bella02
|
Heeeej! No, da se malce sproti javim, da se mi ne nabere preveč . Teja je bolš in je v vrtcu, Tjaša je šla na tabor. Zoja Miša, mene Teja kliče mami. Verjetno te kliče Maša zato, če te tvoj kliče po imenu. Sej mene moj včasih tud, pred malima sem pa mami. Je pa razlika, ker je Tjaša starejša in je itak mami skoz na sporedu. Pa tud tašča reče: "Mami bo naredila to pa to ...". Če ne bo hujšga kot tole ... . Kar se tiče kakanja: moja nečakinja je tud brez plenice, za kakat pa vem, da je dolgo imela plenico. Tako da to očitno ni nič takega. Glede fiziološke: Teja mi običajno začne kašljat ponoči in ima zamašen nos, zato fiziološka. Inhalirava, dajem ji Prospan in smrekove vršičke (Vogel), po prsih pa jo mažem z materino dušico (dodam 2 kapljici evkaliptovega olja) in po 3/4-ih dneh je uredu. HB ne gre naprej na pljuča. Erin, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , kako lepa slikca! In ja, zdej počivaj in vse ostalo pozabi. Vse te bo počakalo! Pazi na vaju Tejkaz, čestitkeeeeeeeeeeeeee!!! Krysia, sam da ste bolš. Rok je pa itak ena glavca in mu tole čist paše . Če bi rekla, da Teja dela rime, bi mi bilo čudno, Roku pa tole kar paše zraven (mislim k njegovi razgledanosti, pa mi pokaži 2 mulca, ki bi znala tako prepoznat avte kot jih je on že en cajt nazaj) gajka, zdej pa samo izkoristit nove smučke in hop na bele strmine . Jaz sem jih tud letos dobila, sicer rabljene, pa vseeno. Ko bo kaj vremena, grem malo podrsat. Katja, boš videla, oboje bo uspelo: diploma in z bo vse OK. Verjemi!!!! Neža7, vem, da do določene starosti zlatarji ne dajejo uhanov. Meni je logično, ker se otroci v vrtcu igrajo in prehitro pride do poškodb. In če sem iskrena, meni niti ni lepo, ko nekateri dajejo punčkam uhane, ko še skoraj hoditi ne znajo . Je pa res, da v Bosni ali kjerkoli na J to dajejo prej. No, meni ni lepo in pika. Tjaša jih je dobila mislim da za 5. rd in je blo čist dovolj zgodaj. Anita, si kaj našla? Držim pesti! knjižnica: mislim, da se bom poskusila še malo samokontrolirat, ker odhod v knjižnico za sabo potegne kup stvari. Je treba it od doma, moram kupit mesečno, vmes grem vsaj na eno kavo, pa še težava je, ker ni nobene pametne knjižnice v bližini. Te lokalne niso primerne za učenje. V NUK-u me ful moti to, ker je WC čiiiiist nekje daleč stran, ker pa spijem dosti vode, moram dostikrat it in se mi ne da šetat gor pa dol. Pa skor ven moraš it, če hočeš telefonirat ... Ma mi ne potegne več. V mestno mi je pa tud odveč hodit, ker je čist v centru. Tako da se bom še malce potrudila. Danes sem sploh pridna, sem oddala Tjašo v šoli, ker gredo na tabor za 3 dni in sem jo sama peljala. Zdajle tole odpišem, ugasnem tole škatlo in me ni. TV itak nič ne gledam dopoldne. Pa načit se moram, da me bodo cunje in vse ostalo počakalo do popoldneva, ko se itak ne morem učit, ker sta punci doma. Večja težava mi je spanje. Včeraj npr. sem šla spat ob pol 2h (kar je ekstrem, samo sem čisto padla v svetovno književnost ) in danes sem pokonci, ker sem peljala Tjašo. Ker pa Tejo vozi in Tjaša običajno gre na kombi, grem nazaj spat in spiiiiiim, sploh ne morem vstati. Mobi ugasnem in spiiiim, tudi do 10h. Sem jezna nase, ampak sploh ne morem vstati. Moram si kupit eno navadno budilko. Včasih me kdo pokliče in se zbudim, včasih pa trajaaa ... Nočem pa, da bi me tašča vsak dan budila. Res je, da sem tole včeraj ponoči bla extremno dolgo pokonco, včasih pa ob 23h zaspim za knjigami . Včeraj sem spila zeleni pravi čaj, morda me je tudi to držalo pokonci. Čeprav sem poskusila že vse: pravi čaj, kavo, Red Bull, pa sem vseeno zaspala. Očitno je odvisno od dneva. Bomo videli, časa ni več veliko, oziroma ga sploh ni več za zaj... Sem se spomnila na Naty, dojenč, sandro123, bambi, buhtlčka (no, zate vem, da si z nami ), cebrco, .... Kje ste No, grem. Lepo se imejte!
|