|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
15.10.2010 13:33:33   
andrejaboris
Oj!

Bom hitra ker šibam po mala dva v vrtec.

Clara me veseli da nismo edini, ki ne spimo ponoči. Sori.user posted image Saj ko bodo najstniki pa bodo spali a ne?user posted image

Gajka rabijo kakšen lastnik takšrn pes. In od bedaka ne more bit pes normalen ne?user posted image Samo se mi smilijo psi, ker morajo s takimi norci živet.user posted image

aKatj ja je polno novic in še pogrešala sem vas! Ampak velikokrat ni časa, zdaj pa ga magari ukradem.user posted image

Anita prav da si zaropotala, ker je res bolje da je z svojimi vrstniki. Upam, da ti rata.

NIč še moram oblačila obesit, ki jim ni in ni konca. En velik začaran krog. Groza. En dan bom vse pri oknu ven zmetala.user posted image

Lepo bodite in se tipkamo
papa.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 526
15.10.2010 14:06:12   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz, super, zdaj si rešena taščeuser posted image . Pa še tole imam ene 10 jabolk zateuser posted image ...ti jih lahko pustim v trgovini s čevlji...v Mercatorju...vedno pozabim kako se ji reče. Upam, da ti ne bo odveč jih iti tja iskati... Tako malo, da te razveselimuser posted image . Te bom še na FB ali po sms kontakltirala, če ti tole slučajno uide.

Do zdajle nisem imela 2 minuti časa. Hvala, hvala in še enkrat hvala. Res me boš razveselila ker imam res rada ta jabolka. Trgovina je pa Bai.

Danes sem govorila s Cebrco. Full jo je bilo lepo slišat po dolgem času. Ivan je priden, zdrav, razigran. Cebrca je pa pridna. Dela šolo, vozi se v Ljubljano v službo. Zato ni nič časa z forum in FB. Če bomo imeli kakšno srečanje, se nam bo pridružila.

Jutri gremo na poroko v Lovrenc na Pohorju. Z mojim sva se odločila, da ji bova za darilo dala Clarino zame najlepšo sliko, zraven pa en bon za 50€. Ker se ne vidimo velikokrat se mi zdi preveč, če bi ji dala za 100€. Vprašanje je, bon za katero trgovino naj ji dava?

Lep vikend vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 527
15.10.2010 20:02:59   
anita goitan

Danes sem govorila s Cebrco. Full jo je bilo lepo slišat po dolgem času. Ivan je priden, zdrav, razigran. Cebrca je pa pridna. Dela šolo, vozi se v Ljubljano v službo. Zato ni nič časa z forum in FB. Če bomo imeli kakšno srečanje, se nam bo pridružila.

Jutri gremo na poroko v Lovrenc na Pohorju. Z mojim sva se odločila, da ji bova za darilo dala Clarino zame najlepšo sliko, zraven pa en bon za 50€. Ker se ne vidimo velikokrat se mi zdi preveč, če bi ji dala za 100€. Vprašanje je, bon za katero trgovino naj ji dava?

Lep vikend vsem

btc city bon, al pa Qulandija, al pa leclerc, al pa...sem ti kaj pomagalauser posted image

Uživaj in se napleši!

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 15.10.2010 20:03:47 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 528
15.10.2010 21:19:48   
andrejaboris
čer.
Tejkaz, če ti kaj pomaga, jaz vedno dam denar. Pa lahko grejo kamor želijouser posted image Pa uživajte na poroki!

Lep vikend vam želim, pa čeprav bo baje grdo vreme ga lepo preživite.

NOčko vsem!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 529
16.10.2010 14:07:27   
sayuri
Hej hoj user posted image Že diši po zimi, a ne? user posted image TAle mraz mi je vzel glasilke user posted image in sem posledično že dva dni brez glasu. user posted image Moj pravi, da je tak mir u hiši user posted image
Dnevi bežijo, jaz jih skušam loviti user posted image Vsak dan je bolj pestro. Ampak bo že. user posted image Zdravi smo in to je najpomembnejše. user posted image

Še slikici naših dveh knedlov. Danes dopoldne...pred spanjem:
user posted image
user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 530
16.10.2010 14:50:00   
Neža7
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lepe slikice. Kako sta že velika user posted image

Evo moja dva lumpa user posted image

user posted image
user posted image

ah fantki user posted image user posted image
user posted image

kakšna dobra sestrica user posted image
user posted image

in ta zadnja user posted image user posted image  da,da lase so še vedno fuuuuuuuuuuuuuul kratki user posted image
user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 531
16.10.2010 15:07:44   
gajka
Čedne fotke! user posted image

Jaz sem pa vsa povožena... Sem šla včeraj na teren in je tole vreme samo še dodatno pripomoglo k sesutju mojega že itak malo načetega zdravja. Sem bila sicer oblečena kot sredi zime (termo puli, termo hlače, vetrne hlače, bunda), pa ni nič pomagalo. user posted image Trenutno je poraba robcev na vrhuncu, čutim pritisk v ušesih, čeljust in zobje me bolijo, izkašljujem ene čudne zadeve... user posted image Pa za nameček sem še sama doma, user posted image je šel v četrtek zvečer iz službe proti morju, da se malo v miru svoje magistrske naloge loti (doma je to namreč ob divjanju naših paglavcev domala neizvedljivo). Včeraj je v.d. tašča prišla k nam čuvat Zaro (ko sem bila na terenu) in še Roka zraven (je bil doma zaradi vnete očke), potem pa je HB vzela Roka s sabo na počitnice za vikend. Si sploh ne predstavljam, da bi imela še Roka na grbi, ker še za Zaro komaj skrbim. user posted image Upam samo, da se ne bo še ta mala nalezla od mene. user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 532
16.10.2010 15:21:16   
sayuri
gajka user posted image
neža7, moja Zara je bila dolgo brez las. Zdajle se ji pa fuuuuuul gostijo in tud kar rastejo. Tko, da že čopke lahko naredimo user posted image  

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 533
16.10.2010 16:57:02   
anita goitan
gajka Zaro ščiti tvoje mleko, tvori protitelesa..tako so meni rekli, sicer nisem bla že več kot dve leti bolna, trkam po lesu...Drži se!user posted image user posted image

Zapravljali smo, velik, v Mothercareju, mal igrač, mal cotk...

Ula spi, moj se igra z Zojo.
Luštno mi je.user posted image
Pa pa

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 16.10.2010 16:58:25 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 534
16.10.2010 20:26:49   
andrejaboris
Čer!

Našega Eneja pa je danes zakuhalo. Ima vročino 38,5 in že spi od 19.30, tako da jutri odpade nabiranje kostanjev. Upam da ni kaj resnega ampak samo viroza.

Gajka upam, da se čimprej pozdraviš, res pa je kot je rekla Anita da tvojee mleko pomaga Zari da ne zboli!

Sayuri tvoji malčki so prekrasni.Pa rada bi videla tvoje slikice z novo frizuro. user posted image

Anita fajn , da uživaš. Meni trenutno tut nič ne manjka, otročka spita, no pogrešam mojega user posted image , ker je v službi.

Sm brala članek o ušeh in me sedaj cela glava srbi. Joj groza.

NIč lepo bodite in lepo nedeljo, naša ziher ne bo lepauser posted image

NOčko.

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 535
17.10.2010 8:48:18   
gajka
Dobro jutro! Evo, ena nedeljska user posted image , če bo slučajno katero malo mimo prineslo... user posted image

Jaz sem že za spoznanje bolje. user posted image Zara je danes prvič prespala čisto celo noč, od 22:30 do 7:30! user posted image Je sicer šla spat že okrog 21h, potem se je pa okrog 22h zbudila v neutolažljivem joku in ko sem jo končno uspela pomirit, se je še malo pofutrala in zaspala do jutra. user posted image Naj ji pride v navado! user posted image Sva pa še vedno sami, Roka najbrž pripeljejo danes popoldan, user posted image pride pa šele jutri proti večeru domov.

user posted image A je že katera kje videla kvalitetne bunde + sm. hlače za naše malčke? Ampak hlače morajo biti "visoke", ne samo do pasu, če razumete, kaj hočem povedat...

< Sporočilo je popravil gajka -- 17.10.2010 8:50:09 >

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 536
18.10.2010 8:55:30   
anita goitan
jutro

izvoliteuser posted image user posted image , ja kje pa steuser posted image

gajka intersport od Icepeaka, ja razumem hlače na naramnice a ne
Da ti Zara spi celo noč, uau to pr naš še Zoja zeloo poredkouser posted image , naši punci pač nočeta nič zamudituser posted image

Še ta teden smo vse tri skupaj, bom max izkoristila, drugi teden pa uvajanje.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 537
18.10.2010 9:55:26   
gajka
anita g. - a te icepeakove zadeve so kvalitetne in se št. začnejo tam nekje pri 104? A pa to že imajo v trgovinah? user posted image Drugače sem pa mislila hlače na naramnice, ampak take, da se naramnice ne začnejo že direktno pri pasu, ampak da so hlače "podaljšane" še preko hrbta in trebuha (podobno kot kakšne farmerke), mah, ne znam ravno drugače opisat... user posted image Eh, tisto o celi noči je bila pač ena noč, navadno je budnica okrog 4h zjutraj, včasih tudi prej, danes npr. že prvič ob 1h in potem še ob 4h...

< Sporočilo je popravil gajka -- 18.10.2010 10:04:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 538
18.10.2010 9:58:16   
Zoja Miša
Dan punce.
Našega direktorja je ponedeljek zopet zviluser posted image  in tako me kliče vsake 15 minutuser posted image .  Ja, no saj ni tako hudo...malo je že smešno. Čeprav zdej ga je menda res putika potolka.

Gajka, čisto sem te razumela...tudi mi iščemo takšne. Bomo šli v Intersport, torejuser posted image . Saj sem včeraj malo po Supernovi brskala...tja pa res nisem šla pogledatiuser posted image . Pa je bil usih vseh bund, povsod po trgovinah...očitno so vsi starši kot nori nakupovali tople cote.user posted image Bi v S. Oliverju že skoraj, eno puhovko eno vzela, pa niso imeli št.user posted image
Verjamem, da te je nazeblo, ker če si dolgo zunaj, je že kar mraz...pa mene bolj kot mraz tale vlaga moti. Upam, da mrzlo in suho zimo. No, četudi je sneg, naj zapade, potem pa fajn mraz, da se obdrži.
Ja, v sredo bo menda že 0user posted image . Bo treba avto v zimske škornje obut!
Lepo, da si boljeuser posted image . Zaro pa res tvje mleko ščiti, tako da mislim, da ji ne bo hudega!

AB, upam, da se pozdravite čim prej!

Neža, čedna!

Sayuri, luštna! Pokaži nam še svojo novo stilsko preobrazbo! Prosiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm! Jaz bi tudi rada bila temnejša, ampak imam toliko sivih lasuser posted image , ki to ne dopuščajouser posted image .

Tejkaz, upam, da je bilo dobro na poroki in da sta bila z darilom, mladoporočenca, zadovoljna. Meni se je zdelo super. Kakorkoli sta pač dala, denar ali bon.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 539
18.10.2010 9:59:11   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

anita g. - a te icepeakove zadeve so kvalitetne in se št. začnejo tam nekje pri 104? A pa to že imajo v trgovinah? user posted image

Hmmm...kaj pa mi, ki rabimo 92?!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 540
18.10.2010 10:11:45   
anita goitan

anita g. - a te icepeakove zadeve so kvalitetne in se št. začnejo tam nekje pri 104? A pa to že imajo v trgovinah? user posted image

zoja je velika 95cm pa ji je 98 cifra kar mal ohlapna...sam mi2 bova še po netu pobrskala in naročila, roza barva mi ni všeč-pač roza in vijola jew za punce, rdeče-črna pa za fante

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 18.10.2010 10:12:45 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 541
18.10.2010 10:37:25   
anita goitan
Samo popravim: Icepeak ima velike št. Ampak itak je potrebno vse pomerit, pač od modela odvisno.

Drugače je pa Zoja že lep čas na št.98, Ula pa 80.

Ula mi spi, Zoja pa sestavlja puzle.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 542
18.10.2010 11:00:59   
gajka

Rok je imel lani kombinezon št. 92! user posted image Mah, eni veliki, drugi mali, jih bi bilo treba skupaj zmešat in bi bili vsi ravno prav. user posted image

Roka moram spet malo izmerit. Vse trenirke, ki smo mu jih nabavili na začetku septembra zaradi vrtca in smo vzeli takšne, da je bilo malo rezerve pri hlačnicah, nimajo nič več rezerve (samo št. 104 še imajo rezervo)! Ali raste kot konoplja, ali pa mi ni nič več jasno...user posted image Je pa Zara tudi kot ena konoplja, že tu in tam kakšno št. 74 uvajamo... user posted image Ta je po merah tudi čista autsajderka glede na tiste tabelce pri pediatru. user posted image

anita g. - sporoči, če boš še kaj fajnega na netu izbrskala. user posted image Mi iščemo malo bolj "nevtralno" barvo, če bo le možno.

< Sporočilo je popravil gajka -- 18.10.2010 11:07:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 543
18.10.2010 11:19:18   
Zoja Miša
Gajka, ja itak...kateri kombinizon je pa imel Rok in si bila z njim zadovoljna?!
Mi smo imeli lani od Kanza - pa super je bil...bi mogla tudi letos iti kaj tja pogledati.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 544
18.10.2010 12:15:18   
gajka
ZM - lani sem ga nabavila v Vogele na hitro, ker je že bil sneg napovedan, mi pa še nismo imeli kombinezona. Je bil poceni, ampak se je presenetljivo dobro obnesel - nikoli premočil pri Rokovem valjanju po snegu, vedno je bil fajn topel v njem (spodaj je imel samo žabice in bodi + majčko), tudi zašvical ni spodaj. Je rdeče-črno-sive kombinacije, ti ga lahko tudi posodim, če želiš. user posted image Ga pa lahko vidiš na fotkah pri Roku na mojem FBju.

Neposredna povezava do sporočila: 545
18.10.2010 12:15:58   
anita goitan
zoja miša Zoja imela lani od Chiccota, super bil, topel in ni spustil, bla veliko na snegu, ampak letos ne dam tolk za njega. Ula pa dobila od Chiccota, so bli -50%

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 18.10.2010 12:17:51 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 546
18.10.2010 12:24:08   
Zoja Miša
Gajka, hvala. Ampak mi bi res raje imeli posebaj bundo in hlače. Ker vem, da nam 2 bundi ful prav pridejo. Če pa bi bila sila in bomo rabili, ti javim. Hvala ti.
Sicer pa snega še ni treba, vsaj kak mesec!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 547
18.10.2010 12:28:02   
anita goitan

Gajka, hvala. Ampak mi bi res raje imeli posebaj bundo in hlače. Ker vem, da nam 2 bundi ful prav pridejo. Če pa bi bila sila in bomo rabili, ti javim. Hvala ti.
Sicer pa snega še ni treba, vsaj kak mesec!user posted image

če ti lahko pomagam, vse kar omenjam je dvodelno, tudi Etirel ima luštne stvari, sam vodni stolpec je bolj švoh

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 548
18.10.2010 12:43:02   
Zoja Miša
Anita, hvala.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 549
18.10.2010 14:56:26   
anita goitan
http://trgovina.biba-siba.si/

hudouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......