nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan joj imam živce čist na nitki, taki drobceni ..Ula noče in noče zaspat, ma sem ji že najmanj 10x ponudila joško, jo v vozku po stanovanju furala,..ni da ni, sitna je ku driska, še dobru da Zoja spi in da imam od včeri kosilo kar je moj skuhal in sem sitna tud jaz, ker ponoči nisme spala ker sploh nimam 5min miru, ker ji ni do igre, se plazi po tleh pa sitna kot je se kar v vogal vrat butne in jok in jo hitro pomirim, da Zoje ne zbudi js te občudujem in se velikokat spomnim nate kadar mi ne spimo...to so redki trenutki (ponavad kadar je bolan) in si takrat mislim, jao boga jaz... krasna si, da lahko normalno funkcioniraš, kljub nespanju, js mam občutek, da bi mene že zdavnaj pobralo... je pa res, kot si napisala...mame zmoremo veliko. upam, da si boš kmalu lahko privoščila konkreten spanec. Tejka - za tvoje zdravje. Ja pr temle vremenu res ne veš kdo pije, kdo plača. Drgač je bil pa Tibor res bolan, no je še, čeprav zdaj bistveno bolje... je na Ospenu, ker je pokasiral angino. Pa še to je čisto na ziher šlla test (bris) delat, k sm ji povedala, da sva bla oba z mojim bolana in da mi tamal že tri dni govori, da naj mu grlo popiham, da ga boli. Antibiotiki so takoj zagrabli, je pa uspel pridelat nazaj spet obe pumpice. Ravno v juniju so mu jih vzel, k so hotli tripl test naredit, pa jih bo očitno še vsaj to zimo ves čas uporabljal. Nič hudga, če mu bodo le nucale. Erin - zate in za mačkina/mačkinko v tebuščku. Bi ti rekla, da ti pošljem kaj roza cotk, ampak smo bli mi tud v modrem. Mi smo bili včeraj ravno v konkretnem reduciranju igrač... moj sin je namreč zapadel v fazo trme in odločnih NE-jev...še posebej, če se kaj suče okoli pospravljanja svojih igrač. Najprej smo igrače samo odvzeli, če jih ni pospravil...potem sta jako brihtna starša ugotovila, da to itak ne pali, ker jih ima preveč, sploh tistih brezveznih, k se itak z njimi ne igra. No zdej smo jih pa zdesetkal in ostale so samo tiste s katerimi se res igra. A veste, da sploh nisem vedla, da mam tolk vlko dnevno in vsaj danes je igrače sam pospravil. Počasi bežim, mam dela čez glavo, ampak itak je boljš na netu viset