|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
10.9.2010 19:26:44   
nimanorwen
ojla punce. najprej nej povem, da je žabica13 s svojim user posted image  v bolnici zarad tresenja in glavice, ker se ne celi zadost hitr. žabica13. me smo s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pr ns nč novga. joški še naprej fuč, user posted image  še zmer ne spi. zdele neki premišluje v ležalniku, pa sm hitr smle skočilauser posted image  grem pa jutr končno v šoping - kik, dm, miller, hm, c&a, eurospin - PRIHAJAMuser posted image user posted image moj bo pa sam z user posted image  doma, upam, da bosta kul, k mami res mora mou u svet. sm si že 1 tedn nazaj noge spedikirala pa s podlakom namazala, se mi je šele dons ratal z rdečo nalakirat. roke še čakajouser posted image
user posted image - nisva še nč, tut pred porodom neki cajta ne. ampak mam šele 29.ga pregled, 19.ga mava pa 1. obletnico poroke. tk da sori pač ne bom čakala na žegn od g. upam, da bo vse kul. a je kera uporabila lubrikant ta prvič?
novamami - kako kaj dojenje z ranjeno bradavico?deci so pa pač deciuser posted image moj je spet neumnost naredu - ena najina prjatlca oz. zdej se full mal vidmo, je rodila in valda pošleva telegram. on gre na pošto in zagoni ful keša za tist posrani telegram. mislm ej. mava samo eno plačo, mojo bedno študentsko porodniško, najemnino, hmal bo krst, itd., gospod se pa obnaša, k d asva miljonarjauser posted image pa sej nism škrt, sm vse kar je prou. tale darila ob telegramih so itak zasoljena na polnouser posted image
limma - hero of the day od metallice, snemano s simfoniki iz san francisca.user posted image
kai1 - upam, da je Anže zdrav!
žabica22 - bul preveč kaplc k pa premou.

zverini joka, šibam.

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 226
10.9.2010 21:05:10   
kai1
Žabica13,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 227
10.9.2010 21:16:31   
žabica 22
žabica drži se držim pesti da bosta čimprej doma in da bo z malim davidom vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 228
11.9.2010 9:56:03   
Zoya27
žabica13, drži se in upam, da se čimprej vse uredi user posted image user posted image user posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 229
11.9.2010 10:19:29   
miska333
Žabica 13 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje. je katera dobila že prvo menstruacijo? Ali je možno, da se čišča kar nadaljuje v menstruacijo? Ker meni se zdi, da sem jo jaz dobila in sem user posted image Sem upala, da bom mela mir nekaj časa...

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 230
11.9.2010 16:26:44   
BarbaraGS
zabica13 drzim pesti, da je vse vredu

miska333 ja je mozno...moja kolegica je dobila tako

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 231
11.9.2010 18:11:39   
limma
žabica13, še tukaj user posted image user posted image user posted image za Davida in user posted image zate

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 232
12.9.2010 8:46:39   
kai1
Dobro jutro

Mi smo danes, z izjemo očka, vsi pokonci že od 7h. Ko se Anže zbudi in kliče iz sosednje sobe se seveda zbudi še Manca. Mala je bila pa danes zelo pridna ponoči. Zbudila se je ob 1h in 5h. user posted image Za rarliko od prejšnje noči, ko sem vstajala na 1,5huser posted image  Sem bila ko en zombi.
Včeraj smo bili na enem pikniku ves popoldne in mala ga je celega prespala.
Danes gremo na otroški bazar, potem pa do svakinje na kosilo.user posted image

Žabica13, kako ste? Je vse ok? Mislim nate. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 233
12.9.2010 19:28:35   
spacebaby
Se vidi, da je bilo danes lepo vreme, pa niste imele časa pisati user posted image

žabica13, držim pesti tudi jaz, da bo s pikico vse v redu! Jaz se bojim že, kako bo, ko pride prva bolezen, takale stvar je pa še toliko hujša za prenašati, za user posted image in za starše.

user posted image - tudi pri nama se še nič ne dogaja. ŽE pred porodom skoraj mesec nisva, sedaj bom pa rajši počakal na prvi pregled, saj sem tudi znotraj bila precej šivana, pa me malo skrbi. Imam pa G šele konec meseca.... toliko o 6 tednih po porodu, kar se pregleda tiče, jaz se načakam 2 meseca....

Tiste, ki dajete še zraven kaj vode za piti - koliko stopinj pa mora imeti ta voda, jo je prav tako treba greti?

Mojega pa ponoči sploh nič ne moti, ko začne David jokati, še zbudi se ne, pa bi bilo mogoče kdaj fajn, bi ga lahko kej ponucala, ko bi bil že ravno zbujen user posted image user posted image user posted image Je pa fajn, kadar je doma, ga vedno on kupčka in daje spančkat, samo ponoči ga potem jaz prevzamem, zadnja runda, da ga on uštima je enkrat od 11 do polnoči - ravno ta zadnja runda je problematična, včasih traja tudi eno uro, da zaspi, prej je pa zvijanje, pa jok, takoj ko ga da iz rok.

Ste začete pikice že kaj bolj oblačiti za doma? Midva imava še vedno samo bodi in hlačke z zaprto nogico. Pa ne vem, ali je dovolj ali včasih še preveč, saj imava v stanovanju okoli 22 stopinj....

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 234
12.9.2010 20:09:52   
dreamy.
Žabica user posted image user posted image

Mi smo izkoristili ta lep dan za sprehod na Golovc, pa kosilo pr babicah user posted image

Je pa naš mali taka tečka že cel dan..ne more in ne more se potolažt..nimava pojma kaj narest..zaspi za kakšne pol urce, urco, pol pa spet v neutolažljiv jok, s tem da je in previt in nahranjen..

oblačenje - jst ga oblačim v flis bodi in mako majčko..zdej k je bil cel teden takšen vreme, pa mamo v stanovanju nekje 24 stopinj..
Moj user posted image tud ponoč brez problema vstaja, včasih ga on prej sliš k jst..k on sliš res vsak šum..pa tud kupčke podira on bolje, tako da popoldne k pride iz službe obvezno podira on kupčke, včasih celo ponoč

Se mi pa dogaja, da pri nočnem hranjenju zaspim in se potem zbudim čez kakšno urco, user posted image pa med nama spančka..sej on ni cel cajt priklopljen na joško, je spusti

nč, naša sirenca spet kriči..

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 235
13.9.2010 8:10:24   
ursah
Mi smo pa danes in včeraj imeli neprespano noč - mala se zbuja na 1-2 uri. Hranjenje in uspavanje traja 1 uro. Danes sem kot zombi. Potem mi je pa danes zjutraj še zbruhala cel obrok - ampak to je bil pravi izbruh oz. bruhanje v loku. Sem se ful ustrašila, pa še sama sem bila. Predvčerajšnjim je tudi bruhala v loku. Na internetu sem prebrala, da to ni ravno v redu, samo nisem imela časa podrobneje pogledat. Ali katera ve, ali je to škodljivo ali podobno? Bi morala iti k zdravniku že? No, poklicala ga bom v vsakem primeru. Zadnje čase je začela tudi ful polivat.

Drugače je pa bil včeraj ful lep dan, smo šli ven, in mala je prespala pridno celo vozičkanje. Nasploh je bila pridna, razen občasnih izbruhov glasnega joka, ki jih pripisujem krčem. Takrat jo masiramo, nosimo itd., ampak nič kaj dosti ne pomaga. Preskušava še, koliko pomagajo Simplex kapljice in čaj iz kumine in janeža. Na žalost ima ful, ampak res ful vetrov in prdi 100 na uro. Ves čas, tudi ponoči, stoka in se napenja, kot da kida sneg user posted image - kako naj potem spim ob tem user posted image .

Privajava se tudi koncu očijeve porodniške, danes sva drugič sami in upam, da bo vse OK. V petek je kar šlo, s tem da mi je dala točno 40 min časa vmes, da sem si na hitro naredila nekaj za kosilo in pojedla, sicer je bila ves čas budna in se hotela nosit.

Naša se ful hoče nosit, takrat je prav blažena. Zadrema v naročju, ko jo odložim, se zbudi. Razmišljam, da bi si nabavila tisto culo oz. sling. Ali katera ve, koliko so, kaj je treba pazit pri nakupu, kje imajo cenovno ugodne?

Moram pa reči, da čedalje bolj uživam v materinstvu in porodniški. Prve dneve moram priznati je bilo malo čudno - midva sama, brez dedkov in babic v bližini, vse me je bolelo, ful me je bilo strah kako bova zmogla, imela sem prav občutek ujetosti in hormonska nihanja, ampak je očitno minilo. Predvidevam, da je bil to tisti baby blues, kot se reče.

Btw: je še katera v bloku? Kako sosedje prenašajo jok dojenčka? V našem bloku so se nekaj mesecev nazaj pritoževali nad jokom enega drugega dojenčka (kao kakšen hrup povzroča, kaj starši delajo z njim itd.), tako da malo pričakujem, da bo kdo kaj pametoval še za nas. Čeprav sem se odločila, da se za to ne bom sekirala in bom pač rekla, da dojenčki jokajo in to je to.

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 236
13.9.2010 8:30:57   
spacebaby
ursah, tudi naš David je kar naenkrat začel s polivanjem in bruhanjem, okoli 4 tedna, mislim da. Pa je rekla zdravnica, da ni nič hudega, samo če bi bilo bruhanje v loku res velikrat, pa močno. Kar pa pri nas ni, nekateri baje znajo tudi v loku 1 metra bruhniti....

tudi pri nas je prdenje 100 na uro, hehe, kidanje snega, to je dober opis tega, kar poslušam ponoči, res je težko ob tem spati in čakati, kdaj ga bo vrglo pokonci user posted image

Medtem ko sem jaz na računalniku, David tukaj zraven mene na kavču leži, me malo gleda, se malo nasmejčka, pol pa že dudo rabiva.  Pa se kar umiri za par minut, potem spet malo pobrca, pogleda naokoli, malo prdne, pa zadrema za minutko user posted image

Sem pa zadnjič nabavila Sleepy wrap, zgleda fajn, samo dobro je še treba naštudirati vezanje, saj ni kar tako, kaj šele Davida notri požokati. Zaenkrat to raje še ne delam sama.

Sedaj pa šibam kaj narediti, dokler še malo drema, ko bo konec, bo konec do popoldneva. Ponavadi se umiri, malo preden ati pride domov, tako da vedno pravi, a takole je pridn ves dan user posted image

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 237
13.9.2010 9:53:08   
nimanorwen
jutro punce. hitr natipkam, k user posted image  ni glih potrpežlive sorte (le po komuser posted image ). uglavnem žabica13 jwe v bolnisci še zmer in še nč ne ve, dons zve in bo upam zvečer že doma. user posted image  ful dobr prenaša use skp, ona je pa tut optimističnauser posted image tk da še naprej mislmo nanju da bo za zihr use okuser posted image mi smo bli pa učer na pikniku in je dobila zoja spet ful lepih stvari. očitno user posted image  siljo ljudi v nakupovanje (no, sej mene tutuser posted image ).
kai1 - kaku je blu na bazarju? kk to zgleda sploh? nism še bla. bomo šli drug letuser posted image
spacebaby - jest ji dajem komarčkov čaj ... kr mrzuga mislm mrzuga pač sobna temperatura.
oblačenje - 2 dolga rokava in žabice. če je bl mraz, ji dam une žabce, k so sceloma, k se na ramenih zapnejo. mam spet naval šivalne energije, čist se mi je utrgaluser posted image pomoje sploh ne bo mela kdej usega oblečt, bo prej preraslauser posted image
ursah - upam, da se neha tole bruhanje. kdaj pa maš pediatra? pomoje ni treba extra hodt, razn, če je to full pogost oz. se ne bo nehal. sling bi si pa tut jest rada kupila, se mi zdi super. ampak sm šla u babyja jh gledat in košta 80 eur!!!! user posted image mislm a so nori?user posted image sm gledala po bolhi, ma jh ni ... tk da bom še v šparovčka poklicala, če pa še tm nimajo, bom pa pač kupila, ker bi ga res full mela.
prdenje - moja user posted image  tut ful prdi. ampak se mi zdi kr kul, da se sprout "spuca". pa še odleže ji očitno po obrazku sodečuser posted image

mava pediatra jutr. me prou zanima, kuk je zrastla, men se zdi ,da full. lp vsem

Neposredna povezava do sporočila: 238
13.9.2010 10:35:20   
tinna25
Končno se vam tudi jaz lahko pridružim....šivi so se zacelili, torej par dni že tudi sedimo, vendar očitno so me res totalno zašili, če so prvi šivi začeli odpadati pred 14 dnevi, pa še sedaj vedno kakšnega opazim......user posted image user posted image user posted image

MB porodnišnica mi bo ostala kar v slabem spominu, kar se tiče polovice osebja....res neverjetno kaj vse človek doživi......Pa še dali so me domov, ko je  bil mali tako rumen kot kitajec, pa mu nihče ni dal kri pregledat, čez en teden pa nato nujna hospitalizacija zaradi močne zlatenice. Pa še to se jim v soboto ni dalo pogledati, so rekli naj pridem v ponedeljek nazaj.

Žabica13 user posted image user posted image user posted image

Nimanorwen tebi se morem vedno nasmejati user posted image user posted image  Meni gredo tudi ti telegrami na živce. Saj mi je full všeč, da mi ljudje čestitajo in se spomnejo, sam kaj ko imava sedaj polno sobo medvedov, lunic, .....Se mi zdi, da so ljudje čisto nepraktični, bolje, da bi prinesli plenice user posted image

Čišča Imam eno vprašanje. Sem 22 dan po porodu. Vsepovsod na netu berem, da bi naj čišča postala tam 10 dan  že rumena in počasi nato bela......Pri meni je dejansko postala rjava, rumena, nato spet krvava in jaz imam sedaj 22 dan še vedno krvavkast izcedek. A je to dejansko normalno ali ne????

Neposredna povezava do sporočila: 239
13.9.2010 11:16:45   
kai1
dan

Nimanorwen, bazar je prevzaprav kot nek otroški sejem. Bilo je super. Veliko je igralnic in raznih dejavnosti za otroke in starše. Pa inf. stojnice ala hipp, milupa, tosama,....Dobiš ralične inf. kar se tiče hrane, nege,...
Šli smo dopoldne, tako da ni bilo nabito, saj po12h so že vsi drveli in smo se samo pobrali. Anže je najprej kar malo zatrokiral, saj ne mara gužve. Po lumpijevi igralnici je bilo bolje, tako, da smo si lahko umiru pogledali.

Tinna, jaz sem danes 30 dan, pa imam še vedno rjavo krvav izcedek. Če počivam je pa rumen ali ga pa ni, to je bolj po redko.

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 240
13.9.2010 12:03:53   
ursah
Nimanorwen: pediatra imamo naslednji četrtek, 23-tega. Tako da bom počakala do takrat, če pa bo bruhanje slabše, bom pa poklicala.

Tiste, iki ste ga že imele, kako pa izgleda prvi pregled? Kaj vse naredijo?

Punce, ki si črpate mleko: koliko časa si črpate in koliko načrpate? Meni ne pride ven kaj dosti mleka, črpam pa si ponavadi od 20 min do pol ure (če vidim, da po 20 minutah res nič več ne teče, pač neham). Se sprašujem, če premalo časa vztrajam...? Je pa tole črpanje ful časovno potratno, sploh mi ne znese, še sploh ker se naša ful rada nosi in začne jamrat po 10 min, ko jo odložim. Zvečer in popoldne, ko je moj doma, pa ne gre več črpanje - največ pride zjutraj. V bistvu mi manjka še en par rok user posted image .

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 241
13.9.2010 13:24:09   
kamelija
Ursah katero črpalko pa uporabljaš? Jaz imam tisto od Aventa. Načrpala pa sem si zadnjič ene 70 in to v 10 min. Dobro moraš pritisnit na prsi, da ful vakum ustvariš, pa gre. No edino, če maš bolj malo mleka, ampak vztrajaj. Sem pa slišala že od večih punc in tudi pri moji mami je bilo tako, da so dojile en mesec pol je pa mleka zmankalo. In res baje po enem mesecu pride eno obdobje ko je mleka bolj malo in takrat se je treba zelo trudit, da se ohrani. Čim več na joško dajat, pa pit, jest...

Prdenje moja ta mala se tudi lahko kosa s kakim zajetnim decom, kar se tega tičeuser posted image

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 242
13.9.2010 13:46:11   
spacebaby
črpanje - ja, je kar zamudno delo. Jaz si sicer ne velikokrat, včasih, ko se David kaj zmrduje in rajše zaspi kot bi jedel, al pa preprosto noče (saj to se zelo malokrat zgodi).
Včasih traja kar pol ure, da si z obeh strani načrpam, zdej, če res malo prej poje, si načrpam še približno 100 ml, včasih mal več, včasih manj.
Imam pa tudi Aventovo ročno črpalko, prve par dni ko sem probala, mi sploh ni ratal nič ven dobit, mal se jo je treba navadit.

Zdaj se pa naša sirenca oglaša....

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 243
13.9.2010 17:10:42   
sasa36
naj se še jaz malo oglasim na hitro!!!!

Mi smo že 14 dni nazaj imeli prvi sistematski pregled,ki pa zgleda nekako takole:
-sestre otročka najprej stehtajo,zmerijo višino in obseg glavice,potem pa greš naprej k pediatru.
Ta te najprej izpraša osnovne stvari o porodu,o družinskih boleznih,če dojiš........
Nato je na vrsti otroček ,moraš ga čist slečt:posluša mu srček,pogleda spolovilo,mal razmiga boke,posveti v učke,pogleda ušeska,pretipa trebušček.....Nato zdravnik pri otroku preveri 4 osnovne reflekse,ki bi naj bili razviti:"refleks hoje",prijemalni refleks,refleks strahu in če lahko za kratek čas samostojno drži glavico.Potem mu preveri še enkrat sluh,tako,da mu z zvončkom zvoni ob ušesu in pa vid-ima neko rdečo "cotko",če ji sledi s pogledom.Tako delajo pri nas v CE-TO JE TO!!!!

Na koncu pa te sestre "prijazno" razveselijo še z receptom za kapljice AD3 za katere že iz izkušenj vem,da povzročajo še dodatne krče in jih še vedno nisem začela dajat.

Drugače pa morem pohvali mojega zlatega user posted image ,ki prespi skoraj celo noč,veselo hodimo z njih na sprehode,v shoping.......
Se še polno dojiva,malo mu dam tudi čaja od komarčka,ker v stanovanju kdaj že zakurimo
ko pa ima krčke se samo napenja in stoka in sploh ne joka,tako da z njim res ni nobenih težav.Cel sprehod ponavadi prespi,doma pa ga imam čez dan kako urco v ležalniku in pridno opazuje okolico.Ko je dobre volje se ti prav iz srca nasmeji,ko mu kaj govoriš-IN TO JE NEKAJ NAJLEPŠEGA NA SVETU!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 244
13.9.2010 18:40:25   
miska333
Glede AD3 kapljic je meni pediatrinja rekla, da naj jih grem čez mejo v Italijo kupit, ker tiste baje ne povzročajo takih krčev...bom poročala, če ima prav user posted image

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 245
13.9.2010 18:50:17   
kai1
Žabica13 mi je sporočila, da gresta z Davidom domov in da je  vse ok.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 246
13.9.2010 19:54:26   
novamami
Ojla mamice!

Da se še jaz na hitro pofočkam. S spanjem je še kar ista zgodba kot prejšnje dni. Je pa malo bolje s krčki, čeprav je bila včerajšnja noč kar pestra. Ma, smo jo preživeli.

Smo bili v soboto na zabavi za rojstni dan in je kar dobro šlo, je bila mala zelo pridna. V nedeljo pa smo šli kar k mojim na obisk in na kosilo in je bilo tudi super.

Sem pa jaz malo napsihirana, ker imam drugi teden 2 izpita, vendar sem ravno včeraj ugotovila, da za enega mi bo najbrž zneslo se naučit, ta drugi bo pa žali bože moral počakat, bom mogla profesorju mal naložit v mailu. Upam, da mi rata. Po kosilu je šel moj s tamalo ven, da sem se jaz lahko malo učila. Sem eno predavanje predelala. Sej sploh ne vem kaj naj s temi izpiti, po eni strani bi jih ful rada naredila, ker ne vem če bojo še kakšen rok dali, ker je program v zakljuni fazi (beri se ne izvaja več, smo zadnja generacija). Po drugi strani se mi pa zdi tako neumno se s tem zdaj ukvarjat, ko bi se rada pa cela posvetila moji pikici, ker vem da me zdaj zelo rabi. Ah, bomo videli kako bo.

Žabica13 super, da je vse vredu z Davidom in da gresta domov. Sem prav vesela za vaju, sem skos mislila na vaju in vama pošiljala pozitivno energijo.

Nimanorwen moja leva joška je končala rehabilitacijo in zdaj smo se že navadili in tudi mleko se je nekako uravnalo, tako da se zdaj dojimo enkrat in ene in drugič iz druge joške (izmenično). Se je zadeva potem ko je mala začela sesat sama še do konca poštimala. Izgleda, da je tudi to malo pomagalo, ker je bila bradavica namočena v mojem mleku. Je izgleda res zdravilno tole naše mleko. Kako pa kaj tvoja bradavica? Še vedno na rehabilitacijo?

Kar se dedcov tiče, ja kaj čmo, pač mormo malo potrpet. Moj user posted image  je pa jutri zadnji dan na očetovskem dopustu user posted image . Me je kar malo strah kako se bova znašle medve z malo. Sej poštimam jo že to sploh ni panike, ampak kaj ko imam še toliko drugih stvari za poštimat, npr. po stanovanju, skuhat bo tudi treba kaj, pa še učit se moram.

No, pridne bodite in se še kaj tipkamo.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 247
13.9.2010 23:27:15   
Aisha86
Čeer!

Ma sej človk sploh ne ve kaj bi kej novga napisu ker k vas berem sam prikimavam, ker se mi skor isto dogaja k ostalim... user posted image
Se pa loh pohvalm, da sm kupla prek bolhe isti gugalničk kukr Tinky (Fisher Price) in zravn mi je ta punca dala še lučko k v zrak (strop) projecira slikce...vse to za 25€ (gugalnik je v trgovini 70€, lučka pa 20€)!?! user posted image user posted image In vse je res lepo ohranjeno, skor k novo, tko d sm zdej totalno navdušena nad bolho. user posted image Tko, da kšne hojice, stolčke za hranjene in podobno bom kr tm kupla.

No, v bistvu sm tela vprašat, lih k ste se menle o čišči...zadnje dni opažam, da mi ta čišča ful smrdi iz pišuke?? je to normalno, glede na to, da je imam reees malo, da si po vsaki potrebi obrišem rito z intimnimi robčki in kdr jo zavoham, si jo grem še umit? Je pa k en koncentrat, kr prek vložka na hlače mi pride?! Res mi ni jasno kako lahko ima tako močen vonj, k tud k sm mela menstruacije mi nikol ni smrdelo.

ma jst se ne morm spovnt, kaj tle v koperskem h&m-ju majo oblačila za nosečnice in otroške oblekce?

šiiibaaam!!! nočko

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 248
13.9.2010 23:36:43   
žabica13
Drage punce,

hvala vam za vse lepe misli in energijo - user posted image user posted image user posted image je pomagala, z našim sončkom je vse v najlepšem redu! Me je pa zelo skrbelo, čeprav sem probala zaupat notranjemu čutu, ki mi je pravil da bo vse ok. Kaj več bom kak drugi dan napisala, ker mi je miško malo prej zaspal, in moram še za v gorico spakirat. Ampak še enkrat vam hvala, zlate ste, nimanorwen tebi še en ekstra user posted image

sicer pa vsaka stvar je za nekaj dobra - če ne drugega sva se na pediatriji naučila bolje kupčke podirat in to v stoin eni tehniki. Sestre so res zakon in ustrežljive.

Neposredna povezava do sporočila: 249
14.9.2010 6:48:35   
Tinky
Jutro

Mi smo v totalni gužvi, Teo je bolan (je sicer že boljši), mož je šel v službo, jaz sem pa sama z obema.

Žabica13, super super super, sem tko vesela da je vse ok user posted image user posted image user posted image

miska333, une italijanske kapljice so Idro_plurivit. Jih je Teo jemal in je po njih imel full krče. Meni je tudi pediatrinja rekla, da povzročajo manj krčev kot AD3, ma jaz razlike nisem opazila. Tko da mu jih do 3 m sploh nisem dajala.
Maja ima D3 in so super, jih dobro prenaša.

Aisha, super za nakup preko bolhe user posted image
V koprskem hm imajo nosečniško oblačila in tudi za dojenčke/otroke, tko da kar veselo v šoping user posted image

moja čišča je trajala 5 tednov, s tem, da sem imela 3 tedne samo par krvavih flekov in je tudi imela tak neprijeten vonj

nič, mojih 5 minut je mimo, šibam novemu dnevu naproti user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 14.9.2010 6:57:45 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?