Krysia
|
Evo, danes sem že boljš ... Hvala, ker ste me prebrale ... je takoj lažje. Zoja Miša, jst Roka nimam nič dodatno zavarovano ... mogoče ga pa še bom ... si mi dala mislit ... ZA Cicido se mi pa zdi, da so še premajhni ... ne vem, no. Vsaj Roku se to ne zdi pretirano zanimivo ... rajši gleda knjigice in reklame za avte clara23, bošček Mark. Sigurno mu je nekaj falilo in jst res ne verjamem, da otroci kdaj pa kdaj pač jokajo ... Mislim, ja ok, sej včasih res jokajo, ampak ne na tak način kot si ti opisala .. Pri nas je blo tako, ko ga je ful bolelo - on je sicer trdial, da trebušček, pa sme pol ugotovila, da ga je verjetno bolelo v pljučih oz. prsnem košu, ko je kašljal ... Ista scena - samo jst sem se ga lahko dataknila, drugač se je kr tresel ... Bella02, čestitke za izpit. Ful si pridna anta goitan, lepo te je spet brat. In občudujem te, ker funkcioniraš kljub nespanju. Upam, da le ujameš kakšno urico spanja ... tejkaz, a vi tud niste spali? Sem upala, da se ti ne bo treba več sprehajat iz ene sobe v drugo ... Naj bo takih noči čim manj ... Erin?????? Kje si, kako se počutiš? Mi gremo v ponedeljek spet v vrtec .. Rok je že ok, verjetno bi ga lahko že danes peljala, sam naj bo še doma. Mi pa skoz govori o vrtcu, tko da bo verjetno šel z veseljem ... Edino ne vem, al ga kar pustim spat tam al to rajš prišparam za torek Da ne bo kar prvi dan vse na kupu ... bi mi pa boljpasalo, če bi ga pustila spat, ker mam ob dveh zdravnika ... ampak po moje bom šla vseeno po kosilu ponj ... V službi so končno zrihtal vse papirje in me prijavli na ZZZS. Danes sem šla še na zavod za zaposlovanje, v ponedeljek grem pa verjetno še na center za socialno delo ... al lahko samo pokličem, da je Rok zdej v vrtcu? Baje je to treba sporočit v 8 dneh, zdej že mal zamujam ... (da bomo pol mel mal manjši otroški dodatek - sej ne bom o tem, da je itak že zdej 20€). Upam, da mi ne bodo preveč težil, ker nisem pravočasnop javla ... sem danes ugotovila, da bi že morala, pa so delal sam do 12h ... Nič, še FB, pol pa nazaj v službo - mamo še eno predavanje ... ampak baje je celo koristno in zanimivo ... bomo vidli ...
|