|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09, 2.del
11.10.2010 8:55:36   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123

Vse najboljše vsem slavljenčkom tudi od nas!!!

Jooj, sami bolančki user posted image user posted image Hitro se pozdravite!!!

tea85 Po moje pa ima tvoja punčka glivično vnetje, vprašaj tvojega pediatra, če lahko namažeš s Canestenom ali Daktarinom.

Ja saj sem ji mazala zdaj s canestenom, to uporabljama tudi če ima zelo rdečo rito..in mislim da je na bolje šlo vse skupaj, hvala user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 476
11.10.2010 9:32:51   
lenika83
Dobro jutro!

Najprej hvala vsem za lepe želje.

Majakla super ti je ratalo.

Jaz sem pa sama doma, ker je Dora v vrtcu in mi je prav čudno. Saj zdaj že cel teden hodi v vrtec, ampak jaz sem imela ves čas polno urejanja nekih zadev in sploh nisem bila nič doma. No, saj na srečo moram iti tudi zdaj, ker mi je res prav čuden občutek v taki tišini biti doma, pa še ura se nikamor ne premakne user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 477
11.10.2010 9:55:25   
pattaya
Mi smo še bili včeraj zvečer še enkrat pri dežurnemu, ker se je tako zelo slino, pri jedi so ga ful bolela usta, pa me je bilo strah da ne bi bila kaka slinavka. Zdravnik pregledal in rekel da ni straha za slinavko, da pa ima kar hudo obliko gnojne angine, tako da še naprej antibiotiki. Zdaj bom tri dni doma, ne bom šla v šolo, HB pa se nena več tako veliko joče, tako da je že malo boljše.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 478
11.10.2010 9:55:42   
malaMravljica
ma uboga Lenika, te morem pol kar zaposlit, da gre cas naprej. Mi napises recept za tvoje slano pecivo user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 479
11.10.2010 10:02:52   
tassika
Ninasiki poročilo + slikica tortice user posted image

Jaz sem pa danes tako zaspana, nekaj mi primanjkuje energije, tamalo sem dala že spat, ker enostavno tudi ona ni zdržala. Hmm, tole deprsivno vreme ni za najuuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 480
11.10.2010 11:52:05   
malaMravljica
 Tassika, ja pol pa pridi k nam na soncek no,kaj se cakasuser posted image user posted image user posted image   mi imamo super soncek danes in trenutno 9 stopinj zunaj.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 481
11.10.2010 11:56:58   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

ma uboga Lenika, te morem pol kar zaposlit, da gre cas naprej. Mi napises recept za tvoje slano pecivo user posted image

Zdaj več ni tako hudo, ker je Dora že doma, samo zdaj spi user posted image  

Recept: listnato testo razvaljaš približno user posted image  v obliko kvadrata (lahko je zelo tanko), premažeš s stepenim jajcem, če želiš potreseš s soljo, potem ga pa z nožem razrežeš na palčke približno 1,5 cm široke in 4-5 cm dolge (lahko tudi kakšne drugačne dimeznije, malo preizkusi pa boš ugotovila kaj ti bo najbolj všeč), potem jih potreseš s sezamom ali lanenimi semeni ali celo kumino ali naribanim sirom ali popraženo čebulo (jaz jo kar kupim) ali nečim podobnim kar ti je všeč, potem pa previdno naložiš v pekač in svetlo rjavo spečeš. Najboljše je, da daš iz pečice takrat ko misliš, da še niso čisto pečeni, ker še zunaj malo potemnijo in hitro postanejo pretemni.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 482
11.10.2010 13:36:51   
Perlica76
Pozdravljene!!
Moram povedat,da smo nocoj po dolgem času spet spali 11 ur,brez zbujanja user posted image !!!!!!!!!Včeraj sem rekla,da tole njeno nespanje zadnje čase, lahko poskusimo izboljšat edino še z vrečo......in glej ga zlomka;je delovalo,upam,da ne samo to noč!!!

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 483
11.10.2010 13:46:24   
ninasiki
ojla

jssssst sm tooook zmatranaaaaaaa najraj bi ustaula čas da se naspim pol pa naprej akcija user posted image  mah bomo že

ja rojstni dan je uspeu na pouno vsi so pršli noben ostau doma razn moje tie k ma bronhitis ni blo user posted image  ampak bomo že nadoknadl drgač pa full preveč vsega in hrane in pijače vsega tko da tiste k mate kej v planih jst sm mela 40 folka ampak še zmer vsega fuuull preveč pa nism neki pretiravala prašiček je biu pa bureki in narezni to je blo pa tud to pa sladno sm kr talala da domou kr naj noslo ker čene bi sam stran metal moj bo nesu še na šiht da še tm mal pojejo pol bo pa počas že zmankal mel smo 3 torte od tega smo 2 dobil in vm povem tega se je največ pojedl dobesedno slikce pa prlimam k mi jih fotografinja prnese

edino ena iz tlorisa med transpostom mi jo je ratal slikat ker pol pa tud časa nism mela user posted image  sm pozabla jest tko da sm šele ob 8 jedla user posted image
user posted image

se pa pridružujem čestitkam tako da vsi slavljenčki vse najbolše in najlepše prav tako pa mamice vse najbolše

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 484
11.10.2010 16:19:20   
googica
ja, naš tud zarad vreče ful boljš spi.se ne odkrije več ponoč. mamo pa kar tri različno debele, da mal prilagajamo vremenu in pa seveda polulanmu jušu :). ko je bil manjši ni maral vreče, zdej pa mu zgleda ful paše..
torta je ful lepa :). mene tud mal skrbi tale enka. torto bova šla kr v leklera iskat.. bomo pa mogl v treh dnevih nardit, ker nimamo placa za tolk folka... mojih je 8, moževih je 13, pa še kolegov je kr ene par. tko da bomo mal porazdelil zadevo :)
lep dan se je naredu, čeprov tale grosuplje ma zjutri tako meglo, da se razkadi šele ob polnoči. grozn je, res! dopoldne sploh ne morva ven, ker je prehudo...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 485
11.10.2010 21:23:52   
tassika
Hihi v domažah je tudi taka megla, da pred 12 ne greva vn, zdaj pa me je klicala varuška, da naslednji torek začneva uvajanje in naj prideva okoli 9 da bomo šli skupaj vn brrrr, zmrznla bomuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 486
11.10.2010 21:34:16   
rozilu
Hej bejbe!!!  Jst bla danes v službi po 1 letu, 1 mescu in 11 dneh user posted image . Bilo čisto OK, čeprav sem bila par dni prej čisto napsihirana in moja pupika verjetno zaradi mene ravno tako user posted image

V glavnem prejšnji teden sva se uvajali v čuvanje, in tam je bilo sicer super, problem pa je bil za vikend, ko me ni hotela spustiti izpred oči! Samo da sem se obrnila stran - joooook, če sem šla v drugo sobo histerija... jao. Pol sem bla še jst bolj živčna, pa moj, ker je ni mogu potolažit... samo še slabše. Včeraj sem jo dala spat ob 8h, pa ni zaspala do 10h... ni šans! Ne ležat, ne se nosit, ne joške (me je grizla user posted image ), ne flaške... Se je hotla sprehajat po posteljci (kaj nardite v takem primeru??) - pa ko se je lepo neki zabavala sem skočla v kopalnico - še vse OK, se slečem in skočim pod tuš, se je začela dreeeet, histerija totalna... pa me je slišala - sem ji skoz govorila, luč je imela... grozno je blo... pa sej se nisem pol ure tuširala, samo kot da bi... ni prišla k sebi še ful časa... Mah, kr neki. Potem je nekako zaspala pri meni, ponoči je blo sorazmerno OK, malo se je premetavala.

Danes je bla ko rožica z mojo mamo doma, ko sem jaz prišla iz službe tudi čisto dobre volje. No zvečer je rabla celo uro manj, da je zaspala user posted image , če jutri nadaljujemo tako, bo zaspala še preden jo stuširam user posted image

A ima še katera take probleme??? Upam da ne user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 487
11.10.2010 21:42:10   
lenika83
Nam se je enkrat zgodilo, da zvečer nikakor ni mogla zaspati. Pa je potem nismo niti silili več. Smo šli ven iz spalnice in smo se v dnevni sobi nekaj časa igrali, dokler ni postala zaspana, potem je pa ugasnila v nekaj minutah. Saj čisto logično gledano, tudi jaz včasih ne morem zaspati zvečer in grem običajno kaj drugega počet, dokler ne postanem utrujena, pri otroku pa ni nič drugače. Možmo je pa tudi, da jo je bilo strah, da ji boš odšla oz. jo pustila smao in ni hotela spati (pač v povezavi s tem, da jo pustiš v varstvu). Mi imamo čez dan tudi kar težave zaradi tega, ker ji še ni čisto jasno s kom in kdaj jo pustim samo, s kom in kdaj pa ne in zaradi tega pač preventivno noče iti k nikomur (razen k mojim, ki živijo z nami).

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 488
11.10.2010 22:09:51   
sonček85
hej hej punce ,mali navihančki in navihannke.

Nekaj časa me vmes ni bilo ,a nisem pozabla na vas in rižkoo

nAJ BI SE ŽE PREJŠNJI T DOBILA Z rIŽKOO A STA MI POBEGNILA Z lIAMOM V BOLNICO IN TAM BILA SKORAJ 1 T tudi Jutri naj bi bilo vse opravljeno ,a nam je Rižkoo s sinčkom šla na pregled danes in že gresta jutri v Lj nazaj ,če nista ostala v bolnici kar upam ,da ne:(

No tako sem ji povedala da ji drugi teden dam kar imam zanjo.
Naj povem da je odziv ZELO ZELO POZITIVEN.Več o tem se vam potem Rižkoo še saam javi.)))))

Hvala še vsem 100_x_ in se vam še javim

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 11.10.2010 22:10:58 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 489
11.10.2010 23:28:47   
ninasiki
user posted image
evo sm jo skopirala iz fbja taka je bila naša tortica in okusna tudi

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 490
12.10.2010 7:50:27   
gorenka
Rozilu - mi nismo še imel takih problemov zarad vrtca oz. varstva, ampak opažam podoben primer zdej k je bolna. Tut na wc ne morm it, takoj jok, k se zbudi pogleda okol sebe in če me ni spet u jok (tak s krokodiljimi solzicami)user posted image user posted image , če je oči tle še gre, drugač pa ne vem....upam da to potem k se bo pozdravla mineuser posted image . Taka ni bla nikol, tut user posted image  tečejo za vsako stvar...Mamo pa že od petka popoldne skoz vročino tm od 37.5-38.8 gor, dol, ampak skoooz. K gre čez 38.5 ji zbijat začnem, sirup prime, ampak res drži tiste 6h pol pa spet začne gor plezatuser posted image . Jemo še vedno čisto nič, včerej v celem dnevu pojedla samo en piškot, edino kr je bla 2x na joški (zjutri, zvečer), pa še to bolj da se je odžejala. Pit pa tut nočmo tako da sm ji včeri z brizgalko vbrizgala čaj direkt v grlo ker se ji je že 3x kolcalo ker ni od 8h k sva se dojile pa do 14h nč pila, tut požirka ne...kr maha z rokami, se okol obrača če vid karkol od hrane, pijačeuser posted image user posted image user posted image  Sm že čist utrujena....upam da bo tale viroza kej hitr mimuser posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 491
12.10.2010 8:34:29   
majakla
Nina: res lepa torta.

Nič ne je:
Nik je bil prejšnji teden bolan in tudi skoraj nič ni jedel,
tako da to dela bolezen. Je pa zato potem 2 dni jedel
duple porcije, no, zdaj se je umirilo.

Mi od 1. rd spimo ločeno, Nik kooončnooo spet v svoji
sobici, AMPAK, se zbuja, me kliče, včasih v joku, včasih
mu je smešno, hoče pa mene, ne atija, ... to noč oz.
prvo je fuuul dooolgo rabil, da je zaspal, potem se že
po eni uri zbudil, sem ga malo pocartala in je spal dalje,
se zbudil ob 1., sva se spet pocartala, spal dalje, pol se
je zbudil ob 2. (mami ni slišala) šel ati, mu dal sok, spal
dalje, se zbudil ob 5. celi polulan (mami zvedela za sok -
POPIZDILA), ... previjanje+preoblačenje spal do 7h, to
pa pri meni.
PROSiM ZA POMOČ/IDEjE/IZKUŠNjE, da se ne bi toooliko
zbujal.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 492
12.10.2010 9:01:11   
googica
js ga nikol ne vzamem iz postlce če trmari za spanje, res nikol. če ni dost zaspan, se pač mal dlje matrava, ampak če ga bom ven jemala, bo začel izkoriščat. niti nikol v najini postli, razen dnevno spanje, ki ga itak skupi odspiva :). ponoči se zbudi redko, če so sosedi glasni al pa kej tacga,drugač ne. če se zbudi, dobi čaj/vodo, nato dudo in zaspi nazaj.nima lučke prižgane, zato se ne boji teme, je v svoji sobi, zato se ne boji biti sam. nima najljubše igrače, zato ni skrbi, da bi kdaj kje ostala.. uspavava ga lahko obadva, vsak od naju ma mal drugačen pristop, kar je meni kul, ker je itak to način, kako tamali loči med nama dvema. ni več pogosto polulan, ker je začel ful manj pit, pa tud midva mu prej vzameva... ne razumem zakaj jeza, če je oči dal ponoči sok za pit? zaradi zobkov ali lulanja? vsak od staršev ima drugačen pristop, moj mu tud ponavadi da čaj, js pa vodo.. se ne sekiram, to otroka ne zmede, ampak mu da vedt da znava obadva z njim, vsak drugač, in da nisem js šefica...
spet pametujem :)) ampak pri nas reees ni nobenih težav, trmo smo rešli, spanje smo rešli, lulanje tud... strahu nima nobenga, z očijem se mata super, niti mal še ni bil prehlajen... tko da zgleda neki že delamo prov ane :D

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 493
12.10.2010 9:10:25   
majakla
Sok ne, zato, ker je že prej dovolj spil,
100% ni bil žejn, se pa s sokom umiri.
Problem pri nas je, da nima/noče dude
in to kompenzira s sokom.
Cartanje samo pri mamici, pa pri nas
dela vrtec - prej nismo poznali. 
+ še za piko na i: smo naleteli na neke
"čudne" Pamperske, zvečer je malo bolj
"telovadil", sva bila oba polulana.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 494
12.10.2010 10:37:04   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla
+ še za piko na i: smo naleteli na neke
"čudne" Pamperske, zvečer je malo bolj
"telovadil", sva bila oba polulana.

Nama se je tudi že zgodilo, da je šlo dobesedno mimo pleničke. Sem sredi jedilnice zagledala lužico na tleh in mi ni bilo nič jasno. Ko sem jo slekla pa plenička suhe, hlače pa mokre user posted image  Verjetno je to kombinacija slabo naštimane pleničke in predivje "telovadbe" user posted image

Nočno prebujanje se pri nas tudi včasih še zgodi, ampak ne pomagajo nobene "finte", da bi se to nehalo. Čez nekaj dni, ali pa že celo naslednji dan je pa naenkrat vse ok. Jaz ji pač običajno dam dudo, pa takoj nazaj zaspi. Če se pa slučajno zgodi, da že vstane, pa jo dam k sebi in spiva dalje. Me sploh ne moti, da je zraven mene, jaz spim skoraj normalno. Sicer pa naša tudi zelo dolgo ni hotela dudo, jo ima zdaj mogoče kakšna 2 meseca, pa sem ji tudi dajala čaj ali vodo, če jo je to pomirilo. Res pa je potem problem zaradi dosti lulanja in se je tudi zbujala včasih mokra.

Jaz pa spet sama, ampak sem bila v šopingu in je kar hitro minilo. Zdaj pa še pol ure počakam, potem pa hitro v vrtec user posted image  Ampak mi je pa kar malo škoda, da mi zaspi že po poti domov. Jaz bi se zdaj malo stiskala, ko se nekaj časa ne vidiva, pa moram še čakati, da se zbudi user posted image  No, saj priznam, da jo itak celo preljubčkam, čeprav spi user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 495
12.10.2010 10:52:14   
googica
hihi sej taki ukradeni lubčki so zakon :).. jst ga tud zmeri med spanjem polubčkam :))...
ja, vrtec zna bit kr problem...
a ste probal dat kšno drugo dudo, verjetn ste ane? pr nas namreč deluje samo duda iz kavčuka, pa še to ne vsaka :).. ponavadi, dokler ni ful zaspan, mi jo meče ven, se obrača, etc.. ene 10-15 minut rabi za zaspat. se mi zdi to kr dost ok.. itak mi je fajn bit zraven, se smejem njegovemu upiranju, pa mencanju učkov, pa ko glavo tišči v rob poslte :))) pri nas ful pomaga tud ista zvezdica z uspavankami in projekcijo na stropu... s tistim se umiri, mal gleda slikce, se obrne in zaspi :)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 496
12.10.2010 11:17:23   
majakla
Jaz ga tudi tak lupčkam, takrat me
ziher ne vgrizne in poliže. user posted image

Nobena duda mu ni všeč, razen tiste
na flaški. user posted image

Zvezdico z medvedki tudi imamo,
Nika to vse drugo kot pa uspava,
ker on potem hoče, da tudi mami
in ati medvedke gledata, nama
kaže, se jim čudi, najbolj pa ga
zanima tam, ko svetloba ven pride,
on bi tam not prst potisnil, pa tisti
beli trakec zadaj bi grizel, ... on bi
v bistvu vse drugo raje delal, kot pa
spal - a zaspan pa tak, da ga kar nosi
sem in tja.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 497
12.10.2010 11:18:42   
malaMravljica
joooj ta googica je spet tok pametna user posted image user posted image  ne, a ves, da se strinjam s tabo glede spanja. Ma ce se ne motim sem tudi jaz neki v tem stilu pisala zadnjic uni pupi, ki je sprasevala. Nic lucke, nic igrac, nic za pit, ponoci se spi in to je to. Je pa res, da majakla, ste mogoce mal zamudil, je tok casa spal pri vas in sedaj ga je mogoce strah v svoji sobi sam bit, kdo bi vedel. Kaj pa vem, ce joka kot da ga je strah, ga jaz ne bi puscala, ce pa sam izsiljuje pa ja, ti bos najbolj vedela. Drugace pa, pa ga za zacetek nosi od vas v njegovo posteljo in s casom krajsaj postanke pri vas.

Lenika, hvala za recept. Ej, jaz pa ne morem spat, ce je mali zraven. Predvcerajsnjim je bil pol ure ponoci pri meni, ma ni sans da spim, ceprav je priden, tiho in mirno spi. Sam se k klop k meni stisne, no dobim masazo to je ze rs, sam ne morem spat, ker sem pol vedno na hrbtu, da je mali ob meni, jaz pa rabm plac za spat.

googica, lepo slikco imas gor.

Punce, ima katera kaksno idejo kaj povzroca rdeco ritko? Moj jo je vceraj spet dobil in nimam pojma od cesa. Takoj ko je plenica polna gre v jok in se tako dere, ko ga previjam, saj razumem, da ga boli. Ni pa dobil nobenega novega zivila, zato mi ni jasno. Zadjic je jedel frtaljo, je bilo celo jajce notri, je mozno, da je beljak?  In jaz sem zadnjic grozje, ampak sam 2 kroglici, je mozno da je to, se pa doji sam se zvecer? Aja, da ima rdeco ritko od premalo previjanja pa pri nas ne pride vpostev.. Razn imam sedaj te nove tanjse pampers za cez dan, je to mozno????

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 498
12.10.2010 11:27:12   
tassika
MM lahko so pleničke, lahko je pa samo obdobje, naša ima včasih rdečo ritko, samo ne tako kritično, pa kot pride tudi izgineuser posted image  Pa imava ves čas enako hrano, enake pleničkeuser posted image

Pa še nekajuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 499
12.10.2010 11:43:01   
malaMravljica
Tassika, hvala za mail user posted image   

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?