mayci
|
Tinky, še tukaj vse najboljše!! Pa , da si se fino najedla in še posladkala. Midve imava tudi dokaj pozno pregled pri pediatru, naj bi bil po štirih tednih, pa ga imava po šestih (ker je gužva).. Imam pa zato jaz pregled pri G, ki naj bi bil po šestih tednih, po štirih... Sem pa prav fouš vsem tistim, ki so vam patronažne stehtale otročke, da vsaj veste, koliko so pridobili v določenem času.. Naša je rekla, da pri tako konkretni punci, ki vidno raste, nima smisla tehtati , tako da bom težo izvedela šele konec septembra ... Sem pač firbec, pa me zanima.. Našo pupo tudi občasno zvija (potem pa fino prdne ), ker se pri dojenju naje zraka in ne podre vedno kupčka... Ampak nimamo kaj, imam toliko mleka, da se ji včasi kar zaleti, potem je pa tako. Saj čez dan si včasih, če imam preveč polno dojko, malo izčrpam, da je revice ne "zalije" , ponoči pa bi bila huda sirena, če bi to počela (pa nočem, da mi zbudi ta velikega fanta..). Aja, pa še to: naša revica je fasala glivice na ritki.. Pred nekaj dnevi sem začela opažati, da se ji naredijo majhni mehurčki, kar v skupinici, potem pa počijo in se tam koža olupi, spodaj je pa taka bolj nežna koža.. Sva jo mazala (hladilno mazilo, Sudocrem), umivala, sušila kožo po vsakem umivanju..pa je bilo isto No, včeraj mi je patronažna povedala, da gre za glivice, ki jih je dobila od mene pri porodu... Zdaj maževa s Canesten kremo in upam, da bo hitro bolje... Tudi midve sva bili danes zunaj, sem jo pa res zadekala in skrila v košaro, tako da vetrček ni mogel do nje. Pa popoldan nti ni pihalo pri nas, le čisto malo.. Pa jutri bomo tudi še izkoristili, potem pa tak spet deež... Joj, sploh vas nisem imela časa pokomentirat. Upam, da bom jutri, zdajle grem malo počivat, ker sem utrujenaaa! Lepo in predvsem mirno nočko nam želim!