gajka
|
K_a_t_j_a - je pa to res en čuden vrtec. Da si sami namažejo kruh? Ne vem, no, Rok bi sicer rad z nožem na kruh mazal, ampak rezultat je kvečjem en zvrtan kos kruha. Kopel - po pravici povedano se sploh še nisem namakala v naši banji! Pa jo imamo že več kot 2 leti! Samo tuš laufa, ali v banji ali pa v kabini. No, Rok je edini, ki se kopa v naši banji. Krysia - uf, verjamem, da imaš dober razlog za glavobol. Upam, da najdeš prijetnejšo službo. tejkaz - pa kaj, če Jaša še noče na kahlici sedet. Prisilit ga ne moreš! Rok na kahlici sedi kvečjem zvečer pred kopanjem, se polula, včasih več, včasih samo kakšno kapljico, kakat pa bog ne daj! Pa še vedno noče povedat, kdaj ga tišči, da bi šel na kahlico. Včasih ga vidim, da kaka, ga vrpašam, kaj dela in mi pove, da kaka, ampak na kahlico tudi takrat noče. Nagega pa ne morem imeti noter, ker se mi tudi sedežna smili. Včeraj sem šla malo službeno na teren pogledat. Je ostal doma, pa svojo mamo si je "naročil" za Zaro merkat (da bo kao vmes dopoldan še kaj za službo naredil), Rok je bil pa itak v vrtcu. Me ob 8h zjutraj kliče, da je komaj preživel jutro in spravil Roka v vrtec, ker se ni hotel vstat (ja itak, jaz pa nonstop lajam, da mora prej spat), pa ni se hotel oblečt (ah, daj no!), pa še Zara se je vmes zbudila in jokala... Zame nič novega! Je potem popoldan izjavil, da se strinja z mano, da je treba od zdaj naprej Roka prej spravit spat in tudi priznal je, da je preveč popustljiv do njega - se npr. pol ure pregovarjata v kopalnici za plenico in zobke, na koncu pa pride pome, da naj jaz grem to zrihtat , pa pred spanjem mu pusti, da v sobi prižgeta luč in potem Rok knjigice skupaj nosi, da jih bereta, zaspi pa ne in uspavanje potem spet name počaka , ali pa se Rok sredi noči zbudi, ravno ko jaz Zaro dojim v dnevni in ga gladko malo kar k meni prinese, ker je mamico zahteval ...
< Sporočilo je popravil gajka -- 23.9.2010 12:29:04 >
|