bella02
|
Še malo pokomentiram, ker jutri ne bi časa. Tejka, ufff, ampak produktivni ste pa bili, pohvalno!!!! In kaj je lepšega kot to, da te možek preseneti na tak način, kot je tvoj tebe? Lepo!!! Zoja Miša, badminton je pametna izbira . Pilates je zelo zdrava stvar, prešvicaš pa res ne. Kar se pa tiče kozmetike. Jaz sem maskaro začela redno uporabljati šele letos, prej se nikoli nisem mazala. Ravno tako senčke. Enkrat sem našla na netu ene nasvete od DM-a, kako se namazat in zdaj malce eksperimantiram. Imam pa prijateljico oz. bivšo sošolko, ki je vizažistka in je ličila Natalijo Verboten. Preko FB-ka sva spet stopili v stik in v planu imava kavo, da mi da nekaj nasvetov. Sem res laik na tem področju . Sem prepozno videla, da greste v center, da bi ti odsvetovala kuhančka na Prešercu, tam na sredini, ker je blazno zanič Erin, veš, kaj reče moj? Da je mislil, da bo prišel fajn skoz, ker je dobil gorenjko, ampak kaj, ko sem že civilizirana . Anita, pri nas je pa mami čist anti za vsako pokanje, ker se pokanja grozno bojim, še balona ne pustim puncama, da ga mečkata v rokah. Če pa že, si pa tiščim ušesa . Niti ne vem, kako jima je všeč, nismo jih še imeli prilike opazovat od blizu. Krysia, sam, da ste bolš Sem kratka, ker se mi več ne da. Smo bile cel dan pri mojih, možek je pa užival na smučanju . Grem spat, jutri bo naporen dan. Moram speči potico, potem naredimo slavnostno kosilo, zvečer pa k sosedom čakat na novo leto. Pestro bo . Mejte seeeeee!
|