bella02
|
Heeeeeej! Joj, dnevi kar bežijo, še malo, pa bo spet vse po starem. Včeraj smo bili v Kočevju, danes gremo k mojim, ker bo šel smučat, potem je pa že silvestrovo. Punci sta doma, Tjaša ima itak počitnice. Je pa res, da smo tele dneve intenzivno skupaj in se imamo prav fino. Pa še tole vreme ... prav krasno je Tejkaz, zdaj pa res upam, da boš končno malo zadihala. sem videla knjigi, več pa nisem brskala. Nisem zasledila, kje ste smučali. Aha, Krvavec . Moj gre jutri na Cerkno. Naša Teja ima še vedno plenice, včasih mi reče za lulat, za kakat pa mi še ni in je še ne bom forsirala. In držim pesti za pogodbo!!! Zoja Miša, juhu za lepe nohtke . Vem, da ti je dolgčas po Kaji Lini, je pa res, da tako lahko vsaj v miru kaj narediš. Meni je blo danes prav super, ko je Teja ob 12h zaspala, da sem lahkjo šla likat. Ni šans, da likam, ko mi ta mali vragec pleza tam okoli . Boste pa za vikend bolj intenzivno skupaj . Žal si bova le tako (preko medijev) voščili novo leto, mi ne znese drugače . Si senčko dobila? Meni je ful všeč Oriflame , sicer imam sam eno senco, labelo in šminko, ampak mi je res všeč. Krysia, ste kaj bolš? Tole pa ni fajn, da ste vsi naenkrat bolni . Naj bo prihodnje leto bolj zdravo kot tole, odhajajoče. Sayuri, smo bli ponovno natampirani s časom, ko smo bli na vašem koncu, pa potem sploh nisem klicala. Upam, da sta zrihtala štromarijo. Mi je bil pa ful všeč komentar tvojega na FB-ku Neža, upam, da si že kaj manj žalostna, saj je december mesec veselja! Oglasi se in bodi vesela skupaj z nami! Erin, navijam za roza nogavičke . Ime pa ... kaj pa vem. Katja, Manca, Evelin (no, ta je mal daljši, sam men fuuul lep). Pri nas bi bil v igri za fanta verjetno Tilen, mi je kar všeč kombinacija T-jev . Pri Tjaši bi bil fant Aljaž, pri Teji pa Gašper . Vesela sem, ko berem, da se dobro počutiš Anita Goitan, kako ste pa vi? Pikica mala uboga , upam, da se tale zadeva čimprej zrihta. Buhtlčk, ja kja ste pa vi to pobrali? Saj me je kar groza, ko berem, kaj vse imajo naši čmrlji . Upam, da je Gašper zdaj že uredu. Punce moje, lepo se imejte
|