bella02
|
Uf, kakšno zatišje No, pri nas ta obe zboleli. z obema sem bila na Metelkovi, s Tjašo včerej, s Tejo danes. Tejo mi že 2 dni kuha in sem jo peljala, ker mi je bilo njeno dihanje malo čudno. Na Metelkovi je bla že čist uredu . NO, bomo videli, kako bo. V soboto mi je spala od 17h do zjutraj do 6h. Tako je to, ko se jaz spravim učit, sem prekjšnji teden spet štartala, zdaj pa to Zoja miša, bomo prestavle našo kavo, žal. Katja, ampak tole z diplomo se pa že prav norca delajo. Prav imaš, zdaj sta glavna ti in , zato pazi nase. In jeeeee, jutri bo že oči doma, a ne? Hvala za pikepoke . Je Jan kaj bolš oz. manj tečen? Taje vikend je nor. Z obema na Metelkovi, je danes ena igrača zletela v oko (HB nič ni blo, le malo rdeče ima), svakov tast je bil zvečer pripeljan na Urgenco in ponoči operiran zaradi zamašitve žile, pa se še do prej ni prebudil . Upam, da bo vse uredu, ker je res dober človek . In da bo z očesom mojega vse OK in da se punci čimprej pozdravita, čeprav je Tjaša že uredu, ker ima antibiotik. Kar ne morem verjet, ker je Teja tako mirna, ko jo kuha . Ja, vročina naredi svoje. Lep teden!!!
|