|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
26.1.2011 13:02:24   
bella02
Zoja Miša, iiiii, lepo za prijateljico!!!!! Pa zaradi mobita - tudi mojemu je že padel v WC. Ga je razstavil in posušil in je delal naprejuser posted image

Buhtlčk, te je pa res položilo. No, sam da gre na bolš. Veš, je bolš tko, kot pa skoz po mal. Moj user posted image je že ene tri tedne po malem bolan. In je to narobe. Naj ga zakuha, da bo odležal, tako pa hodi v službo in domov pride ves zmozgan. Kar pocrkljaj se, da se povrnh pozdraviš!

Daja28, naj ti hitro mine še tole do PDP. In pozrdavi se. Prvo, ko sem videla tvoj profil, sem pomislila, da si že rodila. Jah, kaj češ, pojma nimam, kdaj ima katera PDPuser posted image . Izjavi sta pa svetovni in si me spodbudila, da še jaz delim 2 (sem se ju glih spomnila)

1) Teja je nekaj ušpičila in jo oči krega.
OČI: Teja, poglej me, s tabo se pogovarjam!
TEJA (da na očke rokici): Ne vidim!!!

2) Porisana stena, iščemo krivca.
OČI: Teja, a si ti risala po steni?
TEJA: Ne, Tjaša je.
OČI: Teja, kdo je risal?
TEJA: Tjaša.
OČI: No, če je Tjaša, jih bo dobila po riti. (Krivca seveda že imamo ;O)) Kdo je risal?
TEJA: Tjaša je.
MAMICA: OK. Kdor je risal, dobi bombona. Kdo je risal?
TEJA: Teja je.

user posted image user posted image user posted image

Mejte se!

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
26.1.2011 13:15:06   
gajka
Bom še jaz primaknila svoj piskrček z izjavo, ki je sicer že stara (od poletja), ampak še vedno nepozabna.
Smo na plaži in se odpravljamo domov. Midva z mojim zlagava šotorček - senco, Rok pa skače okrog.
Jaz: Rok, pospravi svoj traktor.
Rok nič ne sliši.
Jaz: Rok, pospravi svoj traktor, drugače ga bomo na plaži pustili in ga jutri ne boš več imel.
Rok: Ooo, sveti angel varuh moj! In hitro steče po traktor.
Čez nekaj časa, ko se midva z mojim nehava režat...
Moj: Rok, kako pa gre sveti angel?
Rok: Težko!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
26.1.2011 13:49:22   
Zoja Miša
Fajn je, dejte še pisat, se od srca nasmejim!user posted image user posted image user posted image

V spalnici zvečer, pred spanjem:
Kaja Lina: '' Mami, te zebe, maš mrzlega nosa? ''
Jaz: '',Ja Kaja Lina, mami je mau smotana pa jo skor vedno zebe.''
Kaja Lina: ''Mami, a je oči tut smotan?''

Zadnjič se je nekako udarila, pod brado ima modrico in drug dan jo moj sprašuje:
Oči:''Kaja Lina, kje si se to udarila?''
Kaja Lina:'' Kaj?'' - pa tale kaj ne bom pisala, ker je pod vsakim vprašanje in besedo user posted image .
Oči še enkrat ponovi vprašanje in punca se razgovori: '' Sem šla v garažo in je bil tam stric (imamo zelo prijaznega upravnika, ki vedno z nami čveka, res zelo prijazen starejši gospod) in me je udaril. Pok! '' (in zraven maha z roko)
Oči: ''Ja, kako si bila sama v garaži?''
Kaja Lina: ''Ja, mami je bila doma, Kaja Lina je šla sama, z dvigalom in srečala strica, ki jo je udaril, pa je rekla Kaja Lina ti, ti, ti stric. Potem je pa prišel oči in ga povozil z avtom.''

Mislim halo!!! Kaj ji domišljija dela!!! Boh ve, kaj vse si bo še kdaj zmislila in jaz ji bom verjela, da je resuser posted image .

Anita, tole s porodom in Triglavom je pa res mau mimo, vsaj meni se zdi.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
27.1.2011 10:22:57   
Zoja Miša
No, kavica user posted image user posted image user posted image za vas, drage dame.
Očitno moram biti zadnja včeraj in prva danesuser posted image .
V glavnem, moj telefon dela in deluje da bo brez posledicuser posted image user posted image user posted image . Razen tega, da me user posted image  skos zafrkava na to temouser posted image . No, pa saj si zaslužim, saj je res smešno. Posebaj sedaj, ko vem, da dela. Pa plačati mi ni bilo treba, so prijazni fantje rekli, naj dam le za kavouser posted image .

A katera ve, kje bi lahko kupila plišasto pujso Pepo? Kajo Lino bi rada mau razveselila. Je tečna že 2 dni. Ne vem, kaj ji je. Zjutraj ne v vrtec, ne oblečt...zraven klati, joka, vpije...user posted image  Potem ko je tam gre BP v igralnico. Ampak prej priprave in bujenje je pa ubi božeuser posted image . Pa včeraj na telovadbi, nič od nič. Ni želela tečt, v ničemer sodelovatuser posted image , vse je bilo ne... Ma, upam, da je kaj ne nahaja, takrat je ponavadi taka tečka.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
27.1.2011 11:05:40   
bella02
Zoja Miša, pa si dala za kavouser posted image ? Pojma nimam, kje bi dobila Pepo. Morda Baby center, Pikapolonica, morda tudi Nama? Pojma nimam. Teja ima od rojstva enga kužita in ta gre z njo povsod, za spremembo pa še kdaj ena luštna kravica al pa Nodi (ki je mimogrede Tjašinuser posted image ). Upam, da ja daje ta trmasta, ni treba, da bi zbolela, a ne de? Naša spet prihaja tečka iz vrtca, jo zjutraj že user posted image pelje ob 5.40, čeprav za vstat ni panike, le hitiva z oblačenjem, ker jo zebe. Pol ob 2h je pa mal tečka, ker jo zbudijo. Bo že.
Ja, punce so spet fuuuuuul zgovorneuser posted image

Grem se učit. Začela sem kuhat golaž, ker je tašča nekam šla, zdaj pa za knjigeuser posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 27.1.2011 11:07:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 1405
27.1.2011 11:17:35   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Je tečna že 2 dni. Ne vem, kaj ji je. Zjutraj ne v vrtec, ne oblečt...zraven klati, joka, vpije...user posted image  Potem ko je tam gre BP v igralnico. Ampak prej priprave in bujenje je pa ubi božeuser posted image . Pa včeraj na telovadbi, nič od nič. Ni želela tečt, v ničemer sodelovatuser posted image , vse je bilo ne... Ma, upam, da je kaj ne nahaja, takrat je ponavadi taka tečka.user posted image

Mi imamo isti problem z Janom. Zjutraj je takšno vpitje kot bi ga "klali", upiranje z vsemi štirimi pri oblačenju... Ko pride pa v vrtec je pa vse ok. user posted image Ga moj oblači zjutraj, ker mene je strah, da bi me v trebuh udaril. Gresta potem skupaj v vrtec. Jaz pa še poležim, čeprav zelo težko nazaj zaspim po tem "cirkusu". Pa včeraj in predvčerajšnjim je bil katastofaln. Trma, cviljenje in upiranje... Je bil 3 dni doma, zaradi kašlja in zadelnga nosa, se mi je že skoraj vtrgalo včeraj.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 1406
27.1.2011 11:27:08   
anita goitan
helou bejbe moje

čitam da imate težave z jutranjo vsakodnevno rutino, mi pa ne, moji dve sta popolna bisera, da noči sploh ne omenjam, vse perfektnouser posted image , men je tako lahko

Katero kremo uporabljate za obraz/pod očiuser posted image  ja vem, spanje bo zgladilo gube, ma to bo čez par let, jih bo pa starost naredilauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
27.1.2011 11:28:19   
K_a_t_j_a
Pa še jaz napišem eno Janovo izjavo.

Se grem jaz tuširat ter se slačim, pa sem bila že zgoraj brez pa me Jan gleda v prsi in mu rečem, da je tu ven mlekeca pil, ko je bil dojenček. Pa me gleda in mu nič ni jasno user posted image pa reče Jan: Krava da mlekeca. user posted image

Kak smotan in oblačen dan je danes. Jaz že komaj čakam pomlad. Pa mislim, da imam mal prehlajen mehur, ker me kar naprej tišči na wc in imam občutek kot, da imam skoz poln mehur. Pijem brusnični čaj, ne vem če lahk še kaj druga vzamem. 
V sredo imam že morfologijo im me je kar malo strah kak bo spet moj bris, pa kak dolg imam še MV.

Neposredna povezava do sporočila: 1408
27.1.2011 11:47:26   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Katero kremo uporabljate za obraz/pod očiuser posted image  ja vem, spanje bo zgladilo gube, ma to bo čez par let, jih bo pa starost naredilauser posted image

Za enkrat jih imam od Avona, sem dokaj zadovoljna, kar dobim, za tako ceno. Če bi imela pa denar, bi se preseravala s kakšno Biothermo. Zelo sem slišala hvaliti kreme dr. Huschka (no, nekaj takega).

Katja, res je en zoperni dan. Pomlad ja...še najmanj 2 meseca, bo kr neki. Tudi jaz sem sita mraza user posted image . A misliš, da Ursinega čaja ne bi smela? Sicer ni dober, pomaga pa.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1409
27.1.2011 11:48:39   
Zoja Miša
A ja, pujso Pepo bom našla v Direndaju. Je sestrična šefica Direndajev, pa mi je povedala. Pa še popust dobimuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1410
27.1.2011 12:30:06   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Za enkrat jih imam od Avona, sem dokaj zadovoljna, kar dobim, za tako ceno. Če bi imela pa denar, bi se preseravala s kakšno Biothermo. Zelo sem slišala hvaliti kreme dr. Huschka (no, nekaj takega).

Katja, res je en zoperni dan. Pomlad ja...še najmanj 2 meseca, bo kr neki. Tudi jaz sem sita mraza user posted image . A misliš, da Ursinega čaja ne bi smela? Sicer ni dober, pomaga pa.

kolk smo mi dragi user posted image  Gledam na netu: Biotherm za 30+, cena 44$=32€, v Mullerju pa: 60€

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1411
27.1.2011 13:39:21   
Neža7
Živijo!

Evo mene!

KAKO STE KAJ? user posted image

Za tiste na FB ste verjetno videle, da sem zbolela z gripo čez vikend user posted image
3dni in noči konstantno vročino in mrzlice in glavobol user posted image  

HB mi gre vse na bolje user posted image  
Včeraj sem že letala po zavodah za otroške dodatke in zase za šolo user posted image  
Danes pa še Nežo k zdravniku in v labotorijo dajat kri, ker tudi grozno kašlja ČEPRAV od kar sva prišle nazaj se je umiril user posted image  no samo, da ne bo huje.
Jutri pa še Aljaža k posvetovalnico in cepljenje, ker je bil bolan za njegov rojstni dan.

Kako bi mi sedaj pasalo kavica user posted image  grem jo kar skuhat preden zaspim user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
27.1.2011 13:55:11   
Neža7
evo našega Aljaža in Tita user posted image user posted image  po te slikice se je Tita že iz svojega vožička ven hotila skočiti in prideti Aljažu user posted image  ko smo jih dali malo narazen kakšen jok od obema user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
27.1.2011 14:18:36   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a
Kak smotan in oblačen dan je danes. Jaz že komaj čakam pomlad. Pa mislim, da imam mal prehlajen mehur, ker me kar naprej tišči na wc in imam občutek kot, da imam skoz poln mehur. Pijem brusnični čaj, ne vem če lahk še kaj druga vzamem.

A nisi ravno zdaj v tistem obdobju, ko dete na mehur pritiska in posledično ta občutek na vodo? user posted image Ker, če sicer ni nobenih posebnosti (boli, peče), potem ni problem v prehlajenem mehurju.

Neposredna povezava do sporočila: 1414
27.1.2011 14:23:39   
Zoja Miša
Katja, mislim, da ima Gajka prav :)

Neža, kako super slikice :) Wiiiiii! Ljubav! Vem, da si bila bolana ja, boščica! No, važno, da je sedaj bolje!

Anita, no, če boš prek neta naročevala...povej, če se splača. Sicer bi morala sploh ugotoviti, katera je zame prava kremica.

Naj se pohvalim, jutri popoldne grem na drugi razgovor za službo, sem jim bila v ponedeljek všeč. user posted image  Mogoče pa bo še kaj s tegauser posted image

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 27.1.2011 14:24:08 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
27.1.2011 15:45:24   
gajka
ZM - super za uspešen razgovor. Držim pesti! user posted image

anita g. - kreme, ah kaj je to? user posted image Sem doma, pa mi dol visi, kako izgledam. user posted image

Sem prejle v vrtcu izvedela, da so bili tako zdesetkani zaradi gripe tipa B. user posted image Ja, še dobro, da jo je mulo odnesel samo z 2 dnevoma "bolniške", ker ni bil "čisto ta prav", pa da se še ostali zaenkrat držimo. So že 3. teden brez glavne vzgojiteljice, ker jo je gripa menda čisto potolkla.

Neposredna povezava do sporočila: 1416
27.1.2011 20:38:36   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

A nisi ravno zdaj v tistem obdobju, ko dete na mehur pritiska in posledično ta občutek na vodo? user posted image Ker, če sicer ni nobenih posebnosti (boli, peče), potem ni problem v prehlajenem mehurju.

Ja sej je res menda to, ker nimam pekočih bolečin ob uriniranju in rdečkaste vode. V glavnem tole danes je grozn občutek. Sem kar naprej na wc-ju.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
27.1.2011 20:41:23   
K_a_t_j_a

Naj se pohvalim, jutri popoldne grem na drugi razgovor za službo, sem jim bila v ponedeljek všeč. user posted image  Mogoče pa bo še kaj s tegauser posted image

Super!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti za jutri. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1418
27.1.2011 20:42:52   
K_a_t_j_a
Neža iiiiiiii kak lepo!! user posted image   Sam, da ste že bolje. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 27.1.2011 20:43:04 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
28.1.2011 8:19:47   
buhtlčk
Jutro.
Evo user posted image

Drugače je pa to test

Neposredna povezava do sporočila: 1420
28.1.2011 8:20:06   
buhtlčk
Jeeeee, deluje

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
28.1.2011 8:32:23   
buhtlčk
Zdej pa še razlaga. Sem si ''samo mail spremenila'' na teli RR. In me je sistem zaznal kot novega uporabnika user posted image Enivej, pod istim vzdevkom sem bila kot jaz s starim mailom in nova jaz z novim mailom. Valda sistemu nič jasno in se niti nisem mogla javljat. SO mi na Pomoči prijazno stvari spedenal, tko da I'm back. Sam od nule pa nisem hotla štartat, a nečimrnost user posted image

Ful hude zgodbice vseh, šeeeeeeeeee :)

Zoja Miša držim pesti za službo.

Katja mislim, da si res bolj v ''času za na wc hodit'' user posted image

Neža počivaj! Resno. Kolk sta lušna tamaledva, ljubezen na prvi pogled.

Gajka men brez krem kožo skup potegne. Nujno jo rabim za roke, skoz. Za obraz brez jutranje ni za živet, zvečer pa tud kar nujno. Po telesu se moram pa spet spravit, se že skor luščim, ko mam tak suho, sam sem pa lena... Če ne rabiš krem maš super kožo in pol si pač, jah zares, naravno lepa ane user posted image Resno, kul kožo maš pol.

Anita če nič ne spim mi nobena krema ne pomaga. Velik hladne vode po obrazu pa katerakoli krema, sam to je bolj da spregledam kot pa za kak lepotni učinek user posted image Drugač pa počas šaltam na une prve gube. Pa zaenkrat mi zadostuje kaka nivea, l'oreal al pa eucerin, ta je pa kar že luksus. Pretiravam edin pri pudru, ker imam shiseido, ampak mi pa res samo ta paše in že več kot 5 let ne upam zamenjat. Posusi kake maske, fajn vlažilno pa vitaminsko, da mal zbudiš kožo.

Jaz pa kavč likam hihihi. Najraj sploh ne bi zdnjih dveh ABjev pojedla, sej sem že ok ane, sam potem pa zložim en stroj cunj, v sede seveda, in sem zmatrana, slabo mi je in tko naprej. Pol pa vseen pomislim, da ima pa zdravnica mogoče čisto majčkeno prav. Če pa ležim na kavču in ne delam čisto nič sem pa prav zdrava user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
28.1.2011 8:34:12   
Zoja Miša
Wiii Buhtlček, hvala za kofe.
Test?

Hvala vam punce, upajmo da bo! Držite pesti, ja! Pomagajo.

Katja, upam, da si danes bolje.

Gajka, dobro ste je odnesli potemtakem. Super!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1423
28.1.2011 8:37:22   
Zoja Miša
Buhtlček, aha, saj si razložila, sem bila malo prehitra. Ti le zdravnico ubogaj, da ne boš prec nazaj zbolela! Kavč in kakšna knjiga v roke, pa bo user posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1424
28.1.2011 9:23:47   
gajka
A se samo meni zdi, da tale RR zadnje čase deluje čedalje bolj nezanesljivo? user posted image

user posted image Prosim za mnenje. Naslednji četrtek gremo na zimski dopust (od četrtka do ponedeljka). Zdaj pa ne vem, a Roka preventivno imeti naslednji teden od ponedeljka do srede doma, da ja ne bo kake bolezni staknil ali virusov domov prinesel in jih pridno delil z Zaro, ali pač enostavno raskirat in bo kar bo?

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?