Zoja Miša
|
Jutro. No, me vseseli, da čist sama pa nisem tukaj . V glavnem, ja stroj in serviser, vse me je . Pa potem še moj, sej sem ti rekel, da bi kar novega... , kot da sem vedla, da bo tako...V glavnem, danes ga pride iskat in ga bo odpeljal...upam, da ga bo tudi popravil. Če na pa denar nazaj in novega, ne bo druzga. Ma, bolj kot vse to me jezi ta laufarija iz službe, pa nazaj...pa kr neki... Prehlajena na polno, čeprav je danes bolje, kot včeraj, sem zvečer mislila, da me bo pobralo. ne, sej malo se hecam, ampak groza, čisto zabit nos sem imela, glčavo pa tako, da bi mi jo lahko kar razneslo. Potem sem morala še en stroj cot na roke sprat in v mehčavca namočit in ožet . Sem se potem z operilom našopala, pa ob 23h, čudežno začela zopet dihati. Krysia, vem kako je, ko si nezadovoljen v službi! Pri nas v proizvodnji počasi ratuje, kot hiša duhov...vedno manj jih je...ne vem, tole res ne kaže dobro . A ja, pa moja frizura ni nič drugačna, samo siva in narastkasta nisem več . Saj si me videla v petek, živa katastrofa na vrhu glave. Zdaj je čist drugač . Bella, super za nakup in praznovanje! Mi imamo bundico, čevljev še ne. Pa bundico in hlače za sneg tudi ne. Mi je to nekako bolje, kot kombinizon, ker lahko bundico še drugače porabimo. Vsaj kolikor vem, sta nam lani 2 prav prišli. Danes naj bi se dobilala z bivšo sodelavko, proti večeru. Upam, da bom o.k. in da ona ne odpove, ker komaj čakam. Je edina, ki se ji lahko kaj pojamra in ki razume kaj se tu dogaja. V glavnem, ne vem kako mi rata vedno tako raztegnjeno napisati. očitno ne znam biti kratka . Clara, danes taka itak ne bi k vam hodila, da te/vas kaj ne bi okužila...če se do petka pocajtam, bi se lahko za petek zmenili?! Sva na vezi.