|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.1.2011 11:16:44   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Tejkaz, drug teden, enkrat zvečer, 4mačke, čajček?user posted image

Super, se že veselim.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
4.1.2011 11:18:36   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Aja, anita, ne vem kje sem že slišala, da je pri nas prav neko podjetje, kjer so "zaposlene" preizkušene varuške (neke študentke pedagoške smeri) in jih imaš tam baje full na izbiro..si že slišala za to varjantouser posted image

Sezam je tako..ampak pokriva samo področje LJ

točno, Sezam! Aja, pokrivajo samo Lj, tega  pa nisem vedela..

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
4.1.2011 14:09:08   
Zoja Miša
No, danes je malo boljši dan. Recimo.

Punce hvala za lepe želje.user posted image Upam, da se uresničijo. Res rabim spremembo! Želim, da se v l. 2011 tudi zgodi! Da naredim korak naprej. Pravijo, da če verjemeš, je že pol narejeno...no bomo videli!

Tejkaz, čestitke! user posted image  Res si zaslužiš! Sem ful vesela zate!user posted image  In res je, kot je dejala Buhtlček, iz tvojih postov se sliši zadovoljstvo! Bravo! user posted image  

Bella, upam, da je Teja bolje. Ni pa mi jasna tale fiziološka.user posted image Ko kašlja, ji to daješ? Kako? In zakaj? In pametna tole s knjižnico. Kar zorganiziraj si ure in takrat aktivno uči, pa bo. Držim pesti, da bo po planu.user posted image
Mi imamo pralno-sušilnega, ampak sem ravno zadnjič ugotovila, da sušilca ful premalo uporabljam. Na živce mi gre, ker so cote potem tako ''cotaste'' al kako naj napišem. Ne vem, očitno sem še stare šole, ko se mi zdi, da moram peglatiuser posted image .

Neža, če imaš in ti jo imaš, možnost. Pojdi! V Slo., kot vidiš, se ne obeta nič obetavnega, na žalost!user posted image In tebi je tisti svet poznan, zlahka boš padla nazaj v njihov ritem. Otroci so prilagodljivi... A ne pozabi na nas!!!

Gajka, bravo za nove smučke! In prav imaš, da si privoščiš, če gre! Tako je prav! Jaz jih imam 4 leta, ampak od tega že 2 leti samevajo.user posted image Bo treba iti kaj v akcijo.

Katja, super za diplomsko. Upam, da gre vse BP skozi! In juhu za brcike. Kako superuser posted image

Clara, danes se je že segrelo in je o.k. Pa vsaj ta prednost te službe je, da če grem na bolniško ali zase ali za KL, nikoli nihče nič ne reče. Res, to moram priznati je tu super.

Anita, upam, da uspe tole z varstvom. Čeprav jaz sem tako malo skeptična glede tega na domu. Sploh pa če hočeš v četrtek v službo je tole že orng krizauser posted image . No, držim pesti.

Mi2 imava danes zobarja, zopet premez čez zobeke. Upam, da bo lepo usta odprla.
Jutri pa kontrola pri foniatru in maksiofacialni (kontrola po operaciji). Upam, da se ne načakava preveč.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
4.1.2011 14:16:28   
Zoja Miša
A ja, še to sem htela vprašati, ali tudi vaši nadobudneži vas kličejo po imanuuser posted image  Meni Kaja Lina velikokrat reče Masa dej to, dej uno...sploh pa če je jezna, se dere po stanovanju ali zunaj - Masa, Masa....user posted image  Pa ne vem ali naj vzamem za dobro ali kaj?user posted image user posted image user posted image  Pa trmari rada zadnje čase. Čez dan gre lepo sama spat, zvečer še vedno neuser posted image . Brez pleničke je čez dan, ampak ko mora kakat, mi reče, da naj ji dam pleničko, ker citiram: ''Mami Masa, Kaja Lina ne moooooore kakat v kahlico. Daj plenicko Kaji Lini.'' In včeraj ko je prišla iz vrtca: ''Mami dej Kaji Lini gatke, ker jih že dooooolgo ni imela.''
Pa take ma.user posted image Se ji moram ful smejati. Včasih sploh ne vem, kje jih pobere, res. Včeraj je razlagala dinozavru (eni mali igrački), da DVD Pepelka ne dela (in res ne dela) in da ga ne more gledati. Jaz sem bila v kopalici. Ko sem prišla izza ovinka, je pa nehala in se namuznila.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
4.1.2011 14:20:16   
Erin
Evo punce moje, pa sem doma... začela se mi je bolniška.... me je začelo dol tišat pa sem komaj stala in  mi je gin kar rekla naj počivam do poroda... no, doma sem komaj drugi dan pa mi je že dolgčas.... nisem več navajena nič delat... okej, priznam sem se naspala po dolgem času, pospravljanje mi ravno ne diši (še) plus tega moram počivat...ah no, se bomo že navadil, ko se bomo bo pa spet žurka hehe...
No pa še ena mala slikca za na ogled..

user posted image

Se še javim...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
4.1.2011 14:22:05   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

A ja, še to sem htela vprašati, ali tudi vaši nadobudneži vas kličejo po imanuuser posted image  
 Ja... na mojo veliko žalost je Tilko do sedaj samo ene 2x "po nesreči" izgovoril besedo mama... Ati je ati, jaz sem pa T___ user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1206
4.1.2011 14:24:01   
Zoja Miša
Wiiiiiiiiiii Erinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image . Mogoče bo pa punčika kaj prej mami rekla. Ne obupatuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
4.1.2011 14:28:29   
Erin

Wiiiiiiiiiii Erinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image . Mogoče bo pa punčika kaj prej mami rekla. Ne obupatuser posted image
  Hehe, a veš da se ravno iz tega "norca delamo"... prej bom mami  od drugega otročka kot pa od Tilna.. čeprav...se je ravno včeraj nekaj matral  in je namesto mami celo rekel mamej...hmmm, mogoče nam pa še uspe...letos?

Neposredna povezava do sporočila: 1208
4.1.2011 14:48:27   
Neža7

Neža, tudi jaz imam sorodnike blizu Melbournauser posted image . In tudi mene je nekaj časa nazaj imelo, da bi se kar tja preselila..ampak zdaj, ko imam Marka, sem pa to misel kar nekako opustilauser posted image

A res user posted image  Jaz sem drugače bila iz CRAIGIEBURN kar je slabih 30min iz centra Melbourna user posted image
Je res popolnoma drugače tam vendar ljudi so tako prijazni inres je lepo user posted image  bomo videli kaj sva se bova odločila user posted image

Danes sem šla se pozanimat za uhane in pred 4 let starost jih ne radi delajo, da zgleda, da bo morala Neža še malo počakat...... So rekli, da lahko grem v Bosno user posted image  hmmmmmmm ne hvala sem si mislila, bomo počakali mogoče bo lahko pri 3,5 let dobila user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
4.1.2011 14:51:36   
clara23
iiiii Erin, kako se lepo vidiuser posted image user posted image .

Meni ne reče "mami, ampak "mani"user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
4.1.2011 14:51:36   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Evo punce moje, pa sem doma... začela se mi je bolniška.... me je začelo dol tišat pa sem komaj stala in  mi je gin kar rekla naj počivam do poroda... no, doma sem komaj drugi dan pa mi je že dolgčas.... nisem več navajena nič delat... okej, priznam sem se naspala po dolgem času, pospravljanje mi ravno ne diši (še) plus tega moram počivat...ah no, se bomo že navadil, ko se bomo bo pa spet žurka hehe...
No pa še ena mala slikca za na ogled..

user posted image

Se še javim...

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo user posted image user posted image user posted image

Sem ravno zvečer sanjala, da sem imela ponovo bušija user posted image user posted image  ma, da se ti zmeša user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
4.1.2011 15:00:53   
Neža7

A ja, še to sem htela vprašati, ali tudi vaši nadobudneži vas kličejo po imanuuser posted image  Meni Kaja Lina velikokrat reče Masa dej to, dej uno...sploh pa če je jezna, se dere po stanovanju ali zunaj - Masa, Masa....user posted image  Pa ne vem ali naj vzamem za dobro ali kaj?user posted image user posted image user posted image  Pa trmari rada zadnje čase. Čez dan gre lepo sama spat, zvečer še vedno neuser posted image . Brez pleničke je čez dan, ampak ko mora kakat, mi reče, da naj ji dam pleničko, ker citiram: ''Mami Masa, Kaja Lina ne moooooore kakat v kahlico. Daj plenicko Kaji Lini.'' In včeraj ko je prišla iz vrtca: ''Mami dej Kaji Lini gatke, ker jih že dooooolgo ni imela.''
Pa take ma.user posted image Se ji moram ful smejati. Včasih sploh ne vem, kje jih pobere, res. Včeraj je razlagala dinozavru (eni mali igrački), da DVD Pepelka ne dela (in res ne dela) in da ga ne more gledati. Jaz sem bila v kopalici. Ko sem prišla izza ovinka, je pa nehala in se namuznila.user posted image

user posted image user posted image  faca mala user posted image user posted image

Ne, Neža ni nikoli po imenu naju klicala.
WOW kako lepo že govori. Naša poznam milijon besed vendar bolj malo povezuje jih user posted image  Mi jo razumemo, ker sem 24 ur z njo vendar drugi pa ne  user posted image
Mi smo iz plenic razen med spanjem, ker se ni upam še sedaj, čeprav vem, da je to napaka user posted image
Naša je tudi na začetku samo lulula v kahlici in kakala v plenice ampak sem tako dolgo vztrala, da je začela obeje, ker prej je lepo šla lula ampak za kakat je bilo joooooooooooook, da noče in potem seveda takoj v plenico, da smo malo tudi svojo trmo pokazala, da od avgusta hodi na obojo sama. Saj bo tudi Kaja Lina user posted image

Spanjem smo tudi imeli od Novembra grozno!!!!! ne in ne je bilo, da je že user posted image  rekel, da naj jo v vrtec pustim, če noče spat, da se me matram z njo ampak sem spet vztrala in sedaj hodi bolj ali manj normalno samo ima foro po branje knjigo hoče lulat kakat user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1212
4.1.2011 21:11:12   
Krysia
Čer

No, da ne bom proglašena za pogrešano ...

Erin, iiiii, kakšna lepa slikca! Zdej pa lepo počivat!

Zoja Miša, mene Rok smao včasih pokliče po imenu, drugač sem pa mami oziroma zadnje čase "mami bami" - ne vem, kakšna faza je to, da kar naprej ene rime zlaga user posted image K vsaki drugi besedi pripopa še eno rimo zraven (danes je reku "beemve nič ne ve user posted image ")

Gajka, naš Rok je tudi nor na sestavljanke ... je za novo leto dobil eno škatlo iz Lidla, kjer je 10 sestavljank z avti (od 9 do 60 koščkov) - kar naprej jih sestavlja ....

Neža, ne vem, kaj naj ti rečem glede Avstralije ... tale naša država je res kar nekaj, poleg tega si tam že ćivela in bi s everjetno hitro vklopila ... se pa strinjam z Zojo Mišo ... tudi, če boste šli, ne pozabit na nas!

Clara23, bogi Mark. Upam, da smo zdej vsi zaključili z boleznimi ....

bella, pametna ideja tole z učenjem v knjižnici ... jst si bom tudi kakšno knjižnico omislila, da bom teste popravljala, drugač mi skoz hoče Rok pomagat user posted image

anita, kako je zdej z varuško? Ste zrihtali? Mogoče sem spregledala, tko da se opravičujem, če si že povedala.

K_a_t_j_a, naj ti tile 3-4 tedni čakanja čimprej minejo! rezultati bodo pa bp, boš videla!

Tejkaz, se je stanje v službi že kaj umirilo? Drugač pa ... sej veš, da ste pridni. In letos bo boljše leto, kot je bilo prejšnje, boš vidla!

Mi smo približno zdravi. No, Rok je čist zdrav, moža še kar ušesa matrajo, jst se pa delam, da mi nič ni, ampak nisem glih najboljš. Do konference (14.1) moram zdržat - je še en kup testov in ocen ... Službe mam že po dveh dneh dost, ker so otroc ultra zoprni ... sej vem, to se zdej tko sliš, kot da ne maram svoje službe ... pa ni res, sam ful energije mi pobere ... pa ne sama služba kot vse, kar dobiš zraven v paketu ... en kup birokracije (ja vem - get used to it), nezainteresirano populacijo, ki je pač na tej šoli, ker drugam niso prišli (ne velja za vse, velja pa za večino), pa še kaj bi se našlo ... ampak so pa sodelavci v redu, kar tud velik pomeni ...

Nič, tri razrede moram do četrtka popravit ... user posted image se tipkamo

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
5.1.2011 8:42:04   
bella02
user posted image

Heeeej!

No, da se malce sproti javim, da se mi ne nabere prevečuser posted image . Teja je bolš in je v vrtcu, Tjaša je šla na tabor.

Zoja Miša, mene Teja kliče mami. Verjetno te kliče Maša zato, če te tvoj user posted image kliče po imenu. Sej mene moj včasih tud, pred malima sem pa mami. Je pa razlika, ker je Tjaša starejša in je itak mami skoz na sporedu. Pa tud tašča reče: "Mami bo naredila to pa to ...".
Če ne bo hujšga kot tole ... user posted image . Kar se tiče kakanja: moja nečakinja je tud brez plenice, za kakat pa vem, da je dolgo imela plenico. Tako da to očitno ni nič takega.
Glede fiziološke: Teja mi običajno začne kašljat ponoči in ima zamašen nos, zato fiziološka. Inhalirava, dajem ji Prospan in smrekove vršičke (Vogel), po prsih pa jo mažem z materino dušico (dodam 2 kapljici evkaliptovega olja) in po 3/4-ih dneh je uredu. HB ne gre naprej na pljuča.

Erin, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image , kako lepa slikca! In ja, zdej počivaj in vse ostalo pozabi. Vse te bo počakalo! Pazi na vaju user posted image

Tejkaz,
čestitkeeeeeeeeeeeeee!!!

Krysia, sam da ste bolš. Rok je pa itak ena glavca in mu tole čist pašeuser posted image . Če bi rekla, da Teja dela rime, bi mi bilo čudno, Roku pa tole kar paše zraven (mislim k njegovi razgledanosti, pa mi pokaži 2 mulca, ki bi znala tako prepoznat avte kot jih je on že en cajt nazaj)

gajka, zdej pa samo izkoristit nove smučke in hop na bele strmineuser posted image . Jaz sem jih tud letos dobila, sicer rabljene, pa vseeno. Ko bo kaj vremena, grem malo podrsat.

Katja, boš videla, oboje bo uspelo: diploma in z user posted image bo vse OK. Verjemi!!!!

Neža7, vem, da do določene starosti zlatarji ne dajejo uhanov. Meni je logično, ker se otroci v vrtcu igrajo in prehitro pride do poškodb. In če sem iskrena, meni niti ni lepo, ko nekateri dajejo punčkam uhane, ko še skoraj hoditi ne znajouser posted image . Je pa res, da v Bosni ali kjerkoli na J to dajejo prej. No, meni ni lepo in pika. Tjaša jih je dobila mislim da za 5. rd in je blo čist dovolj zgodaj.

Anita, si kaj našla? Držim pesti!

knjižnica: mislim, da  se bom poskusila še malo samokontrolirat, ker odhod v knjižnico za sabo potegne kup stvari. Je treba it od doma, moram kupit mesečno, vmes grem vsaj na eno kavo, pa še težava je, ker ni nobene pametne knjižnice v bližini. Te lokalne niso primerne za učenje. V NUK-u me ful moti to, ker je WC čiiiiist nekje daleč stran, ker pa spijem dosti vode, moram dostikrat it in se mi ne da šetat gor pa dol. Pa skor ven moraš it, če hočeš telefonirat ... Ma mi ne potegne več. V mestno mi je pa tud odveč hodit, ker je čist v centru. Tako da se bom še malce potrudila.
Danes sem sploh pridna, sem oddala Tjašo v šoli, ker gredo na tabor za 3 dni in sem jo sama peljala. Zdajle tole odpišem, ugasnem tole škatlo in me ni. TV itak nič ne gledam dopoldne. Pa načit se  moram, da me bodo cunje in vse ostalo počakalo do popoldneva, ko se itak ne morem učit, ker sta punci doma. Večja težava mi je spanje. Včeraj npr. sem šla spat ob pol 2h (kar je ekstrem, samo sem čisto padla v svetovno književnostuser posted image ) in danes sem pokonci, ker sem peljala Tjašo. Ker pa Tejo vozi user posted image in Tjaša običajno gre na kombi, grem nazaj spat in spiiiiiim, sploh ne morem vstati. Mobi ugasnem in spiiiim, tudi do 10h. Sem jezna nase, ampak sploh ne morem vstati. Moram si kupit eno navadno budilko. Včasih me kdo pokliče in se zbudim, včasih pa trajaaa ... Nočem pa, da bi me tašča vsak dan budila. Res je, da sem tole včeraj ponoči bla extremno dolgo pokonco, včasih pa ob 23h zaspim za knjigamiuser posted image . Včeraj sem spila zeleni pravi čaj, morda me je tudi to držalo pokonci. Čeprav sem poskusila že vse: pravi čaj, kavo, Red Bull, pa sem vseeno zaspala. Očitno je odvisno od dneva. Bomo videli, časa ni več veliko, oziroma ga sploh ni več za zaj...

Sem se spomnila na Naty, dojenč, sandro123, bambi, buhtlčka (no, zate vem, da si z nami user posted image ), cebrco, .... Kje steuser posted image

No, grem. Lepo se imejte!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
5.1.2011 9:03:19   
anita goitan
jutro

Ula zdrava, jutri grem v službo..ma že prou čakamuser posted image

Varuška uredu, danes pop.pride, da ji mal stvari pokažem, razložim, je pa iz Motnika. Vdova, brez obveznosti.

Grem mal pospravit, potem pa na mlekomat...upam sam da Ula ne bo preveč joške pogrešala ker doji se še tako kot 3/4 m nazaj, sam s to razliko, da sedaj pride k meni in mi majco začne vlečt.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
5.1.2011 9:38:23   
tejkaz
Dan

Mene pa menda spet nekaj loteva. Ali pa je mogoče ves stres prejšnjega meseca za mano prišel. Včeraj popoldan sem se tako slabo počutila. Zeblo me je, kar malo se mi je vrtelo, komaj sem čakala da pride moj iz službe, da vzame otroka. Ko je prišel, sem zaspala za slabo uro, ampak po tistem ni bilo nič kaj bolje. Cel večer sem poležavala in se tresla od mraza. Ponoči sem slabo spala, še glava me je začela bolet, tako da sem ob treh vzela en lekadol in zaspala. Zjutraj nikakor nisem mogla vstat. Nisem mogla zbrat toliko moči da bi vstala. Moj me je že nagovarjal naj doma ostanem in se spočijem. Mah, mogla bi ga poslušat. Pa ga nisem. Sem vstala in sem v službi. Ampak nisem za nikamor. Zebe me, spi se mi, sploh se ne morem skoncentrirat da bi kaj naredila. Ma, res rabim dopust.

Otroka sta v redu. Jaša ima spet pleničke. Sploh ni dolgo zdržal brez, sam povedala nisem. Eh. Če ne prej, bo poleti brez. Upam. Danes ima telovadbo. Septembra ni začel hodit. Samo Eva, ker je vaditeljica rekla, da je Jaša premali. Zadnjič mi je pa rekla, da ga  lahko vpišem v eno manjšo skupino od 2-3 let. In sem ga. Enkrat je že šel. Brez težav. Danes gre spet, jutri pa Eva. Zdajle čez zimo bosta še hodila, na pomlad ju bom pa izpisala, ker bomo več zunaj.

Anita, želim ti da jutrišnji prvi dan službe po porodniški dobro mine in da se bo Ula lepo imela.

Bella, pridna mami. Vidiš to bi jaz mogla en dan naredit. Otroka dat v vrtec, jaz pa nazaj v posteljo in spat in spat.

Krysia, hehe, ti se pa delaš da ti nič ni. Jaša ima tudi neko fazo da išče rime.

Neža, moj je včasih delal v zlatarni (ko je bil še študent) in je rekel da otrokom pred 3 letom niso delali luknje. Jaz sem si jih naredila v zlatarni Tamše v Velenju. Ne vem ali ta zlatarna še obstaja.

iii, Erin, kakšno lepo punčko nosiš.

ali tudi vaši nadobudneži vas kličejo po imanu 

Do včeraj me ni. Mene oba skoz kličeta mami. Vsi me kličejo mami. Moj, moji starši, tašča, tast, vsi. Vpriču otrok. Včeraj ko se pa to prebrala, sem pa popoldan svoja otroka vprašala če sploh vesta kako mi je ime. Začuda sta vedela, ampak sta me potem oba cel popoldan klicala po imenu. Upam da ju danes mine.

Zoja Miša, včeraj sva se spet srečali. Imaš full lepo kapco. user posted image

Še dve vprašanji

user posted image Ali moram zdaj ko imam pogodbo podaljšano za nedoločen čas, tudi iti na ZZZS za zavarovanje javit kakšno spremembo?

user posted image Moj je včeraj naznanil, da bi kupil wii (ali pa xbox ali pa ps3, sam se najbolj nagiba k wii). Ali ima to katera in kako se obnese? Jaz sem prej malo brskala. Saj je v redu, sam škoda se mi zdi denarja, če potem tega noben ne bi uporabljal. Sem rekla naj prespi in razmisli.

Grem še kaj narest. Upam.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1216
5.1.2011 10:37:31   
gajka
tejkaz - Rok je tudi še v plenicah 24/7. Ja, bi raje, da bi se jih odvadil, ampak ni pogojev, da ga prepričam, silila ga pa tudi ne bom. Menda bo ja prej zaključil s plenicami kot Zara! user posted image Aja, pa čestitke za pogodbo! Če boš še danes scotana, si pa za jutri vzami dopust in si doma malo spočij, da se ne bo kasneje preveč nabralo...
- Spremembe na ZZZS naj bi, kolikor je meni znano, javil delodajalec.
- Wii, xbox itd. ne poznam najbolj, je moj imel nekaj časa tudi idejo, pa se ni odločil. Ampak on tega ni imel v mislih ravno zaradi igric, ampak kot kombinacijo s feršterkarijo.

ZM - naju Rok sicer ne kliče po imenu, jaz sem mamica, moj pa oči. Točno pa ve, kako je obema ime. Midva se kličeva po imenih in včasih se Rok malo poheca in potem tudi on imena ponavlja, ampak ne dolgo.

anita - uživaj jutri v službi. Pa upam, da boš zadovoljna z varuško. A glede cepljenja si se že odločila? Jaz kar cincam in cincam, mah ne vem, če je res zdravo vsega boga cepiv v otroke našopat... user posted image

Erin - ti se kar spočij. Pospravljanje pa bo tudi počakalo. In čedno čebelco pričakujete, a se je na 3D potrdil spol?

Neža7
- a misliš, da lahko sanje o bušijo kaj sporočajo? Še eno presenečenje? user posted image Btw. a je tvoj že dal skozi postopek?

bella02
- ja, tudi jutranje vstajanje ti lahko koristi (saj poznaš tisto, da se dan po jutru pozna...). Kaj pa budilka na telefonu?

krysia - zanimivo, da je tvoj Rok res tako na avte zapaljen, našemu mulotu niso kaj ekstra zanimivi, njemu so samo bagri (+ ostala gradbena mehanizacija) in traktorji (z vsemi priključki vred) zakon. Pač vaško dete! user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
5.1.2011 10:46:48   
anita goitan
gajka ne bom cepila Ule, sedaj močno upam da bo zdravje ok..uf tudi Ule mi ne bo potrebno budit, bo lahko še spala, pa jutranje preoblačenje itd..vožnja do varstva, vse to ji bo do sep.prihranjeno, močno upam da bomo vsi zadovoljni.

tejkaz zavaroavnje ureja delodajalec

Zunaj mraz, sva šle sam do mlekomata, sedaj bo pa čas za spanje, jaz pa v lonce, hb za indukcijo ker je vse skupaj res hitro in zmrz.omaro da imama velik stvari pripravljnih.

ja in jutri šiht, in čisto nič si sebi nisem kupila, me je Ulin ušesek prehitel, mah itak sem v tem tednu spet mal kilc zgubila, slabo spim, mal punci poskrbita, mal skrbi glede varstva, službe..

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
5.1.2011 11:25:03   
gajka
anita - a s to varuško ste načeloma zmenjeni do septembra, če boste seveda z njo zadovoljni? Kakšno pa ima ceno, tako iz firbca?

Neposredna povezava do sporočila: 1219
5.1.2011 11:32:39   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

anita - a s to varuško ste načeloma zmenjeni do septembra, če boste seveda z njo zadovoljni? Kakšno pa ima ceno, tako iz firbca?

ja, 350€, no 103€ da občina Kamnik vsem otrokm ki niso v javnem varstvu, če sem natančna potem iz najinega žepa gre 250€. Tolk da veš kolk murš dat svojim štuk nižjeuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 5.1.2011 11:35:00 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
5.1.2011 11:42:33   
anita goitan
gajka in tiste ki živite pod isto streho s svojimi/njegovimi, a to imate svoj števc za štrom, kurjavo, vodo..al to delite stroškeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1221
5.1.2011 11:49:33   
gajka

gajka in tiste ki živite pod isto streho s svojimi/njegovimi, a to imate svoj števc za štrom, kurjavo, vodo..al to delite stroškeuser posted image

Imamo samo svoj števec za štrom, pa še to zgolj za firbec. Mi nimamo čisto nič pošlihtano glede tega, da me že večkrat vest peče, ker se v veliki meri kar šlepamo. user posted image Pol pa pokompenziramo nekako tako, da jim npr. mi za božička tv nabavimo ali pa kaj podobnega.

< Sporočilo je popravil gajka -- 5.1.2011 11:50:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 1222
5.1.2011 11:51:04   
Krysia

Mi imamo en kup števcev (ene za zgoraj ene za spodaj), ampak plačujemo en račun. Smo pa zmenjeni, da midva plačujeva elektriko in internet / telefon, tašča pa RTV in vodo ... pa itak ona večinoma kuha, tko da ... nekak je razdeljeno. Mogoče ne čist pravično, ampak se še noben ni pritožil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1223
5.1.2011 12:10:10   
anita goitan
luksuz skratka

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
5.1.2011 12:31:22   
gajka

luksuz skratka

Luksuz bo, ko bomo enkrat čisto na svojem. Bi bilo včasih bolje imeti napisano, koliko je naša "najemnina" itd. Pol pa npr. foter jodla, če dam malo zasnežen avto v garažo (pa itak ga prej ometem, ampak ravno pofenat ga pa ne morem), pa pol kakšna luža na tleh stoji, nihče drug ga pa noče not parkirat, dvorišče pa itak nonstop polno avtov... user posted image Raje plačam polne stroške, pa sem na svojem in delam kot meni paše!

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Carski rez
loko77

Če bi imeli 2 CR-ja in bi vedeli, da bo moral biti tudi v 3-je, bi se odločili za nosečnost?

da (78%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 333

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!