|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
16.9.2010 13:56:01   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Anita, luštkana hiška. 

hvala, sva jo prek Bolhe kupila za 95€, v bistvu je nova, so jo za darilo dobili, jo pa že imajo..zato prodali, v trgovini je taka 160€.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 201
16.9.2010 14:03:21   
buhtlčk
Spoštovana urednica T.Š. 

hudo user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 202
16.9.2010 14:47:34   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Spoštovana urednica T.Š. 

hudo user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo!
Perilo, tu še ne dežuje...zakaj bi prala še enkrat...mogoče ti uspe še pred dežjem pobrat!

Anita, luštna hiška, ugoden nakup!

Buhtlček, WB, dopustnica!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 203
16.9.2010 14:51:11   
Neža7

user posted image Včeraj se mi je prvič naredilo, da sem morala tankat avto, ko sem bila sama z obema otrokoma. Kaj ve naredite v tem primeru, ko je treba plačat. Otroka vzamete s sabo ali ga pustite v avtu tisto minutko ali dve? Jaz sploh nisem prej pomislila na to, dokler nisem mogla iti plačat. Sem oklevala kaj narediti, na koncu sem oba nesla s sabo.

user posted image A je pri vas kakšna razlika če otroka odda v vrtcu mož/partner ali ve? Pri nas se oba jočeta če ju oddam jaz in sta čisto pridna če ju odda moj mož. Prav grozno.

Moram it, pridem kasnej

1. user posted image  Midva imava vsak svoj avto, da si jaz sama tankam in seveda 99% imam otroka seboj. Sem tudi jaz, ko sem imela samo Nežo sem jo ven dala potem nazaj...
Sedaj, ko imam 2 pa ne, ker je res dela in pol, čeprav mi ni najbolj vseč user posted image  vedno imam oči na avto in tako vse hitro opravim.

2. user posted image  ko je šla Neža s 1. september nazaj v vrtec je seveda bilo jok po skoraj 9mes doma.
v 2. tednu je že bolj zavestno šla notri potem je slučajno imel mož popoldne službo, da jo je on pejal in sem mu omenjala, če bi jo jaz notri spremjala in seveda je želel on... ko je ven prišel je rekel, da je spet ful jokala AMPAK sedaj je že v 3. tednu in uživa na polno, da ni važno kdo jo peljal.

Se mi kar smiliš user posted image  jaz sem mislila, da bom sama v jok 1. dan nazaj, ko sem videla kako joka, da si ne predstavim, da pri tebi je tako "vsak dan"

Vidim, da je lepa skupinica ostala na te forum user posted image  Jaz sem čist ven padla vendar vedno kaj napišem na FB kje smo večinoma že user posted image  čeprav mi gre že malo ja živce ta facebook!!!! no, ja user posted image

Aljaž se je zbudil, da veselo na delo user posted image

Pozdrav vsem user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 204
16.9.2010 16:03:49   
Krysia
Likanje: likam, ko možu zmanjka majic in srajc user posted image

Tankanje: se probam izognit, da bi bla sam az Rokom, drugač ga pač vzamem s sabo, ampak je to cela procedura ... ne vem, kaj bi naredila, če bi imela 2 ... Sicer pa zdej ko hodim peš v službo že celo večnost nisem tankala ... se ful pozna, sploh ker sem prej mela 30 km v eno smer ...

Vrtec: Na srečo ni razlike ne glede na to, kdo ga oddaja - še pomahat pozabi, tko se mu mudi v igralnico ... ko pridem po njega, je pa "ne domov, Jok jajtec" (zadnja beseda je vrtec user posted image ). Smo meli pa včeraj klic iz vrtca - je ful jokal, ko se je zbudil ... verjetno zato, ker sem en dan prej prišla ravno, ko se je zbudil, pa je mislil, da bo vedno tako ... no, danes ni bilo nobenaga problema (razen, da mu morajo pet, da zaspi user posted image ) Aja, pa že včeraj se je potolažil, preden sem prišla do vrtca ...

Spoštovana urednica T.Š. 

user posted image user posted image Fajn, jst bi tud zrasla za par cm v takem primeru. Sicer pa, sej si zaslužiš, da te tko naslavljajo, ker maš ful dela s tem.

Perilo je tud men dodatno namočilo, pa sem ga pobrala in dala v sušilca user posted image   Če mi pa rezultat ne bo všeč, bom pa še enkrat oprala ...

buhtlčk, WB

Eno vprašanje: a ste že dobile odločbe o znižanem plačilu (za tiste, ki ste začeli z vrtcem septembra)? AL pa a katera ve, kdaj to dobimo?

Nč, šibam ... sigurno nisem vsega pokomentirala - sej se še kej oglasim ... se tipkamo ...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 205
16.9.2010 16:11:08   
sayuri
Helou. Se me še spomnite user posted image

Sem vam malo pomahat prišla user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 206
16.9.2010 19:45:59   
clara23

IZVIRNO SPOROČILO: clara23
tejkaz, ko bi se tvoje videnje vremena le uresničilo..pa je na žalost tak šituser posted image . Pa pozdravi se! Moj je tudi bolan in je že od torka doma..

Sem te glih hotla poklicat, če mi greš perilo z balkona pobrat. Hecam se.

lahko bi..saj imaš rezerven ključ še vedno pod predpražnikom, ane?user posted image user posted image Pa čestitke za Spoštovano urednico T.Š.user posted image user posted image .

Ma ne vem..jaz perilo v primeru, da ga napere dež, kar še 1x operem. Ker imajo drugače tak čuden vonjuser posted image Jaz imam pa rada, da mi perilo dišiuser posted image .

Jaz pa ne vem..odkar je Mark v vrtcu mi popoldan zganja tako trmo, da ni resuser posted image . Non stop se nekaj dere, se meče po tleh, joka, zganja histerijo..ma ni bilo 20 minut da bi bil "normalen". A mislite, da je samo fazauser posted image Al tako izraža svojo stisko glede vrtca, ker vzgojiteljica pravi, da je sicer zelo živ otrok, ampak da nimajo problemov s kakšnimi hudimi izpadi trme, zato sem pomislila, da se doma pač po svoje izraziuser posted image Jaz upam, da ga čim prej mine, ker dokler bo tak,  si še v trgovino ne upam z njim..user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 207
17.9.2010 0:18:37   
bella02
clara26, a Marka zbudijo? Moji punci stza bili obe zelo zoprni, če so ju zbudili. Že pri Tjaši smo delali tko, da so jo 10 min prej začeli zbujat in ni blo tistega, naenkrat in je ful bolš.

Krysia, Teja tudi ponavadi ponoči kašlja oz. ko gre spat, čez dan pa drugač skor nič. V četrtek se je spet začelo, in sva inhalirali, s fiziološko pucali nos, pili Prospan in sva zvoziliuser posted image

Gajka, upam, da se imate lepo in da vam vreme ne kvari preveč dobrega vzdušja!

Tejka, upam, da si se pozdravila, berem namreč še za nazajuser posted image . Ko tankam, ju pustim v avtu, če smo same. Se mi je že zgodilo, da je ful padal dež in sem mogla nujno v trgovino in sta me pridno počakaliuser posted image . Sicer nekaj min, pa vseeno. Aja, zaradi une "prijateljice". Če se spomniš, je men ena "prijateljica" na zelo grd način zarinila nož v hrbet, pa samo dobro sem ji hotela in ji ne težit po telefonu, kot je sama rekla, da ji vsi težijo. Od takrat se nisva nikoli več slišali in ne, to NISO prijatelji!!! In lep naziv, spoštovana urednicauser posted image . Žalosti me to, da to spoštovanje izginjauser posted image

Zoja Miša, če sem iskrena, bi men blo bolš v Koloseju, ju imam na očeh, tam Pod vodo pa Teje še ne bi dalauser posted image . Načeloma imamo čas, če le kaj vmes ne pride.

buhtlčk, ste se imeli lepo? Vem, da je blo luštnuser posted image . Kar se pa tiče zdravnice: vse prevečkrat srečamo take klovne, za katere ti je jasno, da niso zdravniki iz veselja, ampak iz finančnih ali kakšnih drugih razlogov. Žal! In želim ti, da tole dobro zrihtate!

Sayuri, sem se na poti skozi Ribnico spomnila nate (itak), samo si bla v službi.

Erin, kako si?

sirup: nobenga problemauser posted image . Ponoči, ko katerakoli rabi antibiotik, pa ga dam žličko v štamparl in ni nobene panike, da bi polili. Jao, sem svašta delala z žličko, zdaj pa ni več težav, pa sama lahko damuser posted image .

vrtec: HB nobenih težav, jih ni bilo ne s Tjašo in s Tejo tud neuser posted image , pa nima veze, kdo ju je oddal

No, kako smo mi? Ureduuser posted image . Jaz se še vedno nisem izkopala iz cunj. Tjaši sem zamenjala garderobo, še Teji moram. Skoz se mi sušita 2 stojala, pa danes sem začela likatuser posted image , morda mi jutri uspe dokončat, samo dvomim, imava s Tjašo ob pol 2h kontrolo za mleko. Od izpita naprej je ful pestro: obiski, v nedeljo smo si naredili krasen izlet (Tamar, izvir Nadiže, Planica s svojo velikanko in kosilo v Lescah), v torek dopoldne v Kočevje, danes sestanek v vrtcu za Tejo, jutri zdravnik s Tjašo, popoldne morda v BTC, zvečer tarokiranje z user posted image bratrancem in njegovo punco, v soboto popoldne obiski, v nedeljo pa na Hotavljeuser posted image ... Ne, ni mi dolgčas. Teja je v četrtek začela kašljat, pa smo HB zvoziliuser posted image . Želim si končno pošlihtat te cunje, pa slike moram poslat razvit, pa kakšno knjigo prebrat za dušo, pa ...

Nič, grem v mižule! Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 17.9.2010 0:19:23 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 208
17.9.2010 7:09:18   
Zoja Miša
Jutro user posted image user posted image user posted image
Pa celo nekaj za prebratuser posted image . Bom kasnejeuser posted image . Be back.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 209
17.9.2010 8:37:23   
tejkaz
Jutro

Pa se nam obeta en grd vikend. Bljak.

Bella, ta moja prijateljica se mi je takrat čez par dni zahvalila za telegram (na mojo FB steno je napisala) in pred nekaj dnevi mi je pisala kaj naj da malčku proti krčem. Ja, naziv spoštovana se izgublja. Mene so prvič tako naslovili in mi je bilo res prijetno.

Clara, jaz mislim da ta popoldanska trma ni zaradi vrtca oz. ne izraža stiske zaradi vrtca. Dvoletniki so pač trmasti. Jaša se meče po tleh, meše stvari naokoli sebe, vpije, cvili,... In to se je začelo pred kratkim. Tudi Eva je bila takšna in to vse mine. V vrtcu sta še vedno čisto drugačna kot doma, ko prideta domov, je, kot bi ju nekdo spustil iz ketne. Oba sta v vrtcu pridna, nikoli ni bilo ničesar slabega, lepo se obnašata, sodelujeta. Doma, pa pridemo čez vrata, pa je že dretje in trma in cviljenje in se tepeta.
Včeraj sem bila doma še pravi čas in mi dež ni dobil perila, sicer bi ga pa verjetno tudi jaz še enkrat oprala.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Helou. Se me še spomnite

Sem vam malo pomahat prišla

Še, še. In mahamo nazaj. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Eno vprašanje: a ste že dobile odločbe o znižanem plačilu (za tiste, ki ste začeli z vrtcem septembra)? AL pa a katera ve, kdaj to dobimo?

Sicer nismo šli prvič septembra v vrtec, sam vseeno. Se spomnim, da sem vedno dobila takoj to odločbo. Če ne prej, boš odločbo dobila s prvo položnico za vrtec.

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Spoštovana urednica T.Š. 

Fajn, jst bi tud zrasla za par cm v takem primeru. Sicer pa, sej si zaslužiš, da te tko naslavljajo, ker maš ful dela s tem.

Hvala user posted image

Moja otroka gresta pa danes na počitnice. Vsaj Jaša, no. Sam že večrat napisala in še enkrat bom, da je moj brat najboljši brat na svetu. Včeraj popoldan me je klical, da je izvedel da sem bolna in da je razmišljal, če pride otroka danes popoldan iskat in bi bila za vikend pri njemu. Da se spočijem, naspim. Ker še nista nikoli sama spala pri njemu, ga je pač normalno malo strah, zato sem mu rekla, da naj vzame samo Jaša. Pri Evi ni težav s spanjem, Jaša se bo pa mogoče navadil spat tako. On se je strinjal s tem, Eva pa ne. Če gre Jaša na počitnice, gre ona tudi in konec. Tako da bomo videli, a bo šel samo Jaša ali tudi Eva.

Pridem še kaj nazaj.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 17.9.2010 8:38:43 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 210
17.9.2010 8:47:59   
clara23
Tejkaz, a to je tisti brat, ki ju je lansko poletje čuval na vašem domu? Res bravo za takega brata!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 211
17.9.2010 9:34:35   
Zoja Miša
Tejkaz, super, za tvojega brata, je pa res zlata vreden! Pa, da se sam spomne....res, lahko si ponosna najn!user posted image  Pa vidim, da ti je potem še pravi čas uspelo pobrati perilouser posted image . Pa ko si mi sms poslala, sva se ravno srečali, v Mednem, sem mahala, pa nisi videla.user posted image

Ko smo ravno pri mahanju...Sayuri, maham nazaj, ampak bi bilo fajn, če še, poleg mahanja, kaj napišeš.

Clara, pri nas je tako, kot je Tejkaz napisala. Kaja Lina je v vrtcu pridna, doma pa ventile čistiuser posted image . Zganjuje trmo, joka, če narediš kar ravno njej ne paše... Je pa res, da so verjetno naši malčki tudi zmatrani od vrtca, tako da so zato malo bolj jokavi, zadreni...nekako pač morajo pokazati. Mi imamo sedaj vsak večer, ko mora iz bane jok. In potem se dere celo proceduro brisanja in oblačenja v pižamo. Zobke včasih lepo umije, spet drugič dobi ponovni napad joka...Ja, očitno vse to mora biti...

Bella, zdej je pa sonček za ponedeljek napovedan...poznaš kaj pametnega kje zunaj, da je kavica in igrišče na dohvat ruke? Da bova vsaj kavo lahko spili? V BTC-ju sem videla zadnjič, da je pred halo A, sam kavo ne vem, kje bi lahko mi2 potem dobili?user posted image   Super, da se je Teji kašelj ustavil!
Pa pridna si glede cot, jaz moram tudi red Kaji Lini naredit...ima sedaj še vso poletno robo in jesensko skupaj...je omara taka, da nič več ne najdemuser posted image . Bom za vikend...itak bo dežuser posted image .
Pa nobenih planov nimamo...mogoče kam na kakšen kratek obisk, pa menda po moje darilo v BTCuser posted image , čeprav ne vem, kaj bi si izbrala. Torbico Oilily, ki bi jo imela je 100,00 eur, pa mi je to za ta čas definitivno preveč!
Sploh pa ali ve katera kje bi dobila kakšno pametno torbico? Tako, da je dokaj univerzalna, za jesen-zimo.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 212
17.9.2010 9:52:16   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Tejkaz, a to je tisti brat, ki ju je lansko poletje čuval na vašem domu? Res bravo za takega brata!!user posted image user posted image user posted image

Ja, ta brat.

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz, super, za tvojega brata, je pa res zlata vreden! Pa, da se sam spomne....res, lahko si ponosna najn!  Pa vidim, da ti je potem še pravi čas uspelo pobrati perilo . Pa ko si mi sms poslala, sva se ravno srečali, v Mednem, sem mahala, pa nisi videla.

A res, nisem videla. Pa sem še gledala, če te bom kje videla, pa nisem. Zdaj ko delajo Hofer kar en ovinek naredim, pridem hitreje naokrog, kot pa če bi se gužvala mimo Hoferja. Grem mimo hotela Medno, čez Presko, Goričane, Ladjo in nato na Svetje. Ja, glede brata pa res, res sreča da ga imam. Malo je moških brez otrok, ki si upajo takole uštimat dva otroka. Ponavadi sestavljajo kocke, na sprehod gredo, pri njemu gledata risanke.

Sploh pa ali ve katera kje bi dobila kakšno pametno torbico?

Si gledala že v bags & more

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 213
17.9.2010 10:20:48   
Zoja Miša
Tejkaz, v mislih imam nekaj tekega...
[link=http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.pgbkramer.info/webbianca/image/oilily%2520bag..jpg&imgrefurl=http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp%3FTOPIC_ID%3D17740%26offset%3D10&h=193&w=215&sz=12&tbnid=K-GNrdK1PZVIbM:&tbnh=95&tbnw=106&prev=/images%3Fq%3Doilily&zoom=1&q=oilily&usg=__FYKKBAxK_hWJvPozCkM0bsiHE5g=&sa=X&ei=dyOTTM-sJM-V4Ab7ioTcBA&ved=0CDYQ9QEwAw][/link]
ali takega - sam bi mogla biti v črni barvi - pač zimi in cotam primerno.
user posted image

Mah, cel problem s tem.

Če sem prej rela, da nimamo kaj...no sedaj v soboto popoldne gemo gledat ameriške avtomobile pred Tuš, pa potem na eno kavo k prjatlom.
V nedeljo, k moji sestrični v Celje, končno pogledati hišo, ko se je pomladi vselila.
Kakšna ideja, kaj ji nesti???

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 214
17.9.2010 10:23:11   
Zoja Miša
Ja user posted image , kje pa je Oilily torbica?!
No pa nej bo takole
http://www.oililyshop.com/en/detail/womens/bags/oililybag-pr.577.html

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 215
17.9.2010 11:43:29   
anita goitan
joj, cela znanost za domišljijo in živce je z dvema takima puncama kot sta moji, biti cel hole day doma, dež..dež..dežuser posted image

Zoja je prehlajena, ampak se kar sama porihta, pihne lepo v robček in ga vrže za kavč, pod mizo..ok sam da ji ni potrebno nos čistit,

Ula je pa trenutno na službenem prenosniku od očija, oči pa danes via Bovec, jih Siemens vabi na raftuser posted image , v takem dežjuuser posted image , bem mokri bodo zuni in nedvomno tud znotraj, vsaj bolj proti večeruuser posted image ..ja in spet bomo same cel dan in tudi del noči

Jaz: jaz sem pa superuser posted image , se ne pritožujem, ne bom niti pisala od kdaj sem že auf...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 216
17.9.2010 12:38:46   
anita goitan
nasvet: katera maža anti mozolji delujeuser posted image ..neki user posted image so se mi začeli delat po bradiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 217
17.9.2010 14:33:06   
Krysia
HB da je petek ...

Sploh pa ali ve katera kje bi dobila kakšno pametno torbico? Tako, da je dokaj univerzalna, za jesen-zimo.

Furla - al kje smo že kofetkale, ko smo ble na porodniški user posted image user posted image user posted image Hecam se, sam sem takoj to asociacijo dobila ... joj, tiste cene, nikol ne bom pozabla ... (400 € za torbico)

Aja, za ponedeljek bi se jst mogoče pridružla na kavi v BTC al pa kje drugje ... sam še ne vem, do kdaj bom v šoli, ker mamo nek projektni teden ... pa danes še niso točno vedli, kaj bom delala v ponedeljek user posted image Drugač je pa ta moja služba precej stresna ... mal zato, ker je nova, velik bolj pa zarad otrok ... ker je ful težko, ko maš v razredu 22 otrok s posebnimi potrebami, od tega 10 z lažjo motnjo v duševnem razvoju ... ne znajo se obnašat, ful luna na njih vpliva, pa vreme tud, .. skratka - ni da ni ... to, da matematike ne znajo, me še najmanj skrbi ... tko da drage moje, jst že 2 tedna ful manj jem (sam se na kilah in videzu nč ne pozna), čist premal tekočine pijem, slabo spim in skratka, nisem ok ... tko da se opravičujem, če sem kdaj sitna al pa mam kakšne čudne komentarje ... moram se mal k seb spravit, ker me vse skupi ful psihira ... sej verjetno se bom navadla ... al se mi bo pa zmešal ...

tejkaz, super za takega brata! Sigurno bosta otroka pri njem uživala (no, al pa sam Jaša, če Eva ne bo šla ...). Ti boš pa mogoče tud vsaj mal k seb prišla ...

Sayuri, ne sam mahat, povej kej!!

NIč, za trenutek je nehalo deževat - grem po Roka v vrtec, pa se pol tipkamo ... če mi bo Rok pustil ...

Neposredna povezava do sporočila: 218
18.9.2010 10:15:39   
Zoja Miša
Bella, Krysiajaz sem za juser posted image , v ponedeljek popoldne imam pregled za ščitnico. Sem čisto pozabilauser posted image  Moram biti ob 17h v Celju. Res mi je žal, če se lahko zmenimo za četrtek, pa rada dam za kavico in tortico. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 18.9.2010 10:17:10 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 219
18.9.2010 13:17:52   
nell

user posted image Včeraj se mi je prvič naredilo, da sem morala tankat avto, ko sem bila sama z obema otrokoma. Kaj ve naredite v tem primeru, ko je treba plačat. Otroka vzamete s sabo ali ga pustite v avtu tisto minutko ali dve? Jaz sploh nisem prej pomislila na to, dokler nisem mogla iti plačat. Sem oklevala kaj narediti, na koncu sem oba nesla s sabo.

user posted image A je pri vas kakšna razlika če otroka odda v vrtcu mož/partner ali ve? Pri nas se oba jočeta če ju oddam jaz in sta čisto pridna če ju odda moj mož. Prav grozno.

Tejka js vedno Tiborja vzamem s sabo, kadar grem na bencinski plačat - mam tko boljši občutek. Si niti ne znam predstavljat, da bi ga notr pustla. No enkrat sem ga, pa še takrat je spal in je bla manjša bencinska, pa js sm oči skos na avtu mela - kaj pa js vem, bedast občutek mam, če grem iz avta, otrok je pa notr, pa četudi samo za kratek čas.

Glede vrtca in kdo ga odda - ko sva ga midva lani uvajala in ptem vozila v vrtec, je bilo vedno tako, da kadar ga je moj, je bilo vse bp, ko sem ga pa js, je bil jok in milijonkratno crtlanje. Pa tudi kot vzgojiteljica ti lahko povem, da je vedno drugače, če otroka pripelje mami, kot pa kdo drug. Menim, da je to normalno, saj je otrok tako ali drugače, le bolj navezan na mamo.

Sirup - ja naš je tud fan takšnih in drugačnih sirupov...ni nkol bil problem. Js mu dajem aloevero in je kisla k user posted image ...sm jo probala, mi je skor rit skp potegnal - naš tamal jo pa spije brez problema.

user posted image Me pa neki zanima, a je ktera devala Ospet svojmu mačkinu in potem ugotovila, da ima zobke čist rjave. Sej vem, da mogoče delam paniko, ampak ne bi rada da bi mel take boge zobke. Preden je začel Ospen jest, je mel full lepe, bele, zdej ma pa orng rjave, tko da me je skor sezul. Pa redno čistiva zobke, pa še jabolk ogromen poje. Mal sm tuhtala, da je to zato, ker ga dobi tud ponoči in potem nč zobk ne umijeva, niti vode ne spije. Me pa zanima, če se to pol kej izboljša, al bodo zdej zobi taki rjavi?

Likanje - js tud ne likam ničesar, no ajde kakšne elegantne cote, pa še teh je tolk mal - drugače sušilc, toplo ven in prec zložit, pa je.

Obtičala doma, če ne bi bla takšna napoved, bi mi (sindikalni izlet) zdej veselo šprancirale po Plitvičkih jezerih - še dobr da smo odpovedale, ker v takem vremenu bi lahk kvečjemu le plavale.

No sm pa včeraj js doživela en izpad elektrike v mojem sistemu - mi je spet tast mal vn zaflosal in vedno bolj resno razmišljam o selitvi. Namreč gre za to, da se je dec kr veselo k nam preselil - edino spat gre domov, vsaj tko se men zdi. Kadar kol se okol obrnem je tuki - popuser posted image bom. Tiborja in mojga nimam nč več za sebe in se mi rahlo rola. Me je tolk razkajfal, da sm šla včeri kr vrate zaklent in zdej bo to ustaljena praksa. Je pršu namreč prejšn vikend k nam na vrh že ob 8.30 zjutri, k smo lih komi iz postle prlezli in pol vpraša, če moj še spi. Ja še spi. In on, bumf v spalnico, gre gledat, če še res spi - men je kr sape pobral, lasje so mi pa že menda goreli. Rabim nasvet - kako mu na en obziren način povedat (pa tko da bo razumel), da nima več kaj tle cel dan počet??

No pa sm se spucala

Šibam zdej kosil do konca nardit

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 220
18.9.2010 18:10:14   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: nell

user posted image Me pa neki zanima, a je ktera devala Ospet svojmu mačkinu in potem ugotovila, da ima zobke čist rjave. Sej vem, da mogoče delam paniko, ampak ne bi rada da bi mel take boge zobke. Preden je začel Ospen jest, je mel full lepe, bele, zdej ma pa orng rjave, tko da me je skor sezul. Pa redno čistiva zobke, pa še jabolk ogromen poje. Mal sm tuhtala, da je to zato, ker ga dobi tud ponoči in potem nč zobk ne umijeva, niti vode ne spije. Me pa zanima, če se to pol kej izboljša, al bodo zdej zobi taki rjavi?

nell men je Janova zobarca rekla, da je fajn dat otroku, ko se mu da Ospen ali Hiconcil vodo za popit. Sam to je res bolj težko.
Jaz Janu komaj tisti odmerek Hiconcila dam ponoč, kaj da bi šele vodo bil. Pol ga bi totalno razdramila in razjezla. Gre pa baje ta
obgloga, ki se naredi gor tudi dol.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 221
18.9.2010 18:13:19   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

nasvet: katera maža anti mozolji delujeuser posted image ..neki user posted image so se mi začeli delat po bradiuser posted image

Sudocrem krema hitr posuši mozolje. Ali pa Tea tree tonik.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 222
18.9.2010 21:17:43   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Sudocrem krema hitr posuši mozolje. Ali pa Tea tree tonik.

res super.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 223
19.9.2010 8:55:03   
sayuri
DAnes že tretjič pišem. Vedno mi napiše We.... user posted image

Saj zdaj sem pa že pozabila, kaj vse bi mogla komentirat user posted image Upam, da ste vse vredu in da vas tele poplave niso dosegle. Groza, kaj se dogaja v zadnjih dveh dneh. user posted image  Ubogi ljudje user posted image
Erin šele zdaj sem prebrala, kakšne skrbi si imela v zadnjih tednih user posted image  Držim pesti, da bo vse ok. user posted image
Krysia se vidi, da površno berem zadnje cajteuser posted image  Kje si dobila službo?
ZojaMiša joj torbice user posted image ZAme nočna mora user posted image  Ne znam ti svetovat, res ne.
tejkaz lepo je prebrati tak anziv user posted image  
TAnkanje in črpalke...z otroci tankam na črpalki 24 ur al kaj je že...pač una, kjer plačaš direkt pri tankšteli.

Mi smo drugače ok. Zdravi zaenkrat. Bomo videli, kolk cajta še. user posted image  Nč...grem...se moram iz pižame spravit in kaj naredit.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 224
19.9.2010 10:33:31   
gajka
Tankanje - se sploh ne sekiram, če sem sama z user posted image , ko je tank prazen. Pač grem, natankam, otroka pa pustim v avtu (Roku povem, da grem plačat in itak razume) tisto minutko, ko plačujem. Preveč dela, da bi ju še ven jemala...

clara23
- Rok je tudi postal dodatno trmast, siten, nestrpen itd., ko je začel z vrtcem. Mogoče je res to posledica vrtca, ker se je res stanje z vrtcem orng poslabšalo. Tam pa nima nobenih problemov. user posted image

Krysia
- uf, ti pa nič ne zavidam takele službe. Si najbrž nisi predstavljala, da boš imela več problemov z drugimi rečmi kot pa s poučevanjem matematike. user posted image SIcer pa še vedno lahko vmes drugo službo iščeš, če se ti ta ne obnese najbolj.

Danes sva z Rokom na bojni nogi - to pomeni, da se izogibava en drugega. Je šel user posted image k maši, jaz pa ostala sama z obema. Zara je itak spala, Rok pa je imel svojo predstavo. Je kričal, da noče jest, pa igrače metal okrog, potem mi je žličko s sirupom izbil iz rok in flaško zabrisal po pultu... Za nameček je pa še začel vpit, da gre k babici in je dejansko tudi šel dol. Sem bila tako jezna, da sem en njegov bager na baterije zagnala po tleh, da se je razbil na koščke. Žal, ampak mi je enostavno "zbilo"! user posted image Itak sem se potem jokala kot dež in ko je user posted image prišel domov, sem mu povedala, da se danes enostavno ne nameravam več ubadat z Rokom... Enostavno ne morem! user posted image

Aja, "turizem" uspel. user posted image V četrtek smo šli na Bled - najprej kava in kremšnita v Parku, pa s pletno na otok (deževalo), pa potem peš na grad (nehalo deževat), na gradu kosilo, pa potem v Blejski vintgar, pa v Planico (se je celo sonce začelo kazat med oblaki), v dolino Vrat (med luknjami v oblakih se je celo vrh Triglava pokazal) in do slapa Peričnik (sem že pozabila, kako simpatičen je res ta slap in kako dobro izgleda, ko greš pod njim na drugo stran), pa potem še mimo Brezij (tam celo našli fotko od Roka, ki jo je moja mama pustila tam kak mesec nazaj, ko je šla tja s svojo teto - botro in sestričnami) in tam blizu še na pico. V LJ prišli šele nekaj čez 20. uro (štartali malo čez 8. uro). V petek pa proti Primorski (cel dan malo deževalo, ob morju pihalo, ampak nič tako motečega) - Predjamski grad, sprehod po Piranu + kosilo, sladica v Portorožu, potem pa še ogled Škocjanskih jam, prihod v LJ spet malo čez 20. uro. Kolegica in njena sestra sta bili ful navdušeni, midva z user posted image pa tudi končno imela 2 dni brez otrok. No, Zara je bila pri starših od user posted image , midva sva tudi tam prespala, tako da Zare nisva videla v bistvu samo čez dan, Rok je pa ostal pri mojih starših. Oba sta bila pridna, za Zaro sem si spumpala mleko za čas moje odsotnosti. Za petek sem se celo hecala, da ima pravo alpsko mleko, ker sem ga dejansko od tam pripeljala user posted image (spumpala med postankom v Planici in dala v hladilno torbo).

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?