2010 9:41:03   
aqua77
Jutro,

še tuki se na hitro pofočkam, da slučajno plavga ne fašem!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bla na UZ-ju frnikulc je bolj malo user posted image , ene tri večje, pa drobiž, tako da se še naprej do sobote špikamo pol pa spet kontrola če je drobiž kaj zrastel. Punkcija pa predvidoma v ponedeljek... user posted image

Ljubčka vsem...

Nonči, a je malo miško fejst bolelo?? Saj vem kako to zgleda, mene vedno srce boli ko svojega k zobarju peljem. Mam občutek, da je meni huje kot njemu... user posted image

Larilu, kake carske slike... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh ta zadnja z mašnico, ta mi je pa najboljša do sedaj!!!! ENKRATNA!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
23.9.2010 15:43:00   
Anonimen
aqua hvalauser posted image

jaz sem pa slabe volje k me je moj klical in povedal da s tisto službo ne bo nič,mislim da ženska niti tok ni da bi poklicala pa mi povedala ma ful sem slabe voljeuser posted image pa tamala je dobila eno kremo k ma eno bakterijo na luliki tko da ji moram ponoč dajat obkladke pa eh k ma hudič mlade jih ima polno

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
23.9.2010 20:54:09   
murkica
Evo tudi danes sem celo našla čas, da se malo oglasim...
Samo na hitro....

Larilu tudi meni je druga res zelo, zelo lepa. Mislim, všeč sta mi obe, samo druga je pa res krasna :)))

"Vodica"- držim pesti, da bo naslednji UZ takšen kot mora in bodo sami veliki :))))

Drugače pa poljubčka vsem.. Jaz grem danes celo malo TV zvečer gledat, ker sem vse naredila... Tako, da moram it hitro preden se kaj najde za delat...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
24.9.2010 8:47:43   
aqua77

aqua hvalauser posted image

jaz sem pa slabe volje k me je moj klical in povedal da s tisto službo ne bo nič,mislim da ženska niti tok ni da bi poklicala pa mi povedala ma ful sem slabe voljeuser posted image pa tamala je dobila eno kremo k ma eno bakterijo na luliki tko da ji moram ponoč dajat obkladke pa eh k ma hudič mlade jih ima polno

mah, pridejo tudi taki trenutki, ko sploh ne veš kam bi se obrnil, saj gre vse po zlu... tudi mene jezi, da so včasih ljudje toliko brezbrižni, da sploh ne pomislijo na koga drugega... user posted image user posted image
verjemi, da se bo s službo uredilo, saj jaz verjamem temu, da ko se vsa vrata zaprejo se nekje neko okno odpre, tako da kar pogumno!!! user posted image

glede tvoje tamale pa lahko rečem samo to, da se mi bošček fullll smili. pa kje je fasala zdaj tega hudiča??? user posted image

uglavnem srce drži se, sej bo boljše...

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 24.9.2010 8:48:35 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
24.9.2010 8:59:14   
Serendipity
Bom hitra, ker imam gužvo s prevajanjem...

larillu - žal mi je za službo. Oni so bodo imeli vežjo izgubo kot ti! user posted image Pikepoke za malo pikico, naj se ji čimprej porihta! Vi pa res nimate sreče z zdravjem ... user posted image user posted image Meni je ta druga čudovita! Prva je fajn, ampak ta druga pa re sima nek poseben čar ....
Nonči - boščika N.. Jo je fejst bubalo?
Aquina - pri meni so tudi rekli, da ni kaj dosti celic - nazadnje so jih pa 14 našli user posted image , 10 oplodili, 2 vstavili, 2 zamrznili in smo enega dobili user posted image Tak da - jih je čist dovolj, tudi če jih ni dosti.
Bibi - počutje?
Če ima piki spet plavega za dobit te dni? Sem n ahitro preletela...
murki - I, lepotička vaša sladka! In kako pridna si postala, da se nam javljaš tu!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 268
24.9.2010 9:04:26   
aqua77
Živjo Se*ki!!!! user posted image user posted image user posted image

Kak fajn te je mal brat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bom držala tvojega nasveta in se potolažla, da res rabimo sam enga... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti pa na polno v gužvi??? No, fajn delaj pa enga ljubčka mali žabi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 269
24.9.2010 9:08:57   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Evo tudi danes sem celo našla čas, da se malo oglasim...
Samo na hitro....

Larilu tudi meni je druga res zelo, zelo lepa. Mislim, všeč sta mi obe, samo druga je pa res krasna :)))

"Vodica"- držim pesti, da bo naslednji UZ takšen kot mora in bodo sami veliki :))))

Drugače pa poljubčka vsem.. Jaz grem danes celo malo TV zvečer gledat, ker sem vse naredila... Tako, da moram it hitro preden se kaj najde za delat...

Murkič, a ti si tud na polno pridna??? user posted image Pa punce, od kje vam energija?? user posted image Jaz sem zadnje čase taka, da se komaj vlečem... user posted image Hvala za pestke lubica, bom jutri raportirala nadaljevanje dogodkov.... Če me seveda ne bo odplavilo, ker napovedujejo spet dež, jaz morem pa pol Slovenije prečofotat in bit v Lj ob čisto nečloveški uri... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 270
24.9.2010 13:04:10   
pikicao.
pikica pa ni kul user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 271
24.9.2010 13:48:08   
ledenka

user posted image  kaj pa je, piki?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 272
24.9.2010 14:02:33   
Anonimen

piki kaj pa je narobe? a kej v zvezi z roko od tvojga? no zdej mepa to skrbi kaj je narobe.

aqua
boš vidla da bodo tvoje frnikolce zrasle tko da ti kr čiči pa čaki potem boš pa vidla,se boš mogla še za stol držat da ne boš dol padla k boš vidla kolk so zrasliuser posted image

zdele sem se matrala z zapisnikom iz roditeljskega madonca kolk enih stvari

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
24.9.2010 14:03:08   
Anonimen
jaz grem pikici sms poslat ne morm čakat pr miru

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
25.9.2010 7:38:08   
aqua77

piki moj... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo boljš... rada te mam...

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?