|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
24.9.2010 9:22:26   
Zoja Miša
Clara, poslala sem ti mail, za torek na žalost odpovedujemuser posted image , ob 11h moram biti v Kopru!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 276
24.9.2010 9:40:01   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Zoja Miša, sem včeraj dobila vijolično too late urco. Glede na to, da sem si jo že prej želela imeti, si mi zadnjič nasadila še češnjico na vrh kupe in mi jo je moj kupil. Ampak meni ni všeč user posted image Tako se čudno počutim ko jo imam gor. Zelo me moti. A bi jo imela? user posted image Ali pa mogoče katera druga? Sicer jo bom šla zamenjat za kaj drugega. 

Bi ti imela sivo in menjava?

Ampak moja je S št. To sem pozabila omeniti user posted image

Ne bi je imela sploh. Moja je M in mi je sicer prav, sam mi je smotana.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 277
24.9.2010 9:42:40   
Zoja Miša
Tejkaz, ja škoda. M mi je prevelika, če ne bi jo vzela.

Glede Pike...sporoči...

Serviser me je klical, tako da bo po 12h res prišel user posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 278
24.9.2010 9:46:22   
tejkaz

Mi bi šli pa jutri na Piko...zdej bo pa dežuser posted image

Mi smo tudi jutri imeli plan iti na Piko, pa bo dež. No, saj je tudi za danes napovedano slabo vreme.

Sem ravno prej izvedela, da danes ne moremo na Piko, ker moram počakati svojega zlatega šefa, ki pač pride šele ob 14.00 v službo. Torej še velja kava. Upam da uspe še Krysii, da pride.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 279
24.9.2010 10:15:54   
Zoja Miša

Mi bi šli pa jutri na Piko...zdej bo pa dežuser posted image

Mi smo tudi jutri imeli plan iti na Piko, pa bo dež. No, saj je tudi za danes napovedano slabo vreme.

Sem ravno prej izvedela, da danes ne moremo na Piko, ker moram počakati svojega zlatega šefa, ki pač pride šele ob 14.00 v službo. Torej še velja kava. Upam da uspe še Krysii, da pride.

No, potem naj bo tako. Če bo kar koli (če bi recimo serviser bivakiral pri nasuser posted image )...se slišimo po telefonu, drugače se vidimo v koloseju ob 17h. Tudi jaz upam, da Krysia pride!
Vreme bo danes na Štajerskem menda še lepo...jutri bo sranjeuser posted image . Škoda, sem se veselela Pike. V dežju pa ne grem tja, se mi zdi BZ. Notri bo pa povsod gužva...

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 280
24.9.2010 12:05:58   
Zoja Miša
Pozabila vam včeraj napisati, da je Anita poslala sms, so punce v Vipavi in uživajo! Zapravljele so v Gorici in tokrat je tudi mami dobila nekajuser posted image

Jaz pa iščem zase eno zimsko jakno, oz pol plašč, v črni ali čokoladno rjavi barvi. Ima katera kakšen pameten predlog, kam iti?

Ne da se mi več delat, ker smo še čakam, kdaj bo serviser poklicaluser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 281
24.9.2010 13:26:47   
Krysia

Zaenkrat mam v planu, da pridem ... Rok je ok, ponoč smo spal, moj mi je pa za sveto oblubu, da pride do 16:40 domov ... tko da ... upam, da se vidmo ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 282
24.9.2010 13:34:11   
clara23
Danuser posted image ,

Zoja Miša, sem ti odgovorila na mailuser posted image . Glede jaknice pa nimam pojma..jaz bi tudi mela eno novo, tako da mi sporoči, če jo kje najdešuser posted image .

Tejkaz, tudi meni te ure nekako ne sedejo..v bistvu mi nobena ura ni všeč in zato je tudi nimam. Sem zelo zelo zbirčna baba kar se tega tičeuser posted image .

Evo, zdaj sem včerajšnji pijanduri do konca zrihtala nohtkeuser posted image . Se mi je ene 10x opravičila ker je prišla tako mačkasta, pa sem ji povedala da meni ni panike-važno, da me ni pobruhalauser posted image . Mark je sicer v vrtcu, ampak grozno kašlja. Smo mu včeraj kupili sirup za izkašljevanje, ampak kaj ko ga ne moremo pripravit do tega, da bi odprl ustauser posted image Danes dopoldan sem se šla pa malo sprehajat po Kranjskem mestnem jedruuser posted image . Me je včeraj zvečer pičilo, da že dolgo nisem bila v starem delu Kr in da bi bilo fajn malo it..in glej ga zlomka..med sprehajanjem in firbcanjem po trgovinah, sem naletela na škornje, ki so bili znižani iz 80eur na 12 eur!!user posted image user posted image Pa še točno moja številka je ostala, tako da te so mi bili zgleda res usojeniuser posted image user posted image . Bi si kupila še ene, pa sem potem ugotovila, da mi je moj vzel bančno karticouser posted image . Sem ga potem klicala pa je rekel, da je to storil iz preventive, da nebi slučajno spet preveč zapravilauser posted image . Smotko..v sredo ima pa zagovor diplome, tako da greva dopoldan v KP..juhuhuuu..kavica ob morju!user posted image Sem pa bolj živčna kot onuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 283
24.9.2010 15:09:20   
gajka
Ko že ravno o urah govorite... Jaz moram pa obvezno imeti vedno (tudi ponoči) uro na roki, jo snamem samo med tuširanjem/kopanjem/plavanjem. Pa nisem ravno mahnjena na kakšne ekstra modne ure, ampak bolj športne variante. Tako imam trenunto enega Suunto-ta za vsak dan (že ene 3 leta), za posebne priložnosti pa mi je letos user posted image za r.d. nabavil en fensi Certinin kronograf user posted image   (je uro posebej naročil, ker v Sloveniji tega modela sploh niso imeli, potem pa je uvoznik pripeljal samo 2 taka primerka k nam in eden je moj user posted image ; je user posted image bolj na ure mahnjen in je mogla biti nekaj posebnegauser posted image ):
user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 24.9.2010 15:14:18 >

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 284
24.9.2010 20:03:04   
sayuri
O, vidim,d a ste se danes dobile user posted image  Lepo. Meni ne bi uspelo. Crknjena sm čist. user posted image
Vidim, da se o urah pogovarjate. JAz je sploh ne nosim. Nikoli in nikjer. Uro mam na mobitelu, v avtu in v službi. Tko da ne rabim še ene na rokah. Po pravici povedano sem mogla prav v Googel odtipkat, kakšna je too late ura user posted image

Ste slišala, da je danes Jure Robič umrl? user posted image  Grozno

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
27.9.2010 8:29:23   
anita goitan
helou

jaz še tukiuser posted image , prejšnji teden bile na primorskem, se najedle grozdja-Ula ga obožuje, Zoja pa tudi...
Ula pridno raste, večinoma se še doji, najraje ima sadje, kruh in navaden jogurt, pa počasi posega tudi po mesu. Naredi že par korakov ob opori (kavču,..).
Zoja je naspidirana, veliko govori in ima zelo rada Ulo, je prava zaščitniška sestricauser posted image . Še en mesec pa gre v vrtec.

Imamo se fino, Zoja že tri noči spi od 20ih do 5.30user posted image user posted image ..ne bom se hvalila...

ŠIBAM

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 286
27.9.2010 8:45:20   
Zoja Miša
Jutrouser posted image user posted image user posted image .

Gajka, lepa ura. Jaz jo nosim samo tako...za službo. Pa talo too late mi sedaj uspe še popoldne, kdaj na roki obdržat. Drugače je pri meni s prstani in urami doma tako, kot s kaobojkami. Lahko so še tako udobne, a doma letijo z riti. Ni ga čez trenerko!

Jaz sem spet prehlajenauser posted image . Malo, ampak semuser posted image .

Ja, mi smo se v petek dobile, bilo je super malo počvekati. Bila Tejkaz z celo familijo, pohvalno! In Krysia, sama.user posted image Še bolj pohvalno. In mi2 s Kajčo Bajčouser posted image .

Vikend bil o.k. Sobota pri naših doma. Nedelja dopoldne doma, popoldne na obisk. Na Piko nism,o šli je tako ulivalo, da se nama ni dalo. Pa itak Kaja Lina tako uživa pri babici in dediju, da je nikamor ni za spravituser posted image .

Danes pride serviser ponovno in menda bo tokrat res popravil. Šel je namreč motoruser posted image . Ja, kaj češ, vseeno manjši strošek, kot nov stroj.

Nič, drugače pa jaz zopet malo bolj pospešeno službo iščem (joj, kako si namišljujemuser posted image ), ampak mislim, da tukaj ne bomo splavaliuser posted image . Nisem pa še prepričana ali si to želim...ampak, slej ko prej izbire več ne bo...pa res imam malo dovolj tega sranja s plačo...bi rada enkrat imela svoj stanovanje...in očitno je čas za spremembe! Torej, če kaj veste...dobrodošlo!

Clara, mi2 sva na vezi, prav?user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 287
27.9.2010 9:22:10   
clara23
Jutro,

Zoja miša, velja, sva na vezi!

Naš vikend je minil kot za šalo..Mark obožuje luže, zato smo šli včeraj na dvourni sprehod, kjer je skakal po lužah, sedel notri, z rokami "mešal kavico" in ne vem kaj še vseuser posted image . Nam je soseda dala take fajn nepremočljive hlače, da se lahko tudi usede v lužo pa nič ne premočiuser posted image . Drugače je pa še vedno malo prehlajenuser posted image

Meni se pa že peče cel pladen izdelkov iz fimo maseuser posted image . Bo nastalo nekaj novih obeskov za ključe in telefoneuser posted image . Pa v Lj morem skočit po novo robo..mi je vsega zmanjkalouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 288
27.9.2010 9:40:14   
Zoja Miša
Clara, velja, srčno upam, da uspe. A si videla, da imajo sedaj v Supernovi eno tako novo trgovino s temi stvarmi?
Kaja Lina v soboto pri frizerju.user posted image  (ta-kolkič že, sploh ne štejem več)user posted image
user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 289
27.9.2010 9:49:43   
clara23
Zoja Miša, jaz hodim po robo kar v hobi mojstra v medvode, danes, ko imam pa res veliko stvari za kupit, grem pa kar v BTC v Levčka. Pa Mark je bil tudi v soboto pri frizerju, pa se je drl kot jesiharuser posted image . Kot bi ga živega rezali ne pa strigli. Jaz grem pa jutri po novo frizurcouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 290
27.9.2010 10:10:56   
anita goitan

Kaja Lina v soboto pri frizerju.user posted image  (ta-kolkič že, sploh ne štejem več)user posted image
user posted image

kolk luštkana, taka velika punca

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 291
27.9.2010 13:19:32   
Zoja Miša
Doma, čakam serviserja. Fajn bi bilo vsak dan takle čas bit doma user posted image . Sam ne, da se ti vsak dan stroj pokvariuser posted image .
A zvoni, šibam!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 292
27.9.2010 17:02:00   
Zoja Miša
Pralni stroj delal pol ure, sedaj zopet ne dela...jutri ga bodo celo odpeljali...mislim...bedno!user posted image
Na koncu bom pa itak ugotovila, da bi bilo bolje kupiti novega.
Mah, bedno!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 293
27.9.2010 17:51:31   
bella02
Ojla!
Preživeli naporen vikend, je blo zeloo pestro. V dveh dneh smo gostili 21 odraslih in 12 otrokuser posted image . Zvečer sem kar padla dol, še kuhinja me je počakala za danes. Pa tako bedno vreme in sem brez energije čist. Zaenkrat smo zdravi, počasi se bo treba spet začet učituser posted image . Teja je obuta za zimo, sem v Lidlu dobila nepremočljive škorenjčke za 12€, čeveljčke in usnjene škorenjčke pa mi je posodila prijateljica. Ravnotako je preskrbljena z bundico, bo lanska še uredu in danes je dobila še eno, tako da bo ena na rezervi.

Zoja Miša, ti pa res nimaš sreče s tem strojem. Kar se pa tiče ure, sem se pa jaz spet tolk navadla nanjo, da brez nje ne grem od doma. Sem se naveličala skoz mobitel ven vlačtuser posted image .

Tejka, dober nakupuser posted image

Ne da se mi niiiiič. Mejte seuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 294
27.9.2010 20:30:04   
Krysia
oo, nova barva ... ne vem še, če mi je všeč user posted image

No, sam na hitro .. sem spet slabe volje zarad službe, pa šele pondelk je ... drugač preživela fizioterapijo, še 9x grem, pol bom pa sama doma telovadla ... nisem se še odločla, če mi to pomaga - najprej me je vse nehal bolet, pol me je še bolj bolelo, zdej je pa tko kot je blo ... sej vem, da pol ure vadbe ne more met takojšnjih učinkov, tko da ... upam, da bo bolš ...

Zoja Miša, tale stroj tebe heca ... pa serviser očitno tud. No, upam, da boste zrihtal ... Aja, da še jst povem, da mi je blo v petek fajn mal počvekat, čeprov sem mela mal slabo vest, ker sem Roka pustila bolanga doma, jst sem pa šla ... no, pa sem pol ugotovila, da mu ni blo hudga. Kaja Lina je pa fajn z novo frizuro - zdej hočemo pa še tvojo slikco user posted image Aja, Roka smo tud včeraj strigli - kodrčki so šli papa, ampak bodo novi zrastli ... se mi pa zdi, da ma zdej ful manjšo glavo, ko smo ga postrigli - je mel prej tako orng čupo ...

bella, sploh mi ne govori o tem glupem vremenu - najrajš bi se ulegla pa spala ...

Ura ... jst sem jo skoz nosila, zdej mi je pa dokončno crknila (sem jo mela enih 10 let), tko da iščem novo ... men se tud ne da skoz mobija ven vlečt ...

Zdej se grem pa z možem družit pa modelke pogledat - da mam vsaj mal prostega časa danes (drugač je moj dan zgledal tkole: služba, inštrukcije, fizioterapija, inštrukcije, pisanje letnih priprav). Se tipkamo ...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 295
28.9.2010 7:53:38   
Zoja Miša
Jutro.
No, me vseseli, da čist sama pa nisem tukajuser posted image .
V glavnem, ja stroj in serviser, vse me jeuser posted image . Pa potem še moj, sej sem ti rekel, da bi kar novega...user posted image , kot da sem vedla, da bo tako...V glavnem, danes ga pride iskat in ga bo odpeljal...upam, da ga bo tudi popravil. Če na pa denar nazaj in novega, ne bo druzga. Ma, bolj kot vse to me jezi ta laufarija iz službe, pa nazaj...pa kr neki...
Prehlajena na polno, čeprav je danes bolje, kot včeraj, sem zvečer mislila, da me bo pobralo. ne, sej malo se hecam, ampak groza, čisto zabit nos sem imela, glčavo pa tako, da bi mi jo lahko kar razneslo. Potem sem morala še en stroj cot na roke sprat in v mehčavca namočit in ožetuser posted image . Sem se potem z operilom našopala, pa ob 23h, čudežno začela zopet dihati.

Krysia, vem kako je, ko si nezadovoljen v službi!user posted image  Pri nas v proizvodnji počasi ratuje, kot hiša duhov...vedno manj jih je...ne vem, tole res ne kaže dobrouser posted image .
A ja, pa moja frizura ni nič drugačna, samo siva in narastkasta nisem več user posted image . Saj si me videla v petek, živa katastrofa na vrhu glave. Zdaj je čist drugačuser posted image .

Bella, super za nakup in praznovanje! Mi imamo bundico, čevljev še ne. Pa bundico in hlače za sneg tudi ne. Mi je to nekako bolje, kot kombinizon, ker lahko bundico še drugače porabimo. Vsaj kolikor vem, sta nam lani 2 user posted image  prav prišli.

Danes naj bi se dobilala z bivšo sodelavko, proti večeru. Upam, da bom o.k. in da ona ne odpove, ker komaj čakam. Je edina, ki se ji lahko kaj pojamra in ki razume kaj se tu dogaja.

V glavnem, ne vem kako mi rata vedno tako raztegnjeno napisati. očitno ne znam biti kratkauser posted image .

Clara, danes taka itak ne bi k vam hodila, da te/vas kaj ne bi okužila...če se do petka pocajtam, bi se lahko za petek zmenili?! Sva na vezi.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 296
28.9.2010 7:55:31   
Zoja Miša

Jutro.
No, me veseli, da čist sama pa nisem tukajuser posted image .
V glavnem, ja stroj in serviser, vse me jeuser posted image . Pa potem še moj, sej sem ti rekel, da bi kar novega...user posted image , kot da sem vedla, da bo tako...V glavnem, danes ga pride iskat in ga bo odpeljal...upam, da ga bo tudi popravil. Če na pa denar nazaj in novega, ne bo druzga. Ma, bolj kot vse to me jezi ta laufarija iz službe, pa nazaj...pa kr neki...
Prehlajena na polno, čeprav je danes bolje, kot včeraj, sem zvečer mislila, da me bo pobralo. ne, sej malo se hecam, ampak groza, čisto zabit nos sem imela, glavo pa tako, da bi mi jo lahko kar razneslo. Potem sem morala še en stroj cot na roke sprat in v mehčavca namočit in ožetuser posted image . Sem se potem z operilom našopala, pa ob 23h, čudežno začela zopet dihati.

Krysia, vem kako je, ko si nezadovoljen v službi!user posted image  Pri nas v proizvodnji počasi ratuje, kot hiša duhov...vedno manj jih je...ne vem, tole res ne kaže dobrouser posted image .
A ja, pa moja frizura ni nič drugačna, samo siva in narastkasta nisem več user posted image . Saj si me videla v petek, živa katastrofa na vrhu glave. Zdaj je čist drugačuser posted image .

Bella, super za nakup in praznovanje! Mi imamo bundico, čevljev še ne. Pa bundico in hlače za sneg tudi ne. Mi je to nekako bolje, kot kombinizon, ker lahko bundico še drugače porabimo. Vsaj kolikor vem, sta nam lani 2 user posted image  prav prišli.

Danes naj bi se dobilala z bivšo sodelavko, proti večeru. Upam, da bom o.k. in da ona ne odpove, ker komaj čakam. Je edina, ki se ji lahko kaj pojamra in ki razume kaj se tu dogaja.

V glavnem, ne vem kako mi rata vedno tako raztegnjeno napisati. očitno ne znam biti kratkauser posted image .

Clara, danes taka itak ne bi k vam hodila, da te/vas kaj ne bi okužila...če se do petka pocajtam, bi se lahko za petek zmenili?! Sva na vezi.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 297
28.9.2010 7:56:03   
Zoja Miša
Mah...ne mi zamerit za tole 2x...če si smotan...si pačuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 298
28.9.2010 8:01:33   
clara23
Jutro,

Mark mi je včeraj zvečer zakuhal, tako da je danes doma. Ima tudi vnete oči, kašlja pa itak že 3 tedne. Trenutno vročine nima, sem ga pa vseeno obdržala doma, da bom čez dan opazovala kako se bo vse skupaj razvijalo. Če bo v redu, gre jutri v vrtec, če pa ne, bova pa pač doma dokler bo treba. Tako da bye bye "enodnevni izlet" z mojim na slovensko obalo...še frizerja sem skenslala..pa danes se morem it vpisat na fax, tako da še ne vem kako bom to izvedla. Verjetno bom Marka kar s sabo vzelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
28.9.2010 11:10:35   
gajka
Pozdravček še s sončne Štajerske! user posted image

Pri nas vse po starem. Rok je začel malo lepše spati, nekje vsako 2. noč se vmes zbudi, ampak že nekaj dni brez večjih pretresov (trkam na les, da vsaj tako ostane). Smo pa uvedli spet vrečo za spanje in mogoče to kaj pomaga, ker se ne more zbrcat. user posted image   Za nami je prvi roditeljski sestanek v vrtcu. V planu je kar nekaj druženj starši + otroci - skupne igre na igrišču, sankanje... Menda je v marcu v planu tudi druženje samo otroci + atiji, mamice pa morajo it skupaj ven (npr. bowlat). user posted image Rok je v vrtcu zadovoljen, še pomaha mi komaj, ko ga oddam. user posted image
Zara tudi raste kot konoplja, je "predimenzionirana" glede na standarde za punčke. Te dni se je začela obračat na trebušček in danes ji je dajnsko že sami tudi uspelo (navadno se ji pri roki - rami  zatakne user posted image ). Jah, pridno raste in se razvija! Še malo, pa bomo za njo divjali! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 28.9.2010 11:12:25 >

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?