|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.12.2010 21:51:53   
bella02
user posted image
Zoja Miša, zdaj mi je jasno glede parkirne hišeuser posted image . Kar se tiče igral, ti verjamem, da je mala čist noter padla. Mi k sreči hodimo tja le s Tjašo, ki je pa tista mala igrala že prerasla.

Katja, verjamem, da te je strah, vendar rezultat sploh ni tako slab. Torej bodi optimistična in misli na to, da bo vse uredu. Držim pesti!!!!!! user posted image
Anita, samo da si zrihtala zob! Ena najhujša moja mora, čeprav sem jo s pomočjo fantastične zobozdravnice uspešno premagala.user posted image

Krysia, tvoj Rok me je že fasciniral s poznavanjem avtomobilovuser posted image . Če bi zmešali Roka in Tejo bi dobili glih ene prav brihtnega in gibčnega otrokauser posted image . Tako pa imamo enga malega intelektualca in eno ultra hitro in gibčno frajlouser posted image . In prav je tako!

Izpiti: to je cena za 4. opravljanje, prva tri so zastonj, ker imam še status, drugače pa je baje 40€, če nimaš statusa. Ja, res me je šokiralo. Kao navodilo Univerze. Seveda, študente morjo oskubit, mi mamo! Madonca, res sem jeznauser posted image .

Miklavž: pri nas bo skromen (glede na ostale, kolikor se pogovarjamo). Tjaša bo dobila kolebnico, ki jo rabi za ritmično gimnastiko, barvice za v šolo (ki jih tudi rabi), Teja plastičen krožnik in robčke za rito, obe pa crocse (ne original, so obema stari premajhni in jih ful radi nosita, pa čeprav sem bila za Tejo fuuul skeptična, kako bo v njih hodila). Dobili bosta še knjigico 10 malih angelčkov. Tjaša jo je prinesla iz šole in sta bili obe navdušeni, zato sem jo naročila že mesec nazaj. In HB, saj je v knjigarnah ni za dobit. Pri tašči bosta dobili copate, ker jih tudi obe nujno rabita, pri stricu barvice (za k tašči oz. za v spodnji štuk), ker bom enkrat dobila živčnega, ker stare skoz sam šilim. Je res bolš dat mal več in se ne lomijo, ne pa une za 1€ ali 2€, ker ne dajo od sebe nič barve, pa še sam lomijo se. Pri mojih bo Tjaša dobila pižamo, Teja pa telebajska. Tjaša si res želi flavto, ampak je ne bo dobila. Lani je dobila uno leseno iz Baby centra in je zanič. Sama sem imela leseno in vem, da če vanjo pravilno ne pihaš, jo zasliniš in uničiš. Morda jo bo dobila za rojstni dan, čeprav sem skeptična, ker je še majjhna, drug problem je pa še Teja, ker vem, da jo bo hotla vsaj kdaj imetuser posted image . Niti ne vem, kakšna je cena, ker nisem nikjer bila, kjer imajo take, mal bolše. Bom za hec mal po netu prečekirala. Sem že mislila obem vzeti uno plastik fantastik, ampak kdo bo to poslušaluser posted image .
Saj vem, niti ni tako malo, vendar je to edini dobri mož, ki obdaruje. Božiček pusti le kaj malega pod smrekco. Mi smo vedno imeli samo Miklavža, božička sem jaz pripravila ene prakrat, ko sem bila še doma. Ponavadi kaj drobnega, eno leto sem vsem kupila šalce, vsakemu drugačnouser posted image . Moj user posted image v službi ne dobi nič in mi je kar mal hudo, ko poslušam, da imajo (ne vsi, velik pa) Božičke po službah. K sreči punci tega ne občutita. Nečaki bodo dobili le plastične krožnike in bonbone, ostali (najini bratje/sesta, starši) pa letos prvič nič. Če vsakemu paru kupim eno Milko, ni malo. Sorry, tko pač je.

Gajka, moja pot do testa za pico: najprej zmrznjena varianta ala Pečjak, potem na kruhomatu, zdaj pa kar na roke. Butasto mi je, da mi kruhomat to packa skor 2 uri. Zdaj sem našla dober način/recept in hitro zmešam, pustim vzhajat in naredim pico. In mi kar uspevauser posted image . Cel teden se že pripravljam naredit mufine s kokosovo sredico, pa mi dnevi uhajajo.

Danes me cel dan boli glava za pop..., pa me malokrat boliuser posted image . Teja vstaja zjutraj ob 5.15, ker jo pelje user posted image v vrtec in je popolne eno samo cviljenje, jok ... Pa verjetno tole z izpitom tudi ni brez posledic, pol je pa tko. Ko tole oddam, grem spat in upam, da bom jutri OK, da se bom lahko učila.

Punce moje, lepo bodite! Nočka!!!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 2.12.2010 21:53:06 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 926
2.12.2010 21:52:17   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

NS je za mano in jaz user posted image . Dr. Strahova je naši pikici namerila 2,9 NS in zdaj grem naprej na amniocintezo. Tak me je strah kot še nikol. user posted image Nosna kost se je zalo lepo vidla. Pa veliki smo 6,6 cm. Tveganje imam 1:184. Danes ni moj dan... PDP je spremenjen za en dan, torej je uradni PDP 12.6.2011.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 927
3.12.2010 9:00:00   
Zoja Miša
Midve imava ob 9h kontrolo pri P.

Katjauser posted image , ni tako slabo...saj bo!Pogum!
Bella in ostale, pa kaj več napišem, ko se vrneva oz. ko zaspi...ker morem peglati, pa se mi itak ne bo dalouser posted image .

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 928
Zoja Miša
A ja, jutro user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 929
clara23
Katja, saj bo..rezultat res ni tako slab, tako da kar optimistično user posted image user posted image user posted image

Sicer bo pa tudi naš miklavž skromen..kakšna mandarina, parkelj iz testa in mogoče kakšne plastične bunkice za na smrekco, da jih bo potem lahko sam obesil, to bo pa to. Igrač imamo itak za odvoz, tako da tega mu niti slučajno ne mislim kupovat..

Neposredna povezava do sporočila: 930
clara23
Aja, pa Zoja miša, dobro opravita pri P!

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 931
3.12.2010 12:56:50   
K_a_t_j_a
A kdo ve zakaj smo na 3. strani? Tale RR ga pa zadnje cajte fejst serje...user posted image

Danes sem klicala G in grem v ponedeljek na odvzem krvi (dvojni presejalni test) in upam, da bo vredu rezultat, ker me je res strah tiste igle, pa baje je neka 2% možnost splava. user posted image
Se je pa res lepo vidla nosna kost, pa utrip je bil 158 na minuto, pa prstki so bli, pa rokice, nogice... Čeprav, če bi še enkrat šla k dr. Strahovi ne grem več. Sem bila v 10 minutah konec. Pri dr. Lukmanu se bila pri 1. user posted image notr cele 1/2 ure im se je zelo potrudil...

Zoja Miša user posted image user posted image user posted image za pregled.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 932
3.12.2010 13:01:53   
anita goitan

NS je za mano in jaz user posted image . Dr. Strahova je naši pikici namerila 2,9 NS in zdaj grem naprej na odvzem horionskih celic. Tak me je strah kot še nikol. user posted image Nosna kost se je zalo lepo vidla. Pa veliki smo 6,6 cm. Tveganje imam 1:184. Danes ni moj dan... PDP je spremenjen za en dan, torej je uradni PDP 12.6.2011.

to je samo ocena, sedaj bo res hud čas zate, močno upam in verjamem da bo izvid amnio.vse ok in tudi bo, držim pesti, mislim na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 933
3.12.2010 13:08:21   
gajka
K_a_t_j_a - zakaj pa ne greš še h kateremu drugemu G? Pač po 2. mnenje? user posted image Lahko ti dam cifro od moje G, ki tudi dela NS, če še ni prepozno za test. Drugače pa misli pozitivno, pa bo vse OK. user posted image

bella02 - eh, jaz kar ostajam pri testu iz kruhomata, namečem noter sestavine in potem se mi "svira" za naslednjo uro in pol, ko lahko kaj drugega delam. user posted image

ZM - in kakšna je bila pica? Pa pregled?

< Sporočilo je popravil gajka -- 3.12.2010 13:10:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 934
3.12.2010 13:11:27   
Zoja Miša
Mislim kr neki me je zopet vrglo dol iz rr, pa sem se mogla znova prijavljati.

No, kakor koli pri P je bilo o.k. Dobila bolniško za vseh 12 dni, ja kaj pa naj?! Sem mar jaz kriva??? Mislim, sestra me je tako malo čudno pogledala. Ma sej, če bi bilo v službi drugače kot je, bi tudi jaz imela slabo vest in zaposlila babice...ampak tako je pač nimam.
Potem sva šli ven in končno je naša princeska ugotovila, da je sneg fajn.user posted image Da je luštno se vreči v sneg, se usedati...v glavnem je bilo fino. Potem kosilo in zdaj spi. Jaz pa likat. No, ko vam kaj napišemuser posted image .

Češnjica, ja tale UMCG smo mi imeli lani in vem da je zelo zelo zoperno...sem si zelo oddahnila, da nam ga ni bilo treba imeti tudi letos! Upam, da je za vami in da si sedaj spočijete, ker vem, da je zelo stresno, tako zate, kot za Zalo. Kako pa to, da imate tolikokrat? Ali bo morala Zala na operacijo? Upam, da ne...

Krysia, tale tvoj hrbet...mislim, da je res že čas, da greš še kam drugam... Si ne predstavljem, kako zoperno mora to biti. Glede hrane jaz sploh ne bi...ker pri nas se itak bolj malo je. Še pri juhici zadnje čase štrajka in poje samo tekočino, kar pa je notri (kaša, palačinke, cmočki, rezanci...) pa ne user posted image . Samo vodo bom mami...user posted image In tako je pri kompotu...Eh, bz. Čeprav danes je pa riž na koncu še iz piskra jedla...tako, da kdo bi jo rezumeluser posted image

Miklavž - bo dobila le kakšno knjigico od naju. Mi Miklavža v bistvu nikoli nismo praznovali. Je bil Dedek mraz, ki se je prestavil na Božička. Takrat bo dobila kakšno darilo, ampak tudi še ne vem kaj...Kakšno igračo, pa prav bi nam prišle sanke (če dobim kaj denarja - res bi bil že čas, jih jaz kupim!). Itak, še ne ve točno kako in kaj...drugo leto bo bolj pestro, po mojem...ker se bodo že v vrtcu pogovarjali kdo je kaj dobiluser posted image  Pa tako ali tako imamo Miklavža v Trzinu v nedeljo (občina pripravi eno predstavo in da darila otrokom, pa Miklavž pride), kar je fajn. 26.12. gremo gledati predstavo Pepelka na ledu v Stožice in pride Božiček (časti firma od user posted image ), darila, ki jih kao prinese Božiček moramo prinesti pa sami. Torej bo zopet tu nekaj dobila. Pri babicah pa tako sploh bolje da ne govorim...moja tašča je čist prismuknjena, ona ji kupi svašta (kupila ji je zdej kuhinjo, pa veliko punčko Roxsenn - men se zdi da se tako reče in voziček zanjo, pa neko plesno podlogo - za katero sem rekla, da je 3 leta prehitra...pa ne vem kolk knjig, ene 3 če ne več...v glavnem preveč) Ampak, ko ji kaj rečem, mi vedno reče, kaj pa če me do takrat (drugo leto, čez 3 dni...) ne bo več in mi bo potem žal, da ji nisem kupila vsegauser posted image . Mislim....kaj naj, otrok za enkrat še ni razvajen, teh stvari itak (vsaj po mojem) še ne zna ceniti...tako da...pa naj...Meni se tudi zdi, da je vsa srečna, ker je punčka in jo razvaja...kar user posted image  včasih ni mogla in niti ni bilo vsega ne pretek.
Ah, zdaj sem zašla, v glavnem...Kaja Lina bo dobila preveč stvari...mi pa rabimo večje stanovanje!
Tako da jaz Božičku pišem za službo in zdravje, drugo bo že!

Bella, tako da mislim, da bosta tvoji dve frajli dobili čisto dovolj...ker ipak soi otroci najbolj srečni, če smo z njimi in kaj počnemo. Tako kot mi2 s Kajo Lino zadnjič piškote....je res uživala! Pa postavljanje smrekice...in take stvari. Jaz se tudi teh iz otroštva nabolj spomnem...darila so zbledelauser posted image  Vem pa kako je hudo, ko kaj ne moreš, verjemi. Jaz sem sedaj čisto brez svojih dohodkov, kar sovražim do obisti. A bo...bolje bouser posted image . Z izpiti si pa pridna in ja vse se res vrti okoli financuser posted image , tale naša država pa...eh brez besed sem. tebi pa user posted image  za srečo!

Anita, važno, da ti je pomagala. Tudi jaz ne uporabljam medzobne ščetkeuser posted image , z zobno nitko pa tudi nisva ravno prijateljiciuser posted image . Veš pa kako pravijo, za vsakega otroka en zob.

Gajka, pizza je bila za en drekuser posted image . Pa ne vem ali je nisem dobro naredila...ma kaj vem, saj sem jo najprej odtalila, potem dala pečt...je bilo testo čisto trdo, nadev pa za nikamor. Drugič grem en štuk niže in jo naročim (imamo pizzarijo spodaj), pa bo 100% bolje.

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 3.12.2010 13:14:13 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 935
3.12.2010 13:14:50   
Zoja Miša

A kdo ve zakaj smo na 3. strani? Tale RR ga pa zadnje cajte fejst serje...user posted image

Danes sem klicala G in grem v ponedeljek na odvzem krvi (dvojni presejalni test) in upam, da bo vredu rezultat, ker me je res strah tiste igle, pa baje je neka 2% možnost splava. user posted image
Se je pa res lepo vidla nosna kost, pa utrip je bil 158 na minuto, pa prstki so bli, pa rokice, nogice... Čeprav, če bi še enkrat šla k dr. Strahovi ne grem več. Sem bila v 10 minutah konec. Pri dr. Lukmanu se bila pri 1. user posted image notr cele 1/2 ure im se je zelo potrudil...

Zoja Miša user posted image user posted image user posted image za pregled.

user posted image user posted image user posted image  res močno močno stiskam pesti zate!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 936
3.12.2010 14:17:22   
K_a_t_j_a
Hvala punce za vse pikapoke in objemčke.user posted image Komaj čakam, da dam te teste mimo in da vem pri čem smo. Jaz RES upam, da je vse vredu z našo pikico.  Mah same težave imam v nosečnostih... Ampak jaz se ne dam in hočem imet 2 zdrava otroka! user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 3.12.2010 14:20:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 937
3.12.2010 14:19:22   
gajka
Danes sem pa orng user posted image , smo imeli precej slabo noč. Tokrat ga je na max. svirala Zara. Se je zbudila pred polnočjo, lepo pojedla, takoj zatem dobila napad kašlja, pobruhala bodi, pižamo, spalno vrečo in mojo pižamo. Jo preoblečem in ji grem novo mleko v kuhinjo pripravljat, začne spet kašljat, pobruha spet sebe, mene, pa še kuhinjski pult, elemente in tla. Sem user posted image poklicala, da je šel kuhinjo počistit, jaz pa veselo na novo preoblačenje. Sem jo kar spat spravila, pa se je čez dobro uro spet zbudila, očitno lačna, ampak je samo malo pojedla in se začela neutolažljivo jokat... Je jok trajal skoraj 2 uri, je parkrat potegnila, pa spet jok. Potem se je končno malo umirila, malo pojedla in spala do 9h zjutraj. Jaz sem seveda mogla vstat ob 6h, ker se Roku ni več dalo spat... user posted image Pojma nimam, kaj jo je matralo, očitno jo tale kašelj kar iz tira vrže, ker drugače je čez dan relativno dobrovoljček (razen, ko kašlja). user posted image Seveda posledično tudi danes čez dan kar veliko spi... Bog vedi, kakšna bo noč... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 938
3.12.2010 14:49:12   
Zoja Miša
Gajka, user posted image user posted image user posted image  za Zaro in zate in boljšo noč! Kaj če bi Zari dala malo Slezovega sirupa...? 
No, pa zate še ena user posted image . Jaz jo ravno pijem. Pa vse sem zlikalauser posted image . Kaja Lina pa še kar spiuser posted image .
Se je čist razvadla, zvečer pa pred 22h ne zaspiuser posted image .
Ja, drug teden bo drugače...vrtec...in srčno upam, da bo zdrava čez vse prihajajoče dobre može! In naprej...

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 3.12.2010 14:50:22 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 939
3.12.2010 16:26:43   
sayuri
KAtja, držim pesti za dober rezultat. Verjamem, da te skrbi, ampak jaz verjamem tudi, da bo vse dobro. Ravno na tem forumu je mamica, ki je imela tveganje za Downov sindrom 1:2 in je rodila zdravo punčko. Vse bo dobro. Drži se user posted image

OStalim tudi  lep zasnežen pozdrav. Tok sem vesela, da je petek, pa tale snegec user posted image

JA, Miklavž se bliža. Filip ga nestrpno čaka. L&Z sicer še ne vesta, kaj zdaj to pomeni, ampak radovedno poslušata. SPloh sta zdaj postala za te zadeve zelor adovedna. V sredo sem ju prvič peljala na lutkovno predstavo Mojca pOkrajculja in bila neverjetno pozitivno presenečena nad zanimanjem. Zelo sta bila pridna, Zara je 35 minut nepremično sedela, Lovro se je trikrat sicer malo sprehodil user posted image , ampak takoj spert švignil nazaj na stol. SOdelovala sta, pela, ploskala.... Uf, res sem bila vesela. Ker gledališče je pa ena taka stvar, ki bi jo svojim otrokom dobesedno v zibko rada položila. TAko, kot knjigice. user posted image

Dnevi bežijo, moram p'riznat, da sem utrujena. PA en jamram, sam...zdaj se mi utrujenost pozna že na zunaj user posted image  Bomo nekako pregurali. LOvro je neverjetno trmast in zahteven. Sem se našla v pisanju anite goitan. Čeprav je pri nas tako, da je v vrtcu nadvse priden, doma pa pokaže vse rožičke. user posted image  
ZAsnežen vikend se obeta...izkoristite ga in uživajte na snegu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 940
4.12.2010 14:02:43   
anita goitan
dan

lep teden za namiuser posted image
nona že na burji, dol je zima ne tukaj na celini, baje ful piha

Naš tata pa od 9ih čaka da odprejo letališče v Amsteradmu oz progo za LJ, ful sneži, skoz prestavljajouser posted image
Noč bila bp kar se Zoje tiče, se je fajn zmatrala na bazenu in prej zunaj na snegu.
Ula tako tako..mah nosek, pa mal kašelj, pa...kdaj bo pomlad, očitno ji Zoja vsak teden en nov prehlad prinese, Zoja sicer se ne naleze, Ula pa faše, bem kako se veselim nastopa službe, upam sam da 3.1.že ne bom na bolniški!

Kaj naj kuhamuser posted image juho smo pojedle, mogoče sedaj naredim pišanca in mal testenine, to je v 15min fertik, punci spitaaauser posted image

se beremo v pondelk, lep vikend

aja, pa nastavte Miklavžuuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 941
4.12.2010 14:36:57   
anita goitan
je katera izmed vas kdaj koristila odmor za dojenjeuser posted image Hvala, nameravam tole šefu mal pokazat...

http://www.dnevnik.si/zaposlitve_in_kariera/aktualno/1042399464

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 942
4.12.2010 18:46:07   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

je katera izmed vas kdaj koristila odmor za dojenjeuser posted image Hvala, nameravam tole šefu mal pokazat...

http://www.dnevnik.si/zaposlitve_in_kariera/aktualno/1042399464

Ne. Delodajalcu ni treba plačevati te ure, torej dobiš plačo samo za 7-urni delovnik, kar je isti šmorn kot če kar uradno koristiš krajši delovni čas... Sicer pa smo lahko Slovenke ultra vesele, da naša sociala omogoča 12 mesecev porodniške, ki je nikjer v razvitem svetu ni.

Neposredna povezava do sporočila: 943
4.12.2010 21:28:38   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

K_a_t_j_a - zakaj pa ne greš še h kateremu drugemu G? Pač po 2. mnenje? user posted image Lahko ti dam cifro od moje G, ki tudi dela NS, če še ni prepozno za test. Drugače pa misli pozitivno, pa bo vse OK. user posted image

Sej bi šla, če bi imela kaj viška denarja, ampak trenutno sem z denarjem na psu. Ta mesec morem dat če diplomsko lektorirat in vezat. V ponedeljek grem dat kri za presejalni test.
Sem pa razočarana nad dr. Strah. Vzame si premalo časa. Pa 3krat mi je merila NS in so trije različni rezultati (3, 2,9 in 2,6mm), ko je bilo pri Janu vedno isti rezultat, ko je dr. Lukman tudi večkrat meril. Sem šla še na CD gledat, kjer ima shranjene slike od prve user posted image . Nič več mi ni jasno...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 944
6.12.2010 7:17:22   
Zoja Miša
Jutrouser posted image .
Jaz sem še vedno domauser posted image . Ponoči smo imeli zopet auva ušesek in vzeli Calpol, potem je zaspala. V petek nehali jemati antibiotik, tako da ne vem...ali se je pojavilo nazajuser posted image user posted image user posted image . Mah... P dela šele popoldne...bomo videli. Jutri vsekakor moram vključiti babica help.

Katjauser posted image

Sayuri, lepo te je prečitati, čaprav ti tega verjetno ne boš.

Anita, glede na to da je nona šla, a je tvoj že nazaj?

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 945
6.12.2010 8:17:44   
anita goitan
jutro

ja moj je nazaj, že na šihtu..

kje bi dobila pajkice iz flisa za Zojo, no pa tud Ulouser posted image

v Alipini sva ji včeraj še ene snežke, mal bolj ta prave kupila, http://www.stylgrand.com/
še -20°% miklavževega popusta, ji pa pa nogica kar zrastla, ima 27 št., no 26 ampak snežki so 27.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 6.12.2010 8:19:30 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 946
6.12.2010 9:05:51   
anita goitan
Drug teden grem s puncami (če bosta zdravi) po Dedka Mraza (darila), pa eno nagrado naj bi dobili (€), samo verjetno jaz ne ker v celem letu nisem nič prispevala k delu fakultete...to je moje mnenje, pustim se presenetit, že darila so veliko v teh časih, tudi pri mojem user posted image bosta dva paketa.

Ula bolna, samo doji se že cel vikend, sumim na trebuščekuser posted image ..danes jo grem pokazat k P, najprej po Zojo v vrtec potem ob 15ih pa gremo vse tri k P.

Zoja je ok, tud sranje se ji počasi ureja, no, problem je v glavi...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 947
6.12.2010 11:55:14   
K_a_t_j_a
Sem s pregleda pri G. Ni mi vzela krvi, ker se to baje dela isti dan kot se meri nuhalna. Dobila sem napotnico za AC. Danes bom poklicala dr. Lukmana, če bo imel kaj prosto, grem k njemu po drugo mnenje... Hvalabogu, da imam starše ki mi tako finančno kot moralno stojijo ob strani. Pa še to sem jezna, ker mi ni Strahova upoštevala nosne kosti pri izračunu NS. Zato pa imam še večje tveganje. Mislim pod od podna...

Pol sem še pa zvedla, da še bris vedno ni ok, rezultat C3. user posted image Pa še G je bila cela nasajena danes....

Neposredna povezava do sporočila: 948
6.12.2010 11:57:02   
K_a_t_j_a
Vsem bolančkom pošiljam en roj user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 949
6.12.2010 11:59:04   
anita goitan

Sem s pregleda pri G. Ni mi vzela krvi, ker se to baje dela isti dan kot se meri nuhalna. Dobila sem napotnico za AC. Danes bom poklicala dr. Lukmana, če bo imel kaj prosto, grem k njemu po drugo mnenje... Hvalabogu, da imam starše ki mi tako finančno kot moralno stojijo ob strani. Pa še to sem jezna, ker mi ni Strahova upoštevala nosne kosti pri izračunu NS. Zato pa imam še večje tveganje. Mislim pod od podna...

Pol sem še pa zvedla, da še bris vedno ni ok, rezultat C3. user posted image Pa še G je bila cela nasajena danes....

halooo, mislm..jaz sem za obe šla h Pušenjaku, zadovoljna, dobro odpraviuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?