aleksa83
|
Pozdravljene in vaši . Sem kupila danes čajčeka, pa mažo za ritko, sem ono ko jo v lekarni na Ptuju skup mešajo vzela, pa fiziološko. pol pa me je nekaj prijelo, ker grema jutri z mojim na roj.dan-25 let , joj me ima , da bi čagala, a bomo moralči bolj manj migati, ker še imamo 23. 10 v planu en abrahamček odpikat, pa še torto bom mogla narediti,... in sem si dve majčki v kiku kupila s četrtinskimi rokavi, pa mami mi je ene hlače zašila, so kot legiske raztegljive in izgledajo kot da so iz usnja, pa ene ful dobre gležnarje sem vidla za 24 eur, in grem jutri ziher ponje. So tako fajn široke in z ravnim podplatom. in jaz to hočem imet. Pa vse cote so take, da jih bom po porodu tudi lahko še nosla, edino hlače mi bo pol mogla zgoraj zožati, ker mi je sedaj prav tak za trebuh velikk in visok pas naredila. Upam, da bodo jutri na čagi kaj fotkic naredili. Če pa sem nonstop ali v trenirki ali pa v kavbojkah, mi že gredo na živce,... pa mojega ni bilo zraven, ker on me kar vleče iz trgovin, ker pravi, da imam polno omaro oblačil,... , pa saj ima prav. Ampak vse škornje imam z 6 ali pa z 8 cm petami, pa mi sploh v gležnju zdaj skup ne grejo, ko mi noge itekajo in sem nonstop v adidaskah,..., upam, da mi bodo ti gležnarji prav, taki šikani so mi, pa taka moderna nocečnica bom :) Joj, samo, da bi vse tako izpadlo, kot si želim,... Temparc si nisem kupila, ker so imeli samo one majhne tube, grem še jutri na Ptuju gledat. Pol še grem medoja Pu narišem ,.... Pozdravček, še vam pišem kaj,.. Lepo bodite