bella02
|
Zoja Miša, zdaj mi je jasno glede parkirne hiše . Kar se tiče igral, ti verjamem, da je mala čist noter padla. Mi k sreči hodimo tja le s Tjašo, ki je pa tista mala igrala že prerasla. Katja, verjamem, da te je strah, vendar rezultat sploh ni tako slab. Torej bodi optimistična in misli na to, da bo vse uredu. Držim pesti!!!!!! Anita, samo da si zrihtala zob! Ena najhujša moja mora, čeprav sem jo s pomočjo fantastične zobozdravnice uspešno premagala. Krysia, tvoj Rok me je že fasciniral s poznavanjem avtomobilov . Če bi zmešali Roka in Tejo bi dobili glih ene prav brihtnega in gibčnega otroka . Tako pa imamo enga malega intelektualca in eno ultra hitro in gibčno frajlo . In prav je tako! Izpiti: to je cena za 4. opravljanje, prva tri so zastonj, ker imam še status, drugače pa je baje 40€, če nimaš statusa. Ja, res me je šokiralo. Kao navodilo Univerze. Seveda, študente morjo oskubit, mi mamo! Madonca, res sem jezna . Miklavž: pri nas bo skromen (glede na ostale, kolikor se pogovarjamo). Tjaša bo dobila kolebnico, ki jo rabi za ritmično gimnastiko, barvice za v šolo (ki jih tudi rabi), Teja plastičen krožnik in robčke za rito, obe pa crocse (ne original, so obema stari premajhni in jih ful radi nosita, pa čeprav sem bila za Tejo fuuul skeptična, kako bo v njih hodila). Dobili bosta še knjigico 10 malih angelčkov. Tjaša jo je prinesla iz šole in sta bili obe navdušeni, zato sem jo naročila že mesec nazaj. In HB, saj je v knjigarnah ni za dobit. Pri tašči bosta dobili copate, ker jih tudi obe nujno rabita, pri stricu barvice (za k tašči oz. za v spodnji štuk), ker bom enkrat dobila živčnega, ker stare skoz sam šilim. Je res bolš dat mal več in se ne lomijo, ne pa une za 1€ ali 2€, ker ne dajo od sebe nič barve, pa še sam lomijo se. Pri mojih bo Tjaša dobila pižamo, Teja pa telebajska. Tjaša si res želi flavto, ampak je ne bo dobila. Lani je dobila uno leseno iz Baby centra in je zanič. Sama sem imela leseno in vem, da če vanjo pravilno ne pihaš, jo zasliniš in uničiš. Morda jo bo dobila za rojstni dan, čeprav sem skeptična, ker je še majjhna, drug problem je pa še Teja, ker vem, da jo bo hotla vsaj kdaj imet . Niti ne vem, kakšna je cena, ker nisem nikjer bila, kjer imajo take, mal bolše. Bom za hec mal po netu prečekirala. Sem že mislila obem vzeti uno plastik fantastik, ampak kdo bo to poslušal . Saj vem, niti ni tako malo, vendar je to edini dobri mož, ki obdaruje. Božiček pusti le kaj malega pod smrekco. Mi smo vedno imeli samo Miklavža, božička sem jaz pripravila ene prakrat, ko sem bila še doma. Ponavadi kaj drobnega, eno leto sem vsem kupila šalce, vsakemu drugačno . Moj v službi ne dobi nič in mi je kar mal hudo, ko poslušam, da imajo (ne vsi, velik pa) Božičke po službah. K sreči punci tega ne občutita. Nečaki bodo dobili le plastične krožnike in bonbone, ostali (najini bratje/sesta, starši) pa letos prvič nič. Če vsakemu paru kupim eno Milko, ni malo. Sorry, tko pač je. Gajka, moja pot do testa za pico: najprej zmrznjena varianta ala Pečjak, potem na kruhomatu, zdaj pa kar na roke. Butasto mi je, da mi kruhomat to packa skor 2 uri. Zdaj sem našla dober način/recept in hitro zmešam, pustim vzhajat in naredim pico. In mi kar uspeva . Cel teden se že pripravljam naredit mufine s kokosovo sredico, pa mi dnevi uhajajo. Danes me cel dan boli glava za pop..., pa me malokrat boli . Teja vstaja zjutraj ob 5.15, ker jo pelje v vrtec in je popolne eno samo cviljenje, jok ... Pa verjetno tole z izpitom tudi ni brez posledic, pol je pa tko. Ko tole oddam, grem spat in upam, da bom jutri OK, da se bom lahko učila. Punce moje, lepo bodite! Nočka!!!
< Sporočilo je popravil bella02 -- 2.12.2010 21:53:06 >
|