|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09, 2.del
12.10.2010 11:43:46   
malaMravljica
Tasssika, hvala za mail user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 501
12.10.2010 12:06:26   
googica
ja, rdeča rita je tud pri nas včasih na dnevnem meniju :). takrat mu kr s canestenom namažem, sploh če ga peče..

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 502
12.10.2010 13:08:26   
kalypso
naš je imel živo rdečo ritko ko sta mu izraščala prva dva zobka, prej nikoli.

imamo pa drug problem, če lahko kaj o tem napišete.
uvajama se v vrtec. začela sma prejšnji teden v sredo, sem bila 1,5 uro zraven njega, vmes šča za 15 minut - nič.
drugi dan sem bila zraven samo na zajtrku, potem je bil 2 urci sam - nič.
tretji dan pa joooooooooooooooook, grozljiv jok, kot bi ga dajali iz kože, ampak šele ko sem šla. so me klicali da je neutolažljiv. cel vikend me ni spustil izpred oči, če sem slučajno mu ušla iz vidnega polja je takoj jokal, spi grozno slabo, zbuja se vsake pol ure, kot da bi preverjal če sem še tam in potem zaspi nazaj. danes je celo spal z mano ker se nisem mogla več vstajat, sem bla čist adijo.
danes sma spet šla, sem misla,da ga pustim na zajtrku in spet grem za kakšni 2 urci. ma ni šans, se me je dobesedno držal za pulover in me ni spustil. šele po kakšnih 45 minutah ko se je malo udomačil se je šel igrat ampak je ves čas preverjal če sem še tam, se prišel pocartat za kakšno minuto in naprej igrat. ko sem samo v garderobo letela po flaško in prišla nazaj je vpil kot sirena... čist sem že blesava od tega in bogpomagaj če bom še kak dan morala bit zraven njega se bo men utrgalo od vsega tega kroljenja drug prek drugega... sej vem da je hudo, samo js ne prenesem da kateri otrok joka, sploh če vem da mu je hudo ker ni mamice...
kaj ste ve naredile, kako je šlo uvajanje?

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 503
12.10.2010 13:18:26   
lenika83
mM vse naj, naj, najboljše in najlepše!!!

Neposredna povezava do sporočila: 504
12.10.2010 13:27:13   
lenika83
kalypso midve sva si res vzele čas za uvajanje. Zdaj v bistvu hodi že cel teden v vrtec, pa je še zmeraj ne oddam kar pri vratih. Prvih dvakrat ali trikrat sva šli tja po zajtrku in sva ostali do kosila (to je bilo že septembra, ko še uradno sploh ni hodila v vrtec), ampak sem bila jaz ves čas zraven. Potem sem pa enkrat vmes odšla za pol ure, pa je večinoma kar jokala, ker so jo večji otroci prestrašili (saj običajno jih ni v njeni skupini, samo enkrat so bili). Zdaj da ne bom pisala ravno minut za vsak dan posebej... V glavnem, zdaj po 1 tednu grem jaz zjutraj z njo za kakšnih 10 ali 15 minut v igralnico, da se kao malo privadi, potem pa odidem in pridem po njo po kosilu. To pomeni, da ostane sama v vrtcu približno 2,5 ure. Zdaj še ne spi tam, ker sem jaz še doma, ko bom šla v službo, pa bo tudi spala. Drugače pa mogoče za kašen trenutek zajoka, ko jaz grem (ampak je res samo kakšen trenutek), drugače pa pravijo, da je ok. Se igra, pridno posluša, če berejo pravljice, nekaj malega poje,... Danes je prišla vzgojiteljica za mano ven, kakšno minuto po tistem, ko sem šla ven iz igralnice in je rekla, da ne joka več in baje potem tudi ni. Res pa je, da se me doma dosti bolj drži kot prej. Sicer je že prej nisem nikoli pustila same, če sem šla recimo na wc, ampak zdaj hoče z mano tudi, če je kdo drug z njo. Računam, da bo počasi tudi to minilo in upam da ne bo prišla kakšna prehuda kriza v vrtcu.

Razumem pa te kako ti je, ko greš od tam in veš, da otroku ni ok.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 505
12.10.2010 13:35:00   
Tiara123
malaMravljica, vse najboljše za rojstni dan tudi z moje strani!! Naj se ti vse odvija in uresniči tako, kot si sama najbolj želiš!!!

Spanje... mi smo jo dali v svojo sobo pri 7m, pa se mi je še to zdelo pozno, ampak se prej, ko sva se ponoči dojili, zdelo brez veze da jo dajem v svojo sobo - no, bolj moja lenoba, da sem jo ponoči imela pri sebi. Potem se je izkazalo, da je mala veliko bolj nemirno spala, ker sva jo midva z obračanjem in šumenjem kovtrov motila. Ko smo jo prestavili v svojo sobo, je samo prvi večer bil problem, ker ji je bilo vse novo, potem pa se je zelo lepo navadila. Zdaj - moram potrkat - nimamo problemov in po večini spi celo noč (20h-7.30, ob vikendih tudi do 8.15). Če se ponoči predrami, pojokca, dokler ne najde dude, si jo da v usta in zaspi nazaj. Mogoče imamo 1x na mesec kakšno neprespano noč, ki pa je povezana z zobki, vročino ali polno/prazno luno.
Zvečer za zaspat je odvisno, koliko je zaspana in če je popoldan še spala ali ne. Po kopanju greva direkt v njeno sobo, ji oblečem spalno vrečo, se vsedeva na stolček ob posteljici, ji dam za pit, se na hitro pocarkljava in jo položim v posteljico. Ponavadi itak še isto sekundo vstane, vzame v vsako roko eno dudo (eno ima v ustih) in si jih izmenično daje v usta user posted image  Ima eno plišasto opico, ki ima uspavanko, tisto ji navijem in navadno se še malo pogovarja sama s sabo in potem počasi zaspi. Če je žejna, ali noče še zaspat, potem meče dude iz postelje in me 'kliče', da naj pridem pobrat ali dat za pit. Kdaj se tudi zgodi, da jo je treba še malo pocarkljat, dat par lubčkov, ona mene malo za brado vleče, me vleče za nos, se mi smeji in ko jo odložim nazaj v posteljico, potem zaspi.

Rdeča rita... Možno da od menjave plenic, možna je hrana.. Pri nas smo ugotovili, da je zdaj od antibiotikov čisto rdeča ritka, že krvave pikice zraven. So mi priporočili, da naj namažem s kremo Daktarin, Canesten ni pomagal.

mM, katere tanke pamperske so to? Jaz sem zdaj prvič v Avstriji kupila pampers (serija Sezamova ulica) in so res neprimerljivo boljše od teh, ki sem jih kupovala pri nas.

kalypso... Težko svetujem, ker se nam na srečo ni bilo treba sekirati s tem, ampak mislim, da bo potrebno samo potrpljenje in več časa za uvajanje. Sčasoma bo sam ugotovil, da je to njegova 'služba' in da se gre tja vsak dan. Predvsem si mora sam pridobiti zaupanje v sebi, da bo vedel, da mamica pride vsak dan nazaj po njega. Bo pa najbrž rabil čas.. Skušaj mu čimbolj pozitivno govorit o vrtcu (tudi če še ne razumejo, vedo, kdaj govorimo veselo, pozitivno), da ima tam prijatelje, igrače, vzgojiteljico in da se potem spet vidita. Ne pa ga še puščat samega, dokler ne pridobi tega zaupanja, ker bo doživljal še večje travme.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 14:53:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 507
12.10.2010 16:44:28   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Sok ne, zato, ker je že prej dovolj spil,
100% ni bil žejn, se pa s sokom umiri.
Problem pri nas je, da nima/noče dude
in to kompenzira s sokom.
Cartanje samo pri mamici, pa pri nas
dela vrtec - prej nismo poznali. 
+ še za piko na i: smo naleteli na neke
"čudne" Pamperske, zvečer je malo bolj
"telovadil", sva bila oba polulana.

pri vas je tako kot pri nas oziroma je bilo-samo mami in mami,celo noč pitje-cartanje za moje pojme in sm tud pop...a in ji ukinla nočno pitje in joško,še vedno je samo mami,namest pitja mi vtakne roko pod majco in spi dalje ggggrrr...ja scartana je,sm jo dala v žakelj,prvič sm jo komi not zbasala,drugič ona žakla pač neuser posted image ,ji mormo postlco popravt,ker je pes skaku skozi okno v sobo in ji koleščke polomu,potem pa via v svojo postlo,jo bom že navadlauser posted image ,no dude pa tud naša noče od 6mes naprej,si pa roko tišči pri vratu pod majco ko je zaspana in ko pije po flaški.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 508
12.10.2010 17:06:18   
rakica 2
ALEKSEJ,ZARA,LEV IN KEVIN-vse najboljše za 1.svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in če sem katerega po pomoti izpustilauser posted image
MM-TUDI TEBI VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 509
12.10.2010 17:14:30   
rakica 2
RDEČA RITA-smo imeli ta problem od 9 mes oziroma od 6.bolezni dalje,vse kreme sem sprobala od kanestena,daktarina,nivee,becutana itd ni da ni pa skor nič pomagalo,tud bepanten ne in sm dva dni nazaj probala z dermazinom-to je za opekline,škodit ne more sm misnla in niti sledu o rdeči ritki- zaenkratuser posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 510
12.10.2010 17:53:12   
tassika
Rakica poskusi pavlovičevo kremo ali pa sudokrem, je bolje kot dermazin. Tist mislim, da vsebuje antibiotike, da še malo razkuži opeklino kot npr. bepanten plu.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 511
12.10.2010 18:40:18   
malaMravljica
taksne in drugacne prigode imajo ti nasi oktobrcki ja. Kalypso, verjetn sam potrplenje pomaga, pa ne izgubi zivcev, ma naj se carta ce se hoce, saj bo, bo ze uzival v vrtcu, nic s ene boj. Te pa to verjetn precej zmatra ja, sam ce te znervira bo to zacaran krog, bo cutil tvojo zivcnost in bo se huje.

za ritko sem ugotovila vzrok. Rdeca pesa v solati, pa tok malo sem mu dala in mislim, da je to. V lekrni je tudi rekla da verjetno,pa rekla je, da citrusi so tudi nevarni, previdno s pomarancami sedaj v jeseni!!!  Mi je dala neko kremco in upam,da bo jutri ze dobro.

Tiara, glej te so nove oz stanjsana verzija je sedaj zunaj.  
http://www.pampers.de/de_DE/proddetail/baby-products/active-fit/id/2/sectionid/1

Pa hvala vam za cestitke, zlate ste. Midva sva danes zabusavala, jutri pa spet delam.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 512
12.10.2010 18:53:27   
Emilly
Hojla!

Najprej ...HVALA za vse čestitke!!!Tudi Gorenki, Leniki, mali Mravljici Vse najboljše pa še veliko lepih trenutkov z vašo družinico!!! Vse najboljše tudi vsem našim oktobrčkom!!!!
Moram rečt, da letos kar malo pozabljam na moj RD, ker samo čakam na gajinegauser posted image

Prav smilite se mi vse, ki imate težave z uvajanjem v vrtec. Naša zaenkrat hodi že tretji teden v vrtec in je vsak dan ful pohvaljenauser posted image  Mamica pa čist ponosna ....Pridno je, se igra, le s spanjem imajo občasno težave, ker noče takoj zaspat. Kot npr. danes je zadnja zaspala in prva vstala in spala točno pol ure ....Ima pa kar naenkrat od kar hodi v vrtec, dva dnevna spanca, tako da če v vrtcu premalo spi, pop to največkrat lepo nadoknadi. Prej je spala največkrat le 1x za kake pol urce na dan...
Bi vam rada kaj svetovala, sicer pa tako kot druge pravijo, veliiiiko potrpljenja, držim pesti, da bo jokanje kmalu minilo!!!!

No eni že tako lepo praznujete z malčki, mi bomo še kakih 14 dni počakali, ampak zaenkrat še nič ne pripravljamo. Sva glede tega oba bolj flegma, ko bo, bo, vabila jih letos itak kaj dosti ne bova, sploh jih pa nimava kam dati. No kakšna tortica bo verjetno padla....user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 513
12.10.2010 20:53:54   
muca*maca
Čeeer!

Z malo panike odštevam dneve do službe...

Včeraj Maksa sploh nisem hotela peljati v varstvo k babici in sem nama privoščila razkošje skupnega dopoldneva, zdaj ko si ga še lahko user posted image user posted image

No, danes sem bila bolj pridna in sem ga odpeljala že ob pol devetih.
Še bolj priden je bil Maks, ki je danes pri babici prvič tudi spaluser posted image user posted image user posted image Celo uro! In moj največji strah je šel pa-pa user posted image
Pa bo lažje v službi, a ne.

Rozilu - mogoče je bilo pa preveč za prvič, da je bila do 3h tam? Sicer sem pa prepričana, da bo vse ok, ko se bo malo navadila.user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da imajo vsi otročki tako obdobje, da hočejo samo in zgolj mamico, ne glede na varstvo. Pride in mine.

Gorenka - mislim, da imaš reakcijo na službo, hihi, tvoja mala pa tudi. Neverjetno je, kako veliko mamic gre na bolnško, še preden sploh pridejo nazaj v službo. Sej boooooo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Lahk me pa spet vprašaš v pondelk, hahaha!!!user posted image mogoče bom na istem kot tiuser posted image user posted image user posted image

Koš poljubčkov za prve rojstne dneve!!!
VELIKO pozdravov pa mamicam, ki so se pred enim letom matrale, da lahko zdaj praznujemo, hihi.user posted image

Nočka, vaša
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 514
12.10.2010 20:56:39   
Februarka08
Mali oktobrčki, ki danes praznujete, VSE NAJ NAJ!!!

user posted image

MM tudi tebi vse najboljše!
user posted image

Jaz sem tudi ponosna danes, je Blaž naredil prve korakeuser posted image user posted image sem vesela še toliko bolj, ker sva bla oba z mojim zravenuser posted image jeej user posted image

Rakica, si probala Ribodermin? Jaz sem pri Larisi probala vse živo iz lekarne, na koncu je pa zmagal Ribodermin, ki sem ga mela vseskoz doma v omariuser posted image Zdaj ma tud Blaž mal rdeč, ampak res ful kaka in to bolj redko zdaj že dober teden, mu nagaja zobek, vsaj mislim da je to vzrok. Zdaj je že pokukal ven. Mažem ga pa z Bepantenom in je zjutraj ok... čez dan se mu pa spet mal nardi, ampak zaenkrat še ni neke sile...

Zdaj pa še mal tv-ja, pol pa spat. Jutri grem na šiht od 10h-14h tako da morm že zjutraj narest neki za kosilo da potem samo dokončam... zdaj so dnevi polno zasedeni...user posted image

Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 515
12.10.2010 21:07:26   
gorenka
mucamaca - LOLuser posted image user posted image user posted image  čakam na pondelk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 516
12.10.2010 21:20:11   
Tiara123
mM, točno te pleničke sem kupila cel jumbo paket.

A praviš, da niso OK???

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 517
12.10.2010 21:27:24   
malaMravljica
Tiara, fajn so te planice, nic se ne boj,men se zdi, da vpijajo boljse kot une prej, ki so bile debelejse. Sam bala sem se, da je ritka uneta od plenic, ker nisem dobila drugega vzroka, pol sva bila pa danes na vrtu, mali se je gugal, jaz pa mimo vrta in sem gledala rdeco peso in mi je ptegnilo, da sem mu jo dala v solati. To je bilo. Sem mu danes fajn namazala s tem, kar sem dobila v lekarni in upam, da bo jutri mal boljse. Prav reees rdeco je imel, prav uneto, se nikoli tako in je zame kar sok to videt.

Punce, imam en bon za 15 % popust na nakup v e trgovini Esprit. Ce se kateri da prevert, ce ga lahko koristite v Sloveniji ga z veseljem senkam. Pa se zadnjic sems e narocila na neke novice na popuste user posted image  in sedaj dobivam tedensko na mail neke popuste, sedaj imam za 2 otroski trgovini, Baby Walz in myToys, ce katera rabi naj mi pove, dam kodo na zs. Aja, toysi dajo pa itak sam na nove kupce in more bit nov naslov.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 518
12.10.2010 21:27:59   
september25
Kuc-kuc
Da se po dolgem času javim še js...
HVALA VSEM ZA ČESTITKE OB KEVINOVEM ROJ.DNEVU!!!

VSEM OKTOBRČKOM, KI SO ŽE PRAZNOVALI IN TISTIM, KI ŠE BODO PA ŽELIM SAMO ZDRAVJA!!!
Naš mali je bil v začetku septembra prehlajen, ful zamašen nosek, mal je kašljal, nič vročine. Preventivno sem ga peljala k zdravniku, en teden sva hodla na inhalacije, doma smo mel inhalacije, ampak se kr ni in ni pozdravil. Pristala sva v bolnici, mali sploh ni niti malo zgledal bolan in to celih 5 dni. Doma spi z menoj, ker je naše spanje še vedno katastrofalno, v bolnici pa sem cele noči stala zraven njegove posteljice al pa ga mela v naročju na tistem bedastem ležalniku za mame( bolnica Brežice). Groza! Hočem rečt, peljite malčke naj jim poslušajo pljučke, ker nikol ne veš. Vsaj pr nam je blo tak, lažji bronhitis,ampak ker je blo pravočasno ni blo hujšega.

Nočno spanje. naš se zbudi 5x do polnoči, s tem da gre spat okrog osmih. Naprej niti ne štejem, ampak do sedmih še skoraj gotovo 5x! Poskusla sem že svašta, zdravnica se mi sam smeji, ko ji pojamram, tak da čist zares nimam pojma kaj ga muči, zakaj ne spi. Pri njemu je problem nazaj zaspat. Prejšnji teden se je zbudil ob pol enih, trdno zaspal nazaj pa ob pol sedmih zjutri. Ni treba razlagat, da se mi je skor zmešalo zravn!!!

.
Nočno hranjenje Ka to ste se ve kr odločle, dans pa ponoč ne dobiš več ne za pit ne za jest? Js mu nardim najmanj 2 flaški ponoč, da zaspi nazaj, drgač bi mel fešto celo noč. Ni šans, da zaspi, če ne dobi mleka.

MA je moj res pravi razvajenc, me ma v malem prstu! Za fešto je bil ful priden, okrog 30 povabljenih, mel je 2 torti, eno sadno, drugo čokoladno, ampak nobene ni hotu niti mal probat!!!

Uf sn se razpisala! Za nazaj in za naprej! Lepo mirno noč vsem!

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 519
12.10.2010 21:38:08   
majakla
Aha, po te plenice gremo mi v četrtek,
smo pri prejšnjem nakupu dobili 2x2€
popusta če kupimo 2 paketka teh, no,
pa jih bomo res.

Nik cel prejšnji teden ni bil v vrtcu (angina),
sem se bala kaj bo, včeraj je šel not, me niti
pogledal ni, ko sem prišla po njega, pa ni
hotel ven. No, danes pa me je zjutraj objel,
popoldne pa šus k meni.

Danes spi že več kot 2 uri, bomo videli kakšna
bo noč.
Je pa res, da me to zbujanje fuuul izmuči, kaj
naj, če pa me je kot dojenček tako razvajal:
- od prvega dne spal v svoji sobici,
- vsaj 8 ur na noč,
- čez dan samo jedel in spal, . . .

Kupite Pavlovičevo kremo, nam je 1A.

Aja, imam še fuuul bonov od DMa, katera
kaj rabi???

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 520
12.10.2010 22:32:30   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: googica

js ga nikol ne vzamem iz postlce če trmari za spanje, res nikol. če ni dost zaspan, se pač mal dlje matrava, ampak če ga bom ven jemala, bo začel izkoriščat. niti nikol v najini postli, razen dnevno spanje, ki ga itak skupi odspiva :). ponoči se zbudi redko, če so sosedi glasni al pa kej tacga,drugač ne. če se zbudi, dobi čaj/vodo, nato dudo in zaspi nazaj.nima lučke prižgane, zato se ne boji teme, je v svoji sobi, zato se ne boji biti sam. nima najljubše igrače, zato ni skrbi, da bi kdaj kje ostala.. uspavava ga lahko obadva, vsak od naju ma mal drugačen pristop, kar je meni kul, ker je itak to način, kako tamali loči med nama dvema. ni več pogosto polulan, ker je začel ful manj pit, pa tud midva mu prej vzameva... ne razumem zakaj jeza, če je oči dal ponoči sok za pit? zaradi zobkov ali lulanja? vsak od staršev ima drugačen pristop, moj mu tud ponavadi da čaj, js pa vodo.. se ne sekiram, to otroka ne zmede, ampak mu da vedt da znava obadva z njim, vsak drugač, in da nisem js šefica...
spet pametujem :)) ampak pri nas reees ni nobenih težav, trmo smo rešli, spanje smo rešli, lulanje tud... strahu nima nobenga, z očijem se mata super, niti mal še ni bil prehlajen... tko da zgleda neki že delamo prov ane :D

jaz se pa kar podpišem pod tole user posted image imam enak sistem...in tudi ne nekih velikih problemov z ostalimi zstvarmi

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 521
12.10.2010 22:51:51   
googica
majakla, mM kje pa majo te plenice? še nisem opala jih.. mi smo zdej nazadnje imel neke pampre iz milerja, k majo nek vijolčno jedro.. te so ble do zdej najbolj kul. tko da ne vem kaj bom z dvema paketoma premium care 5... računa nimam več, škoda se mi zdi doma jih imet, a bi katera odkupla?
mM vse najboljše ti želim, čimveč mirnih noči in dobrih živcev, nepopustljivosti in ogromno nepozabnih trenutkov :)
mi pa zane čase skos letamo, smo vsi mal zmešani, ne sam tamal... gremo spat :)

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 522
12.10.2010 22:52:53   
rozilu
OJ punce.

Jooooj to spanjeeeee...oz. uspavanje... ma je vsak dan boljše. Sej ponoči je OK, glih malo pojamra kdaj, ko se zarine v kak kot, al pa če se obrne na trebuh itd., drugače pa spi. Tako da niti nimam nekega nasveta za tiste ki ne spijo. Jaz ji zmeraj dam dudo nazaj in ponavadi je OK. Za zaspat pa sem tudi začela prakticirat tako, da jo kar pustim, da se plazi po posteljici oz. moji postelji (in sem čisto pridna in stalno zraven user posted image )... danes je kar "hitro" omagala - že po pol ure user posted image user posted image user posted image . Najbrž kateri smešno, ma od dveh ur je to kr napredek, a? user posted image

Gorenka user posted image user posted image user posted image Juliji in tebi. Upam da se kmalu poštima in bo veliiiko popila in pojedla in se smejčkala. Kaj če jo probaš pogosteje dojit, al se noče?
Vsem ostalim bolančkom pa tudi user posted image user posted image user posted image

Ja zdej smo očitno mame ZAKON. Sej že prej smo ble (in tudi še bomo), ampak zgleda da jih ima večina krizo in se nas držijo ko klopi user posted image . Po eni strani lepo, da vidimo kaj pomenimo našim otročkom.

Evo, zdej sem pa nardila in poslala v print sliko za na torto - no narisala jo je Jelka Reichman user posted image , jaz sem jo samo dala v photoshop, obrezala in dodala napis. Upam da mi jo lepo sprintajo... pošljem potem fotko nedeljske torte! Aja, na sliki bo pa Muca Maca - pa ne ta naša user posted image , ampak tista od Mačka Murija user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 523
12.10.2010 22:54:28   
tea85
no kaj se tiče hranjenja ponoči...midve včasih spijema kakšno flaško še ja, kakšen rahel čokolino al pa kaj podobnega..pa še to je začela spuščat ponoči. spi zraven mene le ko je res pestra noč...sicer pa tudi meni se zbuja včasih dostkrat..če pa se mi zbudi ob 1  al pa čez noč ji dam čaj pač probam ji namesto mleka dajat čaj...da se odvadi jest ponoči, so pač izjeme tudi user posted image
no. če pa ma budnico ob 1 pa pol spet ob pol 7...jupiii je to za mene, ji dam jesti in spančkama še kako urco pa pol, zdaj ne ko greva v vrtec, drugač pa tak je.

nina- čudovita torta !!!

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 524
12.10.2010 23:13:13   
majakla
V Muller-ju, tam sem nazadnje kupila Pamperske,
pa je na vsakem paketu gor 2€ ob nakupu teh novih.

Mi ponoči nismo nikoli jedli, danes pa bomo še brez
soka, pa da vidimo. Pred 15. min. je že stal v poslici
in jokal (ma-ma), sem ga pobožala, polubčkala, dala
leže, fajn zadekala - spi.

No, pa grem tudi jaz, LAHKO NOČ.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?