|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
5.2.2011 11:46:10   
miska333

Gremo v Madrid, sredi marca user posted image

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
7.2.2011 17:05:08   
spacebaby
Dober dan, mi smo pa danes z morja pršli, smo prav uživali! Vreme je bilo super, le včeraj je malo pihalo. David se je vsak dan kopal in seveda je bil zvezda bazena user posted image , očitno ljudje res niso vajeni, da se dojenčki kopajo v bazenih. Pa je tako veselo čofal, še račko smo vzeli s sabo user posted image
Čez noč nam je pa guma na vozičku spustila in ko smo šli na črpalko da bi jo napumpali, je mož ugotovil, da je notranjo zračnico čisto razneslo.... tako da smo se kar odpravili domov, čeprav je bilo v planu, da se danes še enkrat čez Portorož sprehodimo...

Ko sva midva imela zajtrk in večerjo, je lepo zraven naju žvečil svojega kruhka in si ogledoval ostale goste. Drugače pa vsak dan kopanje in sprehodi po sončku, tri dni. Tako da smo imeli čisto prave prve počitnice user posted image user posted image

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
9.2.2011 18:45:28   
miska333
Kakšno zatišje user posted image KJe ste vse?

Mene zanima kaj dajete (tiste, ki to že prakticirate) vašim user posted image za večerjo. Jaz sem ji dajala kašico pa je kar naenkrat dobila fleke okrog ust in po vratu. Po nasvetu pediatrinje smo probali več različnih kašic, ki imajo mleko že noter in pa brezmlečno kašico z apatmilom. Pa ni nič ok. Očitno ne prenaša adaptiranega mleka. Če ji naredim kašo z mojim mlekom je ok, ampak čeprav polno dojim, mi nikakor ne uspe načrpati več kot 60 ml mleka...kakšna druga ideja kaj ponuditi za večerjo?

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
10.2.2011 7:24:52   
dreamy.
Jutro.

Joj ja to tud mene zanima, ker mi smo mel isti problem. Po kašicah je ratu čist flekast okol ust, pa še nobene ne mara, razn če zmešam z mojim mlekom, sam se mi pa tud ne da vsak dan črpat po eno uro. sva bla pa drugač tud polno dojena.

Je pa našuser posted image taka tečka zadnji teden da je groza. niti sekundice ne more bit sam, k prej se mi je zjutri tok lepo zaigral v igralnem centru, tm kakšno urco mu je tud ratal..zdej pa skoz neki cvil. pa sploh mi več ne spi kej dost čez dan, mogoče ene 3x po pol urce al pa v vozičku. sam tud k je v vozičku, takoj k stopm čez prag hiše se zbudiuser posted image
Upam, da so "sam" zobki in bo hitr tole minil.

nč, sirena na veliko

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
10.2.2011 12:58:06   
Masha_M
Žitne kašice večinoma lahko pripravljate same + mleko (vaše ali AM), lahko pa tudi samo z vodo in dodate nekaj žličk sadja notri. Jaz sem začela z žitnimi kašicami in na začetku še ni jedel sadja, tako da sem mu pripravljala z AM (ki ga na srečo ok prenaša). Zdaj je spoznal tudi že sadje, tako da mu postopno dajem vedno manj in manj AM mleka notri in dodajam sadje. Poskusite to varianto, če vam kaj pomaga. ;)

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
10.2.2011 19:07:33   
kamelija
Dober večer! Za zatišje so najbrž krivi pomladni dnevi in čedalje zahtevnejši malčkiuser posted image Glih sm mislila kok fino da mi tamala spi od 10 do 12 pa še popodne kako uro, je že razpolovila ta čas.

Tudi jaz bom probala počasi žitne kašice s sadjem ali pa kakšno polento. Danes sem ji dala prvi piškot Plasma za glodat in je bila seveda čisto navdušena. Lepo se je počasi topil v ustkih pol pa kar naenkrat se odlomi večji kos. No pa sem raje vzela in bomo še mal počakali. Oz. sem razmišljala da ji naribam v riževo kašico za bolši okus.

Kokrat pa kaj vaši kakajo sedaj ko uvajamo GH? Moja kakšen dan sploh ne in kakci so že ful gosti. Pa napenja se revček!

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
11.2.2011 8:08:56   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: kamelija

Za zatišje so najbrž krivi pomladni dnevi in čedalje zahtevnejši malčkiuser posted image

Tudi jaz bom probala počasi žitne kašice s sadjem ali pa kakšno polento. Danes sem ji dala prvi piškot Plasma za glodat in je bila seveda čisto navdušena. Lepo se je počasi topil v ustkih pol pa kar naenkrat se odlomi večji kos.

Kokrat pa kaj vaši kakajo sedaj ko uvajamo GH? Moja kakšen dan sploh ne in kakci so že ful gosti. Pa napenja se revček!

Mi smo res tudi po pet ur zunaj, ko je tko lepo!
Piškotki so res dobri, pa tudi skorjica kruhka paše user posted image !
To s kakanjem je pa tudi pri nas problem...pa sploh ni tko gosto, napenja se pa kot, da je čist zapečena user posted image ! Pa kako šele smrdi user posted image !! Zaenkrat kaka vsak dan.

Sicer pa je naša sladkica...še kar veliko spi, vsaj enkrat ene dve-tri urce in dvakrat po pol urce do urco. Vmes jo je pa sam sonček user posted image !! Končno so se nehali krčki in spet bolje spimo.

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
11.2.2011 22:20:28   
naja7
Mi smo čist na vreme naravnani, k je zuni sonček je ona tut sonček, ko pa se dela grdo je pa sitnoba da jojmeneuser posted image
važno da se mamo fajnuser posted image , drgač pa spanje čez dan. če zuni okol kofetkava spi tut po 3 urce, v stanovanju pa max1 urco pa še to more bit okno odprtouser posted image čist na svež zrak navajenauser posted image user posted image user posted image user posted image
piškote malcamo, skorjice sicer še nisem probala, mamo pa velike težave z zelenjavo, ne gre in ne gre....

Ploha bi se mogla zdej februarja poročit al kako??? al sem sfalilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
11.2.2011 22:57:22   
barbet
Evo še mene ...
Sem jaz tudi razmišljala o večerjah - ji pa dajem kar kašice, ki že imajo mleko (le prvo sem brez, pa se mi ne da pumpat), jih pa hb dobro prenaša in vse ima rada (riževo, ajdovo in sedaj proseno). Je pa to bolj zakon kot moje mleko.
Že točno ve, kdaj bo GH - sredi dneva zelenjava ali sadje in zvečer kašica - in ji takrat nimam kaj joške turit, ker bo samo jok, če pa zagleda svoj krožnik, je pa smehuser posted image . Pa sem mislila, kako bom uvajala po žličko - račun brez krčmarjauser posted image

Se mi pa ponoči zadnje dni zbuja - prvič se je pred tremi dnevi, ko je jedla bučke in sem mislila, da jo to napenja, pa se je včeraj spet. Je pa res obakrat kakala ponoči. Bom videla, kaj bo danes.
Ji bom morda začela dajat čaj, ker zdaj je na vodi.

Podnevi pa se je začela tudi pri nas kriza s spanjem - razen na sprehodu (pa še to največ 1h).

Ali se še kateri zbuja z glasnim jokom (sva ravno danes ugotavljali s prijateljico ali je od sanj ali jo kaj zašraufauser posted image )?

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
12.2.2011 10:23:31   
.tojeto.
Upam, da ne zamerite, ker se takole mešam v vašo temo...
Kašice lahko mešate z riževim mlekom - tako so meni svetovali v pediatrični. Riževo mleko sicer ni nadomestek materinemu, je pa seveda veliko bolj hranljivo, kot voda.
Lep pozdravček od julijke 2010.

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
12.2.2011 11:32:43   
miska333
hvala za info tojeto. Meni je pa pediatrinja rekla,d a riževo mleko ni priporočljivo user posted image da naj poskusim z Allernovo..bom danes.

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
12.2.2011 14:20:36   
.tojeto.
Če sprejme Allernovo (ki je mimogrede ogabna), potem je to seveda boljša varianta, kot riževo mleko. Moj škratek je niti povohati noče in sem zdravnika vprašala, kaj če bo mojega mleka sčasoma premalo in če nikoli ne bo sprejel Alernove (imam alergika na mlečne izdelke) in je rekel, da če je gosto hrano, ne bo nič hudega in naj pač dam riževo mleko, da je veliko bolje, kot mešanje z vodo. Sojino mleko pa je odsvetoval, ker je tudi visoko alergeno. Rekel pa je tudi, da če bo hotel samo zreske jest, naj jih pa user posted image .
No, jaz se še vedno vsak dan trudim in mu dajem Allernovo, vedno se po prvem požirku samo zapači in zapre usta. Imam pa zaenkrat še dovolj svojega mleka. Kašice pa mešam z riževim.

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
12.2.2011 21:12:06   
.tojeto.
No pa še tole - riževo mleko je zelo praktično pri kuhanju, kjer AM ali matrinega mleka itak ne moreš uporabiti, ker ni za kuhanje. Gres in polenta sta tako mnogo bolj okusna.

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
13.2.2011 7:45:49   
kamelija
Dobro jutro! Naša čebela se zadnje dneve ful zbuja ponoči in posledično je mami zombiuser posted image . Upam da je samo faza, morda pa je kako zobek na vidiku.
Pa še s temenicami se ubadam, sem namazala z olivnim oljem pustila čez noč in zjutraj sčesala, ampak je še kar dosti ostalo. Pa še mala bučka ne more bit na miru, gleda za glavnikom kot da ga prvič vidiuser posted image
A tole riževo mleko je prahu?

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
13.2.2011 9:11:19   
miska333
joj ta Allernova je res ogabna. Smrdi kot pasji piškotiuser posted image Itak ni hotla jest, potem sem ji vmešala v kašo malo sadja in je vsaj pol pojedla...fuj fej.
Mi smo proti temencem kupili v lekarni šampon od Mustele in je ful pomagal. Nism nč vn česala

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
13.2.2011 11:49:37   
žabica13
oj punce, se vam že kar nekaj časa nisem oglasila. Sva bila 6 dni v Gorici, je bila cela pomlad že, zdaj pa prav pogrešam sonce, ali pa vsaj tako vreme da bi se ven dalo iti (2 dni pihalo ko pri norcih, danes pa prši). Pri nas smo take tečke da ni res. Odkar sva prišla iz GO je groza. Cvili,cvili, cvili....sem pomislila na zobke (smo še brez), pa zgleda da niso. Ker ko ima pozornost je vse ok. In se res maximalno z njim ukvarjam zadnje dni, samo kakor ga odložim kam je jok. Ali pa če mu česa ne dam kar bi rad. Sem bila včeraj zvečer (spal čez cel dan max. 20 min) prav brez energije. Danes imamo pa podobno zgodbo, zdej mi je k sreči malo zaspal. Jutri pa greva plavat, juhej, upam da ga bo to malo v dobro voljo spravilo, in da se mi ne bo še v bazenu jezil user posted image

Voziček - ker imamo za ta glavni voziček od haucka štirikolesnik, z velikimi napihljivimi gumami in res masivnim ogrodjem ni bilo druge kot da si omislimo še en voziček, če bi radi kdaj kam šli. In sem na pohvalo prijateljice v BC vzela tega ki je zdaj v akciji (prav to barvo). In zgleda super, ne morem verjet kako je mali in lahek ko se zloži. user posted image Tistim ki ne vedo kaj bi vzele toplo priporočam!

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=223184

gh - smo kar pridni, najraje ima korenček in jabolček skupaj, pa hruško... Smo tudi piščančka že probali. Zvečer pa obvezno kaša, najraje ima ob babylove mlečni zdrob z okusom vanilije. Riževa mu nekako ne gre, sem pa od holle bananino za lahko noč vzela, pa mu ni šla, pa še pikast je postal okrog ust.

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
13.2.2011 12:46:51   
Tinky
daaan user posted image

Naša pupa je končno sprejela flaško in pridno papa GH, poje kar ji ponudim.
Za zajtrk ji dam kašico, kosilo zelenjavno-mesni obrok, popoldanska malica je večinoma sadna, včeraj sem ji še skutico vmešala in je bila zelo navdušena, za večerjo ji v flaško dam plasmon piškot (popije pa itak samo 120 ml).
Ponoči pa itak skoz visi na joški. Še vedno se zbuja 100x na noč in sem tak zombi, da se komaj še v ogledalo pogledam. Spat gre okoli 20 ih, zjutraj se zbudil že okoli 6 ih. GRAVE!!!!!!
Čez dan, ko smo doma spi max 2x po pol ure, če kje vozičkamo še kakšno minuto dlje.
Naslednji vikend jo pa selimo v svojo sobico, jo bom pustila malo cmizdit, mogoče bo kej pomagalo. user posted image
Je pa sicer v budnem stanju full dobrovoljček, zelo malo teži (no, ima tudi ona dneve, ko je neznosno tečna), se full sama zamoti.
Ko jo položim na tepih v Teovi sobici in okoli stresem Lego kocke, bi se ure in ure igrala.

Danes si bom po skoraj 7m vzela čas samo zase, ob 4 grem na masažo user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa vozička ne rabimo menjavat, imamo PP PLiko P3 in je še tudi za naprej.

Moram preventivno kopirat, da me slučajno ven ne vrže user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
13.2.2011 20:17:54   
Aisha86
Drage moje,

sporočam vam (zame) zelo pomembno novico...in sicer ju3 (PO) je moj prvi dan 90 dnevne ločevalne dieteuser posted image user posted image user posted image Kot veste sm se ornk razpujsala in to je že tu mač, enostavno mi to tolk greni dneve, da se prvič v lajfu ne veselim poletja lih zarad tega. user posted image Psihično se pripravljam že več kot 1 teden (če ne verjamste prašte mojga Dragega k mu vsak dan znova povem da nej bo strpen z mano v času krize user posted image user posted image ).

No, zdej pa k mojmu sončku...zadnič sm se hvalila da čez dan odspi 3x po uro in več...no, zdej temu ni več tako. user posted image Za več kot dve uri odspi samo še v vozičku, čez dan pa recimo da 3x po pou urce in še to ga morm uspavat. Ampak nč zato, ker je tak smejko in veselko, da nimam problema. Skupi se valava po dnevni sobi, za več kot uro se tud sam zaigra. Puza že lep cajt, zdej se postavlja na vse štiri in cinga naprej in nazaj...tko, da smo v pričakovanju prvega "koraka".

Zobkov še nimamo, pomoje jih tud še ne bo kmalu.
GH jemo:
nekje med 6 - 8  mleko po flaški
okoli 11h sadje (raznoliko, dodam še kšn baby piškotk če je pre redko)
okoli 15h zelenjavo (kr pač imam, počasi bom mogla tud kšno meso začet dajat)
okoli 18h mleko po flaški
ob 21h pa za lahko noč kašico po flaški (ni važno kašno, parx sm kupla od Hipp Good Night jabolko-ma je predrago, zato več al manj kupujem od babylove)
Včasih sm v dvomih kako in kaj ma me hitro mine, ker se več al manj držim občutka user posted image user posted image

V bazen nam še ni ratalo it (klub temu, da sm si kupla nove XXXXL kopalke...user posted image )

Žabica, jst sm si tud kupla v dnevni akciji BCja točno tak voziček (barva, ročaj) sam da je štirikolesnik in ga tud na vse pretege hvalim. Eden izmed boljših nakupov...

To je to...uglavnm, dršte pesti, da mi dieta uspe (to je zame prva v lajfu), lepo se imejte in Patrik vam pošilja enga veliiicga slinastga polupčka!user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
13.2.2011 21:21:25   
flokica
Pozdravljene mamice,

tudi jaz se nisem oglasila že lep čas.

Najprej moram povedat, da komaj čakam torek, da greva z pikico k pediatrinji po tretjo pikico..predvsem pa me zanima koliko naša punčka tehta in koliko je zrastla (nazadnje namreč nisva imeli teh meritev). Za cepljenje se ne bojim, da bi imela kakšno reakcijo, ker je že nazadnje bilo vse vredu.

GH
- zbudi se mi okoli 5ih zjutraj (spat gre ob 19ih)-takrat ji dam mleko
- 9:30 ji dam sadje (mešam jabolko-banano-piškot, hruška-jabolko-piškot, hruška-banana-piškot, pšenični zdrob-
jabolko ali drugo sadje,jabolko-korenček-piškot)
- med 13-14 uro ji dam zelenjavo (korenček, kolerabo, bučko,  brokoli, špinačo) z krompirjem. Mešam tudi več zelenjav skupaj. Prav tako mešam zelenjavo z polento, rižem in pšeničnim zdrobom.
- med 17-17:30 ji zopet dam riževo-sadni obrok, ali riževo-zelenjavni. Čist odvisno. Včasih ji dam tudi kupljeno kašico od hippa žita-banana-breskev. Ampak raje pripravljam sam sveže doma narejene obroke.
- malo pred 19. pa ji dam zopet mleko, keteremu pa primešam tri čajne žličke riževe kašice brez okusa, katero se meša z mlekom.

Sva pa zelo napredovali pri pitju tekočine. Mi ni namreč želela piti ničesar, ne prekuhane vode, ne čaja, ne soka..nič. Štiri dni nazaj sem pa jabolko skuhala in ji ponudila vodo v kateri se je jabolko kuhalo-in nisem mogla verjeti, začela je piti. In zdaj spije tega ogromno-tudi 4 dcl čez cel dan. Posledično temu je začela tudi bolj kakati, blato je mehkejše. Zdaj je pokakana tudi do 3x na dan. Prej pa komaj 1x, ali pa še to ne.

ZOBKI občutek imam da se nekaj dogaja. Je bila namreč prejšnji teden taka tečka. Razdražena, ponoči slabo spala, čez dan nespanje, zvečer rdeča lička ter topla, drgnjenje dlesni, jokava čez dan-kar nam je bilo prej tuje...
Prov taka utrujena je videti, boga. Bom v torek pri pediatrinji vprašala, če se kaj dogaja. Ko ji pošlatam spredaj, spodnjo dlesen čutim da je trdo.

Nekaj časa nazaj ste spraševale okoli črpanja mleka. Jaz sem dojila približno 2 meseca, potem sem zaradi pomankanja mleka ter bolečih bradavic pričela s črpanjem. Črpala sem si do nekje petega meseca, vendar so se obroki načrpanega mleka zmanjševali  ter posledično so se večali obroki AM (sem bila vmes nekaj bolna in mi je mleko zelo usahnilo). Ko sem pristala na samo enem načrpanem obroku dnevno, sem vse skupaj pustila. Vendar sem že pred tem razmišljala o tem da bi črpanje opustila, ker mi je bilo škoda časa, ki sem ga zapravila za črpanje, namesto da bi se ukvarjala z njo.

Se pa zdaj tudi že kar ene 14 dni sama zavedno obrača iz hrbta na trebušček...prej je le bolj ležala na križu in gledala v zrak .  Kar se pa kopanja tiče, upam da nam uspe iti v kak bazen..sem ji že kupila kopalni plašček ter pleničke in plavalni obroč .

Sem se kar razpisala...
bi bilo to za tokrat vse
pa lep pozdrav vsem!

Upam da to kislo vreme hitro mine

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
14.2.2011 0:20:32   
Aisha86
Če katero zanima... Dnevna BC akcija marela Moon Kiss+

http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=223186

Evo ga...točno tega mam jst sam da sm pred dvema mescoma točno v taki akciji ga dobila za 104€ user posted image

(odgovor članu flokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
14.2.2011 7:23:30   
Tinky
Jutro

Mi smo spet obupno spali user posted image user posted image

Imam vprašanje za tiste mamice, ki še vedno dojite in dojenčki imajo že več obrokov GH.
Ali dojite tudi čez dan? Koliko krat?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
14.2.2011 8:11:19   
Zoya27
lep pozdrav

tudi jaz se nisem že dolgo oglasila, berem pa pridnouser posted image user posted image

Uau, ste pa pridne z GH, midva sva si pa vzela čas, še nisma v bistvu nobenega obroka v celoti nadomestila.

tinky: jaz dojim zjutraj okrog 6.30, ko se zbudi, potem spet 9.30, ko gre spančkat, med 12 in 1 imama kosilo, zelenjavno kašico, vendar ob 13.30 se spet dojima, ker potem še malo zaspi, naslednje dojenje 16.30, potem mu (šele od sobote naprej) ob 18.30 dam riževo kašico (prej sma se dojila) in ob 20.30 se še enkrat dojima, potem pa zaspi. ponoči pa kakor kdaj, včasih se dojima 2x, včasih samo 1x na noč (ob polnoči in ob 3 ponavadi).  je pa bil v soboto star 6 mesecev, tehta 8kg

nekaj bi vprašala, a ve ste že vse uvedle gluten?

vozički: ga ne bomo menjali, ker imamo Peg perego plikoP3. smo na špotnem delu, zloži se na malo, pa super mi je, da še vedno paše gor tudi jajčka, če rabim. edino ugotavljam, da moram za Emo dokupit buggy board,ker nikakor noče hodit.
ima katera izkušnje s temi buggy boardi, katerega kupit?

v začetku meseca smo bili 2 dni v Moravskih Toplicah in imeli smo se fantastično, Enej je plaval ko prava ribica. sem mu kupila fredov obroč in je res uživaluser posted image

Zobki: jih še nimamo in nič kaj ne kaže, da že bodo...

pitje: mu dajem vodo, zaenkrat se ne pritožuje

Enej se že veselo plazi kr nekaj časa, dviguje se tudi na kolena, amapk več kot posameznega "koraka" v tem položaju pa mu še ni uspelo narediti, bo pa se mi zdi zdaj zdaj. se zna tudi kr samo zaposliti, sicer bolj dopoldan, popoldan se večkrat naredi, da je že tečka in potem noče biti sam, trenutno so najbolj aktualne lego duplo, se kr skupaj z Emo lepo zaigrat (da mami spije kavico v miruuser posted image )

zaljubljeno valentinovo vam želim in se (upam)kmalu spet tipkamouser posted image

< Sporočilo je popravil Zoya27 -- 14.2.2011 8:12:24 >

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
14.2.2011 8:20:20   
Tinky
zoya, jaz sem gluten že uvedla

Maja zobkov še nima.
Pri 6,5m je bila velika 66 cm težka 8 kg. Eh ja, ta naša mala šturuca je en pravi mali krof user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
14.2.2011 9:17:01   
miska333

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Jutro

Mi smo spet obupno spali user posted image user posted image

Imam vprašanje za tiste mamice, ki še vedno dojite in dojenčki imajo že več obrokov GH.
Ali dojite tudi čez dan? Koliko krat?

Jaz sem ji nadomestila pribliižno dva obroka. Torej se doji vsaj še zjutraj, dopoldne, popoldne in zvečer. vsaj 4krat. Da ne omenjamo dojenja ponoči user posted image Sem že obupala nad tem, da bom še kdaj spala...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
14.2.2011 9:18:20   
miska333
AJa gluten sem že uvedla. Sem ji dala baby prepečenec...nič reakcije. Mi je rekla pediatrinja, da je treba med 6. in 7. mesecom

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?