murkica
|
Evo mene, sm se priplazla na plano :))) Vidim, da tukaj ful dogaja in da pridno čvekate!!! Punce jaz vas tako pogrešam, samo enostavno ne zmorem večkrat pridt pogledat!!! No zdej bo verjetno lažje, ker je mala začela pančkat po 2 uri skupaj (seveda samo enkrat na dan) in potem lahko vse uspem narediti, brez letanja in norenja. Tako, da kosilo že čaka, posoda je pomita, ko se mala zbudi greva mal na sončka, potem papcamo, kasneje pa na obisk k zelo, zelo dobri prijateljici, ki je nisem videla že kar nekaj časa. Zdej pa ima tudi ona sinčka in je skrajni čas, da spokam to svojo rit in jo grem obiskat... Vidim, da imamo zopet nove borke!!! Lubice držim pesti, da vam čim hitreje uspe postati . Jaz že kar malo pogrešam bušija, samo si ne morem trenutno privoščiti še enega bebija. Najprej je treba končati faks, upam na kakšno redno zaposlitev, potem pa takoj spet v akcijo. Lana je pridna, da ni za govort, spi ves čas ponoči (to že od 10.dneva naprej), jemo pridno, tako da imamo sedaj nekaj več kot 11kg. Moram trkat na les, da razen 6. otroške nismo bili kaj bolni in upam da tako tudi ostane:). Novembra gremo v vrtec in upam, da nam uvajanje uspe brez solz (no vsaj od Lane), mami bo tako ali tako jokala v predprostoru :))) Drugače pa poljbčki vsem. Aja, se boste kaj dobile? Če bi bile kaj za, da bi se dobile kje v LJ, sporočite, pa bi midve tudi prišle!!! No pa še ena slikica od mojga črvička :)