|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
8.10.2010 11:08:16   
penelopa1
IZVIRNO SPOROČILO: severnica77

Cotke sem oprala ... ostalo (kozmetika, kakšno dudico, vložki nekaj dodatnih tetra pleničk). Nam pa je crknil pralno sušilni stroj in čakamo na del ... Upam, da bo danes, ker zdaj pa res ni najboljši čas za takšne hece.

user posted image user posted image user posted image Joj to pa res.....držimo pesti!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
8.10.2010 11:25:02   
sara pia
Jaz sem pa dala ščitnike nazaj v isto plastično posodo, sam da sem jo prej fajn s cetom oprala.

Lep sončen dan vam želim

(odgovor članu penelopa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
8.10.2010 12:07:55   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

jaz sem vse oprala na 40 in posusila v susilcu.

jaz tudi, nisem nic prekuhavala, tudi rabljene cunjice ne :)

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
8.10.2010 12:10:56   
MalaNeli
jaz edino kar sem, sem rabljene oprala z praškom in dala še 1x prat brez praška, da se je 100% spral. nove pa sm oprala s pralnimi oreščki.
drugač pa tut vse samo na 40

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
8.10.2010 12:14:50   
aleksa83
Pozdravljene user posted image in vaši user posted image .

Sem kupila danes čajčeka, pa mažo za ritko, sem ono ko jo v lekarni na Ptuju skup mešajo vzela, pa fiziološko.

pol pa me je nekaj prijelo, ker grema jutri z mojim na roj.dan-25 let user posted image , joj me ima , da bi čagala, a bomo moralči bolj manj migati, ker še imamo 23. 10  v planu en abrahamček odpikat, pa še torto bom mogla narediti,... in sem si dve majčki v kiku kupila s četrtinskimi rokavi, pa mami mi je ene hlače zašila, so kot legiske raztegljive in izgledajo kot da so iz usnja, pa ene ful dobre gležnarje sem vidla za 24 eur, in grem jutri ziher ponje. So tako fajn široke in z ravnim podplatom. in jaz to hočem imet. Pa vse cote so take, da jih bom po porodu tudi lahko še nosla, edino hlače mi bo pol mogla zgoraj zožati, ker mi je sedaj prav tak za trebuh velikk  in visok pas naredila. Upam, da bodo jutri na čagi kaj fotkic naredili. Če pa sem nonstop ali v trenirki ali pa v kavbojkah, mi že gredo na živce,... user posted image
pa mojega ni bilo zraven, ker on me kar vleče iz trgovin, ker pravi, da imam polno omaro oblačil,...user posted image , pa saj ima prav.
Ampak vse škornje imam z 6 ali pa z 8 cm petami, pa mi sploh v gležnju zdaj skup ne grejo, ko mi noge itekajo in sem nonstop v adidaskah,..., upam, da mi bodo ti gležnarji prav, taki šikani so mi, pa taka moderna nocečnica bom :)
Joj, samo, da bi vse tako izpadlo, kot si želim,...
Temparc si nisem kupila, ker so imeli samo one majhne tube, grem še jutri na Ptuju gledat.
Pol še grem medoja Pu narišem ,....

Pozdravček, še vam pišem kaj,..

Lepo bodite

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
8.10.2010 12:27:27   
maa2010
gležnarje
sem si jaz tudi ravno prejsnji mesec kupila user posted image
Noge mi tako zatekajo, da od vseh mojih 20 in vec lepih parov lahko nosim le 2, od tega so le eni zaprti cevlji... Je pa res, da püotrebujem zlico za obuvat, da se ne prevec stegujem user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
8.10.2010 12:32:43   
škorpijonček_
Ellou,

Sonček........jst tud smrčim zadnje čase...madona sem jezna sam nase. očitn to gor trebuh na pljuča prtiskauser posted image  No, jst tud tko smrčim, da sam sebe zbudim user posted image .

Projekti z nočnim WC-jem so se tud pr men sedaj redno začeli, pol pa kr neki časa ne morem nazaj zaspat, al pa se zbudim že ob treh, štirih in gledam ko sova v luft, pa me pol končno zmanjka.

Sem bla na CSD, evo preverjeno iz prve roke, tiste, ki smo dobile odločbo do 5.10., dobimo dinarčke naslednji teden na račun (oz. v oktobru).  user posted image

Končno bom lahko šla tud jst v šoping, da nafilam torbo za v P, pa še kaj plenic nakupim in ostalega.

Pridne ste čvekice, kar tako naprej...pa naj vam še naprej sije sonček...je tko fajn.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
8.10.2010 12:42:00   
Renesme**
evo mene s 1 runde potepanjauser posted image

pregled:
CTG- nereaktiven, jah, spal je lump, tako lepo enakomerno, pol smo ga rukali je zabrcal ravno toliko da se je spet namestil in spal naprej- jah kaj čmo, pol pa sam da me je odklopila in sem se usedla je začel brcatuser posted image ..me je zdaj drugič 18.10. naročila popoldne, ker zjutraj naše dete lepo spi in se ne pusti motiti
popadki- jih ni, ravna črta!
UZ: ima 2625g (se je poredil za cca 900g v 3t) tako da to je ok, je pa manjši za 1 teden. Je pa posteljica že II/III- predvidevam, da je to zrelost posteljice (4 je max), tako da mislim, da roka ne bomo dočakali...me pa spodi ni nič gledala, ker je tako vseeno.
BRIS: mi je vzela brez problema...40 eur. Čez 1 teden zvem...

Frizer- zdaj sem pa rjava, po 2 letihuser posted image , se je frizer hecal, da maja pa spet na blontuser posted image

otroški dodatki- očitno smo za 8 eur prebogati in nam trenutno ne pripada ničuser posted image , dokler ne bomo 4je.

še kej....hm neuser posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
8.10.2010 13:06:50   
Bumbolina
Ojla punce!

Se spet malo oglašam...

Vidim, da se že pogovarjate, katera gre prva v Rim.... Meni se ne mudiuser posted image . Sicer pa rok imam "šel" 25. 11., tako da imam še nekaj časa. BI pa mi bilo ljubše kakšen dan pred rokom, kot pa kasneje.... Prvič mi je voda odtekla 10 dni prej in je bilo ravno prav. Se pa strinjam z Majchi, mene tudi malo stisne, ko pomislim, da je tole po vsej verjetnosti moja zadnja nosečnostuser posted image , sploh glede na to, da res uživam, ko v meni raste novo bitje...
Imam pa drugače vse večinoma že pripravljeno, pospravljeno, nakupljeno, no, razen mogoče kakne malenksoti, ki si jih bom sproti namislila.

Sem pa si že začela ogledovati nenosečniške cunjiceuser posted image .

lonalona, jaz imam sterilizator od aventa, pa kolikor se spomnim, ne posuši zadev čisto do konca. Jaz sem pač vedno vzela vse ven (dude, flaške) in dala na krpo, da se odcedi in posuši do konca. Preveč sterilno pa tudi ni dobrouser posted image . Glede modrčka za dojenje: jaz sem si tokrat kupila od dade (www.da-da.si), in je res lep v primerjavi z ostalimi, ki jih prodajajo... Povrh vsega ostalega seveda....
aleksa83, zelo lep trebušček, pa sobicauser posted image

renesme**, madona ti pa si polno zasedena. O projektu britja pa raje ne biuser posted image ... Vse delam na otipuser posted image , tako da ne spraujte, kako zglda vse skup.... Noge pa mi nekako rata potimati, sicer pod vsemi mogočimi in nemogočimo koti, ampak gre...

lottyka, ti pa kar brazilska? A fejst boli??? Po eni strani me mika, samo nisem ziher...

Perilo perem s Persil sensitive, namesto mehčalca pa po novem kis - HVALA novembrke za nasvetuser posted image .

Lep vikend vsem, izkoristite napovedan sonček...

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
8.10.2010 13:20:43   
kr ena
pozdravljene!

Se je še keri zgodilo da so ji dvakrat zavrnili bolniško in morm it delat za 5 dni. Drgač bi že mogla začet delat 1.10. ampak imam še nekaj viška ur tok da morm naredit še 41 ur, a s porodniško začnem 20.10!
od 6 meseca sem na bolniški pol mi pa 19 dni pred porodniško zavrnejo bolniško, tok sem bla jezna da bi jih najrajš vse ....  Pa neb rekla če bi delala v pisarni, ampak delam v gostinstvu ampak še to v hotelu, tok da si lahko sam predstavljate kok bo. upam da mi bo uniforma vsaj brezrokavnik prav!
fajn se mejte pa upam da bom zdržala teh 5 dni al pa več

(odgovor članu Bumbolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
8.10.2010 13:35:47   
emma83
Dan pupe,

ste pa pridne danes. Danes je baje prazna luna in name očitno v nosečnosti vse lunine mene vplivajo, odkar sem vstala sem se že skregala z user posted image , brez razloga seveda, samo na živce mi je šel. Zdaj je pa hvala bogu že šel v službo in sem sama doma, se bom malo pomirila do večera.

V stroj sem vrgla predzadnjo rundo cunjic, perem pa vse na 40 stopinj, s kisom namesto mehčalca ofkors, za prašek pa nisem čist zihr katerega imam, meni se zdi, da je Persil sensitive, možno je pa tudi, da je Ariel. Itak, ko kupim novo vrečko jo takoj stresem v zaboj za prašek in se mi sanja pol ne kateri je. Aja edino tetrice sem prala na 95, ostalo bi se po moje itak uničilo na taki temperaturi.

Moram se še v trgovino spraviti, hladilnik imam čisto prazen, pa še sestavine za torto moram kupiti, ker jaz v nedeljo praznujem 27. rojstni dan. Imam fajn datum.

Slišala sem, da naj bi se pred porodom telo samo sčistilo, brez klistirja in glede na to kako me zvija od včeraj, trebuh mi pa tudi ful otrdeva, upam, da se samo user posted image malo heca, ker jaz pa še nisem pripravljena na to, da že pride na svet. Prej sem skoz govorila, da lahko pride od 18.10. naprej, ko bo polnih 37 tednov, zdaj pa že malo cvikam. Naj počaka še kakšna 2, 3 tedne.

kr ena a dopusta tudi nimaš več, da bi ga pokoristila? To je pa ful čudno, da so ti kar prekinili bolniško. Glede na to, da si že ure nekaj pokoristila, a ti ne more tvoja osebna zdravnica napisati bolniške za teh par dni iz drugih vzrokov, ne vem recimo kakšna viroza ali kaj takega?

renesme ti si pa ful pridna danes.

smrčanje zadnjič mi je moj rekel, da sem ga zbudila s smrčanjem, da mu ni bilo jasno kaj se dogaja, ker ponavadi ne smrčim.

Moram malo še stanovanje pospraviti in po tleh pomiti, pol grem pa malo v vaservago in naprej po opravkih.

(odgovor članu kr ena)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
8.10.2010 13:46:22   
phelps
Ste me kar pomirile s tem smrčanjem, tudi pri meni je to oz. ful naglas diham... Se spomnim, ko sva se z mojim par mesecev nazaj v čakalnici pri ginekologinji prav nasmejala (ampak ne iz zlobe!) neki nosečki, ki je bila čisto na koncu, sedaj sem pa jaz na istem user posted image

Brazilska, auč, dobre ste user posted image

Jaz si tudi že ogledujem nenosečniška oblačila in prav komaj čakam, da bomo spet ready za v kaj lepega se naštimat. Imam tudi dovolj trenerke in L velikosti moške majice Collegium absolvent user posted image

Zdaj pa napravit se, ker moj prihaja domov in gremo v LJ...

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
8.10.2010 13:56:48   
severnica77
Joj, meni gre tudi garderoba na živce user posted image . Nenosečniških cunjic sploh nočem gledati ...
Sem pa poleti gledela ene športne čevlje pa mi moja običajna številka sploh ni bila prav user posted image  Si niti čevljev ne upam kupiti user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
8.10.2010 14:04:21   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: severnica77

Sem pa poleti gledela ene športne čevlje pa mi moja običajna številka sploh ni bila prav user posted image  Si niti čevljev ne upam kupiti user posted image

Enako, včeraj sem gledala ene znižane supergice in enostavno ne upam, ker ne vem, če mi bodo prav čez kakšen mesec, denarja se mi pa stran ne meče.

Neposredna povezava do sporočila: 2114
8.10.2010 14:13:27   
aleksa83
Pozdravljene!

o britju tam spodaj jaz tudi ne bi razpravljala, ker delam na pamet po občutku,..., in upam, da vreduuser posted image .

Kako pa je to če greš na brazilsko? greš v salon ali kako? O tem še nikoli nisem debatirala,..., me pa skrbi kako bom svojih 16 kg pol dol spravla,...

punce, sonček se je pokazal :)
;Đ , mogoče bo pa po dolgem času lep vikend :)))user posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
8.10.2010 14:26:09   
Renesme**
No tudi jaz imam že +15kg in me, ja, skrbi, da bo treba kar eno fajn dieto naredit...seveda ne na račun otroka in mleka, če bom dojila!

Jaz sem pa takooo zaspana, sem prej šla posteljo pospravljat, sem se kar ulegla in za ene pol ure zaspalauser posted image , zdej pa eno kavo iz vrečke pijem, sej učinek bo bolj enuser posted image ...pol pa po mojga in v BTC, morva mal u šoping, zdej k mam porodniško in dokler se mi še dauser posted image , pa mogoče potem še u kino zavijevauser posted image  zadnjič letos...me je hecal kako bom pa jst Harrya Potterya spustila, sej če pride konec okt in če še ne bom rodila ga greva pa lahko gledatuser posted image , ja lahko, samo ne vem kdo bo sedel tam 2 uriuser posted image

Mi pa jutri praznujemo, ej že 4 leta bo tamala stara, kar ne dojemam, se mi zdi kot bi bilo včerajuser posted image   v nedeljo pa še tortica...

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
8.10.2010 14:30:35   
MalaNeli
uf. fino enim, ki še lahko hodijo po trgovinah.
saj mi ni čist jasno kk lahko pri tk mladih letih neki TK ZELO BOLI.
mam take bolečine v križu in malo levo, da komaj pridem čez celo stanovanje (140m2) in potem greva s user posted image na sprehod, pa hodiva 3 dni. :)
tut jaz bi šla v šoping :( po jakno za bordat :) čeprav ne vem če bom kaj bordala letos. pa po jakno za smučat za njega. pa kaj v kino pogledat. HAHAHAH
kdaj pa. če še 10min ne morem sedet pri kosilu :(.
joj!

kakšna pa je lahko dieata da ti ne "zmanjka" mleka?
jaz imam potem namen normalno jest. predvsem pa zdravo. pa upajmo da bo mleka tolk ko pa zdaj mleziva ki teče že od 5mesca.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
8.10.2010 14:45:37   
pesjanarka
Brazilska jaz sem bila pred 2 mesecema prvič in sem med celim postopkom razmišljala, al porod boli bolj al manj user posted image .

Noge in jaso gozdička si že 13 let depiliram s Silkepilom. To pomeni, da imam noge že popolnoma utrjene in puljenja v bistvu sploh ne čutim, bikini predel pa nekaj srednjega. Zgoraj in po sramni kosti mi je ok, med nogami, po notranji strani stegn, je pa malo bolj boleče. Običajno sem si to torej zdepilirala, po sramnih ustnicah sem se pa pobrila. Misel, da ti nekdo na sramne ustnice namaže vroč/topel vosek in ti potem vse skupaj izpuli, mi nekako ni bila najprijetnejša user posted image .

Pa sem si potem rekla: jah če tolk žensk hodi, bom pa ja zdržala.

Pa je bilo kar boleče in zoprno user posted image . Sramne ustnice sem imela pa ene 2 dni še kar otečene. saj na pogled niti ne, ampak občutek je pa bil tak. Kot bi mi botox vbrizgali en štuk prenizko user posted image .

Aja pa v teh salonih se ful ne morem navadit, da mi kr ena punca (sicer ful prijetna in prijazna) razkrečuje noge, ravna sramne ustnice, gleda v tamalo ... user posted image Da ti to dela G, je normalno, da se mora pa ena kozmetičarka s tem ukvarjat mi je pa ful smešno in na trenutke kar malo nerodno. Tako da ji pol na koncu vedno dam ful napitnine user posted image .

Tako da ne vem al bom šla pred porodom na še eno porcijo botoxa, al se bom uredila samo 'okrog' grmiček naj mi pa potem v porodnišnici odstranijo ...

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
8.10.2010 14:52:08   
pajac
Ojla čvekice ! Saj se va s ne da ustavit user posted image user posted image user posted image

Bom pol malo več prebrala zdaj pa samo na hiter melci, ki je tako zaskrbljena.....

IZVIRNO SPOROČILO: melca87

Mam pa kr še vedno probleme s spanjem....se še kr zbujam, ker me zaboli v trebuhu (ker se kr uležm na trebuh, res ne vem kako mi to rata)!!!user posted image   Nobena mi ni odgovorila a mislte, da lahko tko full škodujem sončku v bušiju....ker res ne vem kaj narest!!

Melca jaz še vedno spim na trebuhu... pravzaprav tako da imam eno nogo pokrčeno.. No zadnje čase se  user posted image razburja, če se bolj naslonim in se pol obrnem.. Glej na to tako. Dojenček je v žogi polni vode. Ne moreš ga zmečkat! Drugo je na primer nek sunek v trebuh pri kaki prometni ali igri.. Tako, da ko se preveč nasloniš in našponaš vezi te zaboli in se zbudiš... To je varovalni mehanizem.. Ti kar spi.. .Prvič sem se jaz trudila spatna boku, pa imela blazine, psa ne vem kaj in... hodila sem kot stara mama pa kolki so me boleli za znoret.. Zdaj pa me ne bolijo nič user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu melca87)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
8.10.2010 15:19:41   
D0aisy
pesjanarka-ful si dobro opisala brazilsko, res je neki takega. Tudi jaz sem bila pred časom prvič, pa me tako bolelo, da sem bila čisto prešvicana zraven. Tako, da sedaj v nosečnosti nočem jit, se mi zdi preveč stresno. Poleg tega, pa se mi je za zdravnike brezveze tako v nulo uredit. Bom pa šla po porodu takoj ko bo mogoče. po moje mi bo mačji kašelj po porodu.

Mene danes ful pod rebra brca detece, kaj šele bo. Tudi spim bolj slabo. Še malo potrpimo pa bo.
Katera bo odprla sezono? Tiste iz začetka meseca boste po moje že kmalu kaj poročale.
Lep vikend!
Pajac- hvala za skr glede ledvičk, je že malo bolje

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
8.10.2010 15:30:59   
Bela01
Sem bila danes na pregledu.Hvala bogu, biba pridno raste in miga :). Ampak se še kar noče obrnit :((((. Pa sem izvajala te vaje za poskus obrata, pa ne rata :(. Sem dobila napotnico za poskus obrata, vendar se mi ne javijo v porodnišnici. Zdaj sem pa še neke filmčke pogledla od CR in mal prebrala, pa bi se najraje razjokala. Sicer je v medenični vstavi in si bi še dalo naravno rodit. Ampak tisto klanje si pa res ne želim. Kar groza me je. Sem danes čist na tleh :(. Pa je drugače nosečnost cel čas razen na začetku malo potekala ok. Nič slabo, vse ok. Noge mi ne zatekajo, nimam problema z vodo, vse bp. :(

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
8.10.2010 15:51:45   
severnica77
MalaNeli boardaš? TUdi jaz ... Sem premišljevala kako bo letos ... Pa ne vem, če ne bo odpadlo. Sicer bi teoretično tam januarja, februarja že šlo s fizičnega vidika ... Poleg tega sem si lani kupila čisto novo jakno in hlače pa ne vem, če bo to meni šlo letos še na rit. No, bomo tudi to videli.
Če dojiš je težko, ker jenči je vsaj na tri ure lačen ... No, naš prvi je bil včasih lačen tudi na pol ure user posted image  ROjen je bil 15.12.
Se spomnim, da je svoje prvo leto, čez novo leto prezizal, sem ga dojila stoje in z mojim gledala skozi okno ognjemet, tako, da je konkretno nazdravil svoje prvo novo leto user posted image

Brazilska?! Uf, po prebranem bi me pa sedaj bilo kar malo strah it user posted image

(odgovor članu Bela01)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
8.10.2010 15:59:37   
majabar
Dobro jutro se iz Kolumbije!
Tu ni nic posebaj novega. Na pregledu v sredo sem vprasala, ce so ocetje lahko zraven med porodom in je rekla, da kakor kje. Da naj malo pojamrava, da ne govorim spansko, da ga mogoce spustijo zraven. Danes zacenjam 38. tedenuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2123
8.10.2010 16:13:24   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne
očetovski dopust...pri nas so rekli, naj moj user posted image prinese papirje en dan preden misli kristiti dopist...to je to. Itak ga bo verjetno koristil šele po novem letu, ker mora najprej vedet eli bo še imel službo user posted image Če bo vrezposeln, itak nima dopusta oz. je itak doma.

Po mojem se mu splača, ker to plača država, pa ne šteje se ti v čas na zavodu za zaposlovnanje, če se prou spomnem.

A LAHKO PROSIM ENA NAPIŠE KAKO DODAJAŠ SLIKICE V OBJAVO NA STRANI, SPLOH NE NAJDEM NAVODIL.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
8.10.2010 16:14:01   
aleunam
Se ne morem načuditi sebi in svojemu telesu... Je res, da sem celi dan na nogah, oprala in posušila dva stroja cot, naredila knedle (kaj mi je bilo treba tega gnetenja, sem mislila na polovici nehati), uredila akvarij... Zdaj pa sem se za par minutk vlegla, pa zgleda, da bom kar zadremala. Pri nogah pa mam en velik kup mini cotk, ki čakajo na likanje. Namen je bil, a dvomim, da bo danes še kaj iz mene. No, mogoče zlikam cotke za v porodnišnico, da bom mirna. user posted image

Kino - včeraj me je imelo, da bi kar sama šla, pa ni bilo nič "pametnega".

Prehranjevanje po nosečnosti - zaenkrat sem odločena, da se bom prehranjevala po montignacu. Mogoče mi ne uspe takoj, a čimprej začnem z to metodo. Pred leti sem že fajn shujšala, pa še res je kot pravi: JEM, torej hujšam. user posted image  Jaz se sicer nisem pretirano zredila v nosečnosti, imam pa podlage od prej in bo to treba skenslati dol.

Me pa zelo skrbi dojenje, ful si želim dojiti, a ne vem, če nama bo steklo. Potem pa se mi poraja vprašanje kaj jesti in česa ne, da ne bi bilo krčov. Kak nasvet kaj se odsvetuje?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?