|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
16.9.2010 14:39:56   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
~Biba~
pikicao.
ajsi
Se*
aqua77
   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

larilu
živa25
Nončika
sonček33
miklarom
benika
špelka
erin

Wohoooo... i like!!!! Zej se morjo pa sam še vse zgoraj dol preselt pa je to to ane =))

čaki, seki, ti si zgoraj??? Greš v postopek?

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 201
16.9.2010 14:40:32   
Erin
ma kaaaaaaaaj mi je to nardil no..se osoravam bejbe, mwa mwa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 202
16.9.2010 16:39:48   
Serendipity
Erin - kako si? Počutje?

Tale štrk pa mene spominja na eno našo bejbo, ki se že dooolgo ni nič oglasila pri nas - vita80 - le kje se kaj potikata s svojo hčerkico? user posted image

Hm, kam se je pa Kliki izgubila? Jo je kar naenkrat zmanjkalo ... user posted image

Man spet neke feedbacke user posted image

Ok, no tiste bejbe, ki jih man na FB tak vem kaj je z njimi user posted image   - pa vas vseeno tu pogrešamo user posted image

Iiiiiiiiiiiiii BIBA IS BACK! Ma, ti ta nick paše. Kdaj zdaj lulamo v deželi bibini? user posted image

Larilu - WAU! user posted image Superca!

piki - modrega dobiš!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.9.2010 16:40:26 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 203
17.9.2010 7:15:47   
Anonimen
jutro
dans mam oba doma k je Luki prehlajen tko da se je že začelo,drugače pa sem včeri imela namen narediti sacher torto in kot prvo mi je biskvit padel,potem se je še na pol dal in tko naprej,...noro zdej mi pa tle oba težita
user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
17.9.2010 7:44:32   
aqua77
Morgen babe žabe,

mi se pa že uradno fiksamo!user posted image Ata me je danes zjutraj prvič pičil! user posted image user posted image user posted image Tako da UZ v četrtek. Mater gre tole hitro... user posted image

Ljubčka pa lep petek in še lepši vikend....

Piki ta plavga ti dajem!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
17.9.2010 8:43:48   
Anonimen
aaaaaaaaaaaa men se bo snel,tamala dva sta čist divja
aqua user posted image user posted image user posted image bomo navijaluser posted image user posted image user posted image user posted image
hot lips plavga ti dajemuser posted image zdej k si jih ti tok veselo omenjala jih pa ti dobivaš k po tekočem trakuuser posted image user posted image
evo tako sem darilo za jutri zavila
user posted image
in takole zgleda tortica na kateri bi moralo še pisat da navijam za pluske ampak kot prvo je biskvit šel v maloro in potem še časa ni da bi jo sploh okrasila in skrila z dekoracijo tole skropucalo
user posted image
no ampak vsaj dobra je bila

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
17.9.2010 8:49:00   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

aaaaaaaaaaaa men se bo snel,tamala dva sta čist divja
aqua user posted image user posted image user posted image bomo navijaluser posted image user posted image user posted image user posted image
hot lips plavga ti dajemuser posted image zdej k si jih ti tok veselo omenjala jih pa ti dobivaš k po tekočem trakuuser posted image user posted image
evo tako sem darilo za jutri zavila
user posted image
in takole zgleda tortica na kateri bi moralo še pisat da navijam za pluske ampak kot prvo je biskvit šel v maloro in potem še časa ni da bi jo sploh okrasila in skrila z dekoracijo tole skropucalo
user posted image
no ampak vsaj dobra je bila

Hvala srce za navijanje!

Kako lepo darilo, sam torta je pa carska!!!user posted image user posted image user posted image Temu ti praviš skropucalo??? Men se tole zdi višek slaščičarske umetnosti!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 207
17.9.2010 9:25:49   
pikicao.
Naredite kaj zgolj zaradi veselja. Uživanje je eden od poglavitnih hranil življenja. (Chergyl Richardson)

jutrooo user posted image user posted image user posted image

ja plave mam :))) hahahha :) d bom jz tud modra :)))

hahah...
no pr men je tko..delam full, fax, pa laufam spt vsak dan po cca. 20km. tko d sm cist divja user posted image user posted image user posted image user posted image
in zdej sm dons zjuti vidla rdec izcedek (no roznat) pa ne vem al je O.al je pa Menstra spet prsla user posted image bom vidla dons tekom dneva... al pa je zrd teka k se tok gonim.. ne vem user posted image

user posted image sva probala..amapak moj zrd roke se ne mora k ga se kr boli..zdej greva se za drug mnenje vprasat k se mu zrd infekcije k jo je dobu pr ploscici rana ze cca.2 mesca celi..pa se se kr ni.. tko d mamo skoz eno laufarijo.

larilu bozanska torta je za vidit user posted image d o unih tvojih risarijah sploh ne pisem..ni d ni user posted image

aqua ata Res je prjazn? kr drgac ga bomo s knedli nakepal user posted image

biba.. akcija? user posted image

se* ja vem plavga si mi dala user posted image sam jih mas ti vec k jz user posted image

ajsi.. oktober bo tud tvoj mesec user posted image

ziva.. a si se ti tud zabubla na sihti user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 208
17.9.2010 11:54:41   
ledenka
se javljam, da ne dobim plavega user posted image  

hb da je petek... lije pa, kot da bo konc sveta. eh...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 209
17.9.2010 13:12:13   
Serendipity
Je san tüdi tü!

Ja, ja pikica - še malo, pa boš me prehitela s številom plavih user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 210
17.9.2010 15:23:21   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Je san tüdi tü!

Ja, ja pikica - še malo, pa boš me prehitela s številom plavih user posted image

a-a. jz ti se do gleznja ne sezem :)))

Neposredna povezava do sporočila: 211
18.9.2010 8:30:09   
pikicao.
user posted image
takole sm skor ucer do doma prsla.. adijo te poplave...

upam d vas tud ni zalilo

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 212
18.9.2010 9:11:33   
Anonimen
iiiiiiiiiiiiiiii PIKIIIIIIIIIIIIII kakšen dober avatarček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKAMOR VEN DANES!!! Si slišala??? lepo doma bit in pridno dojenčke delat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
18.9.2010 13:46:13   
ledenka
pri nas tud skor plavamo user posted image  500 m stran so ceste zalite...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 214
18.9.2010 14:01:02   
Serendipity
Uh, groza je to deževje. Pri nas je še zaenkrat vse na easy ... Upam, da tako tudi ostane. Pa enga angelčka za vse (ima krilca, da vas v primeru hudih poplav lahko reši):

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 215
18.9.2010 20:49:36   
Anonimen
čer
prej smo iz poroke prišli,Luki je bil doma ker je ponoč imel 39 vročino in je bil tik pred vročinskimi krči,tko da bošček mali ampak čez pa potem je kolikor tok vredu potem pa zvečer spet outuser posted image poročno darilce je bilo mladoporočencema všeč (vsaj tako pravita) tko da super

Se* angelček da dol padešuser posted image
piki a se ne moreš odločit kater avatarček bi imela?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
19.9.2010 13:51:19   
ledenka
super za malce sonca user posted image

piki, kako ste pri vas, upam, da ne zaliti!

larilu user posted image user posted image user posted image  za L!

< Sporočilo je popravil ledenka -- 19.9.2010 13:52:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
20.9.2010 7:05:58   
Anonimen
jutro!
no po raining men user posted image bo danes spet baje posijal sonček in bo takoj bolj toplo user posted image user posted image
danes bo Luki še doma potem jutri gre pa v vrtec k je že ok,na poroki je bilo ok sem videla kolega k mi je bil pri 6 letih všeč user posted image no še zmer ima učke da dol padešuser posted image anyway z rižem sem si dala duška tko da je bratec dobil celo kilco rižkauser posted image

nč lep dan vam želim

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
20.9.2010 7:09:20   
Anonimen
user posted image
pri tej slikci sem se pa spomnila na tist komad: me že ma da bi te .......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
20.9.2010 9:35:21   
ledenka
uffffa user posted image user posted image user posted image  to je pa nekaj za dobro jutro!

tudi jaz upam na sonček...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 220
20.9.2010 9:38:26   
aqua77
Jutro,

pri nas je sonček, sam je pa mrzlo ko hudič... user posted image

Lep začetek tedna vsem zbranim... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 221
20.9.2010 13:04:36   
Anonimen
jaz mislim da sem se nalezla od tamavčija tko da imam angino,tko da počutje za en drek ampak ockej bomo že.
sem pa jezna k me tista za službo ne pokliče k ne vem do kdaj misli da bom čakala,ker če ne drugega hočem vsaj vedet kaj pa kako ne pa da mi reče da ni pozabila name ,no sej je lepo to user posted image sam vseen bi raj službouser posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
20.9.2010 18:34:49   
Serendipity
larilu - pikepoke!
Sem prišla pogledat, če že piki prednjači s plavimi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 223
20.9.2010 19:07:40   
Anonimen
Se* hvala za pikepokeuser posted image
jaz sem čist fuč pa še tamala je nalimana name kar mi gre že tako na živce da je joj,sej lahk da se grdo sliš sam res no k niti hodit ne morm k parkrat glih tok da nisem padla,ne vem ali čut da bo šla v vrtec al kaj pojma nimamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 224
20.9.2010 19:57:22   
pikicao.
dober vecer user posted image

pikico pa tooooookkk zebe ze cel dan user posted image

spila hektolitr caja, oblecena k medo.. zdej bom sla pa mal razmogat kostke pa cirkulacijo zagnat na full user posted image user posted image  d bo saj mal toplote v men.. drgac se na rr ne bom mogla pisat pa bom sam
uehfohfhnwčeofihčfhčewhfčiewhfpčfehoifhirhfiowehfpwhfp   pisala k se mi bodo tok roke tresle user posted image user posted image user posted image user posted image

zebeeeeeeeee

aaaaaa

lep pozdrav vsem, pa objeeemmmceek

btw ni me poplavl..je pa ceste cist poplavl in edina moznost d pridem v lj je cez hribe user posted image user posted image  tko d zdej se manj spim k prej..k morm prej jt na siht d nism v guzvi k vsi cez hribe hodmo do avtoceste user posted image user posted image
ja kaj cmo... ce je pa vodica svoje nrdila...

aqua aqua ne vem s cim smo se ti tuki pr ns tok zameril d si nas tkole zmocila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?