|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
13.10.2010 8:36:01   
Zoja Miša
Jutrouser posted image user posted image user posted image

Tejkaz, oprosti, ko bom tole napisala, ampak sem vesela, da ima poleg mene, še kdo tako slabe dneve. Ma kaj vem...pri meni je pa takole, da v službi nekako gre, res me vsake toliko kdo fejst razuser posted image . Velikokrat je to direktor...Dela nekaj imamo, ni pa bajno. Pošiljam prošnje za novo delo, pa v večini niti odgovora ne dobimuser posted image , tja, ko pa grem na razgovor, do sedaj ni bilo nič pametnega. Je pa res, da bi morala imeti kakšen razgovor takrat, ko je tu pri nas res bedno, kakšen dan, ko smo, kot hiša duhov...ampak ne, razgovor imam ponavadi takrat, ko se tukaj pri nas itak utaplam v delu in stvari nekako tečejo. In potem imam user posted image  slabo vest, da na razgovor sploh grem... V glavnem sem v enem kuruser posted image  začaranem krogu. In vsake toliko mi tako voljo to vse skupaj vzame, da se počutim stara in nesrečna.user posted image Opažam potem, da to prenašam na Kajo Lino, ker nimam toliko potrpljenja, kot bi ga lahko oz. morala imeti. In potem sem nesrečna še zaradi tega. In skrbi me vse skupaj. Pa služba, sedaj ta operacija. Me že od včeraj zvija...kaj šele bo.
Potem se z user posted image  pričkava, ker ima on v službi celo štalo...user posted image
V glavnem, hvala ker berete tole moje jemranje. Jaz pa se za odtenek bolje počutim.

Češnjica, ojla. Ja, nova je dr. Andreja Borinc Beden. Dr. Vasle, pa ima še tamičkene, tako da v kolikor imaš Žiga tam...bo še njegov pacient. Lepo da se kaj javiš. Glede stola ti ne vem povedati. Kaja Lina je itak sama in  je še vedno v njenem stolčku...in itak ima le 10,5 kg.

Neža, pridna Neža. Ampak ni mi pa jasno, zakaj jo vzameš iz vrtca pred spanjem?!

AB, krempli ste že avtouser posted image  Danes je bilo pri nas 8. stopinj. Mi še tako nimamo bundice in žab. Bomo še malo vztrajali.
Gajka, sem se nasmejala tvojemu postu - ''mamica pozabili''... kako cuteuser posted image . Kaja Lina tudi ob petkih reče: ''Jupi jutri pa sobota'' user posted image , čeprav gre rada v vrtec.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 501
13.10.2010 8:46:23   
Zoja Miša
Tejkaz, veš kaj tole tvojo ''slavno'' sosedo bi jaz pa kar lepo nekam poslala. Mislim, ta si pa dovoli! Ti ji lepo povej, da naj ona pusti tam Piko, pa da boš ti zraven in bo verjetno slika obratna! Mislimuser posted image . Javi kako se boste zmenile!
Glede štedilnika...ja nujno zlo. Bo pa nov, bo lažje kuhatuser posted image .
Pa za službouser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 502
13.10.2010 9:33:46   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Češnjica
Mi lahko katera pomaga z nasvetom (čeprav se ne javljam pogosto)- v kakšnih stolčkih sedijo vaši avgustovčki za mizo? Mi imamo še vedno oblazinjenega (PP Prima Papa Dinner), ki pa ga bomo skrili za ene par mesecev, da ga potem dobi naš novi član (da se izognemo ljubosumju). Za Zalo pa moramo nabaviti novega, verjetno trip-trapa, kakršnega ima pri babici, vendar je tam ne moremo več stlačiti za varovalo (ima namreč čez 15 kg in 98 cm). Navadni kuhinjski stol je pa prenizek, pa še uhajala bi dol, je pravi ''''''''hiperaktivni razvajeni škrat''''''''(ker smo bili zadnje leto non stop bolani).

Že od začetka v Stokkejevem triptrapu, pa je dimenzijsko Rok precej podoben tvoji šjorci. Ima še vedno varovalo in včasih celo sam spleza na stol in se usede (kljub varovalu), edinole ven še zaradi varovala ne zna sam splezat. Ko bo varovalo napoti, ga bomo pač odstranili, drugače pa sem s stolčkom zelo zadovoljna. user posted image

Erin, Katja čestitke za lepe novičke!!! Meni pri Žigetu čas tako beži, 16stega bo že 4 mesece. Pri Zali je čas prav ''''''''drugače tekel''''''''.

O, ja, poznam takele občutke. Pri nas bomo 4m praznovali 1 dan prej. user posted image Še fotk imamo pri Zari vsaj polovico manj kot pri Roku... user posted image

tejkaz - ej, oprosti, ampak sem se prav začela smejat, ko sem prebrala o zahtevah tvoje slavne sosede. user posted image Baba sitna! Pa ne ti! user posted image Glede slabih dni pa ne bom nič rekla. Itak veš, da sem uradno na porodniški, pa imam vseeno zadnje čase večkrat kak slab dan zaradi firme, HB ne zaradi nas, ampak zaradi drugih, ampak vseeno... user posted image Glede štedilnika pa imaš zdaj fin razlog, zakaj ti nekaj dni ni treba kuhat. user posted image Je pa sitno, da moraš še za mleko pogret taščo prosit...

ZM - glej, itak vidiš, da z vašo firmo nekako ne gre na bolje in ti ni treba imeti prav nič slabe vesti, če drugo službo iščeš. Je pa res, da je težko slabo voljo potem v službi pustit in biti doma tak, kot da ni nič narobe. Saj se trudimo po najboljših močeh, kajne? user posted image Se mi pa zdi, da imajo ta mali orng senzor za slabo voljo in takrat enostavno sledi izpad za izpadom... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 13.10.2010 9:42:33 >

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 503
13.10.2010 9:57:17   
tejkaz
Me veseli, da sem vas nasmejala user posted image

A kaj spremljate reševanje rudarjev?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 504
13.10.2010 10:23:00   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

A kaj spremljate reševanje rudarjev?

Smo ravno danes zjutraj pri kavi, skupaj s fanti iz proizvodnje, gledali na rač. prek net-a direkten prenos... Saj ne vem točno, kaj naj si mislim. Junaki so.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 505
13.10.2010 11:43:42   
andrejaboris
Hoj!

Lep pozdravček vsem ringarajevkam.

Tejkaz včasih res pride tako obdobje, ko se vse zgrne nad nas! Vem kako je ko nisi naspana in posledica temu je da ponavadi nič ne gre kot bi moralo. Tvoji butasti sosedi povej, da naj za svojega otroka skrbi, tvojega pa pusti pri miru. Naš Lan je tut taki razcartanec, pa jočeza vsako figo, tako da vem, kako se počutiš. Kar na meni bi visel cele dneve. Včasih sem kot obešalnik obema. Večinoma pa Lanu. Misli na to, da bodo zrasli in takat ne bodo več odvisni toliko oad nas, ampak roko na srce bomo me mamice to zelo pogrešale.user posted image

Zoja MIša ti kar brez slabe vesti išći drugo službo. Sem pa jaz podobna kot ti in imam tut slabo vest v takih primerih, čeprav vem, da je to brezveze. Veš kak pravijo eni, v poslu ni prostora za osebne občutke.user posted image Pa čeprav se jaz povsem ne strinjam s tem.

Češnjica Naš Enej že kar nekaj časa sedi pri mizi, ker v stolčku ni več hotel. Tako da odloči se sama, saj je to od otroka do otroka različno.user posted image

Moram povedat naš Enej je taka apiga. Kar naredi ali reče Lan on v istem hipu nardi. Sta tak smešna včasih. In Lan je kar nekaj časa govoril stari to stari ono. Je prinesel iz vrtca, kjer je bilo to zelo aktualno.user posted image In včeraj je Enej rekel atiju: Nehaj ti ati, stali!user posted image Je šel kar stran in se v kuhinji tzačel smejat, da ga ni videl. Toti mali , kaj si vse ne zmislijo. Ga bo že minilo.

Grem kuhat. Lep dan.
Ppapa.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 506
13.10.2010 11:58:48   
bella02
Tejka, sam tale Bikarjeva se pa nosi ko ... Najprej malodane zahteva, da vsi pridejo na RD njene hčerke, potem, da TI izpišeš Evo user posted image . Pa naj ona da svojo Pikico kam drugam! Tole tud mene razjezi, tko kot na cesti, ko ima eden BMW al pa Audia in potem misli, da pa lahko počne vse, kar se njemu zdi pravuser posted image . Ja, prav na bruhanje mi gre ob takih izmečkih!!!
In super za nov štedilnikuser posted image . Ampak štedilnik je fajn, če je fajn kuharca, a neuser posted image
Reševanje pa spremljam, kolikor lahko. Ja, so junaki - rudarji in reševalci!

Zoja Miša, ti kar pojamraj, zato nas pa imaš (in me tebeuser posted image ).

Češnjica, midva imava za Tejo Peg Perego, pa mi ni všeč, ker je mizica preveč stran, tako da veliko strese na poti do ustuser posted image . Zato sedi že na navadnem stolu, pod rito ji pa dam tisto debelo blazino, ki se jo kupi za na stole. Pri tašči ima pa navaden trip trap. Midva ga gor nimava, ker nimam tako, da bi bil trip trap med mizo in steno, ker Teja ful telovadi in se bojim, da mi pade vznak. Na Peg perego spleza sama, pa tudi ven se je že spravla, tako da je rajš ne dam noter, če nisem zraven. Minili so časi, ko sem bila brez skrbi, da me po počakala v stoluuser posted image .

Tejo imam spet doma, spet bruha. Bila je tudi nekaj driskasta, tako da čakam na popoldne. Čaj pijeva po žličkah in je Balkan piškote. Upam, da ni kakšen rotauser posted image . Če pa je, pa upam, da preprečim dehidracijo. Bomo vidli. Se še javim. Mejte se!

Neposredna povezava do sporočila: 507
13.10.2010 12:01:03   
clara23
Dan,

tejkaz, tale Bikarca ga pa res serjeuser posted image user posted image

Andrejaboris, tudi mi smo v obeh letih prespali samo 2 noči. Se pa trenutno zbujamo od 5x-7x na nočuser posted image . Jah nč, takle mamo..

Reševanje rudarjev spremljamuser posted image .

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 508
13.10.2010 13:11:26   
tejkaz

v kakšnih stolčkih sedijo vaši avgustovčki za mizo?

Ko je bil majhen je sedel v Prima pappa, zdaj pa v ikeinem antilopu.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 509
13.10.2010 13:30:03   
gajka
Sem pravkar s špancira z Zaro. Hmmm, je kar mrzlo zunaj. user posted image Vmes me je na poti en debil (Solak, tejkaz poznaš? menda si itak pol vasi o njem misli, da je eno tele) razkuril in mi skorajda prepovedal hodit po asfaltirani cesti mimo (mimo, ne preko dvorišča!) njegove kmetije (cesta gre še dalje do 3 hiš in jaz grem itak na koncu tega asfalta preko enega travniškega kolovoza na drugo cesto in proti domu, da naredim nekakšno zanko), češ da njegovega psa dražim in ga mora zaradi mene v pesjak dajat. user posted image Zraven mi je še navrgel, da on ne špancira mimo naše hiše, da bi našega psa dražil. user posted image Sem ga samo čudno pogledala in mu rekla, da če ima nevarnega psa, ga mora pač itak imeti v pesjaku! Mislim, debil na kubik! user posted image Zblojen pes in še bolj zblojen lastnik, kaj vse ta naša zemlja nosi (kot bi rekla moja stara mama)! user posted image Sem bratu doma povedala, pa se je samo smejal...
Ne prebavljam lastnikov zblojenih psov, ki trdijo, da so njihovi psi vsi ubogljivi in nikomur (najbrž s tem mislijo samo domače) nič ne naredijo in lahko posledično kar spuščeni dirjajo po dvoriščih, če pa vidijo tujca ali pa bog ne daj drugega psa, pa samo še zobe kažejo... Enim ljudem bi enostavno mogli prepovedat imeti pse, če jih ne znajo normalno socializirat, nesocializirane pse pa odstranit, ker samo nesrečo kličejo. Pa ne me narobe razumet, ker v osnovi sem ljubitelj psov, imamo tudi mi enega, ki pa ga komot pustimo zunaj hiše tekat, ker nikomur nič ne naredi, ne tujcu, ne tujemu psu (vsaj zaenkrat še ni, sem jo pa vozila v malo šolo za pse), kvečjem zliže te lahko do smrti user posted image , čeprav se tudi jaz strinjam s tistim reklom, da so vsi psi kosmati za ušesi...

< Sporočilo je popravil gajka -- 13.10.2010 13:41:47 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 510
14.10.2010 8:10:09   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Vmes me je na poti en debil (Solak, tejkaz poznaš? menda si itak pol vasi o njem misli, da je eno tele)

Poznam in se strinjam s polovico vasi. Sva včasih s kolegico dostikrat šli po prav isti potki, ki jo opisuješ. Naju skoraj vedno "oblajal" ko sva šli mimo. Solak, ne pes.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 511
14.10.2010 10:00:57   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Vmes me je na poti en debil (Solak, tejkaz poznaš? menda si itak pol vasi o njem misli, da je eno tele)

Poznam in se strinjam s polovico vasi. Sva včasih s kolegico dostikrat šli po prav isti potki, ki jo opisuješ. Naju skoraj vedno "oblajal" ko sva šli mimo. Solak, ne pes.

user posted image Si me nasmejala s komentarjem.

Bom bolj na hitro, držim Zaro v naročju, Rok mi za hrbtom nori... Sva z Rokom od P, ima vneto učko, se mu gnoj ven čisti, je dobil AB mazilo in seveda nič več v vrtec ta teden. Ah, ja... user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 512
14.10.2010 10:11:26   
Zoja Miša
Tejkaz, dobra je ta, da vaju oblaja on in ne pesuser posted image .

Gajka, potem imaš zopet ful house.

A niso danes sonca napovedali?! Mi imamo kostanjev piknik popoldne, v vrtcu...Pa nekaj sladkega naj bi prinesl...kdo pa ima čas pečtuser posted image  Bom šla piškote kupit, če mi seveda uspe.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 513
14.10.2010 13:17:47   
anita goitan
dan

evo punce nazaj, dol piha ful..
Bunde še nimamo, za Ulo pa sva jo nabavila, Zoja jo, upam, dobi ta vikend, žab nimamo-nikoli (pajkice)

Ob 14ih šibamo vse tri na sestanek v vrtec, ja se mi mi kira javi za čuvatuser posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 514
14.10.2010 14:30:03   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Neža7, celo dopoldne je ne dajo na WC? Adijo pamet!

Gre lulat itd.. preden gre čez vrate, da vsaj vem ,da je šla. Ob 12. ko pridem po njo hitro gre na kahlico in fuuuuuuuuuuuul lula, Danes je cel fuuul kakala.
Danes grem na govorilne. Sem upala, da bova lahko oba z user posted image  vendar ne dobim varstvo.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 515
14.10.2010 14:38:04   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Neža, pridna Neža. Ampak ni mi pa jasno, zakaj jo vzameš iz vrtca pred spanjem?!

Meni ni nič čudnega, če sem doma. Tako hodi od 1. dni lani oktober.
Si ne predstavim, da bi otroka imela v vrtcu po 8 ur, če sem doma in jo lahko dam v svojo posteljo spat. 
Ko bom tudi jaz nazaj v službo šla jo bomo že malo prej začela dati tam spat.
Verjami mi, da bi bilo lažje, če bi tam spala ampak tako pač je. Nisem edina, ko hodim po svojega otroka ob 12 user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 516
14.10.2010 14:40:43   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Ob 14ih šibamo vse tri na sestanek v vrtec, ja se mi mi kira javi za čuvatuser posted image user posted image

Jaz imam ob 17:20, če se nekdo javi user posted image  ne bodo kaj rekli? Možek je tudi hotil iti vendar danes mama dela popoldne in tudi so zaposleni, da možek bo doma z otrokoma.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 517
14.10.2010 16:04:59   
Krysia
Pozdravljene, bom na hitro - moram it teste popravljat user posted image

Tejkaz, tale tvoja slavna soseda / znanka ga pa res orng biksa ... kr neki, no. Pa da ne bi slučajno res izpisala Eve zarad Pike ... Halo??

Češnjica, Rok sedi v unem lesenem triptrap al kaj je že ... ampak brez varovala. Pa lepo, da si se spet oglasila ...

Zoja Miša, jst se strinjam z andrejaboris - nimaš kej met slabe vesti, če iščeš drugo službo v taki situaciji ... in jst priznam - tud jst iščem drugo službo, ker bom drugač znorela ... mislim, res ne morem več delat tko ... OK, pretiravam ... bom zdržala do konca šolskega leta, ampak kej več pa ... po moje ne, tud če mi ponudijo ...

gajka, tale vaš sosed je pa kr neki ... mislim, naj da psa v pesjak al pa naj ga vzgoji tko kot vsi normalni ljudje ... In upam, da se Roku oko čimprej pozdravi.

Naš otrok je pa danes čist navdušen - z vrtcem so šli v gasilski dom in mi je najprej povedal, da majo mercedesa user posted image , pol da je rdeč, šele na koncu je pa dodal, da so šli h gasilcem user posted image

Gajka, a si me ti spraševala, če smo zdej varni pred okužbo? Zgleda, da se nismo nalezli (sej so nam takoj rekli, da je majhna verjetnost, ampak da preventivno mormo jest tiste antibiotike), ampak to ne pomeni, da smo zdej imuni ... Upam pa, da se nikol več ne ponovi, ker je zlo huda zadeva in je ne privoščim nikomur, sploh pa ne otrokom ....

Nič, šibam tiste teste popravit ... se tipkamo ...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 518
14.10.2010 18:40:48   
Češnjica
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

dan

Jaz bi lohka, sem ravno takrat pri Mercatorju na kavi z Žigetom sedela user posted image Novi vrtec je pa od zunaj tako lep, kako šele od znotraj. Jaz tudi upam, da ga bomo pa naslednje leto le dobili, vsaj za Zalo.

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 519
14.10.2010 22:13:45   
K_a_t_j_a
Se še jaz na kratko oglasim. Me daje utrujenost in nimam nobene energije. Hvalabogu, da mi slabo ni. Čeprav, ko vzamem Centramed Mami, občutim neko slabost.  komaj že čakam naslednjo sredo. Joj, kak se mi vleče. user posted image
tejkaz tale Bikarca je pa res mal presmuknajena, Kaj si pa misli user posted image babji!! Pa ne izpisat Eve iz plesnih, zaradi ene takšne kapričaste in zvišane ženske.
češnjica user posted image lepo te je spet brati.
andrejaboris a te je moja novička kaj zvabila med nas? user posted image Super, da si spet tukaj gor aktivna.
neža te čist razumem glede spanja Neže v vrtcu. Jaz še ne vem kaj bom naredila, ko bo Jan hodil v vrtrec. Ampak bom šla prej po njega in ne bo tam do treh, ker takrat gre moj user posted image domov.
gajka tudi pri nas se najdejo takšni primitivni ljudje. Na žalost.user posted image
Zoja Miša tut jaz ti napišem, da nil imet slabe vesti pri iskanju nove službe. Kar pogumno.user posted image user posted image user posted image
Reševanje rudarjev sem tudi jaz spremljala in sem zelo vesela, da so vse rešili. Bogi ljudjem kje so morali biti 69 dni. Zdaj jih pa čaka še pritisk novinarjev.user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 520
14.10.2010 22:22:43   
K_a_t_j_a
Jan gre kmalu v vrtec. Menda že v novembru in upam, da se bo lepo vklopil. Bodo sprejeli še pol skupinice, ker je ogromno povpraševanja po prostih mestih v vrtcu. Morem dat ponovno vlogo za znižano plačilo vrtca notr, pa pol še enkrat do 15. novembra. V soboto ima pa ta vrtec kostanjev piknik in gremo z Janom med otroke. user posted image Ati pa mora kostanj pečt.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 521
15.10.2010 8:11:33   
tejkaz
Jutro user posted image

Mi imamo pa štedilnik user posted image V sredo sva ga plačala in so rekli da ga dobimo čez en teden, ko pride roba iz Nemčije, tako da ga sploh nisem pričakovala. In peljem Evo na telovadbo, Jaša pustim pri tašči, telefon doma. Potem grem sama v trgovino. Pa še tako zelo na počasi. Ko pridem čez dobre pol ure domov, telefon zvoni, kliče dostavljalec, kje sem, da me že pol ure kliče in išče. Uf, je bilo nerodno. In smo ga že včeraj dobili.

Nell, oprosti, čisto sem pozabila nate. Danes nimam s sabo listka, pošljem v ponedeljek, sem si napisala v planer.

Clara, a že bediš? user posted image

Lepo se imejte

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 522
15.10.2010 8:24:29   
Zoja Miša
Tejkaz, super, zdaj si rešena taščeuser posted image . Pa še tole imam ene 10 jabolk zateuser posted image ...ti jih lahko pustim v trgovini s čevlji...v Mercatorju...vedno pozabim kako se ji reče. Upam, da ti ne bo odveč jih iti tja iskati... Tako malo, da te razveselimuser posted image . Te bom še na FB ali po sms kontakltirala, če ti tole slučajno uide.

Neža, ne sej je o.k. če si doma...sm zanimalo me je...ker če je v vrtcu sem mislila, da bi bilo zate mogoče ležje, če bi tam spala...pač kakor komur paše, ne?! Predvidevam ja, da nisi edinauser posted image . In HB, ker to možnost imaš. Pa povej, kaj so ti na sestanku povedale.

Katja, saj bo, še malo!

Anita, kako je bilo na sestanku?!

Pri nas na pikniku je bilo včeraj luštno. Imamo novo pikapoko za 1 euruser posted image . Kostanja še vedno ne maramo. user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 523
15.10.2010 8:37:27   
Zoja Miša
Tale knjiga je zakon!user posted image user posted image user posted image
http://www.ringaraja.net/clanek/dr-carlos-gonzlez-moj-otrok-noce-jesti_3311.html

Žal mi je la, de je nisem prebrala med nosečnostjo! Res bi jo morala prebrati čisto vsaka mamica...četudi njen otrok je..., kot ona misli, da mora.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 524
15.10.2010 8:44:51   
anita goitan
živjo punce

ja vrtec je prekrasen resuser posted image ...vzgojiteljica..ma ne bi komentiralauser posted image , če bo ta našo Zojo ukrotila..in čakam da me ravnateljica pokliče, ker nisem zadovoljna s skupino, bi bila najstarejša, vsi mlajši in pogleg še mal l.2009. Že tako ima dojenčico doma, potem še tukaj naj vidi kako vsi lulajo v plenico in dudlajo...sem kar mal zaropotala, danes naj bi me poklicala, če jo pemesti drugam.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......