malajka84
|
Dan..se zopet mal javljam, k je vreme katastrofa, pol pa ni druge k d se mal za komp usedem, zdej sm si dala eno blazino gor, kr me tolk bolijo kosti tm spodi, pa je tkole kr bolš.:) moški in kuhinja... z mojim je isto, pa če gre samo čaj kuhat je cela razstava po pultih, kaj da se šele kosilo spravi-res je to redko, ampak takrat ko se...uf premala pultov, da bi mel on se gor naloženo:) tel za sporočanje...sm jo opazla v seznamu ja, je že shranjena na tel.:) metaxa...drži se, jst tud mislim, da počitek pa bo, ne prehitevat!;) glede potrdila pa kokr sm slišala za TRB, če te prehiti tk nimaš kej, te pač prehiti, kolegičin fant je šel vseeno zraven, pač sta povedala kok je na svtari, da še nista tolk dalč, da bi dobla potrdilo, pa niso komplicirali hator...te tortice so tko, ma jih ljudje pol pojejo, je ja škoda to rezat začet:)lepe, mogoč ap kdaj naročim:) sam bi pol vrjetn sam gledala:) ker so res ta prave umetnine!super BB--midva sva učer gledala, pa ne bova več, sva misla d bojo slavni, pa tole za mene niso slavni, neki malga jih poznam..ni pa to bit slaven..rh, mogoč bova kdaj pogledala, če ne bo nč druzga drgač pa ne...mi niso zanimivi ljudje, ženske so pa tko same take, d misljo d bo kej akcije pa so jih zato notr dal:) kahlica...spet neki novga zvem, nism vedla da je tak postopek to, ma oni že vejo zakaj je to treba...se bomo že nekak polulali, pa je...ne vem jst sm tak flegma človk za nekatere zadeve, pč če tko je tko je, so tko use navajeni, moj pa tud:)
|