Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 5.10.2010 22:27:29
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Hvala ker ste mislile name. Bilo je v redu. Kaj več bom pa jutri napisala, ker sem C-R-K-N-J-E-N-A Ti nam samo zaupaj, če si zdaj tudi že potrjeno nova (crknjena) šefica! Ja Čestitam!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 6.10.2010 0:15:16
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Hvala ker ste mislile name. Bilo je v redu. Kaj več bom pa jutri napisala, ker sem C-R-K-N-J-E-N-A Ti nam samo zaupaj, če si zdaj tudi že potrjeno nova (crknjena) šefica! Ja Čestitam! Tudi z moje strani čestitke!!
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 6.10.2010 7:17:09
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Tejkaz, čestitke! Upam, da si si spočila in zadihala. Pa sedaj še ena za vse.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 6.10.2010 9:26:04
|
|
|
|
tejkaz
|
Hvala V ponedeljek smo po dveh urah zaključili sestanek, s tem da so rekli da so me vrgli v bazen in upajo da bom zaplavala. Moj "bivši" šef je za sabo pustil polno neopravljenih stvari, zdaj bo en čas hudo, ko bomo popravljali za njim, ampak kasneje bo pa super. Kar je najbolj super, tudi plačo sem podedovala po njemu Sicer 10 % nižjo, ker nimam izobrazbe, ampak se bo vseeno precej poznalo. Na obvezi smo do včeraj imeli 20 knjig, ki jih moramo zaradi sofinanciranja MŠŠ-ja izdati do konca leta. Eno sem v poskusni odtis poslala včeraj, tako da samo še 19, ki jih bo bistveno hujših (tista včeraj je bila razen kolofona in cipa že čisto pripravljena). Cipa mi v NUKU niso dali, ker pač stavkajo, zato je šlo samo v poskusni odtis. Eno revijo (Obzornik) moramo pripraviti do konca tedna (še k sreči, da imam super sodelovko, ki je full pripravljena pomagati). Malo bo treba stisnit, potem bo pa šlo. Mi je kar malo hudo, ker se tako veselim. Po drugi strani pa že od petka nisem v miru spala. Se prav v grozi zbujam in še ponoči dolge ure razmišljam in delam plane in načrte, kako se bom vsega lotila. K sreči sta otroka zdrava in pridna in razumeta, da je mami trenutno brez glave Včeraj sva bili z Evo prvič na telovadbi. Porazno Ona in še ena punčka sta bili edini deklici med 20 fanti. In vsi fantje so bili stari 5-6 let. Vaditeljica je ni mogla pripravit do tega, da bi sploh vstala s klopi. Celo uro je sedela na klopi na robu joka. Ko sem prišla po njo, je rekla da ne gre več na telovadbo. Danes ima Jaša in bom Evo peljala zraven. Mogoče je prestara skupina in se bo bolje uklopila v skupini 2,5 do 4 let. Potem sva šli pa še na knjižno urico. Tam je bilo fajn. Po pravljici smo še nekaj skupaj ustvarjali. Zdaj pa na delo veselo.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 6.10.2010 12:38:18
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Ja nič ne pišete ...avše! Tejkaz, v glavnem bravo in super. Seveda boš vse pošlihtala! Lepo po vrsti! Ne gre vse grehe na enkrat odpravljati, sploh, če niso tvoji! Pa glede telovadbe, pa tole res ni fajn. Po mojem bo Evi danes bolj všeč. Pa jo boš prestavila, pa bo! Jaz sem pravkar izvedela, da P od Kaje Line, ga ni več. Mislim halo!!! Kličem zaradi enega izvida in izvem, da dr. Vasleta ni več, da bo samo še od časa do časa delal in da je sedaj ena druga pediatrinja! WTF?! Haloo!!! Nič jasno. Zakaj, kako?! Ma ne vem, ali naj ne bi bili o tem obveščeni ali kako?! Ma, sem čist šokirana. Čeprav seveda ni rečeno, da je to kaj slabega. Eh, ne vem...
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 6.10.2010 13:02:11
|
|
|
|
clara23
|
tejkaz, še 1x čestitke!!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 6.10.2010 13:12:01
|
|
|
|
gajka
|
Danes sem malo na spidu... Sem že v trgovino dirjala, sem že spet (drugič) v BC nesla en windstopper za Roka, tokrat naredila križ čez njega in enostavno vzela denar nazaj (prvi je bil ful škartirano šivan, ta sicer precej bolje, ampak še vseeno preveč zanič za 40€), potem sem obletala en kup trgovin, da sem mu nabavila en flis in tanko bundico brez rokavov, da ne bo "napol nag" v vrtec hodil, ker me je že kar malo sram. Potem sem eno projektno nalogo prebrala, da bi ponudbo napisala, pa je noter en kup traparij in kontradiktornih zadev, pa nejasnosti, tako da sem klicala potencialne naročnike, da je treba najprej en sestanek naredit z njimi, nami in projektanti. Zdaj pa nekaj obdelujem, ker je treba ta teden dokončat... tejkaz - te popolnoma razumem glede tega slabega spanja, sem to dala že ničkolikokrat skoz, ko nekje v ozadju nonstop premlevaš, kako bi bilo kaj najbolje izvest... Upam, da ti hitro uspe porihtat zaostale zadeve in da potem vse gladko steče!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 6.10.2010 13:41:52
|
|
|
|
anita goitan
|
ojla Zoja spi, Ula mi špiči lumparije (se mi vzdiguje pod pc-jem in vleče dol z mize kar ji pod roke pride..) V petek&vikend gremo v planine, upam na vreme. Smo še en nahrbtnik nabavili, če slučajno Zoja (in seveda bo) zatajila pri hoji, predvsem je problematičen spust (spanje).... Utrujena sem Potem šibnemo ven, nesem na občino Vlogo za znižano pl.vrteca.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 6.10.2010 13:50:42
|
|
|
|
gajka
|
anita g. - kdaj pa zdaj štartate z vrtcem?
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 6.10.2010 14:12:14
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka anita g. - kdaj pa zdaj štartate z vrtcem? v ponedeljek imamo sestanek, nas seznanijo z vsemi podatki itd., mislim da s 25.10.ne bo, verjetno po 1.11. Zoja mi spi od 11.50!!!, Ula je pa sedaj omagala na joški, sem jo previidno položila na posteljo (prej je spala 40min, do okrog 12ih) tišina, mir , grem v miru en kornet polizat
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 6.10.2010 14:15:22 >
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 6.10.2010 14:14:50
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: gajka anita g. - kdaj pa zdaj štartate z vrtcem? v ponedeljek imamo sestanek, nas seznanijo z vsemi podatki itd., mislim da s 25.10.ne bo, verjetno po 1.11. Kdaj pa Ula štarta?
< Sporočilo je popravil gajka -- 6.10.2010 14:15:29 >
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 6.10.2010 14:16:16
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: gajka anita g. - kdaj pa zdaj štartate z vrtcem? v ponedeljek imamo sestanek, nas seznanijo z vsemi podatki itd., mislim da s 25.10.ne bo, verjetno po 1.11. Kdaj pa Ula štarta? Ulo začenm uvajat 1x v decembru, privat vrtec ker v javnem &koncesij.ni prostora med letom), ja celo premoženje bom plačevala za Z&U
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 6.10.2010 22:49:10
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Punce nekaj vam zaupam. Sam PŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠT na FB. Jan dobi družbo drugo leto nekje konec maja ali v začetku junija. Samo res vas prosim, ker še čakam na prvi pregled in upam, da bo vse ok. Je ratalo takoj in nas kar malo šokiralo oz. mene, moj je zelo vesel. Ste med prvimi, s katerimi delim to novičko.
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 6.10.2010 22:50:00 >
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 7.10.2010 8:03:32
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Jan dobi družbo drugo leto nekje konec maja ali v začetku junija. iiii, iskrene čestitke. Želim ti lepo, mirno in zdravo nosečnost. Sem se ravno včeraj spraševala, da se nisi po pregledu 1.10. (ali pa sem (upam da ne) jaz kaj spregledala). IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Utrujena sem Welcome to the club. Sam jaz sem zaradi drugih stvari IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: gajka anita g. - kdaj pa zdaj štartate z vrtcem? v ponedeljek imamo sestanek, nas seznanijo z vsemi podatki itd., mislim da s 25.10.ne bo, verjetno po 1.11. Kdaj pa Ula štarta? Ulo začenm uvajat 1x v decembru, privat vrtec ker v javnem &koncesij.ni prostora med letom), ja celo premoženje bom plačevala za Z&U Jah, to pač pride v paketu z otroci. Če se jih že odločimo imeti, moramo pač sprejeti dejstvo, da niso ravno poceni.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 7.10.2010 8:28:26
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Jan dobi družbo drugo leto nekje konec maja ali v začetku junija. iiii, iskrene čestitke. Želim ti lepo, mirno in zdravo nosečnost. Se pridružujem
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 7.10.2010 8:40:17
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Punce nekaj vam zaupam. Sam PŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠT na FB. Jan dobi družbo drugo leto nekje konec maja ali v začetku junija. Samo res vas prosim, ker še čakam na prvi pregled in upam, da bo vse ok. Je ratalo takoj in nas kar malo šokiralo oz. mene, moj je zelo vesel. Ste med prvimi, s katerimi delim to novičko. iskrene čestitke!!!! tejkaz bolj kot to, da so otroci dragi, je dejstvo da imamo tak sistem, ki v Kamniku ne dopušča da med letom otroka vpišeš v vrtec, no saj tudi septembra je cela štala ker ni prostora.
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 7.10.2010 8:43:26 >
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 7.10.2010 8:44:42
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Katja, juhu, juhu, juhu!!!! Četitke in lepo nosečnost! Res sem vesele, ker vem kako si si to želela! Jupiiiiii! Kaj je pri nas novega. Prehlad . Kajo Lino sem mislila danes zjutraj peljati cepiti proti klopnem, pa je začela ponoči zopet po nosu vleči in kašljati. Pa ravno je bilo že bolje. Jaz se še starega nisem čisto znebila . V glavem, juhu. Cepljenje prestavljeno do nadaljnega. Jaz pa upam,da ostane le pri prehladu! Včeraj na telovadbi je bilo super. Uživali obe. Na mojem pilatesu pa tudi. Tejkaz, kako je bilo pri vas? Gajka, še tu, hvala za poslano in spremno besedo. Sedaj bodi pa še toliko, pa mi povej, kaj lahko oz. moram s temi kupončki narediti ...ker ne kupujem ravno v Intersparu...jutri pa sem tam in bi te kupončke vnovčila, če mi zaupaš kako. Hvala.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 7.10.2010 9:16:27
|
|
|
|
gajka
|
K_a_t_j_a - čestitke! Pa lepo ! Erin - kako pa kaj tvoja ? Vse b.p.? ZM - greš v Interspar, poiščeš, kje imajo tele Lego zadeve iz akcije, izbereš 2 zadevi (1 kuponček = popust za 1 artikel, jaz sem sicer naredila napako, ker sem na vse kupončke nalepila 20 nalepk, ker za ene zadeve jih je že 10 dovolj...) in ju potem na blagajni ob predložitvi kupončkov plačaš po akcijski ceni. Izbiraš pa med temile zadevami: http://www.spar.si/spar/aktualnozakupce/tockezvestobelego/izdelkilego.htm. Pa v Sparih jim kakšne zadeve že manjkajo, v Intersparih pa večinoma še imajo vse na zalogi.
< Sporočilo je popravil gajka -- 7.10.2010 9:18:20 >
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 7.10.2010 9:16:38
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Tejkaz, kako je bilo pri vas? Nisva šli Sem prišla ob šestih iz službe Greva danes na njeno telovadbo, potem bomo pa videli.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 7.10.2010 9:17:59
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Punce nekaj vam zaupam. Sam PŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠT na FB. Jan dobi družbo drugo leto nekje konec maja ali v začetku junija. Samo res vas prosim, ker še čakam na prvi pregled in upam, da bo vse ok. Je ratalo takoj in nas kar malo šokiralo oz. mene, moj je zelo vesel. Ste med prvimi, s katerimi delim to novičko. iskrene čestitke!!!! tejkaz bolj kot to, da so otroci dragi, je dejstvo da imamo tak sistem, ki v Kamniku ne dopušča da med letom otroka vpišeš v vrtec, no saj tudi septembra je cela štala ker ni prostora. Na žalost je tako povsod ne v Kamniku V Medvodah je bilo letos menda 75 preveč otrok za vpis v jasli, prosta mesta pa 3. Potem so izmed 50ih, ki so imeli enako število točk, 3 izžrebali.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 7.10.2010 9:21:13
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejkaz bolj kot to, da so otroci dragi, je dejstvo da imamo tak sistem, ki v Kamniku ne dopušča da med letom otroka vpišeš v vrtec, no saj tudi septembra je cela štala ker ni prostora. Na žalost je tako povsod ne v Kamniku V Medvodah je bilo letos menda 75 preveč otrok za vpis v jasli, prosta mesta pa 3. Potem so izmed 50ih, ki so imeli enako število točk, 3 izžrebali. A ni to največja ironija, da bi po zakonodaji pri toliko preveč otrocih mogli nove oddelke odpret, ampak kaj, ko tukaj vsa pravila odpovejo... Pa večina otrok ne dopolni ravno 1 leta avgusta ali septembra, da bi lahko "idealno" štartali z vrtcem...
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 7.10.2010 9:34:44
|
|
|
|
gajka
|
anita g. - kam v gore jo pa šibnete?
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 7.10.2010 9:59:04
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Punce hvala za čestitke! Ampak danes sem se že zbudila z malo rjavega izcedka in bolečinami v sp. delu trebuha[img]smileys/smiley13.gif[/img]. Rahle bolečine ijn špikanja se že tako kak teden ponavljajo. Se že ponavlja zgodba iz 1. nosečnosti. Mogoče res premalo počivam pe še sekiram se zaradi diplome, ki upam da mi jo rata naret najkasnej do 3.11. Imam še samo nekaj malega v praktićnem delu, povzetek in zaljuček ter oblikovanje diplomske. Potem pa pregled pri mentorju, lektoriranje in tehnični pregled v knjižnici. Matr imamo zakomlicirano. Pa še somentor iz podjetja mi mora ocenit. Ko mi itak nič kaj ne pomaga pri pridobivanju podatkov, vse se morem sama znajdit.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 7.10.2010 10:07:13
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Katja, ja pri diplomi je nekako tako, kot povsod. Pomagaj si sam in ''bog'' ti bo pomagal... Držim pesti, da se bo vse BP izteklo! Nase pa le malo bolj pazi sedaj... Gajka, hvala ti. Sem si kar print naredila in bom šla jutri pogledati v Citypark. Anita, glede vrtcev mislim, da je po celi lubi Sloveniji enako sranje.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 7.10.2010 10:40:55
|
|
|
|
gajka
|
K_a_t_j_a - upam, da bo vse OK! Z diplomo je pa res tako, da se lahko na žalost samo nase zaneseš, plane ti pa itak vedno drugi pridno rušijo in žal na to nimaš kaj veliko vpliva.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......