|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
7.1.2011 18:51:24   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Katja user posted image user posted image user posted image . Vem kako te izživcirajo te stvari...ampak na žalost nič ne moreš. Požri, naredi, kot bi radi in saj bo...En mesec gor ali dol. Vem, da se ti mudi in bi rada... Bo, boš videla, da bo!user posted image

Hvala ker si prebrala mo jamranje. Ma sej ne bi bilo problema, tak pa že tečnarijo in pritiskajo s socialne, ker sem imela štipedijo in jim morem dostavit potrdilo o diplomiranju.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
9.1.2011 23:39:51   
bella02
Uf, kakšno zatišjeuser posted image

No, pri nas ta obe zboleli. z obema sem bila na Metelkovi, s Tjašo včerej, s Tejo danes. Tejo mi že 2 dni kuha in sem jo peljala, ker mi je bilo njeno dihanje malo čudno. Na Metelkovi je bla že čist ureduuser posted image . NO, bomo videli, kako bo. V soboto mi je spala od 17h do zjutraj do 6h. Tako je to, ko se jaz spravim učit, sem prekjšnji teden spet štartala, zdaj pa touser posted image

Zoja miša, bomo prestavle našo kavo, žal.

Katja, ampak tole z diplomo se pa že prav norca delajo. Prav imaš, zdaj sta glavna ti in user posted image , zato pazi nase. In jeeeee, jutri bo že oči doma, a ne? Hvala za pikepokeuser posted image . Je Jan kaj bolš oz. manj tečen?

Taje vikend je nor. Z obema na Metelkovi, user posted image je danes ena igrača zletela v oko (HB nič ni blo, le malo rdeče ima), svakov tast je bil zvečer pripeljan na Urgenco in ponoči operiran zaradi zamašitve žile, pa se še do prej ni prebudiluser posted image . Upam, da bo vse uredu, ker je res dober človekuser posted image . In da bo z očesom mojega user posted image vse OK in da se punci čimprej pozdravita, čeprav je Tjaša že uredu, ker ima antibiotik. Kar ne morem verjet, ker je Teja tako mirna, ko jo kuhauser posted image . Ja, vročina naredi svoje.

Lep teden!!!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
10.1.2011 8:43:24   
anita goitan
jutro

kolk fino sploh ni več gužve do LJ, čeprav dežuje..Zoja v vrtcu, Ula ima spet (2.!) vnetje ušesk, v pondelk je Zoji z noska začelo tečt, v petke je bla že suha, Ula v petek začela kihat, gremo na bazen, vse ok, ponoči se ji nos zabaše, jok, jok, zjutraj na urgenco- vneta ušeska.user posted image Brez temperature.

gajka bom cepila, sam da bo punči mal zdrava, kdaj bom pa to ulovila pa ne vem. Potem pa al je vzrok pnevmokok ali ne. Sam 4 dni je bla brez AB.

HB da imam varuško na domu, in Ula je prou ok, btw..v petek je naredila prve korake, ampak je še vedno večino časa na vseh 4ih.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
10.1.2011 9:15:52   
gajka
Katja - nič lepo ti ni s tole diplomo. Ampak hočeš-nočeš, tole boš mogla požret in naredit tako kot si oni zamislijo. Pa si zraven misli svoje...

anita g. - a to je tole 2. vnetje prevagalo tehtnico na stran cepljenja? Jaz še kar ne vem, kaj naj naredim, se enostavno ne morem odločit, a je res več benefita cepit... user posted image

bella02 - a ni to prav sitno, ko si človek plane naredi, pa vedno pride nekaj vmes... Pozdravite se! user posted image

Rok je tudi začel včeraj orng smrkat, zdaj pa čakam, da še Zara začne, ker se sigurno ne bo temu izognila, bo že Rok poskrbel za to. user posted image Mi že grejo kar lasje pokonci, ker že kar s strahom prežim na morebitna vneta ušesa... user posted image
Grem delat...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
10.1.2011 9:45:55   
tejkaz
Tudi mi smo bili bolni. V soboto se je zbudil čudno slabe volje. Cel dopoldan je sitnaril. Skoz je pravila da ga cina boli. Jaz nisem razumela kaj mi hoče povedat. Ker se mi je zdelo da ima preveč rdeča lička, sem mu izmerila vročino. In res, 38,5. Šele potem mi je bilo jasno, da mi je pravil, da ga vročina boli user posted image Celo soboto je imel vročino. Iz sobote na nedeljo ni nič spal. V nedeljo dopoldan je bil še slab, zvečer pa kot bi odrezal, zdrav. Ponoči je super spal in je šel danes v vrtec. Pripeljala sem ga šele ob pol devetih, ker sem prej cincala ali ja, ali ne. In je prišel šele tretji. Vzgojiteljica je rekla, da telefoni non stop zvonijo. Razsajajo norice, škrlatinka in še ena viroza. Mi je bilo kar malo žal, da sem ga pustila tam, sam itak, kot običajno imam norišnico v službi.

Bella, Anita in Gajka ter vse ostale, ki sem jih mogoče po nesreči izpustila, pozdravite se.

Katja, upam da bo oči kmalu z vama doma.

Anita, čestitke Uli za prve korake. Zdaj jo boš pa lovila naokrog. no, saj jo itak že, sam zdaj bo še hitrejša user posted image

Bella, user posted image za oko od tvojega user posted image Igrače in oko, zelo nevarno.

Gremo na delo, mejte se

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
10.1.2011 11:13:17   
K_a_t_j_a
Na hitr mal napišem, imam čas, Jan gleda Pikija. Danes ga imam doma. Sma že bila v vrtcu pa sma se s pedagoškim vodjo pogovorajala in sem mu rekla, da  je zjutraj imel Jan učke zapacane z gnojčkom in je rekel, da bolje, da je doma, da se pozdravi, ker je to prenosljivo. In tako je zdaj na "bolniški". Zaenkrat mu spiram s fiziološko, vendar nima tako hudega vnetja. Včeraj zvečer še ni imel nič, kar čez noč se mu je začelo gnojit. Po moje je od tega vetra. Pa še mal mi spet kašlja in bolj slabo je. Tako, da bomo menda šli danes ali pa jutri do P.
Pa tudi user posted image je že na poti domu. Nos si mora še s fiziološko spirat, tako da je hvalabogu to za njim. Mene pa v tej user posted image ogromno preboli križ. Mislim, da bolj vzadaj "nosim" in je to zaradi tega. user posted image Si morem bušija mal slikat, ga še nisem nič. Pri Janu sem imela tak čas 2krat slikanega. Ja v drugo res kar mine...
Danes sem imela takooo lepe sanje. user posted image No malo sem bila zmedena, ko mi je ura zvonila in me je iz teh sanj vrgla. Se mi je sanjalo, da sem rodila zdravo punčko kar v 10minutah in to je kar poletela ven.user posted image Bilo je pa sred neke restavracije, pa porodna je bila kar zraven, v vsej zmedi sem ji pa še ime pozabla dat. user posted image Ampak ne bom pozabla, kak je bila lepa v obraz.user posted image

bella držim pesti, da bosta tvoji dve punci čiprej zdravi. Imaš pa res smolo glede učenja, ker vedno takrat zbolita. Upam, da bo s tvojim user posted image vse vredu. Ja če v oko kaj pade je res problem. user posted image user posted image Pa tudi za svakovga tasta user posted image .
anita user posted image user posted image user posted image o ti boga Ula.

Za vse bolančke (tejkaz, gajka, bella, anita) en kup user posted image user posted image user posted image , da bodo vaši sončki čimprej zdravi.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 10.1.2011 11:15:25 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
10.1.2011 12:50:20   
Zoja Miša
Na hitro. Tudi mi smo nekako bolani.user posted image Jaz grem zjutraj v službo, me kliče moj, da je Kaja Lina vroča. Hmm...celo noč se je sicer prematavala, res pa je nisem šlatala, če pa je bila včeraj čisto o.k. Res pa je šla spat prej, kot ponavadi in bila je utrujana, kar drugače ni. In sem se lepo obrnila in sem doma. Malo smrka, kašlja za vzorec ima malo povišano temparaturo. Je in pije o.k. Bomo videli kaj bo popoldne in kaj se bo (upam, da nič) iz tega razvilo. Upam, da bo P rekla, da nam ni treba tja hodit...da ne fašemo še česa zraven...
V službi sicer je veliko dela, ampak klinc...plača mi tudi na veliko zamuja.

Tudi vsem ostalim bolančkomuser posted image user posted image user posted image

Anita, juhu za Uline prve korake!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
10.1.2011 13:59:18   
Neža7
Živijo!

Saj sem prejšen teden ogromno napisala vendar mi potem vrže " ERROR!!!!" user posted image  

Bella.... Ne, oba bolj malo gledata risanke itd... tudi kar nekaj vrti in ugasnim mi takoj Neža reče "mami, risanka" haloooooooo noben ne gleda user posted image  Imata rada muziko user posted image

Gajka..... Ima že skoraj polno ust zob user posted image  možno, da res še nekaj raste. Saj mažem user posted image

buhtlčk.... smo ta vikend izvedli, da od user posted image  brat je tudi lani razmišljal za Avstralijo vendar delavno viza je bila zavrnjena. Potem user posted image  mu reče "potem boš moral Alido poročit in iti tja in vsem kaj ustvarit, ampak ženo hočem nazaj user posted image user posted image  ma niso resni user posted image user posted image

Evo! vikend je za nami. Soboto smo šli v Domžale na kosilo user posted image  Nedeljo pa malo na teren (na zrak)

Jutri bo začela Neža v vrtcu spat, da potem gre user posted image  po njo ob 15:30 (po službi) hmmmm ne vem kako bo to šlo. Bomo videli user posted image

Katja..... user posted image  glede diplome
Upam, da user posted image  pride tudi kmalo domov.

Anita...... Bravo Ula user posted image  sedaj bo začela.
Naš korenjak je začel 08.12 s korakami in do Božič je bil že več na nog kot vse 4ih user posted image user posted image  ampak ima buške od takrat user posted image  
Je pa hirto ujel kako se hodi. Sedaj že z Nežo pleše ringa, ringa raja user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1258
10.1.2011 14:01:20   
Neža7
joj! sem pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem bolančkom user posted image user posted image

Saj dnevi so malo daljši user posted image  hitro pridi pomlad!!!!

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
10.1.2011 16:31:53   
Krysia
Na hitro - kot vedno. Nisem vas pozabila ...

v šoli ful dela - v petek sem visela tam do mal čez 7 zvečer. Staršev kot listja in trave ampak žal smao od ta pridnih ... itak ... ta problematični otroci ne povejo, da so govorilne ure in roditeljski sestanki ... žal.

Včeraj smo se potepali - smo se mal namakali v čateških. Mene je sicer križ bolel kot pri norcih, ampak smo se imeli fajn. Rok spet ni hotel domov ... je čist vodno dete user posted image

K_a_t_j_a, tebe pa res zezajo s to diplomo! Upam, da boš čimprej zrihtala ...

Vsem bolančkom en kup user posted image user posted image user posted image

Jst grem pa naprej teste sestavljat - sej v sredo mora bit zaključeno, pa bo pol mir - upam.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
11.1.2011 7:06:51   
Zoja Miša
Jutro. Ena user posted image  za vse.
Jaz sem doma, Kaja Lina je sicer o.k., ampak ima skos malo povečano temparaturo.user posted image V četrtek sva naročeni pri P. Jutri grem v službo, pride babi (aja bibi še ne veuser posted image ).

Neža, vse bo o.k. Neža bo super spala. In ti si boš malo spočila!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
11.1.2011 8:48:16   
Neža7
Dobro jutro user posted image

Hvala za kavico Zoja Miša user posted image

Vem, da bo ok. Saj sem rekla, če bo težave, da naj me pokličejo. Drugače gre ati po njo ob 15:30. user posted image
Evo! naša konrenjaka slišim user posted image  čeprav je nas že ob 4:50 zbudil, ker je iskal dudo v postelji in ga ni našel, da sem mu dala in do sedaj spal.

Katja... je user posted image  že doma?

Kakšno bedno vreme je danes user posted image

VPRAŠANJE: LETOS BI ŠLI NA OTOK KRK ZA POLETNE POČITNICE.

- KATERI DEL JE NAJBOLJ PRIMERNO ZA NAŠA MALČKE?
- ALI KDO IMA KAKŠNO PRELOG ZA KAKŠNO APARTMA?

RABIMO:

-MI BI ŠLI NA ZAČETKU JULIJ DO 10 DNI (ODVISNO CENE)
-RABIM 2 SOBNO APARTMA Z BALKONOM ALI TERESO.
-ŽAR BI BIL TUDI SUPER, KER MORJE BREZ PEČENJE NA ŽAR NI UŽIVANJE user posted image
-DO 150M OD MORJE (KER OTROKA BOSTA HODILA)

Neposredna povezava do sporočila: 1262
11.1.2011 11:40:21   
buhtlčk
Jutro...no khm, je bolj že čas za it na kosilo. Sem na poti do hrane, pa da vas še prej pozdravim user posted image

Zoja Miša pozdravite se.

neža tud jaz že sanjam poletje user posted image Čakam, da da Kompas ven first minute katalog. Mi bomo skor zih spet šli v Grčijo. za apartmaje na Krku nimam pojma, midva sva, ko sva bila še sama, kdaj za kak dan sdol skočila, zdaj pa že dolgo nismo bili. nazadnje sem bila na Krku en teden začetek avgusta in cel teden je padal dež. Take smole najbrž nima prav vsak, ampak s tamalim tako vreme se mi pa odtrga. Zato pri nas gagi misli, da je morje le v Grčiji, pa pozimi še v Sloveniji, ampak to je premrzlo za kopanje user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
11.1.2011 11:41:20   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Jutro...no khm, je bolj že čas za it na kosilo. Sem na poti do hrane, pa da vas še prej pozdravim user posted image

Zoja Miša pozdravite se.

tole je prav smešno izpadlo hahahahaha

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
11.1.2011 12:31:36   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

neža tud jaz že sanjam poletje user posted image Čakam, da da Kompas ven first minute katalog. Mi bomo skor zih spet šli v Grčijo. za apartmaje na Krku nimam pojma, midva sva, ko sva bila še sama, kdaj za kak dan sdol skočila, zdaj pa že dolgo nismo bili. nazadnje sem bila na Krku en teden začetek avgusta in cel teden je padal dež. Take smole najbrž nima prav vsak, ampak s tamalim tako vreme se mi pa odtrga. Zato pri nas gagi misli, da je morje le v Grčiji, pa pozimi še v Sloveniji, ampak to je premrzlo za kopanje user posted image

res sanje 100 na uro user posted image user posted image  konec januar bi še rezervirali user posted image ...
Zadnjih par let smo hodili v Izolo in nam je zelo vseč, vendar tist apartma, čeprav je dovolj velik za nas je predaleč sedaj, ko imava 2 mala otroka (1,5km od morja) Lani smo imeli Aljaža v voziček in Neža na buggyboard in je šlo brez težav.
Saj sem iskala nekaj pri Svetilniku v Izoli in pride cca. 84evro na noč in samo 50m od plaže user posted image  Simon Zaliv mi je ugabno user posted image  da mora biti pri Svetilniku.

Iščem, iščem, iščem user posted image user posted image

uf! lepo user posted image  Midva bi morala iti leta 2007 v Grčijo vendar sem 2 teden pred izhoda splavela pri 19.t, da nismo morali iti user posted image  da Grčija na 100% ena destinacija, kje bomo šli čez cca. 3 leta user posted image

Pogrešam Nežo user posted image  upam, da lepo počiva v vrtcu. Vem, da je ok vendar nisem navajena.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
11.1.2011 17:53:43   
bella02
Ah jauser posted image

Punci sta obležali, Tjaša z vnetimi ušesi, Teja pa z angino. Tjaša je sicer že uredu, je blo uredu takoj, ko so prijali AB, Tejo sva pa danes peljala. Je kuhala v soboto in nedeljo, včerej ne, samo podočnjake je pa imela modre. Danes je spet zakuhala, pa okoli oči je bila kar otekla. No, imamo anginouser posted image . Zdaj imam čas, da se grem učit, nimam pa volje in energije user posted image . Mejte se!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
11.1.2011 23:08:47   
Erin
user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 11.1.2011 23:10:35 >

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
11.1.2011 23:10:03   
Erin
Čer..

Evo, mi smo tud v klubu bolančkov, že tretji dan, ju3 gre mogoče v vrtec, odvisno od tega če bo še kaj kašljal...zaenkrat je vse tiho... pa kaj je bilo ta vikend da je toliko bolanih..aja temperature so se dvignile, itak...
user posted image za vse bolančke*

Preden pozabim vam bom pripopala slikco našega/mojega bauhija v 27t... sem prej končno prišla do slikc oz fotografa.... marička pri Tilnu sem se slikala vsakih 5 tednov, sedaj pa le vsakega 10, ojojjoj..user posted image
Grem pančat.. se v prihodnjih dneh več javim...lepo mi bodite*

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
12.1.2011 8:10:50   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image

Kako lepo user posted image
Upam, da bo Tilen bolje user posted image user posted image  S tem ima Neža težave - s kašljem (suhi) vendar smo kupili en sirup iz Celjske lekarne in je takoj pomagalo. Pred tem je tako kašljala, da je zraven bruhala.
Trenutno je zdrava, da moram kar potrkat user posted image

Bella...... Tudi tvoji punci user posted image user posted image user posted image  Moramo še 3 mes držat potem bo bolje.

Šibam, ker slišim Aljaža.....

Kot ste že prebrale... Neža je uživala pri počitku v vrtcu user posted image  tako vesela je prišla domov. Sem jo že po hodniku slišala kako poja user posted image user posted image  

Lep dan vsem želim... Midva z Aljažem greva na sprehod po hranjanje seveda user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
12.1.2011 8:15:30   
Neža7
Preden pozabim vam bom pripopala slikco našega/mojega bauhija v 27t... sem prej končno prišla do slikc oz fotografa.... marička pri Tilnu sem se slikala vsakih 5 tednov, sedaj pa le vsakega 10, ojojjoj..user posted image
[/quote]

Isto user posted image  Pri Neži vsak mesec in pri Aljažu ima samo tik pred poroda user posted image
Boš videla... Pri Tilenu imaš verjetno vsako stvar beleženo kaj, kdaj itd...... Pri tem verjetno ne boš user posted image  Jaz imam kar ima v spomin, ker nikoli ni bilo časa,

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
12.1.2011 8:16:20   
Neža7
joj! Kavica za vse za dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
12.1.2011 12:21:24   
gajka
Živjo, babe! user posted image Ekola, otvoritveni tek je za mano.  Me je brat naštimal, da sem si nabavila orng tekaške copate (me je on peljal v trgovino, so me celo testirali, kakšni so primerni zame) in tekaške cunje... In danes je za mano 4 km teka (od tega 2 km v enem kosu) in 2 km hoje! user posted image I am so proud of myself! user posted image Se je brat hecal, da me bo pripravil za 21 km na Ljubljanskem maratonu, do oktobra je še dolga... user posted image No, pa je seveda še eno veliko vprašanje, kako dolgo me bo sploh držalo navdušenje! user posted image

Neža7 - fajn, da je Neži všeč spat v vrtcu. Krka ne poznam. Mi smo zadnjih nekaj let stacionirani v Izoli (v marini) in se bomo "selili" kam drugam najbrž šele, če bo v.d. tast svoje plovilo kam preselil. user posted image

Erin - iiiii, buši! user posted image Se mi zdi že takooooo dolgo od takrat, ko je bila Zara še v bušiju... user posted image Ja, pa tudi pri meni je 2. user posted image šla totalno mimo. Še Zarinih skoraj 7 mesecev je minilo kot bi mignil... user posted image

user posted image user posted image user posted image za bolančke! Mi smo smrkavi, še vedno, od včeraj še Zara (itak je bilo samo vprašanje dni, kdaj bo podlegla Rokovemu virusu), smo imeli zaradi zabasanega noska malo bolj zanič prvo polovico noči. Zdaj pa oba še kašljata. user posted image Eh, tole trapasto vreme. Naj bo orng zima, ali se naj pa pomlad začne, da bo mir!

< Sporočilo je popravil gajka -- 12.1.2011 12:23:41 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
12.1.2011 12:34:35   
buhtlčk
erin kak lep buši user posted image Upam, da je Tilen zdrav.

Bella joj, sej pol, ko boš pa diplomirala, bosta pa skoz zdravi, zanalašč user posted image
neža fajn, da sta se odločla, da je Neža mal dalj v vrtcu. In vidiš, še všeč ji je user posted image Naš mali je tud čist nesrečen, če nekaj dni ne gre v vrtec, vsak dan gre z veseljem.

sam gajka ti pa si športnica, v prvo 4 km! Za tekanje jsz še nimam časa user posted image , mi je jedva ratal sami sebi en pilates na teden ugurat. Ti kar vztrajaj.

Mi smo mel včeraj kao zobarja, no mali ga je kao imel. Pridemo vsi trije ob 5h in zvemo, da je bla dohterca zjutraj. Ja, narobe so nas naročili. Moram dans pol poklicat, če je slučajno danes mislila. Da gremo spet user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
12.1.2011 12:36:04   
anita goitan
helouuser posted image

na fakulteti neki čudno turobno zahrbtno in grebatorsko vzdušje...upam da tega Mramor ne čitauser posted image , en kup priprav za predavanja in en kup novih programov in sploh ne vem kje in česa naj se lotim, potem še pridobitev ene licence za vnos gradiva (vseh vrst) v sami knjižnici...komot bi lahko visela od 7ih do 17ih na faksu,vmes ne grem niti na malco, si na hitro zjutraj en sendvič spackam. Ponoči mi ga biksati, vsatnem ob 5ih da se stuširam in mal skidam, pripravim hrano za Ulo..
Ampak težko bom delala kakršnokoli kariero ker nimam varstva, ker sta mi punci prioriteta ker je že moj na takem položaju..
vse mi dol visi, sploh se ne morem zbrat, ljujde so mi čudni, ne vem koga lahko sploh za nasvet vprašam ker si takoj tretiran kot budalo oz dajmo polena pod noge..to je javni sektor, sam tolk.

Niste vajene od mene takih..

Pop.imam kontrolo z Ulo pri P, ob 14ih, grem prej iz službe, ja dovolilnico damo, seveda...

čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
12.1.2011 12:50:29   
gajka
anita - user posted image Meni se zdi, da tile čudni časi preveč na ljudi vplivajo in je vse postalo nekam zahrbtno zaradi lastne zafrustriranosti... Mah, upam, da bo čim prej pridejo lepši časi.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?