malaMravljica
|
joooj ta googica je spet tok pametna ne, a ves, da se strinjam s tabo glede spanja. Ma ce se ne motim sem tudi jaz neki v tem stilu pisala zadnjic uni pupi, ki je sprasevala. Nic lucke, nic igrac, nic za pit, ponoci se spi in to je to. Je pa res, da majakla, ste mogoce mal zamudil, je tok casa spal pri vas in sedaj ga je mogoce strah v svoji sobi sam bit, kdo bi vedel. Kaj pa vem, ce joka kot da ga je strah, ga jaz ne bi puscala, ce pa sam izsiljuje pa ja, ti bos najbolj vedela. Drugace pa, pa ga za zacetek nosi od vas v njegovo posteljo in s casom krajsaj postanke pri vas. Lenika, hvala za recept. Ej, jaz pa ne morem spat, ce je mali zraven. Predvcerajsnjim je bil pol ure ponoci pri meni, ma ni sans da spim, ceprav je priden, tiho in mirno spi. Sam se k klop k meni stisne, no dobim masazo to je ze rs, sam ne morem spat, ker sem pol vedno na hrbtu, da je mali ob meni, jaz pa rabm plac za spat. googica, lepo slikco imas gor. Punce, ima katera kaksno idejo kaj povzroca rdeco ritko? Moj jo je vceraj spet dobil in nimam pojma od cesa. Takoj ko je plenica polna gre v jok in se tako dere, ko ga previjam, saj razumem, da ga boli. Ni pa dobil nobenega novega zivila, zato mi ni jasno. Zadjic je jedel frtaljo, je bilo celo jajce notri, je mozno, da je beljak? In jaz sem zadnjic grozje, ampak sam 2 kroglici, je mozno da je to, se pa doji sam se zvecer? Aja, da ima rdeco ritko od premalo previjanja pa pri nas ne pride vpostev.. Razn imam sedaj te nove tanjse pampers za cez dan, je to mozno????
|