Krysia
|
Pozdravljene spet sem jezna ... pa ne na vas ... danes grem po bolniško k dohtarci, pa vidim, da majo še napačne podatke o zaposlitvi v sistemu ... ker me pač še niso prijavli na ZZZS. JOj, ko sem pršla v službo, sem se šla takoj k tajnici usajat ... mi je obljubla, da bo do konc tedna urejeno ... baje ne more tega narest, dokler nima pogodbe, pogodbe pa nima, ker je nekizamočila, in mi je sestavla pogodbo za polni delovni čas, jst mam pa skrajššanga .. in more zdej to poravit ... in bret te pogodbe itak ne morem nič urejat - ne morem se odjavit z zavoda, ne morem it na center za socialno delo rihtat ostalih stvari (ker bom delala skrajšani delovni čas, si bom seveda šla zrihtat da mi država plačuje ostale prispevke do Rokovega dopolnjenega 3. leta ...). Mah, kr neki ... pa še u pondelk mam zdravnika - hrbet me boli kot pri norcih, pa jem tablete, ki mi jih je predpisala ... sm bla prejšnji teden na RTG zdej grem pa slikce gledat k zdravnici ... No, pa sem se spet skašlala tuki gor. Hvala, ker ste prebrale ... Zdej grem pa z bolnikom knjigice gledat ... še to vam moram povedat: je postal prava mala trma ... nč noče jest, pol ga pa še tašča sprašuje "a bi rajš kej drugega", tko da pol si itak sasm zmišljuje in ona bi mu še dejansko res vse prnesla, kar se spomne ... Grrrr! Pa vsako noč med kašljem začne jokat in pol se pomiri sam tko, da ga dava k nama u postlo ... ne vem, kako bomo to zrihtal ... pa ok, to za kašelj še verjamem, da ga boli, ko kašlja, ampak s tole izbirčnostjo me pa prav nervira. pa tko lepo je vse jedu. zdej pa ne juhice, pa ne kosmičev, pa ne torte (no, ok, to me ne skrbi preveč ), pa kaj jst vem, česa še ne ... sej za juho ga shecam, ko dam kroglice not, potem pa je kroglice Ok, zdej pa res grem se tipkamo ...
|