|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
28.12.2010 15:27:05   
Zoja Miša
Wiiii kok ste veliko napisale!user posted image user posted image user posted image
V glavnem super za pupo Erin. Ime ki je meni všečno je Neja, Pina, Taja, Pija...no pa vsa imajo 4 črkeuser posted image  Pa kar koli bo, naj bo dete zdravo!!! Res je, vse drugo se da, zdravje rabimo!!!

Jaz šibam na zaključek...

Če bo pri nas vnetje ušes se še pojavilo, jo damo cepit. Ker nočem da prenaša kar sem jaz, skoz neko vnetje do enega 5 rezreda OŠ, bljekuser posted image .

Bodite zdravim..., se tipkamo jutriuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
28.12.2010 15:48:05   
tejkaz
Tudi naša dva še nista bila bolna odkar sta cepljena. Niti posmrkala še nista.

Erin user posted image user posted image za punčko in za pogodbo. Pri nas sta bila danes dva odpuščena. Meni pogodba poteče s 31.12. Obljubljeno imam pogodbo za nedoločen čas, ampak dokler ne podpišem, nič ne verjamem.

Ula, pozdravi se. Ušesi so user posted image Jaz v 8. razredu nisem šla na zaključnega v Gardaland. Namesto tega sem cel dan preživela v bolnici, ker mi je počil bobnič zaradi hudega vnetja. 14 dni po tistem mi je kri tekla iz ušesa. Še danes slabo slišim na levo uho.

Mi smo se v soboto smučali na Krvavcu. Celo smučišče smo imeli zase. Ne vem ali zaradi vremena ni bilo nikogar ali zaradi praznika. Ampak vse naprave so delovale, edino Zvoh eno uro ne, zaradi goste megle. Smo si dali duška in se nasmučali. Eva je bila carica. Tako je smučala, da sva jo komaj dohajala.

Sicer pa, danes moram dokončat še eno knjigo. Jutri ob 8ih zjutraj jo moram oddati v tisk. Moj je doma z otrokoma, jaz pa pri bratu, da imam mir. Jaša je že drugi dan brez pleničke user posted image

Nič lepo se imejte, jaz grem delat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
28.12.2010 17:42:49   
Krysia
ooo, ste prikukale na plan user posted image user posted image

Anita, uboga Ula. Upam, da se hitro porihta. Za cepljenje ne vem, mi se nismo cepili, ampak tud nismo mel kakšnih hudih težav ...

Erin, nimam kkašnega pametnega predloga za ime ... sej se bosta sama odločla, pa sem prepričana da bost izbrala nekja lepega, kar bo punci pasalo!

Neža, so ti punce že lepo napisale ... mislim, da te vse občudujemo zarad več stvari - selitev v SLO, jezik, 2 otročka, ločitev od Neže ko si bla v bolnici ... rade te imamo, veš ... je pa dejstvo, da nikol noben vsega ne pokomentira - če nič drugega, se ti kaj izmuzne ... glej, čisto tvoja odločitev je, al boš še pisala, al ne. Rade te mamo, fajn nam je brat tvoje poste, ampak prisilit te pa ne moremo v pisanje .. upam, da se nam vseeno še kaj oglasiš!

tejkaz, super za smučanje!

Probleme z ušesi sem mela pa tud jst ... pri 6. letih ful hudo vnetje z natrganim bobničem (in to glih med novoletnimi prazniki) pa pol do konca srednje šole kr pogosto, pol pa vedno manj .. ampak me še vedno ob prehladu najprej začne bolet uho ...

Mi smo ... slabo ... ker smo bli včeraj pri zdravniku in smo ugotovili, da smo še kr bolni ... še dva dni ventolin na 8 h, pol pa 3 dni na 12, pol pa lahko nehamo ... mož je še vedno čist bogi, jst sem tud bolj na psu, tko da ... zdravje rabimo, ostalo bo že ...

Grem še mal tajnico od svojga moža špilat ... mu urejam neke stvari .. joj, sem pridna user posted image

Lepo se mejte

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
28.12.2010 19:02:53   
anita goitan
gajka kar prilimam odg.od prof.dr.Irene Hočevar Boltežar

Pozdravljeni!
Pnevmokok je najpogostejši povzročitelj vnetja srednjega ušesa. Seveda
lahko pričakujemo, da bo s cepljenjem manj pnevmokoknih okužb. Ker pa se
vnetje srednjega ušesa največkrat začne z virusno okužbo in se bakterijska
šele nato nacepi nanjo, cepljenje ne more povsem preprečiti vnetij ušes.
Če bi hoteli dokazati pnevmokok pri Uli, bi morali odvzeti bris gnoja iz
sluhovoda, izvid bi dobili v 2-3 dneh. Ula je že dobivala Hiconcil (če se
še prav spomnim), kar pomeni, da je ta antibiotik že vplival na
povzročitelje njenega vnetja srednjega ušesa. Odvzeti bris v popoldanskem
času je včasih vprašljiv, če bo pravočasno prišel do mikrobiološkega
inštituta, kjer ga morajo cepiti na gojišče. Če bris čaka 1 dan, je na
prehladnem ali pretoplem, se osuši, praviloma ne poraste nič. To pomeni,
da bi bilo smiselno ob ponovnem vnetju srednjega ušesa in gnojnemu izcedku
iz ušesa odvzeti bris in v primeru pmevmokoka, bi se verjetno jaz pri
svojem otroku odločila za cepljenje.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
28.12.2010 20:56:48   
sayuri
Dober večer. user posted image
TAle teden mineva s svetlobno hitrostjo. user posted image Toliko načrtov sem imela, pa niti enega nisem še uresničila user posted image  DAnes sva mislila preselit najino spalnico v sosednjo sobo, pa sva se od 11h do 19h matrala sam z elektriko user posted image  Pismu in te stare bajte user posted image Se lotiš enega dela, pa se zraven prikaže še 5 drugih stvari user posted image
Jutri nam bo upam da končno supelo priti v LJ gledat lučke. PA po letu in pol bom videla cimri iz porodnišnice in njune dvojčke user posted image  Komaj čakam.

MAlo sem vas preletela. Berem, da vas ima kar nekaj težave z vnetji ušes user posted image  Jaz moram res orng potrkat, da sploh ne vem, kaj to pomeni. Filip je imel 1x vneta ušesa in to je blo to. L&Z sta zdrava. Živahna user posted image , tko da zvečer zgledam tkole user posted image

Erin, jaz predlagam Tilen & Laura user posted image Je pa moja Zara tudi na 3D skoz "not v moj hrbet" gledala in smo jo komaj od strani malce videli. Ah ja...res je...sam da so zdravi, pa čist vseen je, kaj bo. Čeprav si človek v podzavesti mogoče želi nasprotni spol. Jaz priznam, da sem si zelo želela eno deklico. Res zelo. user posted image

Vsi bolančkani...pozdravite se. JAz grem še malo na kavč, potem pa v mižule user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
29.12.2010 12:14:14   
Zoja Miša
Jao jao, še kave nobena ni postregla.user posted image user posted image user posted image
Se vse na sončku ''grejete''?

No, jaz se ne, v bistvu malo zmrzujem v pisarni. HB za el. pečko.

Sayuri, uživajte v praznični Ljubljani. Mi gremo jutri, ampak malo se mi zaradi mraza ne da, a se bom potrudila, ker drugače itak nimam občutka, da so kakšni praznikiuser posted image .

Anita, ja boščica Ula, upam, da mine in nikoli več ne pride!

Krysia, a vas je pa takole zdelalouser posted image . Pozdravite se, da boste zdravi zakorakali v novo leto. Ampak smola res, ko si fraj, se pa cajtaš, da boš šla lahko zopet v službouser posted image . Vseeno si naredite teh nekaj dni prazničnih!

Tejkaz, juhu za smučanje. Kje je bil pa Jaši? In priden brez pleničke. Tudi Kaja Lina po večino dneva. Čeprav kakat hoče še v pleničkouser posted image . Bo že, počasi.

Jaz imam celo zmedo z računi. Zdaj imamo dve firmi in dokler bo vse nekaj na pol, bo cela katastrofa to poštimati.user posted image

Danes imam popoldne fraj, bom šla verjetno v Domžale si kupit kakšno senčko (za oči) zase.user posted image In na quick tečaj, kako si jo potem dejansko namalati nase, da izgleda. Kaj vem, malo si grem na živce, ker je maskara višek ustvarjalnosti mojega make up-auser posted image .
Potem pa likat in cote prat domov, pa kopalnico popedenat in to je to.
Jutri zjutraj pa dejansko z monterjem na eno montažouser posted image (k sreči v trgovino, da me ne bo od mraza, ob 7h zjutraj, pobralo), ja, je drug monter zatajiluser posted image . Ja, takole imamo pri nas. Pestro na kubik!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1131
29.12.2010 12:33:46   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz, juhu za smučanje. Kje je bil pa Jaši? In priden brez pleničke. Tudi Kaja Lina po večino dneva. Čeprav kakat hoče še v pleničkouser posted image . Bo že, počasi.

Pri babi in dediju v Medvodah. Mu nič ni manjkalo user posted image

Jaz sem ob osmih zjutraj oddala obe knjigi v tisk. Zdaj pa samo še poročila dokončam in par malenkosti in sem konec za letos.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1132
29.12.2010 12:50:47   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Pri babi in dediju v Medvodah. Mu nič ni manjkalo user posted image

Ne saj tudi nisem mislila, da bi mu. Pač firbec, kot sem, me je zanimalo.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
30.12.2010 0:40:35   
bella02
user posted image

Heeeeeej!

Joj, dnevi kar bežijo, še malo, pa bo spet vse po starem. Včeraj smo bili v Kočevju, danes gremo k mojim, ker bo šel user posted image smučat, potem je pa že silvestrovo. Punci sta doma, Tjaša ima itak počitnice. Je pa res, da smo tele dneve intenzivno skupaj in se imamo prav fino. Pa še tole vreme ... prav krasno je user posted image

Tejkaz
, zdaj pa res upam, da boš končno malo zadihala. sem videla knjigi, več pa nisem brskala. Nisem zasledila, kje ste smučali. Aha, Krvavecuser posted image . Moj gre jutri na Cerkno. Naša Teja ima še vedno plenice, včasih mi reče za lulat, za kakat pa mi še ni in je še ne bom forsirala. In držim pesti za pogodbo!!!

Zoja Miša
, juhu za lepe nohtkeuser posted image . Vem, da ti je dolgčas po Kaji Lini, je pa res, da tako lahko vsaj v miru kaj narediš. Meni je blo danes prav super, ko je Teja ob 12h zaspala, da sem lahkjo šla likat. Ni šans, da likam, ko mi ta mali vragec pleza tam okoliuser posted image . Boste pa za vikend bolj intenzivno skupajuser posted image . Žal si bova le tako (preko medijev) voščili novo leto, mi ne znese drugačeuser posted image . Si senčko dobila? Meni je ful všeč Oriflameuser posted image , sicer imam sam eno senco, labelo in šminko, ampak mi je res všeč.

Krysia, ste kaj bolš? Tole pa ni fajn, da ste vsi naenkrat bolniuser posted image . Naj bo prihodnje leto bolj zdravo kot tole, odhajajoče.

Sayuri, smo bli ponovno natampirani s časom, ko smo bli na vašem koncu, pa potem sploh nisem klicala. Upam, da sta zrihtala štromarijo. Mi je bil pa ful všeč komentar tvojega user posted image na FB-ku user posted image

Neža, upam, da si že kaj manj žalostna, saj je december mesec veselja! Oglasi se in bodi vesela skupaj z nami!

Erin, navijam za roza nogavičkeuser posted image . Ime pa ... kaj pa vem. Katja, Manca, Evelin (no, ta je mal daljši, sam men fuuul lep). Pri nas bi bil v igri za fanta verjetno Tilen, mi je kar všeč kombinacija T-jev user posted image . Pri Tjaši bi bil fant Aljaž, pri Teji pa Gašperuser posted image . Vesela sem, ko berem, da se dobro počutišuser posted image

Anita Goitan, kako ste pa vi? Pikica mala ubogauser posted image , upam, da se tale zadeva čimprej zrihta.

Buhtlčk, ja kja ste pa vi to pobrali? Saj me je kar groza, ko berem, kaj vse imajo naši čmrljiuser posted image . Upam, da je Gašper zdaj že uredu.

Punce moje, lepo se imejteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1134
30.12.2010 5:16:32   
anita goitan
dobro jutro

user posted image user posted image user posted image

Ula je bolje, hvala na skrbiuser posted image
Zoja gre danes še v vrtec, jutri pa doma. Moj user posted image pa šibne na Vrtaško sleme nad Mojstrano..naj mu bo, uf je tam lepo http://seamus.blog.siol.net/2007/11/05/v-predverju-velikanov-vrtasko-sleme/

Še nekaj, Zoja je navdušena nad petardamiuser posted image , bolj nad raketami ki za seboj pustijo oz naredijo cel ognjemet, in zvečer samo leta od okna do okna da vidi zvezdice...nikol nisem niti v sanjah pomisnla, da bom svojemu otroku kupila raketo (ognjemet) haloo, pa še punci..in ja včer je šel v Bauhaus in kupu dve škatli, eno smo šli včer razstrelit  ( na njivo) in je blo uau nobeluser posted image

no take imamo, se beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
30.12.2010 7:54:55   
tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Tejkaz, juhu za smučanje. Kje je bil pa Jaši? In priden brez pleničke. Tudi Kaja Lina po večino dneva. Čeprav kakat hoče še v pleničko . Bo že, počasi.

Pri babi in dediju v Medvodah. Mu nič ni manjkalo

Ne saj tudi nisem mislila, da bi mu. Pač firbec, kot sem, me je zanimalo.

Saj tudi jaz nisem tako mislila. Sem hotela še dodati, da ko smo prišli domov, ni hotel z nami Je dediju pomagal pomivalca priklopit, pa babi pomagal kuhat, pa čokolade je veliko pojedel, v glavnem, lepo se je imel.

Bella, tisti knjigi sta izšli pred enim tednom. Te ki sem včeraj oddala v tiskarno, prideta dva izvoda danes, da jih oddam na Javno agencijo za knjigo in Ministrstvo za šolstvo in šport, ostali pridejo pa po novem letu. V treh mesecih smo izdali 17 knjig. Zdaj imamo polna skladišča in se moramo začeti malo promovirati. Ja, zdaj bom malo zadihala. Včeraj sem šla domov ob štirih in priznam da mi je bilo prav čudno ker nisem imela kaj za delat. Sploh ne znam več lenarit in nič počet.
Moj user posted image me je v teh dneh tako pozitivno presenetil. Cel teden je že sam doma z otrokoma, ko pridem domov, je stanovanje pospravljeno. Nikjer nobene umazane posode, perila, igrače. Otroka sta vedno sita, čista. Priznam, pričakovala sem nered.

Nič, moram it, se javim kasneje

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1136
30.12.2010 8:28:43   
Zoja Miša
Jutro, hvala za kavico.

Anita, sem vesela, da je Ula bolje. In res je lepo tam gor, tvoj bo užival. Bi šla kar zraven...ampak ge ne bi mogla dohajati, verjetnouser posted image . Ja fajn, da je Zoji to všeč. Kaji Lini namreč ni, pa je moj cel frik na to.

Tejkaz, me veseli, da te je tvoj tako pozitivno presenetil. In sedaj lahko končno malo zadihaš...

Bella, ja, sem šla kupit senčke.  Od Barry M. Sem si kupila 3 - so pa take v prahu in še podlogo ter čopič za mazati. Itak nisem imela nič pametnegauser posted image . Sedaj moram le še ugotoviti, kako mi najbolje pristoji user posted image . No, danes sem že nekaj poskušala, sicer sem ugotovila, da bom zato morala vstajati vsaj 5 minut prej...ampak mi je učinek kar všečuser posted image .
Super, da se imate luštno...Ja, Kajo Lino pogrešam, ampak paše pa tudi, sem zlikala, pospravila, šla na kavice...v glavnem stvari, ki jih drugače ne moreš kar usput narediti in takrat, ko ti paše.
Po novem letu začnem pa malo drugače športati. user posted image Vsak petek, do aprila, imava s kolegico rezervirano uro badbintona.user posted image Se ful veselim, ker se bom vsaj 1x na teden malo športno prešvicalauser posted image . Pilates bo tako verjetno odpadel. Saj je fajn, ampak se ne znorim...Bo pilates za vmesuser posted image

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 30.12.2010 8:29:37 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
30.12.2010 9:38:55   
anita goitan
ZOJA MIŠA tud jaz imam v planu športat, sam da mi Ula vsaj 4 ure spi v kosu, takoj ko zaspita si bom dala čelko in lauf po Kamniku oz na Stari grad, ja druge nimam, če hoče pridet do kondicije bo treba nekaj v tem smislu.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1138
30.12.2010 10:37:20   
Erin
Živjo punce, kako kaj? =)

Evo mene, spet mal pokukam k vam... se vidi da sva z malim sama doma hihi... me tavelk potem preveč zaposli očitno ;)
Punce, nisem zasledila, kaj ste kaj kupovale malčkom za božička/dedka mraza? Mi smo očitno z vsem zadeli v terno - plastelin, posodice za kuhat, sestavljanke (tudi obvlada že po 20 koščkov..mislim da je od Gajke tudi na tem področju dober... se z mojim hecava da bi kupila škatlo s 1000 koščki in ga zaposliva za kak popoldan ko bi imel tečnobo na sporedu hihi)...

tejka - waw, super za pridnost tvojega možka..moj je- starejši je, več otrok je-bolj je len... mu črnogorska stran ven seka, se skoz hecam (je osminko njihov hehe)...
Kakšne knjige to tiskate? Otroške tudi? Gotovo ne ane? Me zanima ker sem napisala knjigico za malčke in iščem založnika...ma sej niti ne vem celotnega postopka in kolk je treba vložit itd...
zoja miša - babminton, pilates? Jaz bi tudiiiii =))) Pa me okretnost vedno bolj pušča na cedilu =( Smo se par dni nazaj  zunaj podajali po tleh ledeno kocko in se špilal fuzbal pa me je koj neki zaštihal, jojmene... mal pretiravam glede na to da se dobro počutim potem pa mam takle...
krysia - kako ste?
anita - rakete so zakoooon... našemu so bile vsako leto všeč, letos se pa dere vsakič ko sliši pok (?)... ma bomo vseeno kupili nekaj malenkosti in jih ob 8h zvečer v luft spustili, poba se mora navadit, za našimi bloki ob polnoči poka kot bi bili na bojišču...
Hvala za ideje za imena... če se še katerega spomnite kar povejte... aja, mojemu je pa všeč moj nick Erin... bi to pasalo zraven?
PA še ena zadevšna da jo delim z vami...joooj... decembra smo očitno pretiravali z nakupi... se mi je prvikrat zgodilo predvčerajšnjim da so mi kartico zavrnili ker sem presegla limit...groozzza... marička potička, bo treba bolj previdno...
Lp

< Sporočilo je popravil Erin -- 30.12.2010 10:40:47 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1139
30.12.2010 10:41:44   
anita goitan
erin zavrnjena kartica in Gorenjkauser posted image ccc user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
30.12.2010 10:42:16   
Erin
Aja.. sayuri - kda boste v lj? Mi tudi mogoče pridemo lučke pogledat....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
30.12.2010 10:49:44   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

erin zavrnjena kartica in Gorenjkauser posted image ccc user posted image user posted image user posted image
  hihi...škoda ker ni smajlija k puza z nogo in se muza...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1142
30.12.2010 10:54:21   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

ja pa še kakšen bi pašal zraven, ma ti ti lumpauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
30.12.2010 12:57:20   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

ja pa še kakšen bi pašal zraven, ma ti ti lumpauser posted image

Ja vem... sedaj sem še bolj jezna nase ker sem dobila obvestilo od banke da mi niso mogli položnic plačat, grrrrrrrrr... drugo leto decembra dam kartico mojemu da mi jo za cel mesec skrije...pa naj ga gledam še takoooo lepo =P   mi je ne sme dat.... še dobro da imam samo eno ccc

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1144
30.12.2010 13:41:18   
Neža7
Hvala punce user posted image
Vendar mene se bo zmešalo user posted image  2,5let sem 24ur z otrokom. Saj jih ljubi za znorit vendar nimam nič od nič. Samo kuhat, pospravljam in letim okoli, da ko pride 12. ko gresta otroka malo spat se komaj spominjam, da moram še zobe prat!!!! mislim niti minute miru ne dobim.
Ta teden sem 24ur v stanovanju, ker Neža mi hudo kašlja čeprav ji gre na bolje, da jutri moram ven na zrak!!!

Družina mi gre na jetra in se ne upam njim povedat "direkt" naj še mama dobi infakt, če ji povem kaj iskreno mislim.

Ponedeljek me mama kliče kot "vsak dan" in me prosi za pomoč.... če bi ji lahko nekaj napisala na računalnik zanjo oz. za njenega šefa.. ok ji bom naredila čeprav ima čez glavo dela in bolanega otroka. Tisto mi prinese in mi reče, da je ona prevajala iz slovensko v angleško in bi rabila, da ji jaz lepo napisem in dokument uredim na raćunalnik...
Naslednji dan jo prosim, če mi lahko 1L mleka prinese, ker sem pozabila Alešu povedat dan prej in mi reče " no, če dobim čas bom prinesla" user posted image user posted image  no ji uspe pridet ob 12:45, ko je Aljaž že 45min spal in Neža mi je pravkar zaspala. Sem ji rekla "no, bi lahko počakalo, ker sem ga rabila za Aljaža in sedaj že spi" in ona kot nič in leti v službo in seveda mi še Nežo zbudi... Ko jaz čakam za to mleko ji jaz že cel dopoldne pišem njen dokument za šefa!!!!!!

Pol kufer imam in zaradi njih sem tako žalostno in mož njim je že enkrat na ostro povedal in so začeli na 2 tedna Nežo vzet čez noč................. no tega ni bilo že 2 meseca!!!

Ko sem jo 4 dni pred božičem vprašala, če bi lahko OBA OTROKA vzeli čez noč, da bi lahko z Alešem šla po našim obisku malo ven in potem po njih pridem naslednji dan je bil odgovor "bomo poskusili"
Pri Božič in gremo vsi njim na Božično kosilo.... Pri čas, da gremo in mi reče "si hotila, da bi otroka vzela čez noč? No nisem še Armandu (mož) povedala" sem ji rekla "ni treba, ker nisem nič prinesla (ker sem imela občutek, da bo tako) mama reče "no vsaj Nežo pusti" ...........................
HALO!!!!!! Sem želelo to zaslugo, da bi lahko z Aleša šla po 2,5 let ven večer in malo uživala... če imam Aljaža lahko grem samo domov!!!! da sem na koncu oba domov vzela.user posted image

Tako sem razočarana s svojo družino...user posted image  
Nimam družbe in nima obiskov. Sama sem po cele dneve z otrokom. Mož se trudi kadar je doma, da sem mu hvaležna user posted image

Rabim malo izklop ampak ga ne dobim. Samo, ko gresta otroka doma grem na facebook, da se malo sprostim... hvala bogu, da dobim drug teden ORBITREK, da bom lahko televadla, ker sem v 12mes pridobila 14kg user posted image user posted image user posted image user posted image  tako stres vpliva na moj telo user posted image user posted image  eni ne morajo jest,, ko so pod stes... no jaz sem obratna user posted image

Nisem jezna na nobeno tu gor. user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
30.12.2010 13:58:58   
Neža7
Erin.. čestitke za pužiko user posted image  
Za imena: Tilen in Kiara (no ta je edina na 5 črk in celo vseč mi je user posted image )

potem so me vseč: Neja, Teja, Mia..... (Aljaž bi bil Neja, če bil punčka)

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
30.12.2010 14:13:52   
Erin
Oooo luba Neža... veliiiko se ti je nabralo in res je, naj ti nekdo priskoči na pomoč, če ne boš pregorela...in ne šparaj jezika, povej kar ti leži na duši, še posebej tistim ki te najbolj prizadanejo... ne umikaj se, razbremeni svojo dušo in vsakemu povej TAKOJ kaj si misliš, ne kuhaj v sebi. Mogoče bo privedlo do prepira, mogoče ne, ampak boš pa vedela da si naredila vse in povedala vse. Mogoče mami sploh ne ve da ti kaj dela narobe, sej veš da ženske včasih pričakujemo da se nam "bere med vrsticami". Povej direktno, jasno in takoj in če ti kaj ni všeč tudi takoj povej, ne kuhaj v sebi. Potrebuješ počitek, res je. Imaš otročke v vrtcu? Če jih nimaš jih daj, bo dobro zanje in zate. Za občasno varstvo pa naj tvoji ali njegovi kdaj pa kdaj vskočijo, kaj pa jim je težkega dva speča falotka imeti čez noč? Saj so ja družina ali ne. Družina si pomaga. Ne čakaj da ti skrbi in vso to breme načnejo zdravje*

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
30.12.2010 14:31:10   
Krysia
Živjo, punce!

Ojoj, Neža, tebi se je pa nabralo enih stvari! Najprej en velik user posted image zate. Verjamem, da si čisto na koncu. Luba duša, povej mami, da si utrujena! Mogoče te bo čudno gledala, mogoče bo jezna, obstaja pa velika možnost, da ti bo pomagala. Mogoče enostavno ne opazi, da jo rabiš. Veš, mogoče takrat, ko pride tvoja mama k vam, ne kažeš utrujenosti oziroma se trudiš bit dobre volje, pa sploh ne ve, da si utrujena. Si ne predstavljam, kako je bit skoz doma z dvema otrokoma, ki kar naprej potrebujeta tvojo pozornost. Drži se punca, in vsekakor si probajta z Alešem vzet tudi čas samo zase ... še dobro, da ti tvoj možek pomaga, kolikor lahko.

clara23, kaj je z vami? (vidla na FB) Držte se!

Erin, zavrnjena kartica user posted image Joj, nič ti ne zavidam ... No, zapomni si za drugo leto, zdej bo pa itak čez 1 teden plača, a ne?

mi smo drugač boljše ... no, še vedno smo ta hudi porabniki papirnatih robčkov, ampak gre na boljš ... tko da jutri se bomo opogumili in šli k mojim na kosilo (moja mami ma rojstni dan). Sicer ima Rok še vedno ventolin (zdej 2 vpiha na 12 ur), moj dragi mora pa drug teden še enkrat na kontrolo ... jst pa tko .. sinusno - neki časa sem čist ok, pol sem ful slabo in potem spet od začetka ... bomo vidl, kaj bo ... aja, pa hrbet me seveda še naprej boli ... mal telovadim, po novem letu pa spet na pilates, ane buhtlčk?

Nič, mejte se lepo, jutri vam pridem pa še voščit ...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
30.12.2010 14:35:01   
Neža7
Hvala Erin user posted image

Vedno, če kaj rečem kar rečejo "mi smo krivi, da si tako žalostna" in nekako hoče na Aleša obrnit, da je on kriv in potem vstanejo in grejo domov. Potem nekaj časa so ok potem spet itso.
Moja družina ni najbolj odkrita. Veliko skriva,  prikriva in se delajo, da nič ni narobe. Dokler sem bila 21 let stara in sem sama prišla v konflik s svojo teto (že 9 let ne govoriva) sem odkrila kakšna je moja družina. GROZNO!!!!!!! Veliko ne nerobe vendar vsi prikrivajo user posted image  nikamor ne bom prišla z njim.
Mama in moja sestra sta kot rit in srajca. Saj je lepo in prav ampak, ko jaz nazaj pomislim se nikoli ne spomminjam, da bi kdaj bila tako blizu mame. Tudi, ko je sestra bolna je doma, da na njo skrbi.... ne vem jaz se samo spominjam kako me je mama iz službe klicala kako se počutim kadar sem bila bolna.

Neža je ta teden doma, ker je imela hud kašlj. Aljaž gre s 1. marca v vrtec, ker raje ima enega bolanega otroka kot dva čeprav je Aljaž kar dober glede nato kolikokrat je Neža bolna in on je ok.

Od Aleša starši ne bi morali paziti na Nežo in Aljaža. Oče je 70let star in živi bistvu sam. On bi jih že imel ampak ko se pohecamo, da jih mora tudi nahranit, umit, preoblečt plenico (Aljažu) itd.... reče "uf, vse to še pripade user posted image  Njegova mama  tudi ni primerna (v tem ne bom pisala, čeprav se mi ženska zelo mislil)  user posted image

Da vidiš, da noben ne ostane kot jaz, Aleš in moji kadar jim paše. Ne pozabit, da pri mojih so mama, njen mož in sestra, da so trije za 2 mala otroka.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
30.12.2010 14:43:07   
Neža7
user posted image Hvala Krysia user posted image  res se trudim biti neutrujena kadar pridejo vendar ta teden, ko je prišla in sem še vedno bila v pižami od 10 uri, ker sem imela dela za znorit mi reče "pojdi se urejat sedaj, ko sva midve (z mojo sestro) tu" mislim halo "za koga že?!?" jaz sem rada urejena ampak nima energije, da sem bo še za dom urejala. Saj noben ne pride, da mi bo videl.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Pod eno streho
Michonne RR

S kom živite?

S partnerjem in otroci (61%)

Z otroci (3%)

S partnerjem, otroci in svojimi starši (25%)

S partnerjem, otroci in njegovimi starši (11%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!