Krysia
|
HB za ctr+c ... napišem roman, pa mi povejo "we are sorry" zdej pa sam smejkote še enkrat dodam, pa bo - upam ... Evo, jst boljše - no, še mal me daje prehlad, ampak očitno so vaše dobre želje pomagale, pa ni blo hujšega ... Bella02, tole je pa konkretna podražitev. A kr tko se to spomnijo? Pridna si s temi izpiti, upam, da te ne bodo za vsakega tko oskubli ... Miklavž pa ... sej pri nas je tudi skromen, že tko po "defaultu". Kakšna malenkost - mandarina, čokolada ... se mi zdi brezveze mu ne vem kaj kupovat. Sem zadnjič slišala eno trditev, s katero se čist strinjam - da otrokom toliko stvari k riti prinašamo, da ne znajo bit več hvaležni. In glih Miklavž je bil primer: "a bi tole al tole'" Pol itak ve, kaj bo dobil in ni tistega veselja ... jst vem, da bo Rok navdušen, karkoli bo v skledi, ker se pogovarjamo, da Miklavž prinese kakšno mandarinco al pa čokolado - o čem večjem sploh ne debatiramo ... ker nikol ne vem, če bom vedno v tko ugodnem finančnem stanju, da mu bom lahko vsako leto velik privoščla ... Če pa kaj rabi, mu pa sproti kupim, če lahko ... tole naše potrošništvo ... katastrofa ... eh, sem zašla - se opravičujem. Pa ne me zdej napast, če boste svojim sončkom nabavle goro stvari za Miklavža - vaša odločitev, jst sem sam zase povedala ... Drugač sem .. boleče - ful me hrbtenica daje - zdej bom še pilates sprobala, pol bomo pa naprej razmišljal ... (in vas bom začela prosit za kontakte od neuradne medicine, ker uradna mi očitno ne more pomagat razen da me s tableti proti bolečinam nafilajo) Anita, upam, da si porihtala zob - joj, če sam pomislim, kako to boli ... brrrr Zoja Miša, super za pregled! Vem, kako je to, ko so utrujeni, pa še kr ne bi šli domov pa spat ... itak nič več ne more, ampak počivat pa ne ... se poskušamo izogibat takim sotuacijam, ampak včasih nimaš kaj, pač tako pride ... Gajka, pri nas je Rok prvi dan, ko je snežilo, skoz vpil "umazano, umazano" Zdej se je s snegom sprijaznil, nismo pa še uspel sprobat kombinezona ... smo ga včeraj kupili v hervisu, ampak temno vijoličnega, ker druge barve ni blo ... No ja, ... recimo, da bomo mel tud še kakšno punco pri hiši, pa ji bo prav prišlo ... Mi pred vrtcem pojemo kakšen grisin, včasih tud ta malo skutko al pa kos kruha, odvisno od tega, kdaj vstane ... če zgodaj vstane se že itak sam dere "amam" (sej zna rečt, da bi jedel, ampak zjutraj je vedno amam). Pol v vrtcu lepo poje zajtrk, za kosilo pa zna bit problem ... zadnjič je bla enolončnica pol pa štrudl in ni pojedel nič ... mislim, jst ne vem, on če si vbije v glavo, da nečesa ne bo jedel, bo rajš cel dan brez hrane kot da bi probal ... Štrudla sploh še ni probal - sam vidi ga, pa reče da ne bo Zadnje čase mamo eno veliko klepetuljo doma ... sej že od vedno govori, ampak zdej je pa presegel samega sebe Kar naprej nekaj govori, si prepeva, dela rime (mama - bama, oči - poči, medvedek - dedek in tako naprej ...). Avti so še vedno glavna atrakcija ... če gledamo kakšne reklame od npr. Pikapolonice al pa Baby centra, se ful razburja pri unih avtomobilčkih, ki niso nobena "ta prava" firma, ampak so plastični pa nimajo znamke ... "ne poznamo, nima znaka, ni ta pravi avto" V glavnem, pestro je ... zadnjič ga poslušam, pa nekaj šteje in mi mulo lepo pride do 16, pol pa reče "dvajset" pa me pogleda in reče "ni prav" Halo? Men pa nič jasno ... pa zdej je ful zanimivo spraševati "kaj tukaj piše?" - skoz mu moram brat, kjerkoli vidi kakšne črke ... sej ... moja mami je rekla, da sem bla jst isti primer ... tko da .. očitno mamo v genih ... ampak motorično je pa po moje čist zadnji od naših avgustovčkov ... odkar je v vrtcu vsaj na stol spleza, ampak kakšne hujše akrobacije mu pa ne hodijo po glavi ... po stopnicah gre čist previdno, po možnost se drži mene al pa stene ... tak ziheraš je, da ne morš verjet ... OK, zdej sem se pa razpisala .. bom nehala ... pridne bodte, držte se, jst grem pa jest ...
|