Zoja Miša
|
Joj, kako fajn, ko ste veiliko pisale....malo me sicer čas baše... Mislim, tole, kar se je čez vikend z vodo dogajalo, je cela katastrofa. Se mi smilijo ti ljudje...k sreči moram reči, da ni od bljižnjih nihče utrpel škode. Kolegu v Krškem je zalilo skladišče lokala...kar je hudo, ni pa katastrofalno. Kot pri nekaterih, ki so dobesedno izgubili vse...pa vsa ta vlaga in zima prihaja...ne vem, nimam besed, kako hudo jim je. Trma, Clara pohvale in super, za dobre reakcije ljudi! Nell, zdi se mi, da dobro reagiraš in vzgojno! Jaz sem bolj Gajka varianta, ki tudi razbijam in mi je potem hudo . Bi tako kot Tejkaz šla v kopalnico dihat, a mi je to uspelo, le 1x. Pri naši frajli je problem še ta, da ona, če ji zagroziš, da ji boš kaj vzel, ti ona sama to da in reče, ne bom imela. Tako da dejansko ne gre. Pri nas je cel šmoren s tem prehranjevanjem, meni se kar blede že. Kuham, študiram, kaj bi ona jedla, ko mutava, potem gospodična da 2 x v usta in je to to. Če jo prepričujem, ji hočem, kaj odvzeti - češ, če ne boš pojedla, ne dobiš nalepke (manijo ima sedaj nanje), ampak mi pač pove, da je sedaj ne rabi . V glavnem, ne gre. Včeraj sta imela z mojim procedur, je nekaj tulila brez veze, ker ni hotele jest zajtrka, pa jo je za kazen, v predsobo s stolčkom vred odpeljal in rekel, da lahko pride, ko se shladi. Ampak ona se je shladili, si pela pesmice in potem ni hotele priti nazaj v dnevno. Da je njej fajn tam. No in kako kaznovati takega otroka?! Zadnjič ji pa res ni bilo vseeno, ko me je udarila po roki in me ugriznila, ker si ni hotela umiti rok, ko sva prišli iz igrišča, pa sem jo opozorila, da če še enkrat, jo mom tudi jaz po roki in me je, in sem ji vrnila. No, je bil potem jok...ampak mislim, da si je zapomnila. Upam. Gajka, Nell, Katja ma, jaz sem s temi zobi itak obulap Mi jemo Primotren že 11 mesecev , v novembru imamo kontorlo za refluks... Upam, da se je popravilo in da ne bo še te operacije . Če pa, ja kaj si pa lahko?! Sem pa ravno za operacijo mehkega neba klicala danes, pa so mi rekli, da se jim je zaradi r''azmer'' vse malo premaknilo...da dobimo obvestilo o datumu operacije, na dom, v kratkem. Upam, da res, operacija naj bi bila jeseni, očitno bo šele pozimi . Jaz bi se jo rada čim prej rešila. Me prav skrbi, kako bo to izgledalo. Bimbi...bi lahko bil kriv ja, ker opažam, da ima bolj rumene, ne le lisaste, kot po Primotrenu . Ampak po moje, no upam, vsaj, gre to stran. Nell, glede tasta...ma sem menje, da je bolje prva, kot zadnja zamera. Poveš kot je, saj teh stvari ne moraš olepševati. Upam, da vam uspe brez prevelike zamere. Clara, seveda se lahko pridružiš. Torej, za enkrat naj velja, četrtek, Kolosej, ob 16.30h, bo o.k.? (Krysia, bo o.k.? Bella?) Buhtlček, prideš? Navajam, le tiste, ki vem, da ste tu blizu in da vam, to lahko uspe. Tejkaz, dvomim, da se ti bo popoldne še 1x lubilo v Lj. vozit. Če pa... Vikend preživeli dobro, glede na situacijo drugih. Vsako popolde smo se potepali po obiskih, včeraj pri moji sestrični v Celju in sem res vesela, da smo šli, vedno potem ugotavljam, da se pemalo vidimo. V nedeljo dopoldne čofotali po lužah. Imam kar slabo vest, kot tole pišem, ker vem, da večini ni bilo lepo...in jim še lep čas ne bo. A ja, pa novo torbico dobila ob za RD http://www.colorful-licenses.com/brands.php?brand=OILILY&Id=7 moja je čokoladno rjava, flower check weekender.