|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
18.10.2010 16:05:22   
sayuri
Vsi trije so lani imeli kombinezone iz Hoferja. L&Z takega v celem, Filip pa posebej hlače in bundo. Enkratne zadeve. Res enkratne. Tolk sm bla zmeraj proti Hoferju (zakaj žeuser posted image ), sedaj pa sem že kar nekaj hudo dobrih in kvalitetnih zadev tam dobila. Čakam, da bojo imeli zopet kombinezone. Da se gre(jo)mo gužvat user posted image  Sta pa L&Z že nekaj cajta na št 98, Lovro nekaj celo že na 104.

Drugače pa lep deževen pozdrav. Odštevam dneve do krompirejvih počitnic. A bo imela katera drug teden dopoldne kaj cajta za kako kavico v LJ? user posted image  En dan bom šla zihr v Lj s Filipom.

SLikice nove frizure nimam (še) user posted image  Na barvo sem se navadila, na dolžino tudi.

Pozdravček vsem po vrsti.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 551
18.10.2010 16:06:50   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

http://trgovina.biba-siba.si/

hudouser posted image

O, so pripeljali tud v Slovenijo zdaj to zadevo. SMo še takrat, ko smo bile nosečke z avgustovčki, o tem razpravljhale. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 552
19.10.2010 6:44:54   
clara23
Jutro,

izvolite kavicouser posted image user posted image user posted image .

Glede kombinezonov in bundic je tako..prejšnji teden sem v H&M v city parku videla full enih lepih stvari, vključno z bundicami in hlačami za v sneg. Midva z mojim greva pa v četrtek v Avstrijo pogledat kakšno robo imajo kaj tam, pa vam javim če se splača.

evo, morem šibat Marku zajtrk pripravit, potem greva v vrtec, potem grem pa sestrični nohtke delat.

Mejte se..papa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 553
19.10.2010 8:29:07   
Zoja Miša
Jutro, hvala za kavico Clara. Ko si ravno nohte omenjala, sem tedensko pri Karmen...pa zdej ne vem ali sem tako štorasta user posted image  Ampak vedno hitro zrihta in o.k., tako da gre.user posted image

Sayuri, ja saj tele Hofer...ampak moraš biti tam res tisti čas in se gužvati, oz. malone skoraj tepsti za te stvari...kar pa meni ravno ne gre. Glede drugega tedna...mogoče, ampak je odvisno od datuma operacije. Sporoči kdaj boš...pa bom videla, če lahko.
Včeraj popoldne bili na kavi z Bello in še eno fejst punco! Kako fajn je bilouser posted image

Danes greva s Kajo Lino tudi na obisk h kolegici, pa bo zopet dan naokoli.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 554
19.10.2010 8:45:13   
tejkaz
Zoja Miša, jaz imam še od lani ene hlače in bundico št.92 iz Hoferja. Hlače so bile nošene dvakrat, ker je imel še en drug kombinezon iz celega. Bundica sicer malo večkrat. Oboje mu je letos že premajhno, če želiš ti pustim v Bai-u in pogledaš če bi vam prišlo prav. Sicer sem pa glede Hoferja istega mnenja kot Sayuri. Še pred kratkim sem se z vsemi štirimi branila vstopa v Hofer, zdaj pa spremljam akcije in če je kaj fajnega, pošljem moje starše, ki se imata voljo gužvat, in kaj prineseta.

Poroka uspela super. Bilo je krasno. Še danes čutim stopala, ker sem imela po dolgem času zelo visoke petke. Poleg slike sva dala še bon za Hervis, ker sta oba športnika in sva zadela v polno. Sliko so vsi občudovali (Clara, požela si veliko odličnih pohval), bona sta bila pa tudi vesela. Otroka sta bila pridna, Jaša je zaspal v cerkvi.

A povem še eno štorijo slavne atletske matere? Zdaj ne bi več imena pisala, ker Google hitro najde. Če vas zanima seveda?

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

http://trgovina.biba-siba.si/

hudo

O, so pripeljali tud v Slovenijo zdaj to zadevo. SMo še takrat, ko smo bile nosečke z avgustovčki, o tem razpravljhale.

Jaz sem to zadevico že v živo videla. Vsi so se obračali za mamico. Mal smešno mi izgleda. Poceni pa tudi ni.

Gremo delat. Pri nas imamo še vedno pestro user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 555
19.10.2010 8:51:06   
Krysia
Jutro.

Da me ne uvrstite med pogrešane ... user posted image Mi smo OK, jst mam pestro v službi - testi, ... komi čakam počitnice.

Sayuri, jst po moje lahko drug teden kadarkoli ... no, če me ne misli možek s čim presenetit ... (nikol ne vem, če se ne bo spomnu, da kam gremo ... pa če sem poštena, bi mi čist pasal user posted image ...).  Za Hofer pa ... mi smo enkrat tm kupil ene bodije, pa so bli bljak ... ampak tele jakne in podobno so pa ful v redu. Sam tko kot je Zoja Miša rekla - moraš bit točno tisti dan tam, ker jim ful hitro številk zmanjka ...

Drugač smo se pa v nedeljo potepal na 1087 m nadmorske višine in je bil kr konkreten sneg ... pa zeblo je ... jst še ne bi zime ... user posted image No, Roku je blo pa zanimivo ... Aja pa v soboto smo mel en šopng za Roka ... to ne moreš verjet, koliko ljudi je ob sobotah v trgovinah ... se mi je skor zmešal, pa smo šli sam v 3 štacune ... eh, nakupovanje ni zame - je preveč stresno user posted image

Nič, šibam ... mam še teste za popravit, pol pa v službo, pol pa še h G (ne, nisem noseča, da ne boste takoj v luft skočile user posted image ... sam bris mi morjo vzet, ker je že tri leta od zadnjega ...).

se tipkamo še kej.

lepo se mejte ...

Neposredna povezava do sporočila: 556
19.10.2010 8:52:18   
Krysia
tejkaz, kr povej o "slavni" materi user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 557
19.10.2010 9:17:26   
Zoja Miša
Tejkaz ja, itak povej!!!!
Pa pusti prosim...pa preverim, kako nam je prav... Hvala.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 558
19.10.2010 9:58:53   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz ja, itak povej!!!!
Pa pusti prosim...pa preverim, kako nam je prav... Hvala.

Bom danes popoldan pustila, jutri lahko vzameš.

Ob ponedeljkih ima Eva plesne. Saj veste, tiste plesne iz katerih je bolje da jo izpišem, ker menda nič ne sodeluje. Midve z Evo sva se vse zmenili in včeraj je bila pridna. Skoz sodelovala in lepo plesala. Ob 16.45. ko je konec pridem po njo, hitro naj bi jo peljala domov k tašči, ker sem imela ginekologa ob petih. In ne, tudi jaz nisem noseča, imela sem bris za pregledati. Že ko pridem tja na plesne, slišim hči atletinje kako joče (ima zelo prepoznaven jok). Mamica, ki je tudi čakala na sina, je rekla da že skoz joče. Ko je bilo konec A.B. še vedno ni bilo. Meni se je mudilo k ginekologu, tamala se mi je pa jokala, češ da je mamica pozabila na njo. Od vseh mamic je poznala samo mene in valda sem počakala z njo na mamico. In ker je čez 10 minut še vedno ni bilo, sem jo klicala. Ni se javila. Iz igralnice so nas že priganjali, Eva je hotela domov, meni se je mudilo, nje pa ni bilo. Jo čez 5 minut kličem še enkrat, nič. Deset čez pet, ko je bil res že hud jok, pokličem mojga, naj gre k njim pogledat kaj se je zgodilo, zakaj jih ni po tamalo. Mu je samo po domofonu rekla hvala in da bo uredila. Kliče mene naj vzamem še tamalo. Ko je vaditeljica končno dovolila da peljem domov še Piko, smo ob 17.20. končno šli. Doma na vratih mi jo je oči od Pike samo vzel, rekel hvala in adijo. Še dobro da na pregledu za bris, ne preverijo pritiska, ker sem imela precej povečanega.
Na pregledu je bilo vse ok. Rezultate izvem ali pa tudi ne (saj veste, če je vse ok, ne pokličejo, sicer pa pokličejo) čez nekaj časa. Nagovarja me k ponovni nosečnosti. Moram priznati, da se mi je kar malo zaluštalo, je bila pred mano ravno ena na morfologiji. Ampak ko sem prišla domov, doma vse "nasvinjano", dve cvileči žabici, ki še vedno ne bi šli spat, čeprav je ura že za spat, pred mano polna košara umazanega perila, ... me je spet minilo. Sem vzela recept za tabletke za eno leto, potem imam pa spet pregled in mogoče me takrat prime in drži. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 559
19.10.2010 10:57:55   
Zoja Miša
Tejkaz hvala. Če nam bo o.k. boš povedala ceno...če slučajno ne in bo preveliko, prinesem nazaj. user posted image
Pa sej to ne moreš verjeti! Bogo otrok, kaj drugega nima za rečt. Upam, da ji ob priliki poveš ta svoje!user posted image Ampak verjetno, če si smotan si smotan (in ona to vsekakor je!) in se je to niti ne bo prijelo. Jao, kaj vse ta zamlja nosi!user posted image  Jaz bi se v zemljo pogreznila, da se mi to naredi. Priznala svojo napako, se opravičila in se ti poskušala kakorkoli oddolžiti. Ne pa takoleuser posted image
A ja glede ginekologa. Itak bo vse o.k. Jaz ga imam 10.11., če ne bo KL glih operirana takrat. Ja, tudi jaz samo bris.user posted image Situacija, kot je mi kaj druga niti ne dopušča.

Vprašanje mim konteksta. Je katera že naročala kaj Avstralije. Hmm...jaz bi Uggice (user posted image  je rekel, da mi jih za novo leto privoščiuser posted image ), jaz sem jih pa na netu našla, dosti ceneje, kot so pri nas, kljub poštnini, davku in carini. Zdaj pa sem vseeno malo v dilemi...

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 19.10.2010 11:00:33 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 560
19.10.2010 11:14:49   
anita goitan
tejkazuser posted image user posted image misel na user posted image pa ginek+recept, super si tole napisalauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 561
19.10.2010 12:50:18   
anita goitan
Kaj pogrešam oz čakam dne, ko bom v miru pospravila mal stanovanje, sedaj samo mal odlagam, po škatlah zmečem, na hitro posesam...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 562
19.10.2010 13:04:21   
Zoja Miša

Kaj pogrešam oz čakam dne, ko bom v miru pospravila mal stanovanje, sedaj samo mal odlagam, po škatlah zmečem, na hitro posesam...

Jaz tudi tako skos delam...No ko boš našla ta čas, skoči še k namuser posted image , jaz tega časa namreč ne najdem nikoli. Pri 1 otrokuuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 563
19.10.2010 13:39:03   
anita goitan

Jaz tudi tako skos delam...No ko boš našla ta čas, skoči še k namuser posted image , jaz tega časa namreč ne najdem nikoli. Pri 1 otrokuuser posted image .

ma ti preveč komplicirašuser posted image , hecam se. Čas: ko gre Z&U v vrtec, decembra, preden grem delat. Ula ima danes 9m! Ful šiba cajt, ponoči je zelo slabo spala, ma vsako uro bil jok, edin joška jo je pomirila, kaj pa vem kaj ji raste, mogoče trojkice.

Dež..a niso rekli, da bo danes suhouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 564
19.10.2010 13:45:34   
Zoja Miša
Anita, itak saj veš, da sem komplikatoruser posted image . Ampak taka sem, jeuser posted image  ga.user posted image
Ja, cajt šiba. Madona še malo pa boš tudi ti šla arbaitat (no, kot da sedaj neuser posted image ).

Drugače pa sem tudi malo blond, pa prosim naj mi katera pove kako na rr odprem novo temo. Svoj čas sem vedela.user posted image  Bi malo povprašala, glede te operacije mehkega neba...pa mogoče se mi kakšna mamica odzove in mi malo pove kako in kaj. Me pomiri ali pač da informacije iz prve roke!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 565
19.10.2010 14:24:13   
Erin
ooo kokice moje =)user posted image user posted image

KAko ste?

Mi2 s Tilnom sva te dni doma, ima v četrtek spet gastro in ph-metrijo na pediatrični, pa ga moram pozdravt do takrat ker mi smrka... jah, bova tm prespala, prav nič ne čakam... pa ne vem kako bo z mojimi obiski wc-ja ponoč, kako imajo na novi kliniki to urejeno, ker imam obiske tudi po 4x na noč...očitno dete že ornk na teži pridobiva, hehe..
Drugače smo dobro, jaz sem zaspanka da ni večje, spat hodim že ob 20.30 in spim dokler pač lahko... slabo mi ni, okus mi je na kislo udarilo... zdaj zdaj bodo brcike prišle  - sem že 15 t in pri T. sem jih čutila že od 15t5d...
Katja, kako si ti? Še 2 dni do pregleda, držim pesti da bo vse ok...

V soboto grem spet snemat risanko, upam da mi bo uspelo sedet na tistem stolčku 4-5 urc...

Vam pa moram rečt, ta nosečnost je čist drugačna kot pri T.. Je čist res k pravjo da si dve nista enaki...

T. je dobil napotnico za avdiološko na orl v lj...zakaj? Drage moje, ma men je za zjokat žalostno.. moje dete še vedno skoraj nič noče govorit, bodo pogledal ušeska da ni kaj narobe... zaostaja govorno ZELO, in vedno bolj se opazi... in na veliko IGNORIRA ali pa ne sliši, kaj veš... =(  Njegov besedni zaklad obsega - ati, caja - čaj, avto, ja, ne in teja - ja...ste opazile, ni besede mama vmes, me pozna le po imenu, enostavno noče me klicat drugače kot po imenu.. drugorojenec me bo prej klical mama kot T. Ampak, sej bo, Einstein tud ni govoril do 5 leta ane.. mater s čim se tolažim..
Aja, pa smo pri malih, mi je kar okice ven pometal ko pišete da nosijo otroci 98 številke... mi smo na 86-92... mali je velik samo 85 cm... moj cuci user posted image ah, je***, je pač po men...
Šibam kuhat, samo tolk da se javim, da sem še med vami in vas vsake toliko preletim...

Lep pozdravček***

< Sporočilo je popravil Erin -- 19.10.2010 14:26:21 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 566
19.10.2010 14:30:12   
Erin

Drugače pa sem tudi malo blond, pa prosim naj mi katera pove kako na rr odprem novo temo.

Pojdi na stran - kt na primer naša  http://www.ringaraja.net/forum/forumid_159/tt.htm

in klikni na ikonco nova tema   user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 19.10.2010 14:31:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 567
20.10.2010 8:51:49   
gajka
Dobro jutro! Ekola, user posted image že čaka na čveke! user posted image

Erin - wiii, tole gre pa hitro, kajne? Še malo, pa boš imela morfologijo! Pa user posted image user posted image user posted image za T., da ni kakšen resnejši razlog. Čeprav hčerka od sodelavca od user posted image je tudi začela govorit šele pri 2,5 letih, pa še takrat so jo dolgo časa samo domači razumeli, šele čez čas tudi ostali... Zdaj je pa menda cela raglja. user posted image

tejkaz - jah, tale slavna mala bi pa lahko očitno postala slavna še zaradi česa drugega kot svojih dosežkov pred materinstvom... user posted image Obnašanje, da te kap! user posted image Tistemu komentarju o ideji o 3. palčku sem se pa tudi jaz orng nasmejala, opisano tako kot pač dejansko je! user posted image user posted image

ZM - iz Avstralije še nisem naročevala, ampak če misliš, da je model ok, velikost tudi (to itak lahko preveriš pri nas), zakaj pa ne? user posted image

Krysia - me veseli, da nisem edina predstavnica nežnejšega spola, ki dojema šoping kot ena ultra stresno opravilo! user posted image

Katja - si že kaj na trnih? Kakšni posebni znaki?

Pri nas pa, kaj pa vem, kaj naj rečem... Rok zadnjih par noči spi precej lepo user posted image , se sicer včasih ponoči zajoče, ampak sam takoj zaspi nazaj, ga niti pogledat ni treba it. Zara je vsa smrkava, ponoči postane na momente huje, kot da imamo razjarjenega medveda v spalnici in je treba nos pucat (fiziološka v enormnih količinah in aspirator), kar pa prinese samo začasno rešitev. user posted image Ne vem, kaj je zdaj, ampak na eni joški me zadnja 2 dni kar do krvi scuza. user posted image user posted image user posted image Poleg vsega imam še jaz že 3. dan drisko (ni ravno nadležno, ker zaradi tega pristanem na WCju kvečjem 3× na dan), izkašljujem ene totalno user posted image zadeve, zraven me še suh kašelj muči. user posted image Jako čudna kombinacija! user posted image Včeraj zjutraj je user posted image na avtu crknila os, pa ravno je dal avto v prodajo na avto.net, popravilo pa najmanj 400€ + delo, avto pa itak vreden realno max. 1500€, če bi bil v voznem stanju... user posted image Zraven je še prihodnost firme zavita v čedalje bolj črne oblake, ker tale dumping na razpisih očitno še ni dosegel dna...

< Sporočilo je popravil gajka -- 20.10.2010 9:05:22 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 568
20.10.2010 8:55:37   
anita goitan
jutro še iz Kamnika

Zoja prespala celo noč, uau, Uli sem pa zvečer dala žličko lekadola, pa je prijel (trojkice ji rastejo) in je začela intenzivno iskanje joške šele po 3.zjutraj, bilanca noči=mami se je kar naspalauser posted image

Šibamo ven dokler ni dežja

Erin 2.user posted image in 2.user posted image sta res nekaj drugega kot 1., uživaj!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 569
20.10.2010 8:58:53   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Drugače pa sem tudi malo blond, pa prosim naj mi katera pove kako na rr odprem novo temo.

Pojdi na stran - kt na primer naša  http://www.ringaraja.net/forum/forumid_159/tt.htm
in klikni na ikonco nova tema   user posted image

user posted image user posted image user posted image  hvala ti!!!!

Glede Tilna ti držim pesti in 1000000 user posted image , da je in bo vse o.k. Kakor koli pač je je tvoj zlati fantek! In lepo da nam teke stvari zaupaš, ker vsaj del bremena preneseš na nas. Želim vama res, iz srca, vse dobro...user posted image user posted image user posted image

Lepo da dete raste in super, da se počutiš fino. Mislim, da je nova pediatrična glede tega lepo pošlihtana in da bo obisk wc-ja kar v sklopu vajine sobe. Avdiološka je malo drugačna...pripravi se na orng gužvo in verjetno na eno kup preiskav.
Mirne živce, pa bo. Pa saj so tam zdravnice in sestre prijazne... Tudi nas čaka še obisk pri njih kakšen mesec po operaciji. Daens po 13h moram poklicati, upam, da mi bo končno lahko kaj bolj točno povedala!
Super za risanko...uresničuješ svoje sanje...user posted image
Drugače pa da ne pozabimuser posted image  za vse!

Sayuri, drug teden kavica, jaz sem za, če bo seveda po 15h! Kaja Lina bo itak na počitnicah pri babici in dedku. 3 dni pri enih, 3 dni pri drugih. Ja v vrtcu imajo zopet združenje...pa bo imela gospodična počitnice! Sicer si jih tudi orng zasluži, ker je bila carica, skos v vrtcu!user posted image user posted image user posted image  Men bo sicer zopet dolg časuser posted image , ampak tako je še najbolje. In bom pa vsaj en dan pospravila stanovanje. user posted image Ha, Anita, pa sem našla ta izgubljeni časuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 570
20.10.2010 9:45:30   
anita goitan
gajka probej nosek ji z morsko vodo Aqua maris pucat, je bolj prijazna od fiz., tud če ji samo  špricneš brez pucanja se ji bo počasi samo ven izteklo.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 571
20.10.2010 10:10:39   
bella02
Sayuri, spet lepe slikceuser posted image in upam, da se ti je glas povrnil. Dej mi nekej povej, kakšne imaš izkušnje s tem, da si kot učiteljiica na FB? Ker razmišljam, kaj bi naredila, ko bom enkrat tolk daleč.

Gajka, upam, da si se pozdravla!

tejka
, user posted image user posted image user posted image , šiiiit, kaj si folk dovoli. Boga Pika, če sta starša tako malomarna. Verjetno je pa navajena, da ji je vse k riti prinešenouser posted image

Zoja Miša
, nimam nič izkušenj s tem naročenjem. Pa glede frizure si enkrat pisala. Men se pa zdi, da bi ti lešnikova rjava fuuul pasala. Kavico pa ponovimo, itakuser posted image . Za novo temo odpret ti je pa že Erin povedala, če se ne motim. Ej, a sem spregledala datum za OP, če gre Kaja Lina na počitnice?

Erin, kje se skrivaš, sem res vesela, ko te vidim, da kaj napišeš user posted image . IIiiiiiiii, brcike že čutiš, kako lepoooo user posted image ! Uživaj v teh neponovljivih občutkih. Kar se pa tiče Tilna. Če bo imel težave s sluhom, potem verjetno tud ne bi govoril tistih nekaj besed. Zdajle študiram, zakaj si le Teja in ne mami: če te user posted image kliče po imenu, potem je to to, ker pač nima podanega vzorca. Mislim, da ni druge panike okol tega. Poskusta se čimveč pogovarjt, da mami bo pa to, pa ono, ampak mislim, da sama veš in ti ne bom solila pameti.

bundice:
imam od Tjaše, le za kombinezonček moram pogledat. Tudi obuta je Teja, sem v Lidlu vzela nepremočljive škorenjče, usnejene čevlje in škornje je pa dobila. Tjaša rabi sam še Goratex-ove čevlje, za oblečt pa ima.

Mejte se!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 572
20.10.2010 11:13:41   
clara23
Dan,

Erin, tudi Mark ni preveč zgovoren..reče samo: ati, didi (deda), baba (babi), pav, plavu (plaval), bon (bombon), kuh (kruh), caj (čaj), potem je pa tukaj en kup enih besed, ki jih razumeva samo midva z mojim..evrokremu reče "gli", "ta" je traktor, "ba" je bager in bacek jon, "šek" je shrek, "mjav" je mucek, pa sosedovega psa, ki mu je ime Kan kliče "Kaj". Pa še nekaj besed je, pa se jih trenutno ne spomnim..pa ti je to P predlagala da gresta na pregled al si sama zaprosila? Super za brcike..uživaj v njihuser posted image !

No, da malo pojamram..naš mulček je ratal tako trmast, da mi je včeraj še vzgojiteljica potarnala da bom mogla priti na govorilne ure da se bomo malo pomenili glede njegovega obnašanja. Baje jih nič ne posluša in noče pospravljat za sabo. Me je vprašala, če mu sploh postavljam kakšne mejeuser posted image Ja itak da mu jih! V torek je razmetal vse kocke in knjigice in sem vztrajala do konca, da jih pospravi. Pospravil jih je šele po uri in pol, ko je bil že zelo žejen ker sem mu vmes prepovedala kakršno koli hranjenje in pitje dokler zadeva ni pospravljena. Je potem vzgojiteljica rekla, da one nimajo uro in pol časa, da bi takole vztrajale..ja ampak to potem ni moj problem ali pačuser posted image user posted image Saj ne rečem..tudi doma je trmast ampak vedno vztrajam da naredi zahtevano, pa če se vrže na trepalnice..res pa je, da vedno traja kar nekaj časa da potem to stvar naredi tako kot hočem..ampak bistvo je, da potem naredi!

Tejkaz, super, da jim je bila slikca všeč! Sem vesela!user posted image

Zoja miša, a se ti nohti lomijo al kako to da si tedensko pri Karmen? Mogoče sta pa naredili predolgeuser posted image Al ti pa akril ne odgovarja..ampak če si že prej nosila akrilne, pomoje nebi smel bit problem..

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 573
20.10.2010 11:54:44   
tejkaz
Sam na hitro, ker ne vem kje se me glava drži user posted image

Zoja Miša, pozabila sem kombinezon. Jutri pa ga lahko greš iskat, ga bom zvečer nesla v Baia.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 574
20.10.2010 12:16:14   
anita goitan
tejkaz verjetno sedaj ne delaš več 6 uruser posted image si že na 8 in več

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......