Zoja Miša
|
Jutro Tejkaz, oprosti, ko bom tole napisala, ampak sem vesela, da ima poleg mene, še kdo tako slabe dneve. Ma kaj vem...pri meni je pa takole, da v službi nekako gre, res me vsake toliko kdo fejst raz . Velikokrat je to direktor...Dela nekaj imamo, ni pa bajno. Pošiljam prošnje za novo delo, pa v večini niti odgovora ne dobim , tja, ko pa grem na razgovor, do sedaj ni bilo nič pametnega. Je pa res, da bi morala imeti kakšen razgovor takrat, ko je tu pri nas res bedno, kakšen dan, ko smo, kot hiša duhov...ampak ne, razgovor imam ponavadi takrat, ko se tukaj pri nas itak utaplam v delu in stvari nekako tečejo. In potem imam slabo vest, da na razgovor sploh grem... V glavnem sem v enem kur začaranem krogu. In vsake toliko mi tako voljo to vse skupaj vzame, da se počutim stara in nesrečna. Opažam potem, da to prenašam na Kajo Lino, ker nimam toliko potrpljenja, kot bi ga lahko oz. morala imeti. In potem sem nesrečna še zaradi tega. In skrbi me vse skupaj. Pa služba, sedaj ta operacija. Me že od včeraj zvija...kaj šele bo. Potem se z pričkava, ker ima on v službi celo štalo... V glavnem, hvala ker berete tole moje jemranje. Jaz pa se za odtenek bolje počutim. Češnjica, ojla. Ja, nova je dr. Andreja Borinc Beden. Dr. Vasle, pa ima še tamičkene, tako da v kolikor imaš Žiga tam...bo še njegov pacient. Lepo da se kaj javiš. Glede stola ti ne vem povedati. Kaja Lina je itak sama in je še vedno v njenem stolčku...in itak ima le 10,5 kg. Neža, pridna Neža. Ampak ni mi pa jasno, zakaj jo vzameš iz vrtca pred spanjem?! AB, krempli ste že avto Danes je bilo pri nas 8. stopinj. Mi še tako nimamo bundice in žab. Bomo še malo vztrajali. Gajka, sem se nasmejala tvojemu postu - ''mamica pozabili''... kako cute . Kaja Lina tudi ob petkih reče: ''Jupi jutri pa sobota'' , čeprav gre rada v vrtec.