bella02
|
Tejka, ja, avtomobilčke sem mislila . Sem jih že gledala, pa dokler bosta pri hiši sam punci, bomo verjetno še kar brez . Nekaj časa nazaj je bila debata o plenicah. Teja jih tud še ima. Ne pove, da bo lulala al kakala, včasih pove, ko se že pokakaka, največkrat pa pride že skoraj čez, pa še vedno pravi, da ni kakala . Tako da bomo še kar mal plenice kupoval. Mi je sicer tašča že poleti rekla, da smo zamudlili, sam se moti in mene sploh ne gane. Pač še ni zela za to. Bo že. Upam, da se čimprej pozdraviš. A mi verjameš, da jaz si pa včasih prav zaželim, da bi bla za nekaj dni bolna, da bi ležala in imela malo miru. Ker se mi to morda zgodi 1x/2x na leto in sem skoz v pogonu, pa še sploh službe nimam, ampak skooooz je nekej: perem, obešam, likam, pospravljam, pucam, perem, obešam, likam ... Čeprav vem, da bom tisti trenutek, ko se bom počutila slabo, obžalovala, da sem sploh kdaj pomislila na to, ampak nekaj dni vročine bi mi prav pasalo. Ja vem, čudne misli. Je res, da bi takrat za malidve poskrbela in tašča in te razumem, da ne moreš preležat bolezni . Sranje, ker vse to pušča posledice na zdravju Anita, WB in tud jaz sem mislila, da je to Zoja, pa se mi je takoj nato zdela premajhna Zoja miša, luštna je tvoja princeska, nimaš kaj . Ta teden mi ne znese za kavo, morda naslednji ... In nič se ne sekiraj, ker pišeš dolge poste, men je prav v užitek brat Gajka, luštne slikce! erin, jeeeeeeee, pupika bo!!!! O, kako lepo . Drži se! Pogrešam Sandro Rojstni dnevi: mi smo pri Tjaši imela vsa leta sveže in suho sadje, pri Teji bomo imeli tud sladkarijo. Teja bo praznovala v četrtek, ker smo tudi doma praznovali ta vikend. In je prav hecna. Njej je vse odnesla muca: dudo, flaško, zdaj pa tudi ti dve stvari: torto in rojstni dan . Mi je mogla 2x tole zadnje povedat, da sem ugotovila, da sem jo prav slišala . Jao, katera povezava No, jaz sem še vedno v cunjah, danes mi je uspelo zrihtat previjalno s Tejinimi cunjami. Zdaj me čaka še kabinet, v katerem jhe bla Katarina (orkan). Odkar sem naredila izpit, je to le prostor za odlaganje, pol je pa tko . Konec tedna gre s sodelavci na Grintovec, pa nisem nič vesela. Je slabo napovedano in mi ni všeč, da hodijo v takem vremenu. V soboto nas čaka še en piknik, potem pa konec (nažiranja mislim). In čakam na nedeljo, da bo zjutraj zrihtal malidve, da jaz malo pospim. To mi tako manjka . Če ne bo seveda preveč utrujen od vsega skupaj . Nič, lepo se imejte! Nočka!
< Sporočilo je popravil bella02 -- 29.9.2010 0:22:15 >
|