|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
30.11.2010 13:51:23   
Zoja Miša
Tejkaz, pošlji mi ZS prosim, jutri bi mogoče domov grede, okoli 11h  lahko prišla mimo...na hitro pobrala in morala iti...ker grem na en razgovor, pa bo moj varuška - vmes med službo...pa ne smem se preveč zamuditi. Razgovor imam na Vič-u, na Koprski... 
Gremo danes sicer tudi pogledati v trgovino...in če kaj dobimo ti pošljem zvečer sms...ampak te bom vseeno potem prosila, da mi ga posodiš...za rezervo user posted image , ampak potem ga lahko pridem, brez skrbi iskati drug teden...drugače pa se mi malo mudiuser posted image , glede na napoved - sneg, sneg, sneg...
Hvala ti, zlata siuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
1.12.2010 6:42:59   
anita goitan
jutroo

izvolite user posted image user posted image user posted image user posted image

sem že uro pokonci,bla z mojim na netu, sedaj leti v Bankok in mi piše da imam 3 ure cajta da povem kir parfum bi imelauser posted image ,ma sm hitro rit pokonci vrgla, da si ja ne premisli

Zoja še spi...potem v vrtec, Ula tudi, nona tudi, sam oni2 bosta domauser posted image , sicer je Ula včeri neki kuhala, pa ful kakala, sam je nisem nič vozila k P, bom vidla kako bo danes.

Sem si garderobno omaro v nulo pospravilauser posted image , par vreč cot za Karitas pripravila..sem prav vesela, da sem se tega lotila..sedaj me čaka sam še nakup novih.

Zoji sva mesec nazaj al mal več, kupila bundo+hlače  v BC, snežke v Alipni, ji pa moram še ene.
Puhovko ima od bratranca (mojga nečaka), ampak je samo za ultra burjo, drugače se punca prekuha v njej, ti materiali so dobri, kljub temu da so navidez tanki. Ne bodimo ku ene stare mame in ji ne oblačimo too much.

Ula je tudi oblečena, že nekaj časa v Chiccotov komplet: lače+bunda, takega kot je imela lani Zoja.

Lepo se imejte

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 1.12.2010 6:43:56 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 902
1.12.2010 6:52:31   
clara23
Jutro in hvala za kavico!

uuuu, Anita, kateri parfumček si si pa zaželela??? Jaz sem nora na parfumčke..user posted image user posted image

Jaz ravno pripravljam zajtrk za Marka, potem ga grem zbudit, nato pa šibava v vrtec. Upam, da so ceste prevozneuser posted image Je sploh kaj snega?? Še nisem pogledala ven..user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 903
1.12.2010 7:43:54   
Zoja Miša
Jutro...
Mi smo dobili včeraj Snoxxov komplet hlače + bunda v Hervisu, pa še rokavičke. Sem vesela, da imamo. Pa ravno danes ko bi lahko šli veselo ven, na sneg, moram na razgovor...user posted image  Upam, da bo vredno.user posted image

Anita, sem se smejala, ko si napisala, kako hitro si rit dvignilauser posted image  Upam, da Ula ne zboli.

Tejkaz, hvala.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 904
1.12.2010 8:13:42   
anita goitan
clara 23 en od Huga Boss, Femme

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 905
1.12.2010 8:17:48   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

clara 23 en od Huga Boss, Femme

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 906
1.12.2010 8:20:05   
clara23
Zoja miša, in ostale, ki gresta na pot, pazite na cesti, ker so katastrofalne!! Sem ravno Marka odfurala v vrtec in sva se večino časa kar lepo drsala in ne vozila.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 907
1.12.2010 9:26:50   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Zoja miša, in ostale, ki gresta na pot, pazite na cesti, ker so katastrofalne!! Sem ravno Marka odfurala v vrtec in sva se večino časa kar lepo drsala in ne vozila.

Hvala za skrbuser posted image , se javim, ko bom nazaj user posted image .
Anitauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 908
1.12.2010 12:08:54   
gajka
Zasnežen pozdravček še iz naših krajev! user posted image

Takole je Rok pri nas pričakoval novo pošiljko snega user posted image :
user posted image

Ja, ja, lopata za sneg je No.1 zunanja igračka zadnje dni. user posted image V ponedeljek jo je še v vrtec nesel. Danes je hotel s sabo vzeti svoje grablje, ker je videl mojega brata, kako z grabljami rine sneg z dvorišča, ampak jih je HB pozabil v avtu. user posted image

Včerajšnji večer sva z ROkom preživela v čakalnici pri P, ker je njegova vzgojiteljica včeraj zapeljala cel halo, ker se mu (že spet) nekaj na spodnji veki dela in mi je skoraj citirala tisto alinejo, da otroka z vnetimi očmi ne morem voziti v vrtec, meni pa ni verjela, da se mu je (že spet) zamašila lojnica na veki in da se to samo sčisti ali pa se razvije ječmen. user posted image user posted image user posted image In tako sva 2 uri zabila v čakalnici, polni bolnih otrok in upam, da vsaj česa novega nisva domov prinesla. Sva pa dobila potrdilo, da ni nalezljivo in da gre za zamašeno lojnico in da je pač očitno nagnjen k temu... Je pa Rok, ko sva prišla do P, začel takoj svojo nogo kazat in ji razlagat, da ga boli (zadnje čase namreč predvsem zvečer jamra, da ga noge bolijo, golenice in stopala) in sva tudi glede tega dobila potrditev, da je pač to zaradi rasti. Še malo, pa bom lahko sama diagnoze postavljala, P mi jih bo pa samo strokovno potrdil! user posted image

Aja, ponedeljkovo iskanje skibuck za Roka ni obrosilo sadov. Trgovine izropane, sem obrnila vse trgovine s čevlji pri nas in v njegovi številki našla samo take za 80€. user posted image Potem pa sem se spomnila na Cicibanovo trgovino na Litijski v LJ, mimo katere se user posted image vsak dan pelje v službo, poklicala tja in potem je včeraj user posted image prinesel domov en lanski model št. 27, ki je ravno idealno velik, pa še, ker je lanska zadeva, je bila cena samo 29€. user posted image

Zaro sem ravno spat spravila. Smrkanje se ji že umirja, izkašljevanje jo pa kar matra revico. user posted image Počasi se moram spet k pumpanju spravit, moje joške so očitno fuč, ker je še vsak poskus ponovnega direktnega dojenja pripeljal do novih ranic. user posted image user posted image Zdaj se bo pa najbrž že tudi toliko razvadila s flašo, da joške sploh niti povohat ne bo več hotela. user posted image

Aja, a so vaši malčki tudi postali vsi "pametni"? Rok nam prav rad pametari. user posted image Npr. pri nas so ceste bolj ozke in je večkrat pri srečanji z drugim avtom treba na bankino zapeljat, Rok se pa zadaj oglaša "No, no, mamica, kaj pa je to, kako pa voziš?!". user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 909
1.12.2010 12:41:31   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Aja, a so vaši malčki tudi postali vsi "pametni"? Rok nam prav rad pametari. user posted image Npr. pri nas so ceste bolj ozke in je večkrat pri srečanji z drugim avtom treba na bankino zapeljat, Rok se pa zadaj oglaša "No, no, mamica, kaj pa je to, kako pa voziš?!". user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale je pa dobra!!
Jan pa ponavadi, če je sitn ne pusti komu jest ali sedet tam kjer sedi.... Pa take je začel ven spravljat, da se ornk nasmejiš. Je včeraj rekel: a daj no! Pa zraven tako smešno faco.user posted image
Pa včeraj je vzgojiteljica baje okraševala igralnico in ji je povštr podstavu pod njo in rekel, da ne bo Andreja padla, ko je okraševala strop.user posted image user posted image                         
Jutr bo pa doma, ker imam jaz nuhalno in ga pride pol moja mama pazit, midva pa šibama proti Domžalam. 
Se me je pa prehlad lotil in sem kot cota... user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 910
1.12.2010 12:58:09   
Zoja Miša
Jaz sem nazaj, če je katero skrbelouser posted image . Ceste res niso boh ve kaj...ampak gre.
Razgovor v drugem krogu, po mojem uspel...bomo videli kaj bo iz tega.

Kaja Lina je rekla, da bo danes sama zaspala in res jeuser posted image . Upam, da bo tidi zvečer tako...pa itak da ne bouser posted image .
Drugače pa tudi ona jih strela, da ne vem, kje jih pobira. Zadnjič sem šla v semaforju čez oranžno in mi je povedala, da moram počakati na zeleno!
In kar naprej: ''Mami kaj je to...Mami kaj delaš...''. v glavnem je ena velika nabrita, navihanka! Prav preseneča me, ker se zna že prav po odraslo pohecati, kaj zatajiti, skriti...v glavnem sonček je. Ki ga seveda vsake toliko seveda zagrnejo oblaki in švigajo tudi strele.

Gajka, joj, joj...ko vama vsaj ne bi bilo treba toliko čakati...No, zdaj si opremljena s potrdili in bo mir.

Mi2 imava pa jutri pregled za refluks, na prdiatrični...upam, da bo vso BP.
V petek pa še kontrola pri P.

Sedaj pa že leden dež padauser posted image ...upam, da popoldne zdrži...da greva kombinizon preizkustiuser posted image .
Čevlje imamo pa Geoxove, ja 75,00 eur. Nepremočljivi....saj pravim, upam, da so vredni svojega denarja.

Nič, kavico si grem skuhati in malo brati knjigo....pa telefon bi mogla naštudirati...še zdaj si nisem naštimala e-pošte...pa polno je še prčkarij...user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 911
1.12.2010 14:32:32   
Češnjica
Živjo!

Lep pozdrav iz zasneženega Kamnika!

Sem hitro izkoristila čas, ko Žiga spi. Danes nisva mogla ven, pa sem vreščalo malo napokala v kombinezon, pa v košaro, pa na zastekljen balkon. Naš falot namreč spi samo v vozičku, bog ne daj da bi podnevi vsaj malo zaspal v posteljici...
Se mi že kar meša...
Zala je danes pri babici, da bo lahko malo zunaj. Upam, da se le kaj ne prehladi, ker imamo v petek tudi mi pregled za refluks. Smo datum že dvakrat prestavljali. Zoja miša, vidve imata tudi na nefrološki PK? Upam, da dobro opravite in da bo čim manj stresno za Kajo Lino (pa seveda zate tudi).

Ja, zdaj ga grem pa počasi bučko skuhat, da bo papcal... Lep pozdravček vsem!user posted image

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

Neposredna povezava do sporočila: 912
1.12.2010 16:35:52   
Zoja Miša
Češnjica hvala...itak sem klicala, pa so mi rekli, da naredijo le ultrazvokuser posted image . Imava jutri ob 10.30h, sporočim po tem, kako bo.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 913
1.12.2010 23:40:42   
bella02
user posted image

Hej!
Dnevi kar bežijo. Čeprav sem komaj čakala na december in me je sneg razveselil, sem danes prav user posted image . Odkrila sem, da bom mogla za en izpit namesto 40€ plačat 125€user posted image . So podražili in to prav svinsko. Res sem žalostna, že tako bo skromen Miklavž in vse ostalo. Mojemu user posted image sploh ne upam povedat, ker bo še on user posted image . Izpit imam februarja in bom poskusla sprot malo dat na stran. Tukaj 5€, tam 10, pa bo. Zdaj se ukvarjam z enim izpitom, ki ga bom verjetno šla delat v začetku januarja. Nimam kaj, moram. Upam, da bosta punci zdravi in bom dopoldneve porabila za šolo.
Zdaj smo uredu, se pa skoz nekej dogaja: v šoli to in ono, enkrat nastop, drugič rojstni dan ... Ne bom morila, sam sem resuser posted image .
Punci imata kombinezončke, Teja hlače posebej, Tjaša pa v enem kosu. Teja je v nedeljo prvič prav res uživala v snegu, smo jo komaj noter spravili.
Zoja Miša, jap, lepo smo se imeli. Imam pa veliiiko teranovega in borovničevega likerja, tako da se lahko oglasiš, če te pot zanese kam v naše konceuser posted image .
Grem še urejat zapiske, dokler ne kinknem. Lepo se imejte! Nočka

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 914
2.12.2010 6:51:17   
anita goitan
budna skoraj celo nočuser posted image , boli me zobuser posted image

sam Zojo oddam in grem v LJ do zobarce zoja miša une najine.

Pa za po vrhu, mi ga je še Zoja sračkala, od 23ih do 3.skoz neki: mami mami mamiuser posted image

aja, izvolite, zame je en sod user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 915
2.12.2010 7:40:11   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
sam Zojo oddam in grem v LJ do zobarce zoja miša une najine.
aja, izvolite, zame je en sod user posted image user posted image user posted image

Ojoj, pa naj te pocajta! user posted image  Če zob boli je to res grozno. Javi kaj je in kako si!

Bella, če bom kaj tam okoli se oglasim...pa ne bit žalostna, saj bo...user posted image

Mi smo fajn spali, Kaja Lina brez problema vzame zdravilo ob 4h ponoči. Dvignem jo ona pa že usta odpre in sva. No, saj jutri imava kontrolo pri P. In v ponedeljek, po 14 dneh zopet v službouser posted image .
Danes pa na pediatrično...upam, da bo hitro za nama.

Clara že zadnjič sem te hotela vprašati, ali Mark dejansko je zajtrk predno gre v vrtec? Mi še vedno samo mleko spravimo vanjo.

No, se jevim...

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 916
2.12.2010 8:36:58   
clara23
Jutro,

tudi mi smo imeli katastrofalno noč..me je celo noč klical in plezal po meni, da bi se ja zbudilauser posted image

Zoja miša, ja, Mark je zajtrk preden gre v vrtec (okoli 7:10) in poje cel kos kruha z evrokremom ali marmelado, ter spije skodelico toplega čaja. V vrtcu pa potem ob 8h spet je in poje cel zajtrkuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 917
2.12.2010 9:50:49   
gajka
Naša noč pa začuda minila OK, Rok spal do 6h zjutraj v svoji sobi, potem se je pa zbudil (najbrž je user posted image slišal) in je nadaljeval v spalnici, Zara pa se me je tokrat tudi usmilila in se samo okrog 4h zbudila. Še bi, še bi! user posted image

Rok zjutraj večinoma ničesar ne je, maksimalno malo mleka/kakava/soka popije in to je to. user posted image Tudi za vikend rabi vsaj kakšno uro, da začne jest. Ob 8h pa imajo potem zajtrk v vrtcu in se čisto lepo izide.

Danes je Rok spet nesel lopato za kidanje v vrtec. user posted image Upam, da grejo spet malo ven, da se malo znori (včeraj niso šli, ker je še cel dopoldan snežilo), doma sva pa potem do mraka kolovratila zunaj in testirala, če nova bunda in hlače res držijo (niso premočile, čeprav je vmes celo deževalo, pa tudi zazeblo ga ni prav nič user posted image ). Se kar sam meče v cel sneg, edino bog ne daj, da mu sneg na obraz pade, to je pa takoj vik in krik user posted image .

ZM - dobro opravita!

bella02 - liker na mizo, pa bodo vse tegobe pozabljene. user posted image Saj bo enkrat boljše in vse tole z izpiti za tabo!

anita g. - jaiks, naj ti hitro zobarca porihta, da mine bolečina.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 918
2.12.2010 13:47:43   
Zoja Miša
Gajka, hvala - no, tako mi2 uspešno dale skozi pregled. user posted image user posted image user posted image HB so naredili tam zraven PK garažno hišo, ki se je otvorila včerajuser posted image . Tako da se BP sedaj parkira tam...no, vsaj en čas, dokler si vsi ne pridejo gor, da ža laufauser posted image .
Kaja Lina je čisto osvojila vsa igrala in cela čakalnica (k sreči je velika) jo je bila polna. Pa ena hiška pa druga in toboganuser posted image , sem jo kamoj dohajala. Pregled je bil o.k., utrazvok BP, ampak Primotren naj še jemlje za preventivo, dokler ima pleničke in še ne bo samostojmno hodila na wc/kahlico. Ja, no torej verjetno do poletja.
Potem pa itak ne domov...ona bi se še igrala, zraven pa tako utrujena, da je bil doma en sam jok...ker bi jedla, pa od utrujenosti ni mogla, pa ne spat, čeprav je bila že čist hinuser posted image . No, ampak sedaj spi.
Jaz pa kavico v miru, zjutraj sem jo pozabila spitiuser posted image in sem jo sedaj že or'ng potrebna.
Ko se zbudi pojeva juhico, zvečer bomo pa pizzo pekli - ja, uno iz Lidla, jo hvalijo, pa moramo probatiuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 919
2.12.2010 14:09:52   
gajka
ZM - super ze uspešno opravljen pregled! user posted image Jaz pa, odkar sem zgruntala, da lahko testo za pico naredim kar v avtomatu za kruh, to večkrat prakticiram in je res na izi, pa še vem, kaj dam v testo in kaj na pico. user posted image Upam, da bo tudi Lidlska dobra!

Neposredna povezava do sporočila: 920
2.12.2010 14:20:51   
Krysia
HB za ctr+c ... napišem roman, pa mi povejo "we are sorry" zdej pa sam smejkote še enkrat dodam, pa bo - upam ...

Evo, jst boljše - no, še mal me daje prehlad, ampak očitno so vaše dobre želje pomagale, pa ni blo hujšega ...

Bella02, tole je pa konkretna podražitev. A kr tko se to spomnijo? Pridna si s temi izpiti, upam, da te ne bodo za vsakega tko oskubli ... Miklavž pa ... sej pri nas je tudi skromen, že tko po "defaultu". Kakšna malenkost - mandarina, čokolada ... se mi zdi brezveze mu ne vem kaj kupovat. Sem zadnjič slišala eno trditev, s katero se čist strinjam - da otrokom toliko stvari k riti prinašamo, da ne znajo bit več hvaležni. In glih Miklavž je bil primer: "a bi tole al tole'" Pol itak ve, kaj bo dobil in ni tistega veselja ... jst vem, da bo Rok navdušen, karkoli bo v skledi, ker se pogovarjamo, da Miklavž prinese kakšno mandarinco al pa čokolado - o čem večjem sploh ne debatiramo ... ker nikol ne vem, če bom vedno v tko ugodnem finančnem stanju, da mu bom lahko vsako leto velik privoščla ... Če pa kaj rabi, mu pa sproti kupim, če lahko ... tole naše potrošništvo ... katastrofa ... eh, sem zašla - se opravičujem. Pa ne me zdej napast, če boste svojim sončkom nabavle goro stvari za Miklavža - vaša odločitev, jst sem sam zase povedala ...

Drugač sem .. boleče - ful me hrbtenica daje - zdej bom še pilates sprobala, pol bomo pa naprej razmišljal ... (in vas bom začela prosit za kontakte od neuradne medicine, ker uradna mi očitno ne more pomagat razen da me s tableti proti bolečinam nafilajo)

Anita, upam, da si porihtala zob - joj, če sam pomislim, kako to boli ... brrrr

Zoja Miša, super za pregled! Vem, kako je to, ko so utrujeni, pa še kr ne bi šli domov pa spat ... itak nič več ne more, ampak počivat pa ne ... se poskušamo izogibat takim sotuacijam, ampak včasih nimaš kaj, pač tako pride ...

Gajka, pri nas je Rok prvi dan, ko je snežilo, skoz vpil "umazano, umazano" user posted image Zdej se je s snegom sprijaznil, nismo pa še uspel sprobat kombinezona ... smo ga včeraj kupili v hervisu, ampak temno vijoličnega, ker druge barve ni blo ... No ja, ... recimo, da bomo mel tud še kakšno punco pri hiši, pa ji bo prav prišlo ...

Mi pred vrtcem pojemo kakšen grisin, včasih tud ta malo skutko al pa kos kruha, odvisno od tega, kdaj vstane ... če zgodaj vstane se že itak sam dere "amam" (sej zna rečt, da bi jedel, ampak zjutraj je vedno amam). Pol v vrtcu lepo poje zajtrk, za kosilo pa zna bit problem ... zadnjič je bla enolončnica pol pa štrudl in ni pojedel nič ... mislim, jst ne vem, on če si vbije v glavo, da nečesa ne bo jedel, bo rajš cel dan brez hrane kot da bi probal ... Štrudla sploh še ni probal - sam vidi ga, pa reče da ne bo user posted image

Zadnje čase mamo eno veliko klepetuljo doma ... sej že od vedno govori, ampak zdej je pa presegel samega sebe user posted image Kar naprej nekaj govori, si prepeva, dela rime (mama - bama, oči - poči, medvedek - dedek in tako naprej ...). Avti so še vedno glavna atrakcija ... če gledamo kakšne reklame od npr. Pikapolonice al pa Baby centra, se ful razburja pri unih avtomobilčkih, ki niso nobena "ta prava" firma, ampak so plastični pa nimajo znamke ... "ne poznamo, nima znaka, ni ta pravi avto" user posted image V glavnem, pestro je ... zadnjič ga poslušam, pa nekaj šteje in mi mulo lepo pride do 16, pol pa reče "dvajset" pa me pogleda in reče "ni prav" Halo? Men pa nič jasno ... pa zdej je ful zanimivo spraševati "kaj tukaj piše?" - skoz mu moram brat, kjerkoli vidi kakšne črke ... sej ... moja mami je rekla, da sem bla jst isti primer ... tko da .. očitno mamo v genih ... ampak motorično je pa po moje čist zadnji od naših avgustovčkov ... odkar je v vrtcu vsaj na stol spleza, ampak kakšne hujše akrobacije mu pa ne hodijo po glavi ... po stopnicah gre čist previdno, po možnost se drži mene al pa stene ... tak ziheraš je, da ne morš verjet ...

OK, zdej sem se pa razpisala .. bom nehala ... pridne bodte, držte se, jst grem pa jest ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 921
2.12.2010 16:01:27   
Češnjica
Živjo!
Zoja miša-
super za opravljen pregled.user posted image Naš še čaka jutri, mi imamo pa UMCG, tisto ko preko katetra obarvano vodo v mehur spustijo in gledajo, če gra nazaj v ledvičke oz. če ima refluks. To je precej zoprna zadeva. Enkrat smo na kateter že morali, ko je 12 ur vodo zadrževala, pa so jo precej ranili, ker niso katetra pravilno vstavili. Me je kar groza, ko pomislim kako bo jutri. Ultrazvok pa smo že imeli, ko smo bili v bolnici. Letos že 3krat user posted image

Anita goitan- upam, da je zob že bolje. Jaz imam tudi non stop probleme, dve nosečnosti, sta še poslabšali stanje. Cele noči sem cukre jedla, bruhala, potem pa še te diete brez KM...

Krysia- a do dvajset že zna štet?user posted image Mi smo še vedno pri ''en, tri, pet''user posted image

Midva z malim sva ravno s sprehoda. Sem se danes upogumila in šla ven, pa mi je bilo takoj žal.Pločniki so nespluženi in je precej težko voziček rinit, pa še dež je potem začel.

zdaj pa šibam, mali šef je že nejevoljen

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 922
2.12.2010 16:49:03   
anita goitan
dan
zob je ok, dlesen se mi je mal vnela, baje da se to rado zgodi če ti odpornost pade, pa eno ustno vodo sem si morala kupit, pa medzobno ščetko-jaz tega do sedaj nisem uporabljalauser posted image

Bla tudi na Karitasu v LJ-centrali, nesla res velik kup cot, par škatel..super občutek. Nakupovala pa nisem--tud dober občutek.

Vzgojiteljica mal pojamrala, da jim Zoja mal štale delauser posted image , ful da je trmasta, da po kosilu noče zaspat, potem šele ob 13ih zaspi...mah naj se one zukvarjajo s tem, so plačane, jaz se doma čez dan in ponoči, jo poznam, naporna je. Tudi na bazenu ne sodeluje, bi se samo igrala..baje se to pri treh letih mal uredi, upam.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 923
2.12.2010 17:02:52   
clara23
Zoja miša, super za pregleduser posted image user posted image .

Češnjica, joj, ne govori o katetru ker mi slabo rata samo da pomislim nanj. Meni so med porodom 2x vstavili kateter za lulat in me je bolelo kot hudič.user posted image user posted image Ko so mi potem tadrugič povedali, da bodo spet uporabili kateter sem se kar jokat začela in prosila da ne, pa so pač moraliuser posted image Me je bolj bolelo kot popadki, tako da tega pa res ne privoščim nikomur, še posebej pa ne tako majhnim otročkomuser posted image user posted image .

krysia, tvoj rok je pa res fenomenalen..Mark zna samo do 3 štet, pa še to ne prav: "Ena, dva, tri", ampak: "eee, daaaa, tiiii". Še vedno ne govori razločno oz. zelo zelo malo govoriuser posted image . Ta teden se je naučil samo dve novi besedi..sova in zmaj. In to reče čisto lepo..jaz sem še vedno "mani", on je pa "Mak"user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 924
2.12.2010 21:04:59   
K_a_t_j_a
NS je za mano in jaz user posted image . Dr. Strahova je naši pikici namerila 2,9 NS in zdaj grem naprej na odvzem horionskih celic. Tak me je strah kot še nikol. user posted image Nosna kost se je zalo lepo vidla. Pa veliki smo 6,6 cm. Tveganje imam 1:184. Danes ni moj dan... PDP je spremenjen za en dan, torej je uradni PDP 12.6.2011.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 2.12.2010 21:14:55 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?