|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
28.9.2010 11:38:31   
Zoja Miša
Gajka, sončne Štajerskeuser posted image  V Medvodah pravkar nehalo deževati. Dobro, da si me spomnila na vrečo...ampak ne vem, če ji ne bo, še prevroče, za enkrat. Ima še vedno samo deko in še to le čez križ in noge dano. Pa jaz sem se nekako sprifala, da se zbudim vsaj 2x na noč in jo pokrivam. Včasih čist živčna rata in zbrca vse iz sebe. Kovter pri nas ne pride v poštev, ga ne marauser posted image . Danes zjutraj je bila hecna, se je v rob postelje užgala in govorila auva, auva, zbudila se pa ni.

Mi imamo pa v četrtek tudi druženje z vrtcem, gremo skupaj na Mengeško kočo. 6.10 imamo pa kostanjev piknik, cel vrtec oz. enota.

Clara, glede najinega dogovora, hvala za enkrat, sem se za tokrat, pri Karmen zmenila. Pa user posted image  za zdravje!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 301
28.9.2010 11:38:43   
anita goitan
mami še bi pečenkouser posted image

user posted image

tudi v Kamniku nam je sijalo..ble zunaj, sedaj obe spita..grem delat palačinke in riž s pišancem. Ciao

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 28.9.2010 11:40:52 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 302
28.9.2010 11:50:08   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

mami še bi pečenkouser posted image

user posted image  

Cuker mali. Z Zojo sta si res, zelo podobni.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 303
28.9.2010 11:56:59   
anita goitan
Gre katera jutri v ZOOuser posted image ..ja sej vem da vse delate, ma če slučajno..pa da bomo mele družbo..ob 9ih bomo tam.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 304
28.9.2010 12:09:35   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Tejka, dober nakupuser posted image

A avtomobilčke misliš? Ker sem sicer spet zapravljala z moževo kartico, sam ne vem a sem to povedala ali ne. Jah, otroc rabijo za oblečt, a ne?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 305
28.9.2010 12:12:09   
tejkaz
Tako je pa naš Jaša poziral, ko so ga slikali v vrtcu, ko je praznoval rojstni dan.

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 306
28.9.2010 12:18:00   
gajka
anita g. - sem najprej pomislila, da je Zoja na fotki. Sta si res podobni! user posted image

tejkaz - pri nas so pa na sestanku povedali, da se v vrtec nobenih zadev ne prinese (nobene hrane, pijače, sokov...), praznujejo pa potem z igrami, risbicami itd. Pa luštna fotka! user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 307
28.9.2010 12:39:18   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Tako je pa naš Jaša poziral, ko so ga slikali v vrtcu, ko je praznoval rojstni dan.

user posted image

user posted image

Gajka, pri nas so tudi najprej tako rekli, zdaj smo se pa zmanili, da lahko, ampak izključno mora biti kupljeno in etiketirano! Kaja Lina je nesla piškotke, bombončke, čokoladne banane in sadje.
In ja, tu še kar dežujeuser posted image .

Anita, uživajte v zoo, bi bila raje tam, verjemi!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 308
28.9.2010 12:43:38   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

tejkaz - pri nas so pa na sestanku povedali, da se v vrtec nobenih zadev ne prinese (nobene hrane, pijače, sokov...), praznujejo pa potem z igrami, risbicami itd. Pa luštna fotka! user posted image

Pri nas so "pravila" že od kar hodimo v vrtec (Eva že tretje leto) ista. Prinesejo lahko karkoli je zapakiranega. Nič svežega sadja, nič kakšnih tort in smetan, nič sladoledov,... Jaz vedno kupim za vsakega en sokec (prej se pozanimam če je kakšen alergik) in za vsakega eno mini roladico (tisto ki se jih kupi 10 v kompletu in je vsaka posebaj zavita, in prav tako se pozanimam prejm, če je kakšen alergik).

Jaz sem pa spet prehlajena user posted image Včeraj me je cel dan glava bolela in grlo. Danes pa kašljam, kiham, smrkam. Moj pravi da zato, ker ne znam bolezni preležat. Jah, kako jo pa naj? Njega itak cele dneve ni, a nas se zabivakiram v posteljo, otroka se bosta pa sama animirala in ob koncu dneva umila in spat spravila?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
28.9.2010 12:44:45   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
In ja, tu še kar dežujeuser posted image .

V Ljubljani je nekaj malega škropilo, zdaj nič več.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 310
28.9.2010 12:58:20   
anita goitan

user posted image

kako je srečenuser posted image , zelo lep fant!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 311
28.9.2010 13:31:57   
gajka
Pri nas je menda to o nenošenju hrane in pijače za r.d. (tudi etiketirane) v vrtec politika celotnega vrtca (vseh vrtcev, ki spadajo pod Vrtec Velenje). Tudi prav. Ne pomeni pa to, da nič ne praznujejo. Si pač organizirajo zabavo brez posebne hrane, ampak s celodnevnimi aktivnostmi, ki se vse sučejo okrog slavljenca. Ampak potem itak nastopi problem, da ima naš mulo r.d. sredi julija, naš vrtec je pa zaprt med poletnimi počitnicami... Menda bodo lahko vsi takšni "nesrečniki" praznovali skupaj junija...

< Sporočilo je popravil gajka -- 28.9.2010 13:33:39 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 312
28.9.2010 13:32:01   
Zoja Miša
Jaz sem pa spet prehlajena user posted image Včeraj me je cel dan glava bolela in grlo. Danes pa kašljam, kiham, smrkam. Moj pravi da zato, ker ne znam bolezni preležat. Jah, kako jo pa naj? Njega itak cele dneve ni, a nas se zabivakiram v posteljo, otroka se bosta pa sama animirala in ob koncu dneva umila in spat spravila?

Hja...znano. Mislim, nikoli nisem zaradi prehlada ležala, sedaj pa tudi če bi želela, ne morem. Kakor koli, svetovali so mi, da naj šnops zvečer ruknem. Poskusi.user posted image  No, jaz bom danes kakšen kozarček vina zraven večerje...pa malo bom jamrala bivši sodelavki...grem stavit, da bom jutri vsaj napol zdravauser posted image  
Kaja Lina in moj bosta pa že. Saj se zrihtata če me ni. Če sem doma, je za vse še vedno samo mami. Mami bo mleko, mami me bo dala iz stola, mami stuširala, mami spat z menoj...itak bi lagala, če bi rekla, da mi to ni všeč in če bi rekla, da mi danes ni niti malo hudo, ker me zvečer ne bo.user posted image Ampak po drugi strani si mislim, da je prav tudi tako.user posted image Ne?

Ojoj, pa sem želela le nekaj o prehladu napisatiuser posted image user posted image
Pa poslati ti user posted image  za čimprejšne okrevanje. A ja, pa mene HB ne boli grlo. Malo me peče žrelo in zabita sem v glavo. No, tale je malo dvoumnauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 313
28.9.2010 14:49:15   
tejkaz

Malo me peče žrelo in zabita sem v glavo. No, tale je malo dvoumnauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Nič, grem domov. Se bomo spet z avtki igrali, da bo popoldan hitreje minil, ponoči pa upam da bomo kaj spali.

Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 314
28.9.2010 18:50:39   
nell
Pozdravček!

Mal sem za vami, ampak se bom potrudla nadoknadit - nor teden je bil in še bolj divji vikend.

Tejka - kakšne rod. ses. imate vi, da se pogovarjate o individualnih stvareh otrok - to so teme za govorilne ure. Mi na kraj pameti ne pride, da bi kakšnega otroka izpostavla pred drugimi ali zaradi ne vem kakšnega uspeha ali česarkoli drugega. Nič se ti ne sekiraj - moj Tibor je še tud eden tistih, ki pridno vse servirajo v plenico. Sicer ga malo bolj spodbujam, ampak daleč od tega, da bi mi sam povedal, če to nardi, se mu čist slučajno userje. Včasih se tud buni in noče na kahlico, pol mu pa dajem od mojih verižic, zapestnic in ne vem česa še, da te mal tisto rit gor drži. Je pa zdejle mel vneto rito - in je to mal pripomoglo, ker sem ga pustla kr v gatih. Tibor ponavad pove, takoj zatem k se polula al pa pokaka, prej pa ne. Veš kaj to pomeni, da še pač niso čist pripravljeni - to ni svetovna katastrofa, če je otrok pri 2 letih še vedno v plenici. Bi pa js verjetno vzgojiteljici povedala, da so to osebne zadeve otroka in bi bila v bodoče zadovoljna, če ti jih tako tudi pove.

Jaši je pa tak cuker na sliki. kok se lepo smejčkauser posted image

Katja - js sem sicer zato, da se otroke spodbuja k samostojnosti, torej tudi dam nož in jih spodbujam k samostojnemu mazanju, jih malo pusti,. potem jim pa pomagam, da majo kruh tud namazan. Pa sej to sem že rekla, to je v osnovi bilo napak povedano, marsikaj in ne samo tole s kruhom.

Gajka - js sm tud Tiborja na plavanje malčkov prijavila - imava še od plavanja dojenčkov v dobrem, ker sem ga takrat tud prijavila, pa je na našo nesrečo bil prevečkrat bolan - upam, da se zgodba ne ponovi. Grem pa js z njim, ker priznam, da odkar je moj v večini dopoldanska varuška, je vedno bolj na atija navezan in velikrat tud popoldan nimava tistih samo najinih skupnih trenutkov - tko da je to moje.

anita - Ula je res kopija Zoje, js sm tud najprej pomislila, da je to kakšna "starejša" slika Zoje.

Zoja Miša - kakšna damica je tale tvoja princeska in js še vedno obožujem njene laske user posted image

Vsem, ki ste bolani pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš Tiberius je dzrav - HB in vsak dan jo nekam mahnemo - manj smo doma, manj razmišljam o težavah - upam, da čimprej dobim službo za stalno, pa bomo tudi mi dali pod pod noge.

Nič deklice šibam med priprave

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 315
28.9.2010 21:27:24   
Erin
Punce se opravičujem ker me nič ni.. en kup službenih popoldanskih zadev, od seminarjev, aktivov, načrtovanj, roditeljskih, bla bla... zvečer pa samo dol padem.. ma sem tko zaspana da skupaj s Tilnom zaspim...

Nisem vas nič brala, niti sedaj ne, zaostajam nekaj strani, tko da ne zamert..

Sem sam prišla povedat da smo dans mel nuhalno pri Pušenjaku in prav da bo bejba oz da kaže na to... moja prva izjava - očitno bomo bankrotiraluser posted image ko bom jaz zagledala roza cunce me ne bo mogel nihče ustavt, joooooooj... rezultati so ok, to je pa najbl važn, ćeprav na konc pišem lol...

Lepo se imejte pa.... nisem in ne bom vas pozabila.Papa*

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 316
29.9.2010 0:20:14   
bella02
Tejka, ja, avtomobilčke sem mislilauser posted image . Sem jih že gledala, pa dokler bosta pri hiši sam punci, bomo verjetno še kar brez user posted image . Nekaj časa nazaj je bila debata o plenicah. Teja jih tud še ima. Ne pove, da bo lulala al kakala, včasih pove, ko se že pokakaka, največkrat pa pride že skoraj čez, pa še vedno pravi, da ni kakalauser posted image . Tako da bomo še kar mal plenice kupoval. Mi je sicer tašča že poleti rekla, da smo zamudlili, sam se moti in mene sploh ne gane. Pač še ni zela za to. Bo že.
Upam, da se čimprej pozdraviš. A mi verjameš, da jaz si pa včasih prav zaželim, da bi bla za nekaj dni bolna, da bi ležala in imela malo miru. Ker se mi to morda zgodi 1x/2x na leto in sem skoz v pogonu, pa še sploh službe nimam, ampak skooooz je nekej: perem, obešam, likam, pospravljam, pucam, perem, obešam, likam ... Čeprav vem, da bom tisti trenutek, ko se bom počutila slabo, obžalovala, da sem sploh kdaj pomislila na to, ampak nekaj dni vročine bi mi prav pasalo. Ja vem, čudne misli. Je res, da bi takrat za malidve poskrbela user posted image in tašča in te razumem, da ne moreš preležat bolezniuser posted image . Sranje, ker vse to pušča posledice na zdravjuuser posted image

Anita, WBuser posted image in tud jaz sem mislila, da je to Zoja, pa se mi je takoj nato zdela premajhnauser posted image

Zoja miša, luštna je tvoja princeska, nimaš kajuser posted image . Ta teden mi ne znese za kavo, morda naslednji ... In nič se ne sekiraj, ker pišeš dolge poste, men je prav v užitek bratuser posted image

Gajka, luštne slikce!

erin, jeeeeeeee, pupika bo!!!! O, kako lepo user posted image . Drži se!

Pogrešam Sandrouser posted image

Rojstni dnevi: mi smo pri Tjaši imela vsa leta sveže in suho sadje, pri Teji bomo imeli tud sladkarijo. Teja bo praznovala v četrtek, ker smo tudi doma praznovali ta vikend. In je prav hecna. Njej je vse odnesla muca: dudo, flaško, zdaj pa tudi ti dve stvari: torto in rojstni danuser posted image . Mi je mogla 2x tole zadnje povedat, da sem ugotovila, da sem jo prav slišalauser posted image . Jao, katera povezavauser posted image

No, jaz sem še vedno v cunjah, danes mi je uspelo zrihtat previjalno s Tejinimi cunjami. Zdaj me čaka še kabinet, v katerem jhe bla Katarina (orkan). Odkar sem naredila izpit, je to le prostor za odlaganje, pol je pa tko user posted image . Konec tedna gre user posted image s sodelavci na Grintovec, pa nisem nič vesela. Je slabo napovedano in mi ni všeč, da hodijo v takem vremenu. V soboto nas čaka še en piknik, potem pa konec (nažiranja mislim). In čakam na nedeljo, da bo user posted image zjutraj zrihtal malidve, da jaz malo pospim. To mi tako manjka user posted image . Če ne bo seveda preveč utrujen od vsega skupajuser posted image .

Nič, lepo se imejte! Nočka!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 29.9.2010 0:22:15 >

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 317
29.9.2010 8:55:44   
Zoja Miša
Jutro, oz. je že kar dan. In sonček je. Jupiiiiiiiiii!user posted image user posted image user posted image

Bella, hvala da rada berešuser posted image , ker jaz namreč zelo rada pišem. Pa ne želi si bolezni, še prehitro pride! Cote - jaz tudi samo govorim, Kaja Lina ima pa še vedno poletne cote v omari.user posted image  In user posted image  tudi gre v petek na neko konferenco...v Olimje. Upam, da nama vsaj kakšno čokolado prinese! Mi2 pa še ne vem, kaj bova...

Glede plenic se tudi jaz ne sekiram, bo že, ko bo pripravljena. Mi je pa zadnjič šla teta od mojga na živce, smo bili ravno tam na obisku, ko se Kaja Lina odloči, da bo kakala...pa ji je težila, da naj gre na stranišče...bla, bla...sem bila tiho, ker je zamerljive sorte...pa itak se ne vidimo velikokrat. No, drugič ne bom, ker mi je že sedaj žal, da nisem kaj rekla.
Erin, iiiiiiiii bajba! Super. user posted image user posted image user posted image  Ne boš bankrotirala...saj gre.

Tejkaz, ste spali?! Jaz sem ravno študirala, da bo kmalu zopet mlaj, nas takrat matra, drugače pa je Kaja Lina zelo pridna, spi cele noči! Res je ni za prehvalit!

Nell, uživajta na plavanju.

Kaja Lina danes že komaj čaka telovadbo. Sem ji včeraj zvečer povedala, da jutri imava pa zopet telovadbo, me je objela in ful polupkčalauser posted image . Sem ful vesela, da ji je tako všeč!!! user posted image

Včeraj preživela lep večer z bivšo sodelavko. Sva se načvekali. Sem res kar bolj zdravauser posted image .

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 29.9.2010 8:57:10 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 318
29.9.2010 11:00:26   
tejkaz

Tejkaz, ste spali?! Jaz sem ravno študirala, da bo kmalu zopet mlaj, nas takrat matra, drugače pa je Kaja Lina zelo pridna, spi cele noči! Res je ni za prehvalit!

Jaz sem smotana mama. Ampak res, brez opravičila. Naredila sem verjetno največjo napako kar se jih da. Včeraj sem imela popoldan malo vročine in veliko slabe volje. Zvečer sem mi res ni dalo ubadat še s trmo in cmeranjem da ne bo spal. Po umivanju in večerji sladi pravljica in nato spat. In ko sem prišla n-tič nazaj v sobo, ko si je že vse sorte namišljeval, sem mu dala mali bidon s par kapljicami vode. Vlegel se je in "cuzal" tisto vodo iz flaške. In spal celo noč!! Zjutraj mi ni hotel dati bidona, ga je nesel s sabo v vrtec. Zdaj pa že kar vidim da ne bo več hotel spati brez bidona in vode user posted image user posted image

No, danes sem zdrava. Sem šla tudi jaz zvečer kmalu spat, oz. sem zaspala na kavču in spala celo noč. Spanje očitno pomaga.

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Upam, da se čimprej pozdraviš. A mi verjameš, da jaz si pa včasih prav zaželim, da bi bla za nekaj dni bolna, da bi ležala in imela malo miru. Ker se mi to morda zgodi 1x/2x na leto in sem skoz v pogonu, pa še sploh službe nimam, ampak skooooz je nekej: perem, obešam, likam, pospravljam, pucam, perem, obešam, likam ... Čeprav vem, da bom tisti trenutek, ko se bom počutila slabo, obžalovala, da sem sploh kdaj pomislila na to, ampak nekaj dni vročine bi mi prav pasalo. Ja vem, čudne misli. Je res, da bi takrat za malidve poskrbela  in tašča in te razumem, da ne moreš preležat bolezni . Sranje, ker vse to pušča posledice na zdravju

Sem si tudi jaz enkrat želela da bi zbolela in bi se lahko odpočila in preležala in spala kolikor bi si želela. Pa sem potem res v kratkem zbolela in je bilo vse ist. Ni bilo nobenega počitka, noben ni ničesar namesto mene naredil, zato si tega nikoli več ne želim. K sreči sem danes že boljša, lahko rečem da že skoraj zdrava.

Erin, čestitke za lepe rezultate in punčko user posted image user posted image

Nell, meni se je tudi čudno zdelo, ker je kar tako vpriču vseh rekla da je naš edini ki ne gre na kahlico. Sam naša vzgojiteljica je itak neki posebnega user posted image Sem se jo že navadila, ampak kljub vsemu jo ima Jaša rad, to mi je pa najbolj pomembno, da je on zadovoljen.

Nič, lepo se imejte, se tipkamo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 319
29.9.2010 11:25:49   
sandra123
Danuser posted image ...spet vas zanemarjam...ja, služba dela svoje...sem že od prejšnje srede pop.v službi, zjutraj pa okupirana s strani T&T, tako, da se nimam časa nič javiti...Zdajle ju je varuška peljala ven na sprehod, pa se na hitrco javljam....Smo zaenkrat zdravi, samouser posted image je tako prehlajen, da komaj funkcionirauser posted image ...zdaj samo upam, da se ta prehlad ne prenese še na otroke...

Se še kaj javim, zdaj se pa šibam zrihtat in via LJ....
Lep sončen pozdravček vsem...

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 320
29.9.2010 11:38:46   
gajka
Erin - super za pupo! user posted image Pupe so ful drugačne od fantkov, vsaj tale naša je res. Glede cunjic pa ne skrbi. Kakšen kos za dušo itak pade, saj bi konec koncev tudi fantku kakšno novo reč privoščila, kajne? user posted image Itak pa kakšne roza zadeve za darila dobiš. Drugače pa je Zara velikokrat kot kak fantek, potem ji pa vsaj kakšne roza zokenčke podtaknem. user posted image

tejkaz
- eh, ne sekiraj se, če bo pač zdaj bidon nekaj dni njegov spremljevalec. Važno, da je Jaša srečen in da spi! Saj ga bo enkrat tudi takšna "odvisnost" minila, če se bo sploh pojavila. Jaz pa vsak dan v avtu prevažam najrazličnejše igrače, ki jih hoče Rok s sabo peljat do vrtca (ne v vrtec, ampak samo, da so v avtu na poti tja in nazaj), od bagerjev in traktorjev, do dekice in danes celo vedra lego kock. user posted image

bella02 - upam, da se ti bo vsaj podaljšano spanje za vikend uresničilo! user posted image A tašča ali pa user posted image ti pa ne bi kdaj za kakšno urico obeh pomerkala, ti bi pa imela ta čas izključno zase (pa ne za učenje, ampak sprostitev za dušo), recimo vsaj 1× na 14 dni? Lahko si pa kakšen tečaj umisliš (npr. 1 ura tedensko), če te kaj veseli, da bodo takrat drugi pač "prisiljeni" malo varuške igrat... user posted image

nell - super plavajta! Pri nas je plavanje z Rokom prevzel user posted image , ker ga med tednom itak pred 17. uro niti pod razno ni doma in je pač manj časa z Rokom. Pa še glede Zare je tako enostavneje.

ZM - super za uspešen čvek! user posted image

Pleničke/kahlica - Rok gre na kahlico lulat vsak večer pred kopanjem, sredi dneva ga pa tudi na silo tja ne spravim. Pa kaj ga sploh čem silit, če noče? Pa briga me, kaj si drugi o tem mislijo! Otroci so različni, eni prej, drugi kasneje, moj brat je npr. iz plenic zlezel pri 3 letih, jaz pa pri dobrem 1 letu... Komu mar? Bi bilo fino eno rito manj previjat, ampak če ne gre, pač ne gre. Bo že enkrat! Imajo pa v planu naslednji mesec počasi z odvajanjem od plenic začet tudi v vrtcu in bomo videli, če bomo s skupnimi močmi kaj premaknili... user posted image   Btw. malo dvomim v hiter uspeh, ker v vrtcu se še toliko ne more sprostit, da bi se v plenico pokakal in zadržuje blato, dokler domov ne pride, doma pa nam "bombe" servira! user posted image

Zara mi že 4 ure spi. user posted image Jo je zjutraj nekaj zvijalo, se je kar nekaj jokala, potem pokakala, da je vse čez udarilo, pa bila še nekaj časa jokava, dokler ni med dojenjem zaspala kot klada... Rok pa v vrtcu, najbrž uživa, ker imajo zunaj malo gradbišče - na novo igrišče ob šoli asfaltirajo in je bil zjutraj ves navdušen, ko je stroje zagledal. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 29.9.2010 11:44:05 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 321
29.9.2010 11:54:11   
buhtlčk

Jaz sem smotana mama. Ampak res, brez opravičila. Naredila sem verjetno največjo napako kar se jih da. Včeraj sem imela popoldan malo vročine in veliko slabe volje. Zvečer sem mi res ni dalo ubadat še s trmo in cmeranjem da ne bo spal. Po umivanju in večerji sladi pravljica in nato spat. In ko sem prišla n-tič nazaj v sobo, ko si je že vse sorte namišljeval, sem mu dala mali bidon s par kapljicami vode. Vlegel se je in "cuzal" tisto vodo iz flaške. In spal celo noč!! Zjutraj mi ni hotel dati bidona, ga je nesel s sabo v vrtec. Zdaj pa že kar vidim da ne bo več hotel spati brez bidona in vode user posted image user posted image

naš mali ma skoz bidon v pojstli - da ne poliva (ker drugač pije iz kozarca). Pa včasih spije malo, včasih nič, včasih pa celega. Isto ima za popoldansko spanje, ista situacija, pa spi popoldne brez plenic. Pač je včasih zvečer al pa ponoč žejen. In pol seveda mora pit. Men se pa to res ne zdi čist nič narobe, jaz tud pijem ponoči, če sem žejna.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 322
29.9.2010 13:24:52   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

naš mali ma skoz bidon v pojstli - da ne poliva (ker drugač pije iz kozarca). Pa včasih spije malo, včasih nič, včasih pa celega. Isto ima za popoldansko spanje, ista situacija, pa spi popoldne brez plenic. Pač je včasih zvečer al pa ponoč žejen. In pol seveda mora pit. Men se pa to res ne zdi čist nič narobe, jaz tud pijem ponoči, če sem žejna.

Saj če bi pil, ni bi bilo nič takšnega. Jaz sem mu dala bidon, ker sem mislila da je žejen in bo spil in zaspal. Tako je pa vzel tist bidon k sebi in ga prav cuzal, kot flašo, dudo, prst. Prav videla sem ga da mu kar uči skupaj lezejo, ko ga je imel v ustih. Nikoli pa ni imel ne dude, ne flaše.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 323
30.9.2010 8:28:47   
buhtlčk
Jutro

ne morem verjet, da jaz kavo kuham user posted image

tejkaz po moje ni nič hudega, če se je mal pocrkljal mali, pa spali ste potem celo noč user posted image Če nikol ni nič mel ne dude ne nič, pol ne bo hujšega. Jaz bi mu bidon najbrž kar uturila potem takole, ko bi mislila, da bo potem spal user posted image
Aja pa takilih se ne govori na roditeljskem (o kahlici mislim).

erin o punčka!! a za ime že kaj razmišljata (sej vem, da je zgodaj, sam to mi je ful zanimiv)

bella se strinjam z gajko, mal je treba počit (sej veš, počivat, ne pokat user posted image )

sandra halo!! držim pesti, da se prehlad ogne malih

teli prehladi - kako ste ? Upam, da nisem dans prva, ker ste vse obležale user posted image

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 30.9.2010 8:29:53 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 324
30.9.2010 8:31:10   
clara23
Jutro,

Mark je v vrtcu, mene pa danes čaka en kup enih stvari. Kot prvo morem cote oprat in obesit, potem bo treba malo avto posesat ker imamo tak svinjak, da me je kar sram, pa posteljnino bo treba spet zamenjat. Ob pol enih imam pa končno frizerjauser posted image . Si ga prav zaslužim, saj smo imeli ponoči tak živžav da je groza. Mark se je ene 20x zbudil, me skoraj zrinil s postelje, jokal, se odkrival, kazal da ga boli rokicauser posted image , pil. Ma svata..sem samo čakala da bo rekel še da se  je pokakaluser posted image . Sem rekla mojemu da grem v kratkem nujno 1x k njegovim spat, da bom vsaj eno noč prespala v kosu, ker tole kar se pa pri nas zadnje čase dogaja pa res ni za nikamor.user posted image Moj itak vsaj 2x na teden prespi tam (zaradi treninga), in ne vem zakaj nebi 1x na dva meseca pa še jazuser posted image Bom šla takrat prej še v finsko sauno, da bom potem spala kot dojenčekuser posted image .

Moj dragi je pa včeraj diplomiraluser posted image . Sva šla skupaj v Koper, vmes sem šla jaz malo na sprehod ob morju, potem sva šla pa še na eno dobro ribcouser posted image . Potem, doma, smo šli pa skupaj s tastom, svakom in še nekaterimi kolegi v en lokalček na borovničkeuser posted image .

Zoja Miša, ni panike zarad nohtkov..se bova pa mogoče naslednjič lažje uskladili.

Tejkaz, pomoje tudi ni nič narobe zaradi bidonauser posted image Pa ne govori da si smotana mama, ker veš da nisi! Si super mamica in imaš dva super otroka!

Erin, čestitke za punčko! Joj, jaz bi tudi bankrotirala če bi mela pupiko, tako da še bolje, da imam fantauser posted image user posted image . Moj dragi se vsakič, ko gremo v kakšen shopping center zahvaljuje, da ima fantka in ne punčko, ker ve kakšna bi bila potem situacijauser posted image user posted image .

Mi gremo pa danes popoldan v gozd, saj Mark sploh še ni bil v čisto pravem gozduuser posted image Kakšen tak mini gozdiček že, ampak na večji površini pa ne. Imamo v vrtcu za nalogo, da naberemo jesensko listje in plodove. Včeraj sva jih že okoli hiše, kar pač imamo doma, danes gremo pa še na "teren". Sem mu včeraj govorila kako bomo šlii v gozd in bo videl drevesa, pa listje, pa mogoče kakšno žival, pa sem dobila občutek da me ni prav dosti razumeluser posted image . Upam, da bo užival..sem se pa spomnila, da moramo it v oktobru po tretjo dozo cepiva za KME..

Pa z mojim sva se odločila, da greva v ponedeljek ali torek v Italijo v shoppinguser posted image . Je bil včeraj tako dobre volje da mi je obljubil celo touser posted image . Super in komaj čakamuser posted image user posted image .

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?