naša beba
|
DOBRO JUTRO IN VAŠI !!! Jaz sem bila danes tudi med bolj zgodnjimi, ampak nisem hotela najprej vklopit računalnika. Ni mi jasno kako bo naše dete. Dela prevale v trebuhu do najmanj dveh zjutraj, malo zadrema, me zbudi ob pol petih, spet zadrema, no, ob pol sedmih ji je bilo pa zadosti... treba bo vstat mami!!! Par tednov nazaj sem še z nasmeškom na ustih govorila, da bo pač nočna ptica, zdaj mi pa to ni več tako všeč... Kar se dioptrije tiče, saj tudi jaz ne mislim it rodit z lečami, razmišljam pa kaj narediti če se ti vse zgodi na hitro in ne šibaš proti porodnišnici od doma??? Mislim, da je najbolje, da zopet naredim v torbici prostor za škatlico z očali in tekočino ter posodico za rezervo... Sonček....a še astma zraven... svaka ti čast, si pa ena izmed bolj pozitivnih tu... saj, kar te ne ubije... Pomoč pri porodu.... rodila bom najbrž brez pomoči sorodnikov ali koga, moj tudi ni najbolj za sodelovanje pri teh stvareh, s krvjo nista najbolj prijatelja... Potem se mi pa zdi, da se bom otepala "pomoči". Najbolj vesela bi bila seveda moje mame, ampak ne morem računat na njo, ker je šele po eni operaciji in čaka na drugo, bo pa zagotovo tašča vsaj dan večkrat na vratih... No comment... No, pa še info, pregled pri G bo v sredo, je kot kaže iz bolniške... imam kar nekaj vprašanj pripravljenih (na listku seveda... ... ) tako da upam, da si bo hotel vzet nekaj časa... Aleunam, jaz sem moj porod sanjala že dvakrat. Prvič sem rodila krepko dete, tam kake 5 kil že težko... ta pravo iz naslovnice... brez problema seveda. Drugič je bilo pa že bolj realno, pred nekje dvema tednoma, beba je bila pa taka kot najbrž bi bila takrat če bi rodila. Majhno nebogljeno nedonošeno bitje.... Me je bilo par dni kar malo strah, da ne bi prehitro rodila ali pa bi bilo to kako slabo znamenje zaradi krvi v sanjah... Do zdaj še trkam... MalaNeli, a popoldne imamo pa že fizioterapijo, če se ne motim...
|