|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
11.9.2010 21:23:32   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

A je jutri Leclerc v MB odprt?user posted image

Na njihovi spletni piše, da delajo do 15. ure.

Sem vas prišla samo pozdraviti, sem že stuširana in grem kar spat.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 776
11.9.2010 21:42:15   
MalaNeli
preživela obisk pri tašči in tastu.
sva nesla cd od dojenčka zravn, pa razn da je tašča skor čist mirno rekla na koncu: "Kaj vse že danes nardinjo" ni blo nobenga komentarja.
moja mami je skor jokala ko je vidla slike.
mi je kr mal težko da bo mel otrok takšno babico in dedka, ma nima veze. saj bo pr nas prvi vnuk/ica, pa ga bojo meli najrajši,pa mu/ji bojo čustva tut pokazali,
O kk težko mi je.
Pol je pršu pa še njegov brat na obisk, pa se je moj počutu čist odveč. - kk šele jaz.

Pa še celo vožnjo me je neki mučlo. najprej mi je blo ful slabo, kr neki sm kuhala. kuhalo mi je v glavo, pol spet ne, pol spet ja, pol spet ne. zlo slabo sm se počutla. Ko sva šla pa nazaj, pa isti občutek ko je bil včasih pri menstruaciji. tk da sm samo upala da mine, čene bi šla kr v ce. na urgenco. pa je blo potem hvala bogu bolš.
po moje noseča ne grem več kam.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 777
11.9.2010 22:46:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

preživela obisk pri tašči in tastu.
sva nesla cd od dojenčka zravn, pa razn da je tašča skor čist mirno rekla na koncu: "Kaj vse že danes nardinjo" ni blo nobenga komentarja.
moja mami je skor jokala ko je vidla slike.
mi je kr mal težko da bo mel otrok takšno babico in dedka, ma nima veze. saj bo pr nas prvi vnuk/ica, pa ga bojo meli najrajši,pa mu/ji bojo čustva tut pokazali,
O kk težko mi je.
Pol je pršu pa še njegov brat na obisk, pa se je moj počutu čist odveč. - kk šele jaz.

Pa še celo vožnjo me je neki mučlo. najprej mi je blo ful slabo, kr neki sm kuhala. kuhalo mi je v glavo, pol spet ne, pol spet ja, pol spet ne. zlo slabo sm se počutla. Ko sva šla pa nazaj, pa isti občutek ko je bil včasih pri menstruaciji. tk da sm samo upala da mine, čene bi šla kr v ce. na urgenco. pa je blo potem hvala bogu bolš.
po moje noseča ne grem več kam.

Če se nekdo ne joče zraven CD-ja, še ni slab dedek/babica. Pretirani čustveni izbruhi in izkazovanje ljubezni z objemanjem in lupčkanjem ne pomenijo večje ljubezni, le-ta se kaže na več načinov. Tvoj odnos do tasta in tašče pa naj ne vpliva na otrokov odnos do dedka in babice, ne bi bilo pošteno.

(odgovor članu MalaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
12.9.2010 7:33:03   
aleunam
Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Na njihovi spletni piše, da delajo do 15. ure.

Sem vas prišla samo pozdraviti, sem že stuširana in grem kar spat.

O joj, sem tudi sama brskala po njihovi spletni strani, pa nisem našla delovnega časa. Danes pa vidim kako lepo piše tam desno. user posted image Hvala vseeno za informacijo.

Pesjanarka, čestitke za punčko. user posted image O epiduralni pa bi tudi jaz rada še kaj slišala. Se moram do naslednjega pregleda odločiti ali ja ali ne. Pa nam je zadnjič na materinski šoli rekla, da boljše, da rečemo ja in opravimo potreben pregled, pa potem v porodnišnici zavrnemo, če se odločimo, da raje ne bi. Bom tudi jaz tako naredla, ampak vseeno želim izvedeti čim več, da se potem dejansko lahko odločim. user posted image

Punce, sedaj bom na hitro posodobila seznam, ampak je enih 15 strani nazaj. Bom samo preletela in popravila podatke, ki mi bodo padli v oči. Prosim, če pregledate potem, pa poptravim, ker še enkrat natančno brati toliko strani je kar huda. user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 779
12.9.2010 8:08:50   
simonmojca
Jutro

eno user posted image  za vas, sebi jo grem pa skuhat in zajtrk tudi. user posted image  si je zaželel jajčka na uček in ocvirke no pa mu gremo izpolnit željo user posted image .

user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 780
12.9.2010 8:16:33   
bejo2010
Jutro,

da se še jaz malo javin. Berem vsak dan, pišem pa bolj malo. Sem že tudi v 33. tednu, pregled imam 27.9. in tudi ultrazvok. Dojenčica mislim, da še vedno kar v sedečem položaju, vsaj tako jo čutim, upam, da se bo obrnila.

Tudi jaz razmišljam o epiduralni, na pregled bom vsekakor šla, potem pa bom videla kako bo, sicer pravijo, da je drugič lažje......user posted image

Od opreme imamo voziček (zaenkrat samo športni del, moram še naročit kašaro)postelnjino, previjalno, posteljo, vzmetnico (to še od prvič), ogromno stavri pa še rabim. Kupila bom novo lupinico, kozmetiko, oblačila, previjalno podlogo.....

V službo več ne grem, sem v staležu do porodniške, ki pa bo čez tri tedne.

Lepo nedeljo, upam, da bo sonček, kot včerajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 781
12.9.2010 8:45:19   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, NASLEDNJI PREGLED, PREBIVALIŠČE, SPOL 

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 30.8.10, Kolumbija user posted image user posted image

XX.11.10
- orto2 user posted image user posted image
- poona, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- blondy83, Komenda user posted image user posted image     

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image user posted image user posted image
- phelps, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.9.10, Dolenjskauser posted image user posted image FB
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 10.9.10, Domžale user posted image user posted image FB
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image  , Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image

3.11.10
- Mifene user posted image user posted image
- zori82, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 27.9.10, Ljubljana user posted image user posted image FB
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.9.10, Štajerska user posted image user posted image
- MalaNeli, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.9.10, Koroška user posted image user posted image FB

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image user posted image user posted image
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , Zasavje user posted image user posted image
- bejo2010, 30, 2user posted image , 1user posted image , NP 27.9.10, Pomurje user posted image  user posted image

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 16.9.10, Ljubljana user posted image user posted image    
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image user posted image
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image user posted image
- analtevs,
user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image user posted image
- maa2010, 29, 1user posted image , 0user posted image , Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.9.10, Ljubljana user posted image user posted image  
- nejka000, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 31.8.10, Sl. Konjice/Radenci user posted image user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 27.9.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

9.11.10
- brinceljka, 27, 1user posted image , 0user posted image , okolica Litije, user posted image user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , user posted image user posted image

11.11.10
- Hijacinta, 34, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor user posted image user posted image
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.9.10, Zasavje,user posted image user posted image FB
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image
- dinki, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane, NP 10.9.10 user posted image user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image  user posted image user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.9.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 24, 2 user posted image , 1user posted image , NP 30.8.10, Ljubljana user posted image user posted image FB
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image  user posted image user posted image

13.11.10
 - novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.9.10, Ljubljana user posted image user posted image
- bucka13, 33, 2user posted image , 1user posted image , NP 9.9.10, Štajerska-Koroška user posted image user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane user posted image user posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , user posted image user posted image FB
- Norvežanka user posted image user posted image
- sunday, 28, 1user posted image , 0user posted image user posted image user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.10.10, Grosuplje user posted image user posted image FB
- ljubljana, 31, 4user posted image , 3 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
- destiny86, 24, 1user posted image , 0user posted image , Koper user posted image user posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image user posted image user posted image
- majchi, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image

18.11.10
- november2010, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 27.9.10, okolica Ljubljaneuser posted image user posted image
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 30.8.10 Notranjskauser posted image user posted image
- kapesanta, 35, 3user posted image , 1user posted image , NP 30.9.10, Trbovlje user posted image user posted image FB

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image user posted image

20.11.10
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 22.9.10, Gorenjska user posted image  user posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , Gorenjskauser posted image user posted image    
- soncchhek, 31, 1user posted image , 0user posted image  user posted image user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , user posted image user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , Okolica LJ, user posted image user posted image
- naša beba, 30, 1user posted image , 0user posted image , Koroška user posted image user posted image FB

22.11.10
- škorpijonček, 33, 2user posted image , 0user posted image , NP 17.9.10, Celje user posted image user posted image
- pajac, 3user posted image , 1user posted image  user posted image user posted image
- hator, 4user posted image , 1user posted image  user posted image  user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , Podčetrtek user posted image user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image user posted image
- aleksa83, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.9.10, Ptuj user posted image user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image user posted image user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image user posted image
- library, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.9.10, Ljubljanauser posted image user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, user posted image user posted image
- čudnočudo, 27, 1user posted image , 0user posted image , user posted image user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBERK  user posted image   NAS JE: 83
PRIČAKUJEMO - OTROK:     -user posted image : 20     -user posted image : 15    -user posted image : 49

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA
.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 782
12.9.2010 9:57:10   
aleksa83
LEPO NEDELJO ŽELIM VSEMMMM!!!

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 783
12.9.2010 10:56:01   
MalaNeli
Anonimen/a ka me pa napadaš? Nisem rekla ne da sta slaba dedek pa babica pa ne da bo kaj vplivalo na odnos otroka do niju!!!!!!!!!!!! OPROSTI, meni pač veliko pomeni če mi kdo POKAŽE kaj čuti do mene. Pa če kdo se vsaj nasmeji ko še nikol ni videl posnetka svojga vnučka, pa sploh ne takega. Meni pač ni normalno da v celi moji nosečnosti ne vprašata kako se počutim, kako je dojenček, če kaj brca. OPROSTI meni je to PLATONSKI odnos, ki ga pa definitivno NE BOM prenašala na otroka, ker si tega NE ZASLUŽI. More OTROK vedet da je zaželjen, dobrodošel, ljubljen.

Mogoč maš pa tut ti kak problem s tem? Ti niso izkazovali dovolj ljubezeni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 784
12.9.2010 11:46:09   
emma83
malaneli pomiri se, izjave anonimne ignoriraj. Ful mi gre na živce, ko se nekdo pod krinko anonimnosti spravi pametovat drugim, ne vem zakaj je tako težko pokazati kdo si, pa čeprav na forumu.

Drugače pa dober dan vsem.

aleunam sporoči kaj si nabavila.

Danes bolj ali manj počivam, trebuh mi že od petka zvečer nekaj otrdeva, pa kar neka čudna topa bolečina se vsake toliko pojavi. Zdaj sem začela ponoči še v roke zatekat, ne vem kaj to pomeni, če sploh kaj. Me je pa strah preeklampsije ampak mislim, da to ni to. Bom pa na pregledu omenila, čeprav ga imam šele čez dva tedna.

Lepo nedeljo želim.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 785
12.9.2010 11:48:18   
MalaNeli
ma ja saj maš prav.
predvsem pa čist neki neumnega.

o joj, se mi najbrž jemnen dela na učki. user posted image nism čist prava. kr neki me vročina obliva. hvala bogu da grem jutr h zdravniku.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 786
12.9.2010 11:53:15   
emma83
Če se čudno počutiš, ne čakat do jutri, pojdi kar do dežurnega. Za ječmenček ne vem kaj bi pomagalo razen materinega mleka in antibiotikov, je pa zoprna stvar.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 787
12.9.2010 11:54:19   
MalaNeli
materino mleko? kako to misliš?

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 788
12.9.2010 11:57:48   
emma83
Če ima dojenček vnet uček, mu mati v oko špricne malo svojega mleka, če doji seveda, baje da ful pomaga. Se pa spomnim, ko sem bila stara ene 6 let in je teta rodila, jaz sem pa tudi glih fasala ječmenček, si je ona iztisnila malo mleka in so mi ga dali v oko. Pomagalo je.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 789
12.9.2010 12:00:07   
MalaNeli
misliš da bi kolostrum tut pomagu?

saj se bolj kot ne počutim vredu. sam včera, pa danc 1x se mi je naredlo tko da mi je postalo ful vroče v glavo, pa me je kr tk oblilo, sedaj ko ležim sem čisto vredu.user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 790
12.9.2010 12:03:26   
emma83
Lahko probaš s svojim kolostrumom, škoditi ne more. Danes si pa vzemi na izi vse, počivaj in to je to.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 791
12.9.2010 12:03:39   
bejo2010
MalaNeli,

jaz ti pa dam prav, vem kako je to, ker sem tudi jaz to občutila. Čeprav se zna zgodit, da bo otrok alfa in omega za taščo, le - ti ne in te bo ignorirala.
Izkušnjeuser posted image user posted image user posted image

Vendar se ne zmeni preveč zanjo, mogoče se bo zamislila!

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 792
12.9.2010 12:07:59   
MalaNeli
emma83 saj delam na tem. dragi mi kuha kosilo. jaz pa samo ležim in čakam da bo na mizi. jutr pa na vse zgoddaj h zdravniku.

bejo2010 sam zame mi je vseeno, pa če me nikol ne sprejemta, veš kk dovgo sta me klicala po imenu bivše od mojga. user posted image pa me ne gane. kak odnos bota mela pa do dojenčka, bomo pa vidli. pa tut dojenček bo potem sam vidu kaj mu je všeč pa kaj mu ni.
vem pa da mi moja starša zelo veliko pokažeta kaj čutita do mene pa do dojenčka, pa še moj user posted image mi to pokaže in to je meni najbolj pomembno.

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 793
12.9.2010 12:08:34   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

Anonimen/a ka me pa napadaš? Nisem rekla ne da sta slaba dedek pa babica pa ne da bo kaj vplivalo na odnos otroka do niju!!!!!!!!!!!! OPROSTI, meni pač veliko pomeni če mi kdo POKAŽE kaj čuti do mene. Pa če kdo se vsaj nasmeji ko še nikol ni videl posnetka svojga vnučka, pa sploh ne takega. Meni pač ni normalno da v celi moji nosečnosti ne vprašata kako se počutim, kako je dojenček, če kaj brca. OPROSTI meni je to PLATONSKI odnos, ki ga pa definitivno NE BOM prenašala na otroka, ker si tega NE ZASLUŽI. More OTROK vedet da je zaželjen, dobrodošel, ljubljen.

Mogoč maš pa tut ti kak problem s tem? Ti niso izkazovali dovolj ljubezeni?

lej ne oziraj se na komentarje, sploh pa anonimnih....

moj oči pri Tinkari celo nosečnost sploh ni hotel nič vedeti o nosečnosti, ko je izvedel, da sem noseča je bil komentar, ja ampak merkali ga boste pa kar samiuser posted image , potem sem mu enkrat slikico iz UZja pokazala pa je rekel kaj mu to kažem, da bo že v živo videl, vglavnem celo nosečnost skoraj ni omenjal ne nosečnosti, ne otroka....zdaj je pa nad tamalo (že skoz) čist navdušen, najraje bi videl, da bi bila kar vsak vikend pri njima, vglavnem obrat za 100%- je pa res, da zdaj vidim, da te ljubezni ni znal ne izreči ne pokazati, pa to ne pomeni, da mene oz. nas nima rad, samo on je bil tako vzgojen...potem je pa, ko je bila mala stara 1 leto, ful zbolel, bil 3 tedne na intenzivni, nismo vedeli kaj in kako....user posted image od takrat je pa vse ful drugače, kot bi vedel, da lahko tega kar zdaj preživlja z nami  tudi nebi- pismo že jokam, samo da se spomnim...user posted image user posted image

Vglavnem ne sekiraj se....

Po drugi strani pa tašča tamalo lupčka pa skoz neki, ampak se ji pa prav vidi (boljš da ne povem kaj je izjavila ko sem bilauser posted image  ) in to tudi pri darilih za roj. dneve, božička...da sta ji otroka od hčerke bolj pri srcu...pa tudi drugače...ampak bo že...pa hodimo k njim vsake 14 dni na kosilouser posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 794
12.9.2010 12:09:45   
Soncchhek
hojla.

o pajacka, kar na morčiju! maksimalno uživaj !!!!! ujej tamali pa bolan....pa lih takrat ko ni treba a...

user posted image user posted image aleksa83, tebi pa dogaja v spanju ! jaz tud moram ponovit kako se povija na široko....bom kar na nečakinjiuser posted image , ampak tamala ima že 2 leti pa ponoči samo še pleničke, čez dan je čista...pa mi pomoje lih ne bo dopustilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

pesjanarka, jaz podpišem za epiduralno.....ko pa bo čas za porod....pa vidimo kako in kaj.

MalaNeli
, mah ej...dol ti visi za take stare starše...ohranjaš tiste nujne stike....in to je to. Eni so pač čist mimo... niso sposobni čustev do svojih partnerjev, sorodnikov, otrok, kaj šele do vnukov.... res nimam besed za take bedake. Mogoče tudi ne znata izkazovat čustev... saj pri nas je podobno.....tašča ni slab človek, sploh ne....ampak ona se ne spomne, da poleg nje in njenega partnerja obstajajo še njeni otroci, vnuki.....tega pač nima v svojem hard disku. Medtem ko moji starši so pa že tisto pretirano ustrežljivi....vse bi naredili, pomagali.....vedno pripravljeni priskočit na pomoč......moj jima je kot da je sin...
Ej, če nisi ok....kar do zdravnika....zakaj pa ne....tako vdaj vidiš a se te loteva kir prehlad ipd....ali pa si samo " utrujena"....

Meni tudi utruja vožnja z avtom....sem včeraj obiske prijateljic naročila kar na dom....meni se z avtom ne da več nikamor....če me moj ne more peljat, ponavadi zdaj rečem staršem....meni se ne da vozit...sploh nisem zbrana...kar drema se miuser posted image .
Drugače pa vidim pri sebi....da delam kaj uro...dve....potem mi pa tako paše se dol vlečt k počitku......................sem pa tako zaspana danes.....ponoči sem bedela ca.2 uri in ni šans da bi zaspala...

Naš fantiček pa....občasno brca ful...drgač je pa kar malo bolj umirjen kot prejšnje dni...

Sem pa dobila za darilo 4D UZ.....čeprav nismo mislili na tole ...se je nekdo spomnil za lepo darilce.....so pa zadnji dnevi, ko se to lahko opravi....danes smo štartali 31ti teden....

lep dan !

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 795
12.9.2010 12:16:39   
MalaNeli
hvala za spodbudne besede.

z avtom grem sama še glih tolk, da grem do zdravnika pa domov. pa po moje nikamor več.
s kakimi obiski pr tašči pa tastu pa tk ne mislim več sanjat zdaj kr neki cajta. bo šel moj sam. mu je bol pomembno da se jaz vredu počutim.

a 3d se lahko samo do 30t dela?

kaj pa navadn UZ, a je še ker po 32T? ko čene si ga plačam, ko me ful zanima kaj dela pa kako je obrnjen naš dojenček.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 796
12.9.2010 12:22:40   
emma83
Jaz jutri napolnim polnih 32 tednov, pregled imam čez 2 tedna, ko bom noseča 34 tednov in takrat bo tudi meni naredil zadnji UZ. Za kakšnega ekstra se odločijo po moje samo v primeru, da kaj ni v redu ali pa, če se user posted image ne obrne na glavico, da preverijo lego. Itak nam naša predraga zavarovalnica plača samo 2 UZ, prvi za potrditev N in pa morfologijo v 20. tednu, vse ostalo je odvisno od dobre volje naših ginekologov in pa seveda od tega koliko smo pripravljene in sposobne same plačati za dodatne preglede.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 797
12.9.2010 12:27:29   
MalaNeli
jaz bom jutr ko grem h G. 32+5. pa mi še ni povedu kda kk je dojenček obrnjen. tk da, al je mogoč tolk smotan pa mi povedu ni, al pa še nism mela tega UZ. to pa vem da plača samo2, sam če je 4D 50€ potem navadn UZ ne more bit več ko 20€. tst sm pa prpravlena plačat da mi vsaj tst pove kk je dojenček obrnjen. bomo vidli ka bo kaj jutr povedo gospod g.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 798
12.9.2010 12:42:51   
bejo2010
jaz imam naslednji pregled  v 35. tednu in mi je rekla, da bo delala ultrazvok, pa tudi jaz komaj čakam, da vidim pupo.

lp

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 799
12.9.2010 13:46:44   
Soncchhek
MalaNeli, itaq...če te zanima...pa če ti on ne naredi Uz..plačaš...mislim da je nekje 20-30 e...ne more bit več..

Jaz imam itaq čez 2T spet UZ...takrat bom v 32tem tednu.....da vidimo kako bebica raste....ampak glede na to, kako brca.....je še vedno v prečni legi tako kot par dni nazaj ko smo čekirali na UZ...

Do kdaj pa imajo čas, da se obrnejo?

Jaz sem pa danes sortirala cunjice za prve tri mesece.....št.56 in 62......uh imam kar roza roza..pa bomo kar ponosili...bomo malo kombinirali....od prijateljice, kar sem dobila za fantka je pa ful raztegnjeno,staro, sprano.....bom vseeno oprala pa da vidim kaj se da naredit....

lep dan...gremo na sonček !

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 12.9.2010 13:47:07 >

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?