Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 16.9.2010 14:39:56
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ ~Biba~
pikicao. ajsi Se* aqua77 larilu živa25
Nončika sonček33 miklarom benika špelka erin Wohoooo... i like!!!! Zej se morjo pa sam še vse zgoraj dol preselt pa je to to ane =)) čaki, seki, ti si zgoraj??? Greš v postopek?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 16.9.2010 14:40:32
|
|
|
|
Erin
|
ma kaaaaaaaaj mi je to nardil no..se osoravam bejbe, mwa mwa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 16.9.2010 16:39:48
|
|
|
|
Serendipity
|
Erin - kako si? Počutje? Tale štrk pa mene spominja na eno našo bejbo, ki se že dooolgo ni nič oglasila pri nas - vita80 - le kje se kaj potikata s svojo hčerkico? Hm, kam se je pa Kliki izgubila? Jo je kar naenkrat zmanjkalo ... Man spet neke feedbacke Ok, no tiste bejbe, ki jih man na FB tak vem kaj je z njimi - pa vas vseeno tu pogrešamo Iiiiiiiiiiiiii BIBA IS BACK! Ma, ti ta nick paše. Kdaj zdaj lulamo v deželi bibini? Larilu - WAU! Superca! piki - modrega dobiš!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.9.2010 16:40:26 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 17.9.2010 7:15:47
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro dans mam oba doma k je Luki prehlajen tko da se je že začelo,drugače pa sem včeri imela namen narediti sacher torto in kot prvo mi je biskvit padel,potem se je še na pol dal in tko naprej,...noro zdej mi pa tle oba težita
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 17.9.2010 7:44:32
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen babe žabe, mi se pa že uradno fiksamo! Ata me je danes zjutraj prvič pičil! Tako da UZ v četrtek. Mater gre tole hitro... Ljubčka pa lep petek in še lepši vikend.... Piki ta plavga ti dajem!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 17.9.2010 8:43:48
|
|
|
|
Anonimen
|
aaaaaaaaaaaa men se bo snel,tamala dva sta čist divja aqua bomo navijal hot lips plavga ti dajem zdej k si jih ti tok veselo omenjala jih pa ti dobivaš k po tekočem traku evo tako sem darilo za jutri zavila in takole zgleda tortica na kateri bi moralo še pisat da navijam za pluske ampak kot prvo je biskvit šel v maloro in potem še časa ni da bi jo sploh okrasila in skrila z dekoracijo tole skropucalo no ampak vsaj dobra je bila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 17.9.2010 8:49:00
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu aaaaaaaaaaaa men se bo snel,tamala dva sta čist divja aqua bomo navijal hot lips plavga ti dajem zdej k si jih ti tok veselo omenjala jih pa ti dobivaš k po tekočem traku evo tako sem darilo za jutri zavila in takole zgleda tortica na kateri bi moralo še pisat da navijam za pluske ampak kot prvo je biskvit šel v maloro in potem še časa ni da bi jo sploh okrasila in skrila z dekoracijo tole skropucalo no ampak vsaj dobra je bila Hvala srce za navijanje! Kako lepo darilo, sam torta je pa carska!!! Temu ti praviš skropucalo??? Men se tole zdi višek slaščičarske umetnosti!!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 17.9.2010 9:25:49
|
|
|
|
pikicao.
|
Naredite kaj zgolj zaradi veselja. Uživanje je eden od poglavitnih hranil življenja. (Chergyl Richardson) jutrooo ja plave mam :))) hahahha :) d bom jz tud modra :))) hahah... no pr men je tko..delam full, fax, pa laufam spt vsak dan po cca. 20km. tko d sm cist divja in zdej sm dons zjuti vidla rdec izcedek (no roznat) pa ne vem al je O.al je pa Menstra spet prsla bom vidla dons tekom dneva... al pa je zrd teka k se tok gonim.. ne vem sva probala..amapak moj zrd roke se ne mora k ga se kr boli..zdej greva se za drug mnenje vprasat k se mu zrd infekcije k jo je dobu pr ploscici rana ze cca.2 mesca celi..pa se se kr ni.. tko d mamo skoz eno laufarijo. larilu bozanska torta je za vidit d o unih tvojih risarijah sploh ne pisem..ni d ni aqua ata Res je prjazn? kr drgac ga bomo s knedli nakepal biba.. akcija? se* ja vem plavga si mi dala sam jih mas ti vec k jz ajsi.. oktober bo tud tvoj mesec ziva.. a si se ti tud zabubla na sihti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 17.9.2010 11:54:41
|
|
|
|
ledenka
|
se javljam, da ne dobim plavega hb da je petek... lije pa, kot da bo konc sveta. eh...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 17.9.2010 13:12:13
|
|
|
|
Serendipity
|
Je san tüdi tü! Ja, ja pikica - še malo, pa boš me prehitela s številom plavih
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 17.9.2010 15:23:21
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Je san tüdi tü! Ja, ja pikica - še malo, pa boš me prehitela s številom plavih a-a. jz ti se do gleznja ne sezem :)))
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.9.2010 8:30:09
|
|
|
|
pikicao.
|
takole sm skor ucer do doma prsla.. adijo te poplave... upam d vas tud ni zalilo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.9.2010 9:11:33
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiiiiii PIKIIIIIIIIIIIIII kakšen dober avatarček NIKAMOR VEN DANES!!! Si slišala??? lepo doma bit in pridno dojenčke delat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.9.2010 13:46:13
|
|
|
|
ledenka
|
pri nas tud skor plavamo 500 m stran so ceste zalite...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.9.2010 14:01:02
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, groza je to deževje. Pri nas je še zaenkrat vse na easy ... Upam, da tako tudi ostane. Pa enga angelčka za vse (ima krilca, da vas v primeru hudih poplav lahko reši):
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.9.2010 20:49:36
|
|
|
|
Anonimen
|
čer prej smo iz poroke prišli,Luki je bil doma ker je ponoč imel 39 vročino in je bil tik pred vročinskimi krči,tko da bošček mali ampak čez pa potem je kolikor tok vredu potem pa zvečer spet out poročno darilce je bilo mladoporočencema všeč (vsaj tako pravita) tko da super Se* angelček da dol padeš piki a se ne moreš odločit kater avatarček bi imela?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 19.9.2010 13:51:19
|
|
|
|
ledenka
|
super za malce sonca piki, kako ste pri vas, upam, da ne zaliti! larilu za L!
< Sporočilo je popravil ledenka -- 19.9.2010 13:52:08 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 20.9.2010 7:05:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! no po raining men bo danes spet baje posijal sonček in bo takoj bolj toplo danes bo Luki še doma potem jutri gre pa v vrtec k je že ok,na poroki je bilo ok sem videla kolega k mi je bil pri 6 letih všeč no še zmer ima učke da dol padeš anyway z rižem sem si dala duška tko da je bratec dobil celo kilco rižka nč lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 20.9.2010 7:09:20
|
|
|
|
Anonimen
|
pri tej slikci sem se pa spomnila na tist komad: me že ma da bi te .......
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 20.9.2010 9:35:21
|
|
|
|
ledenka
|
uffffa to je pa nekaj za dobro jutro! tudi jaz upam na sonček...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 20.9.2010 9:38:26
|
|
|
|
aqua77
|
Jutro, pri nas je sonček, sam je pa mrzlo ko hudič... Lep začetek tedna vsem zbranim...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 20.9.2010 13:04:36
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz mislim da sem se nalezla od tamavčija tko da imam angino,tko da počutje za en drek ampak ockej bomo že. sem pa jezna k me tista za službo ne pokliče k ne vem do kdaj misli da bom čakala,ker če ne drugega hočem vsaj vedet kaj pa kako ne pa da mi reče da ni pozabila name ,no sej je lepo to sam vseen bi raj službo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 20.9.2010 18:34:49
|
|
|
|
Serendipity
|
larilu - pikepoke! Sem prišla pogledat, če že piki prednjači s plavimi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 20.9.2010 19:07:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Se* hvala za pikepoke jaz sem čist fuč pa še tamala je nalimana name kar mi gre že tako na živce da je joj,sej lahk da se grdo sliš sam res no k niti hodit ne morm k parkrat glih tok da nisem padla,ne vem ali čut da bo šla v vrtec al kaj pojma nimam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 20.9.2010 19:57:22
|
|
|
|
pikicao.
|
dober vecer pikico pa tooooookkk zebe ze cel dan spila hektolitr caja, oblecena k medo.. zdej bom sla pa mal razmogat kostke pa cirkulacijo zagnat na full d bo saj mal toplote v men.. drgac se na rr ne bom mogla pisat pa bom sam uehfohfhnwčeofihčfhčewhfčiewhfpčfehoifhirhfiowehfpwhfp pisala k se mi bodo tok roke tresle zebeeeeeeeee aaaaaa lep pozdrav vsem, pa objeeemmmceek btw ni me poplavl..je pa ceste cist poplavl in edina moznost d pridem v lj je cez hribe tko d zdej se manj spim k prej..k morm prej jt na siht d nism v guzvi k vsi cez hribe hodmo do avtoceste ja kaj cmo... ce je pa vodica svoje nrdila... aqua aqua ne vem s cim smo se ti tuki pr ns tok zameril d si nas tkole zmocila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?