Krysia
|
Evo, da ne bomo še na 3. stran zlezle, bom jst tle mal klepatekla sama s sabo ... Hvala vsem za čestitke ... tuki mate eno virtualno . Ampak vas moram razočarat ... tko slabga rojstnega dneva pa že dolg ne (če sploh kdaj ...). Najprej so mi dal v šoli 7. uro nadomeščanje, ampak to bi še nekak šlo ... po koncu pouka pogledam na telefon in vidim en kup neodgovorjenih klicev od vrtca in od mojga ... sem se tko ustrašla, da sem se sam usedla na stol. Kličem moža, mi reče, da me pokliče čez minuto. Kličem v vrtec, mi ravnatelca reče, da je že mož prišel ... v glavnem, sem bla prepričana, da je Rok najmanj na urgenci pristal ... No, glih tko hudo ni, ampak fajn pa tud ne. V vrtcu je en otrok iz skupine fasal nek meningokok in ker je inkubacijska doba 3-4 dni, je bil pač v vrtcu (sej niso mogl vedet). Tko da morjo zdej vsi otročki dobivat en fajn močn antibiotik (ki je nagravžno rdeče barve in čist nč nedolžen) ... ker jih je treba zaščitit, da ne bi zbolel ... smo pol laufal po treh lekarnah, da smo to sploh dobil (morjo zmešat pa nimajo povsod vseh sestavin) ... V glavnem, jst sem čist panična, za vsako stvar, ki je drugačna kot ponavad, se začnem sekirat (prej si je npr. Rok ful z rokami oči stiskal, pa tega nikol ne dela) in študirat, če bi šla kr na urgenco al k dežurnemu al kamorkol že ... vem, da je ful mejhna verjetnost,. da se je Rok nokužiil, ampak me vseen skrbi. Poleg tega ma to zdravilo lahko ful hude stranske učinke ... pr nas je zaenkrat udarlo na prebavo - dopoldan se je Rok pokakal tko kot se tud dojenčki ne - je bil usran dobesedno od vratu do kolen, pa sem ga previla takoj, ko je nehal kakat ... Zdej sicer spi, ampak skoz kašlja .. to ma pa še od prej, ko itak že cel mesec kašlja ... Aja, pa da je stvar še bolj "zabavna", mora dobit zdravilo na 12 ur in vsaj 2 uri pred obrokom in vsaj 2 uri po obroku ... sem komi naštudirala, da sta edini možni uri ob petih in šestih ... in ker sem ful zmatrana, sem se odločla za ob šestih, da lahko vsaj do šestih spim ... ampak posledično to pomeni, da večerjamo šele ob osmih ... Eh, kr neki ... še dobr, da more dobit sam 4 doze (in 2 sem mu že dala ...). Pa res ne vem, kako si oni predstavljajo, da bo 2letni otrok pil prašek Komi ga prepričam, da mora spit to rdečo stvar ... OK, dost sem vam zatežila s tem ... upam, da bo vse ok Neža, fajn, da si šla k zdravniku ... upam, da ti bodo zdravila pomagala. Pa če se le da, dejta sis tvojim res vzet vsaj par urc zase ... tko da vama otroke nekdo drug čuva ... Bella02, kaj pa je s Tejo? Upam, da nič hujšega ... tejkaz, jst se načeloma strinjam z gajko - gresta tja, kjer so vaju prvi povabli ... mi je pa čudno, da niso povabli tud Pike ker pol bi bla dilema rešena ... oziroma bi se nekak zmenil pa prilagodil ... je pa zoprna situacija ... upam, da uspešno razrešite ... Zoja Miša, je presenečenje uspelo? Po moje človeku ni blo nič jsano, če ga je pričakal en kup ljudi ... Mi tud še študiramo, kam bomo šli jutri ... mogoče v ZOO, če se bo Rok vsaj približno dobr počutil ... mah, naj grejo tile meningokoki nekam ... in naj tam ostanejo za vedno! Nč, grem še kej naredit ... se tipkamo ...
|