|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
3.10.2010 16:27:32   
majabar
November, moje sozalje.
Ursa, cestitke za puncko in nakupe!
pesjanarka, jaz sem brala, da je poraba med nosecnostjo vecja za cca 300kCal, med dojenjem pa za cca 500kCal.
Midva sva bila vceraj v centru in zdaj sva v dvomih. Najprej sva hotela dati delati posteljico in kupiti previjalno mizo z banjico. Vceraj sva videla nekaj prakticnih posteljic s previjalnimi mizicami. Zdaj pa ne veva, kaj naj. Ce dava delati posteljico, traja cca 14 dni za lesene dele in se nekaj za blago. Moj gre pa cez 10 dni za 10 dni v Mehiko. Torej bi morala to urejati sama. Ali pa kupiva to ''plasticno'' posteljico s previjalno in posebaj samo plasticno banjico za kopanje. Morda se stojalo za banjico, ali pa sploh nic.
Sva sla pa vceraj ven, sva plesala do enih zjutraj, ob vdeh sva sla spat, ob petih je ze zvonila ura za iti v sluzbo. Podocnjake imam do kolen, ampak je moj obljubil, da bova popoldne pocivala:).

< Sporočilo je popravil majabar -- 3.10.2010 16:36:57 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
3.10.2010 16:30:48   
Hator
Punce, jaz sem bila pa spet pridna. Sem spet pekla-tule je moja tortica-Facebook Sladka poezija-   http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=151289&fbid=132124360170567&id=122805237769146&ref=nf

Zdaj pa šibamo na piknik.

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
3.10.2010 16:38:46   
majabar
Hator, cudovita torta! Kaksna je pa vsebina?

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
3.10.2010 16:40:41   
penelopa1
Ojla punce....oglašam se na kratko....danes možek dela kosilo nidva pa uživava user posted image

Oprema za dojenčka- za enkrat nč nimava kupeno...ta mesec bova vse kupila....fvala ker ste ostali napisali kaj vse rabim za bebika pa še tak lepe slikce ste dali...Sam pa me zanima glede številke...a je 56 ta prava številka za novorojenček, ali pa je premajhna? Joj kak lepe stvari sem vidla v C&Auser posted image

Nosečniška oblačila- a ste velik kupovali? Jst mam sam ene jeans hlače (H&M), par bolj širše majce in zdaj razmišljam če bi kupila kakšno krilo...

Jutri se začne tečaj za predporodna priprava...komi čakam...me res zanima kak bo....

Lepo uživajte še naprejuser posted image

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
3.10.2010 16:46:29   
majabar
penelopa, midva sva vsa oblacilca dobila za darilo. Nekaj jih je celo st. 50 in so res majhna. Ce se mali ne rodi prav kmalu, mu bodo po mojem premajhna. 56 je pa drugace za prve tedne ustrezna stevilka, ce je nekje v povprecju. A lahko ima 2500g ali pa 4kg.
nosecniskih oblacil nisem kupovala nic, se vedno normalno nosim vse kavbojke in krila, najbolj ozke majcke pocivajo, nosim bolj tunike in siroke majcke.

(odgovor članu penelopa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
3.10.2010 16:56:56   
penelopa1
Hmmmm, nč bom pokačala do Četrtek takrat mam pregled pa bomo vidli kolk tehta ta mali...pa nekak na splošno ugotovila user posted image ....se pravi najperj št. 56 pol pa večja...itak če so večji jih lahko nosi tudi kasneje...hvala majabaruser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
3.10.2010 17:02:08   
ječi12
hator super. ubistvu komot odpreš s.p. :)

majabar a plastično pojsteljico bi mela če je ne data delat? al previjalno? no k previjalna res ni tolk hudo pomembna če maš kam drugam oblekice dat. posteljica pa pač važno da ma neko velikost ki jo dlje časa uporabljaš.upam da pride tvoj domov pred rojstvom sinkota. a sicer veš kam in kako če te zagrabi prej? poznaš folk tam in mobiteli in to use teče normalno? najbrž se sliš butasto ampak če ti banane rastejo pred oknom mi ni točno jasno kakšno je tam življenje :) hehe....

lih kar sm se z mojim spičila...madonca ej te deci so učas tut težki kot sam hlod.
rabim sesalec ker ga nimam.pa mi je čis useeno kašn je,samo da povleče čez teh neki kvadratov pa krtačo za tepih. in mi teži da tega zdj ne rabim in ni nujno.ampak hodim pol dol 1x na teden k tašči si sposojat in ma enga težkega forwerka in ga je že po stopnicah muka nosit,sesat pa tut ker je težk kot da bi mel sto kil. je un na palci. pa še sposojen je in itak je beden filing.
skratka kupila ga bom pa če nevemkaj....user posted image

bucka13 ni mi jasno kaj je s tem tvojim G...kako ne vidi na UZ.mislim sama sem xxl in nism mela nikol težav....pa je to moja 2.N in sm dala že eno čez z isto kgji in mi moja G nikol ni niti približno rekla da ne more vidt kej....kr neki no....
a cr si mela prvič? joj js močno upam da rodim naravno kot prvič ker se mi zdi ful strašno narkozo na tok kil. epiduralne se pa itak bojim in je ne bom niti prosila....sj ni tko hudo naravno :) js grem z veseljem še enkrat da bo le use ok in to je to.

nč uživajte. js se morm mal shladit.... user posted image

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
3.10.2010 17:12:43   
majabar
jeci:):)user posted image , ja, mobitele imamo. V bistvu je tehnologija taka, kot pri nas, samo navade, ljudje, hrana, vreme... je drugace. Poznam njegovo druzino, imela bom kar nekaj telefonskih stevilk, ce se slucajno odloci priti v tistih 10ih dnevih. Moram pa se razmislit, koga (ce koga) bi imela ob sebi med porodom, ce mojega ne bo.
Posteljica, ki bi jo dala delati, bi bila lesena, primerna za vec let. Ta, ki bi jo kupila, ima pa plasticno ogrodje, primerna je pa do nekje 3. leta. Hotela sva kupiti tudi veliko posteljo, kibi imela ograjico, ki se potem odstrani, a ni prostora v sobi, pa cez recimo 3 leta se nameravamo seliti. Po mojem je najboljsa varianta ta plasticna posteljica in ko jo preraste, pac velika postelja. Sicer bo dvakratni strosek, ampak zaenkrat izgleda tako najbolj prakticno.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
3.10.2010 18:33:42   
ječi12
majabar user posted image  ja no sj je res vprašanje za miljon dolarjev tole user posted image
no glavno da ste glede tega ok.
ja to da je pa kultura in use drugačno pa itak. js si pač predstavljam k sm gledala že kr neki dokumentarcev in potem tko vidim tiste tržnice na cestah k prodajajo sadje direkt iz drevesa,pa pouhn otročkov k se podijo po ulicah,pa neka čudna stara vozila in polno koles  user posted image  ah ja.ne znam tko lepo napisat kokr si zamišljam. ampak še vedno-brez čokolade no user posted image  hec!
kdaj pa planirate prvi obisk Slo,oz pride mogoče kdo od tvojih k tebi?

boste gledale BB?
js že komi čakam. kokice se spečejo v mikrovalovni pa velik vode za poplaknt pa akcija.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
3.10.2010 18:35:20   
Valentina85
Jaz bom gledala, ma sm slišala kdo od kao slavnih bo notr pa me mal mineva, ampak jim dam še eno šanso user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
3.10.2010 18:47:05   
MalaNeli
moje mnenje - tist kar vaju cenej pride skos. mi2 sva dobila postelco, pa jogi. no in potem še plastično (hauck) ki ima še dodatno mesto kjer lahko previjaš.
neki na tak način
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189543
ampak staro 5 let. pa bova še tisto imela (s prostorom ni problema) pa nimava zibke in bo ta priročna za vožnjo iz dnevne do kuhinje (vsega skup je cca 10m :))
super da sta plesala. joj je temu otroku fino!!!
Jaz sem včeraj sedela na stolu iz Ikee
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50039552
in se gugala :) otrok pa z mano :) haha.
se je premiku naprej pa nazaj :) smeha.
BB - ne, to se mi zdijo primitivne slo. oddaje. žal. če bom pogledala samo za kaj gre, drugač pa tega nism nikol gledala več kot 1oddajo.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
3.10.2010 19:13:25   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Punce, jaz sem bila pa spet pridna. Sem spet pekla-tule je moja tortica-Facebook Sladka poezija-   http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=151289&fbid=132124360170567&id=122805237769146&ref=nf

Zdaj pa šibamo na piknik.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SVETOVNA!!!!!!! Pa dobra verjetno tudi!user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
3.10.2010 19:13:44   
phelps
Prav lepo vikend za mano, trgatev je bila uspešna user posted image

Ječi12, ti kar kupi sesalec. Itak ne moreš sama nosit iz nadstropja v nadstropje, pa še praktično ni. Ah, moški - vsi so isti user posted image

Eno vprašanje imam - ta teden mislim pripraviti potovalko za v porodnišnico, pa me zanima, če naj dam notri tudi stekleničko in dudico? Vem, da to dobijo v porodnišnicah (če je nuja) ampak kolikor jaz vem, imajo SLO porodnišnice od Aventa, mi imamo pa vse Tommee Tippee? Ne vem, če bi te stvari že prekuhavala ipd. (stelirizatorja ne bom imela). Posteljnino sem že oprala, za prvič polikala in zložila v omaro, da se ne bo prah nabiral. Zibelko bom oblekla okoli roka.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
3.10.2010 19:14:25   
Bela01
Joj, kak ma tale stol ozko naslonjalo. Ali samo tako izgleda? Se lahko normalno nasloniš in se kaj premakneš levo in desno, brez da bi mimo padel?

BB: Take oddaje niso ravno za mene in tudi ne Kmetija. BB sem enkrat pogledla polovico oddaje, kmetijo pa enih 2×. Ne vidim nič pametnega, še manj pri BB.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
3.10.2010 19:16:10   
phelps
Kmetija pa BB sta se že začela? Sploh nič ne vem... Pri nas tudi ne gledamo tega. Prav posiljujejo nas iz vseh medijev s temi resničnostnimi šovi...

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Bela01)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
3.10.2010 19:30:44   
pajac
Ojla!

Bucka13, reči ginekologu za prevoz... mogoče je le pozabil... Je pa smotan glede UZ ali pa ima tako slabo mašino in se potem pri širši steni slabše vidi....

Kar se tiče CR pa mislim da je takole (če sem še na tekočem user posted image ).. preveri, kakšne imajo navade in če prakticirajo po 1. CR napotitev porodnišnico za 2. CR ponavadi dobiš napotnico in se tam zmeniš za en datum.. takrat se lahko celo dogovoriš za CR z epiduralno (torej sio budna in imaš otročička tako ob sebi).. to se dela načeloma tekom delovnika dopoldan... Seveda ni nujno da imaš CR in se z njimi dogovoriš za naraven porod..

Anesteziolog pa je vedno prisoten, samo jih ni zadosti, da bi izvajali vse epiduralne, ki bi jih user posted image imele in so zato prisotni v le primeru potrebe (nujni CR), ko je potrebno user posted image spravit ven v najkrajšem možnem času, ker se mu ne godi najbolj, za tak poseg pa je včasih na voljo le nekaj minut...

Torba za v porodnišnico... bila je ves čas pri meni tudi v porodni sobi...

Phelps.. jaz sem imela dudico s sabo, flaške pa nisem nosila....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Bela01)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
3.10.2010 19:35:01   
pajac
Hator.... a ti delaš te torte tudi za druge???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
3.10.2010 19:41:50   
ječi12
dudico obvezno v torbo od P. flaške pa ne,če bo nuja jo tam dobiš ker itak ti dajo dodatek že narejen v njo. z dojenjem se bomo raje mi matrali. če bo le šlo.

js sm mela kovček pod pojsteljo v P in samo tja sm ga lahko dala glede na ne prou malo velikost. tut zdj bo tko.

js pa nism mnenja da je BB kej pametnega.ampak za nasmejat,načudit in še kej pa je sigurno dober user posted image  no js ga bom gledala,sm človk k ma rd take bedarije za gledat. :)

aja oblekice js bi kupovala tut od 56 naprej. manjših ne,edino kasneje če je potreba.večjih pa neki za začetek več pa spet ne. no js mam use rabljeno ker sm dobila full velik in sm kupila ubistvu samo komplet za iz P v 56št. pa ene dva kompleta mi je mami kupila. to je pa to.sm mela srečo.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
3.10.2010 19:44:46   
nadinne
hator...BRAVO! Mmmm si mi naredila lušte s tole umetnijo. Jah, moja peka je sicer tudi zelo dobra, ampak estetsko pa ni user posted image   Eh važno da je dobro za pojest...a na Gprenjsko je bila namenjena torta...škoda da ne šla mimo moje hiše...ne vem če bi prišla do cilja user posted image

majabar...kupita tisto kar vama je bolj praktično, pa cenovno bolj ugodno. Predvsem pri previjalni nikar komplicirat...bogve kok časa jo boš samo uporabljala.

Nič šibam pod tuš...potem se pa zavijem v deko na kavč...bova z mojim preizkusila neko novo družabno igro user posted image Lahko noč.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
3.10.2010 20:20:10   
kapesanta
v MB ne klistirajo? No to si pa ne znam predstavljati - mene so sklistirali, pa je moj rekel da je vseen še kr neki ven prišlo - pa sem imela kratek porod....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
3.10.2010 20:27:18   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

v MB ne klistirajo? No to si pa ne znam predstavljati - mene so sklistirali, pa je moj rekel da je vseen še kr neki ven prišlo - pa sem imela kratek porod....

Uf, ravno to je to, zaradi česar ne želim, da ima pogled dol na dogajanje. user posted image  Drugače pa je v MS možnost izbire (mogoče so to mislile za MB), ampak jaz izberem klistir, če bo le dovolj časa.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
3.10.2010 21:01:19   
severnica77
Aleunam

Ne, res.Mene niso klistiral, niti brili, ne prerezali. Sem pa rodila v 2006. Ali pa je morda odvisno od ekipe, kaj pa vem ...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
3.10.2010 21:07:59   
kapesanta
punce, zdaj ko imam prečekirane vse stvari sem se odločila, da bomo Sari kupili novo obrobo za posteljico - od Roka je pojerbala modro posteljnino in obrobo, tako da bi ji "privoščila" vsaj nekaj druge barve - posteljnino imam tudi rumeno, tako da bom kombinirala.
Kje ste opazile kaj za pametno ceno? Pri sončku imajo eno čez 50 EUR - za tolk dobiš cele garniture - Recinko ima ta široke po ugodni ceni (17 al neki takega za celotno posteljico) - kje še drugje? Galeb al kaj ste že pisale?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
3.10.2010 21:09:31   
Renesme**
Dude in flaške- dude ti v P ne dajo, jaz jo bom imela s sabo, stekleničke imajo pa neke navadne steklene, mleko je pa notri že pripravljeno, jaz sem si že tam črpala, pa je fino ker kar njihovo stekleničko vzameš, so oprane, sterilizirane....vedno na voljo.

Torba je bila nekje v porodni zraven (no ruzak, tudi zdaj bom imela ruzak, drugo kar bom rabila mi bo pa moj vsak dan prinesel), si ne predstavljam, da bi šla s kovčkom v Puser posted image

Cunje- jaz imam nekaj bodijev in pajacev v št. 50, ampak imamo napovedanega bolj micanega otročka...bom pa za vsak slučaj dala v komplet za domov zraven še pajacek št.56, body se pa tako raztegne...

Posteljica postavljena, previjalna tudi, jutri in tekom tedna še spucam in zložim v predale, da končno sploh vidim kaj vse imamuser posted image

Jaz pa samo molim, da se mislijo moje prsi potem vrnit v prejšnjo velikost, ker zdaj rastejo sočasno s trebuhom, zato pa trebuh sploh ne izgleda velik, ampak potem ko ga ne bo, tale balkonček na vrhu bo pa ostal- ojojuser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
3.10.2010 21:13:00   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

punce, zdaj ko imam prečekirane vse stvari sem se odločila, da bomo Sari kupili novo obrobo za posteljico - od Roka je pojerbala modro posteljnino in obrobo, tako da bi ji "privoščila" vsaj nekaj druge barve - posteljnino imam tudi rumeno, tako da bom kombinirala.
Kje ste opazile kaj za pametno ceno? Pri sončku imajo eno čez 50 EUR - za tolk dobiš cele garniture - Recinko ima ta široke po ugodni ceni (17 al neki takega za celotno posteljico) - kje še drugje? Galeb al kaj ste že pisale?

tudi naš je podedoval posteljnino, sem imela en kompletek zeleno-rumen z žirafo iz BC, pa neke obrobe za posteljico 120X60cm, mi imamo pa 140x70cm, in je tista obroba pri glavi štrlela stran od roba, potem ko se je z nogami odrinjala, je zlezla z glavo za obrobo.....zdaj sem kupila pa novo obrobo ki paše k tej posteljnini, fajn mi je ker je debela in lepo stoji....je pa bila res okol 50 eur- drago vemuser posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?