Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 19:55:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr IZVIRNO SPOROČILO: larilu eh nč ni matr tok me zdele ma da bi dala svoje slike ocenit da vidim kako pa za koliko bi jih ocenil,sam k me bo od sramu pobral če bi dobila odgovor da za v kako kanalizacijsko cev bi bile pa dobre no vidite tole je že posledica k človek ne hodi v službo in potem pridejo take ideje na pa misel ti si pa norc !!!! halo a ti sploh ves kaksn talent mas?? dej kaksnemu cenilcu.. k mas res talent, pa zakaj neb zasluzla kej s tem.. k toja tvoja strast in ce ti porata strast s poslom zdruzit si zadela terno... drzim pesti d ti porata.. do takrat pa isci kaj cist tko da ti bodo leta tekla :) ampak adijo res... tok lepo rises.. d sm kr s stola dol padla k si napisala za kanalizacijo??' cccc.. po riti se dej tule pa podpis!!! a veš, kolk stane npr., da ti nekdo nariše nekaj na steno v otroški sobi? pa kako malo je te ponudbe? razmisli, stane te nič ne, če mal o tem razmišljaš... obema hvala za pohvalo ajsi veš koliko je teh k rišejo na steno,pa oni imajo vse te naprave in ne pa tko k jaz kot slikar Bojan s kanglco barve pa čopičem pač plačam 2 % vrednosti umetnine oziroma minimalno 50 EUR za umetniško delo da sploh objavijo na spletni galeriji,sam kaj madonca k tam redko najdeš sliko k ni več k 100€
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 20:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
zdele sem se pa še s svojim skregala k mi je začel nabijat da kaj se tle hočem it k nisem noben umetnik ne nič,tko da no comment k mi gre kar na bruhanje nč bejbe lep večer vam želim kuki zate sem pa res vesela da sta poštimala in da si spet naš svetli sonček
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.9.2010 20:42:56
|
|
|
|
Serendipity
|
bibita - *hugs* larilu - ma, povej mu, da je smotko. Obvladaš ti tole umetnost kuki monster - že treniram za maraton pestk!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 9:19:39
|
|
|
|
kuki monstr
|
biba moja zlata ..vrjamem d ti je tezko, pa d kar kol ti clovek napise ti bo se bl hudo, zto ti posiljam en velik objemcek k te jz tiŠŠŠkam pa cartam. iz mesca v mesec si blizje svojmu cilju in slej ko prej ti bo poratalo. Sej ves stvari za katere vlozimo najvec truda in volje, pol tud bolj cenimo. tko d drzim pestke d bos kmal ugledala . (p.s. jz sm jih samo enkrt pr seb...pa so to je bil fake, tko d k bom uni t pravi crtici vidla.. ti povem d bom sla v lekarno in kupla cel sop testkov in sam lulala po njih d bodo crtice okol in okl mene ) tud ti si kej tazga umisl.. bos vidla k se bos nasmejala in ti bo prec boljs . aqui tud teb za te tvoje bolecine. a si v kavcu ze luknjo nrdila? cetrtek pa naj bo pa t uspesn dan pol pa odstevamo dneve do ... pisuka ta tvoja ginota pa pinota pa res nestrpn prcakujem.. ampak ves lahko bi koga po men imenovala..npr. gino d KUKI :)) hahah ajsi kako pa tvoj korenjakec? a za cikl ze ves kako ga mas? se* ti pa tkole z rito migas k predavas mas sexy zeleno oblekco aja kaj je maraton pestk? ha? blond sm zivcek a pol prides k nm zvet? larilu tud un k majo tisto opremo in podobno so mogl nekje zacet. nben ni kr direkt aparaturo v roke dobu pa gremo.. od zacetka..tko kt hiska..t prvo so temelji itd. kako kej grlo? kuki monstr se je pa ze najedu piskotkov in se spravlja ucit kar bo pa boooooooooo...ooooo o o o o oo o o o o o o oo o o o o o (invazija crke OOOOOOOOOOOOOOOOO) p.s. to zto d boste mele dobro Ovulacijo pa Ostale tako Okrasene se naprej(hahaha okrasene...nism se nbene druge besede spomnla sicr je pa kmal ze bozicek, tko d naj okrasene kr ostane) hahah big hug*
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 11:25:31
|
|
|
|
aqua77
|
Živjo, sam na hitro vas pozdravim pol pa šibam nazaj na kavč (luknje še ni.... ). Kuki vidim, da te na polno razganja.... Kar tako naprej... Ostale pa, saj veste...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 13:17:20
|
|
|
|
Anonimen
|
dan piki grlo je tko tko je videl že boljše čase tamavči bo danes pa jutri doma ker še zmeri smrka in ga enostavno ne morem dat v vrtec k se mi preveč smili da bi ga dala s takim noskom v vrtec,pa za vrtec sem zrihtala eno predstavo pa za dobrih 100€ znižala ceno sam ne vem če se bodo vzgojiteljice odločile za to ajsi jaz sem mela tist menstrualni koledarček prek net-a in mi je približno sam izračunal cikel pa vse to,pa tud če maš ful premora vmes pa tko fajn zadevca aqua ne luknje delat ker kdo te bo pa vn potegnil? upam da te bodo te bolečine kmalu zapustile in da bo v četrtek uspešen dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 14:23:58
|
|
|
|
ledenka
|
biba zjokaj se, in potem s polno paro naprej... jutri je nov dan. žal mi je, da ni uspelo, ampak bo pa naslednjič, bomo še bolj navijale! aquica, ti pa počivaj in uživaj, pojutrišnjem dobiš deco v varstvo! larilu, kaj je tole tvoje grlo??? probaj bonbone Tantum verde, pa žajbljev čaj grgraj! un koledarček pa men ne bo pomagal, ker pri ciklusih od 20 do 40 dni ne deluje kuki moooooooooooja mooooooooooooja moooooooooooooooooooooooooooja! sam en bolj živahen avatarček daj, ta je tak žalosten!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 15:21:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kuki moooooooooooja mooooooooooooja moooooooooooooooooooooooooooja! sam en bolj živahen avatarček daj, ta je tak žalosten! mam jaz enka za kukija...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 15:22:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aquica, ti pa počivaj in uživaj, pojutrišnjem dobiš deco v varstvo! že ubogam....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 15:32:25
|
|
|
|
kuki monstr
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kuki moooooooooooja mooooooooooooja moooooooooooooooooooooooooooja! sam en bolj živahen avatarček daj, ta je tak žalosten! mam jaz enka za kukija... hahahahah sm se skilt zacela ti voda, a b rada d te s fenom napadem ..bos pol taksna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 15:35:20
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kuki moooooooooooja mooooooooooooja moooooooooooooooooooooooooooja! sam en bolj živahen avatarček daj, ta je tak žalosten! mam jaz enka za kukija... hahahahah sm se skilt zacela ti voda, a b rada d te s fenom napadem ..bos pol taksna taka sem vsako jutro, brez tvojega fena....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 15:36:54
|
|
|
|
kuki monstr
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu dan piki grlo je tko tko je videl že boljše čase tamavči bo danes pa jutri doma ker še zmeri smrka in ga enostavno ne morem dat v vrtec k se mi preveč smili da bi ga dala s takim noskom v vrtec,pa za vrtec sem zrihtala eno predstavo pa za dobrih 100€ znižala ceno sam ne vem če se bodo vzgojiteljice odločile za to ajsi jaz sem mela tist menstrualni koledarček prek net-a in mi je približno sam izračunal cikel pa vse to,pa tud če maš ful premora vmes pa tko fajn zadevca aqua ne luknje delat ker kdo te bo pa vn potegnil? upam da te bodo te bolečine kmalu zapustile in da bo v četrtek uspešen dan za 100 euru... tako se dela kr gremo se .. pa resno tko k ti je ajsi predlagala lizzzz tablete al pa caja pij..drgac bo kuki prsu neee
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 15:38:10
|
|
|
|
kuki monstr
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 taka sem vsako jutro, brez tvojega fena.... pisuka a zdej si cist bela ratala?? ej sam pr maskari pa make-upu pa prsparas k se ti itak nc obraza ne vid
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 15:46:09
|
|
|
|
aqua77
|
kuki materiala zate kar ga češ....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 15:48:10
|
|
|
|
ledenka
|
adnja slikca je suuuperrr
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 15:50:19
|
|
|
|
aqua77
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 15:52:17
|
|
|
|
kuki monstr
|
a tako vi2 bi me kr s piskoti v horizontalo spravle?? cccc prevec cukra pa tkole padem pol a zlehtne muheeeeee steeee
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 15:55:59
|
|
|
|
aqua77
|
mam šeeeee....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 15:59:38
|
|
|
|
kuki monstr
|
lejoooo vodaaaa a se ti je cist odrolaaaalll ..se zdle smejem k pr norcih
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 16:01:53
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr lejoooo vodaaaa a se ti je cist odrolaaaalll ..se zdle smejem k pr norcih sem dobila po dolgem času spet inspiracijo....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 16:05:32
|
|
|
|
kuki monstr
|
kuki monstr te je cist preUZEU tako se dela.. sam zlehtna muha si se kr k sta me z ajsi hotle pokopat s piskotki
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 16:05:44
|
|
|
|
aqua77
|
a se spomneš, ko smo to včasih špilal, ko pr norcih...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 16:07:04
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr kuki monstr te je cist preUZEU tako se dela.. sam zlehtna muha si se kr k sta me z ajsi hotle pokopat s piskotki veš kaj včasih se pa kdo tud tebe lah loti, glede na to da maš po navadi ti druge na tapeti.... ane ajsi?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 16:09:48
|
|
|
|
aqua77
|
sam si pa popularna veš!!!! nič se nočeš pohvalit... poglej kje sem te še najdla....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.9.2010 17:11:23
|
|
|
|
kuki monstr
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Katero ime?mel79Jakob (
28%)
Jaka (
25%)
Aljaž (
33%)
Sebastjan (
14%)
Število vseh glasov: 679Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!