bella02
|
clara26, a Marka zbudijo? Moji punci stza bili obe zelo zoprni, če so ju zbudili. Že pri Tjaši smo delali tko, da so jo 10 min prej začeli zbujat in ni blo tistega, naenkrat in je ful bolš. Krysia, Teja tudi ponavadi ponoči kašlja oz. ko gre spat, čez dan pa drugač skor nič. V četrtek se je spet začelo, in sva inhalirali, s fiziološko pucali nos, pili Prospan in sva zvozili Gajka, upam, da se imate lepo in da vam vreme ne kvari preveč dobrega vzdušja! Tejka, upam, da si se pozdravila, berem namreč še za nazaj . Ko tankam, ju pustim v avtu, če smo same. Se mi je že zgodilo, da je ful padal dež in sem mogla nujno v trgovino in sta me pridno počakali . Sicer nekaj min, pa vseeno. Aja, zaradi une "prijateljice". Če se spomniš, je men ena "prijateljica" na zelo grd način zarinila nož v hrbet, pa samo dobro sem ji hotela in ji ne težit po telefonu, kot je sama rekla, da ji vsi težijo. Od takrat se nisva nikoli več slišali in ne, to NISO prijatelji!!! In lep naziv, spoštovana urednica . Žalosti me to, da to spoštovanje izginja Zoja Miša, če sem iskrena, bi men blo bolš v Koloseju, ju imam na očeh, tam Pod vodo pa Teje še ne bi dala . Načeloma imamo čas, če le kaj vmes ne pride. buhtlčk, ste se imeli lepo? Vem, da je blo luštn . Kar se pa tiče zdravnice: vse prevečkrat srečamo take klovne, za katere ti je jasno, da niso zdravniki iz veselja, ampak iz finančnih ali kakšnih drugih razlogov. Žal! In želim ti, da tole dobro zrihtate! Sayuri, sem se na poti skozi Ribnico spomnila nate (itak), samo si bla v službi. Erin, kako si? sirup: nobenga problema . Ponoči, ko katerakoli rabi antibiotik, pa ga dam žličko v štamparl in ni nobene panike, da bi polili. Jao, sem svašta delala z žličko, zdaj pa ni več težav, pa sama lahko dam . vrtec: HB nobenih težav, jih ni bilo ne s Tjašo in s Tejo tud ne , pa nima veze, kdo ju je oddal No, kako smo mi? Uredu . Jaz se še vedno nisem izkopala iz cunj. Tjaši sem zamenjala garderobo, še Teji moram. Skoz se mi sušita 2 stojala, pa danes sem začela likat , morda mi jutri uspe dokončat, samo dvomim, imava s Tjašo ob pol 2h kontrolo za mleko. Od izpita naprej je ful pestro: obiski, v nedeljo smo si naredili krasen izlet (Tamar, izvir Nadiže, Planica s svojo velikanko in kosilo v Lescah), v torek dopoldne v Kočevje, danes sestanek v vrtcu za Tejo, jutri zdravnik s Tjašo, popoldne morda v BTC, zvečer tarokiranje z bratrancem in njegovo punco, v soboto popoldne obiski, v nedeljo pa na Hotavlje ... Ne, ni mi dolgčas. Teja je v četrtek začela kašljat, pa smo HB zvozili . Želim si končno pošlihtat te cunje, pa slike moram poslat razvit, pa kakšno knjigo prebrat za dušo, pa ... Nič, grem v mižule! Lepo se imejte!
< Sporočilo je popravil bella02 -- 17.9.2010 0:19:23 >
|