Zoja Miša
|
Dan punce. Našega direktorja je ponedeljek zopet zvil in tako me kliče vsake 15 minut . Ja, no saj ni tako hudo...malo je že smešno. Čeprav zdej ga je menda res putika potolka. Gajka, čisto sem te razumela...tudi mi iščemo takšne. Bomo šli v Intersport, torej . Saj sem včeraj malo po Supernovi brskala...tja pa res nisem šla pogledati . Pa je bil usih vseh bund, povsod po trgovinah...očitno so vsi starši kot nori nakupovali tople cote. Bi v S. Oliverju že skoraj, eno puhovko eno vzela, pa niso imeli št. Verjamem, da te je nazeblo, ker če si dolgo zunaj, je že kar mraz...pa mene bolj kot mraz tale vlaga moti. Upam, da mrzlo in suho zimo. No, četudi je sneg, naj zapade, potem pa fajn mraz, da se obdrži. Ja, v sredo bo menda že 0 . Bo treba avto v zimske škornje obut! Lepo, da si bolje . Zaro pa res tvje mleko ščiti, tako da mislim, da ji ne bo hudega! AB, upam, da se pozdravite čim prej! Neža, čedna! Sayuri, luštna! Pokaži nam še svojo novo stilsko preobrazbo! Prosiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm! Jaz bi tudi rada bila temnejša, ampak imam toliko sivih las , ki to ne dopuščajo . Tejkaz, upam, da je bilo dobro na poroki in da sta bila z darilom, mladoporočenca, zadovoljna. Meni se je zdelo super. Kakorkoli sta pač dala, denar ali bon.