|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
13.9.2010 10:35:56   
čudnočudo
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

preživela obisk pri tašči in tastu.
sva nesla cd od dojenčka zravn, pa razn da je tašča skor čist mirno rekla na koncu: "Kaj vse že danes nardinjo" ni blo nobenga komentarja.
moja mami je skor jokala ko je vidla slike.
mi je kr mal težko da bo mel otrok takšno babico in dedka, ma nima veze. saj bo pr nas prvi vnuk/ica, pa ga bojo meli najrajši,pa mu/ji bojo čustva tut pokazali,
O kk težko mi je.
Pol je pršu pa še njegov brat na obisk, pa se je moj počutu čist odveč. - kk šele jaz.

Pa še celo vožnjo me je neki mučlo. najprej mi je blo ful slabo, kr neki sm kuhala. kuhalo mi je v glavo, pol spet ne, pol spet ja, pol spet ne. zlo slabo sm se počutla. Ko sva šla pa nazaj, pa isti občutek ko je bil včasih pri menstruaciji. tk da sm samo upala da mine, čene bi šla kr v ce. na urgenco. pa je blo potem hvala bogu bolš.
po moje noseča ne grem več kam.

Če se nekdo ne joče zraven CD-ja, še ni slab dedek/babica. Pretirani čustveni izbruhi in izkazovanje ljubezni z objemanjem in lupčkanjem ne pomenijo večje ljubezni, le-ta se kaže na več načinov. Tvoj odnos do tasta in tašče pa naj ne vpliva na otrokov odnos do dedka in babice, ne bi bilo pošteno.

Tole pa zgleda skoraj tako kot bi babica sli pa dedek pokomentirala ali pa ker drug sorodnik.user posted image user posted image

Jaz čisto razumem obe strani. Nosečke smo včasih preveč občutljive; novi sorodniki pa so pogosto zelo drugačni od naših staršev in se je potrebno navaditi na njihov način. Ljudje pač različno kažejo naklonjenost. Mala neli, važno, da se vidva veseliti, starši morda samo potrebujejo čas. Nekateri res pač ne pokažejo čustev. Pravzaprav tudi moj partner ni bil ne vem kako zelo ganjen ob ultrazvoku, takšen pač je, a se otroka zelo veseli in bo super oče. Ni pa tip, ki sicer ne bi znal pokazati čustev, to bi me pa motilo, pri tašči ne, pri partnerju pa.
Jaz se pogosto zalotim, da sem preveč kritična do tašče, med tem ko mami vse spregledam. Svetujem ti, da se s taščo in tastom manj obremenjuješ, če jima res ni do sina, niti do vnuka, pa se vama tako ni treba truditi, pač zmanjšajta obiske na minimum.

Sem pa bila presenečena, kako hladno je mojo nosečnost sprejela moja zelo dobra prijateljica, a se mi zdi, da enostavno ne dojema, ko bo otroček tu, bo pa najboljša "tetka".

Posnetek sem pa pokazala samo mami in jo je bilo prav zabavno gledati, kako se je čudila in raznežila. Tudi drugače je moja mama bolj vključena v vse skupaj kot tašča, najbrž ni pošteno, moj partner si je pač manj blizu s svojima, jaz pa sem z mamo zelo povezana. No, se bom pa potrudila, da bosta obe babici enako pomembni. Babici pišem zato, ker si s svojim očetom nisva zelo blizu, nikoli nisva imela veliko stikov.

Kar se pa tiče objavljanja pod anonimno... anonimni sem tako lahko v vsakem primeru, kakšna je sploh razlika, če pišem pod anonimna ali čudnočudo, edino v tem, da pač lahko preberete vse moje objave, če uporabljam isto ime.

V glavnem, punce, nestrinjajte se, a na čim bolj uvideven način. user posted image  

Joooj, kako ste že ene blizu PDPja, vam kar zavidam, jaz pa šele konec novembra.

Majabar, redko pišem, a včasih preletim ta forum. Kot sem razbrala si v Kolumbiji. Si pa res ena pogumna ženska, malo katera bi si to upala. Vse dobro ti želim...

< Sporočilo je popravil čudnočudo -- 13.9.2010 10:37:05 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 826
13.9.2010 11:14:39   
Soncchhek
ojla mačke !

evo mene....

joj tudi mene boli sramna kost za pop******, včeraj sem komaj priracala domov s sprehoda.....pa upam da se kmalu umiri, ker ni nič prijetno.

nekaj smrkam....grlo majčkeno peče& srbi....pa da vidimo a je malo prehlad ali pa alergija...

jaz pa ne bi pustila da mi delajo zunanji obrat....če se obrne se obrne, če ne pa zahtevam CR....naš bebi ima prav telovadbo od včeraj.....valovanje bušija sem in tja in L in D....kar hribčki so se delali na bušiju....akcija totalna !user posted image

gremo delat kosilo....lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! pol ko je treba jest......pa malo manj lačna pa se moram tako trudit.....

lep dan punce !

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 827
13.9.2010 11:24:48   
MalaNeli
čudnočudno pravzaprav tut moji mami ne spregledam vsega, mi še kar veliko govori o določenih stvareh, pa kar je preveč je preveč.

evo da vam poročam. vsega skup sm se v nosečnosti zredila 12kg, kar je "preveč". meja je 13,7 in 14 je ž preveč. tk da mam mnda fore še 1,5kg.
voda - preveč soli, pa beljakovin - ponovn test čez 1 tedn.
kri - primerna
DIAGNOZA - brez soli.
:( itaq ž zdaj skor da nism jedla soli, razn kdaj kako makovo al pa kak kuplen kruh, no pa seveda belo kavo, ki ma mleko seveda. tk da super teden se obeta. pa še zadnih 7.

drugač je pa vse vredu. svda nism upala vprašat za UZ, niti tst ne kam je otrok obrnjen. Mogoč bom drug tedn. ko mam spet pregled.
Torej, nasledni pregled 20.9.2010

(odgovor članu čudnočudo)
Neposredna povezava do sporočila: 828
13.9.2010 11:28:22   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

jaz pa ne bi pustila da mi delajo zunanji obrat....če se obrne se obrne, če ne pa zahtevam CR....

No to sem hotela tudi jaz povedat, pa si tako lepo napisala, da se samo podpišem.

phelps prvo nakazilo po moje dobimo novembra, ker oktobra dobimo še plačo za september. Aja a si pol podaljšala bolniško do začetka porodniške?

Danes sem ful lepo spala, zjutraj je bila kar muka vstat.

Gremo delat, se pozneje še kaj oglasim.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 829
13.9.2010 11:41:09   
phelps
Ja, verjetno bo res tako glede nakazila.

Pregled imam v sredo in takrat se bolniška podaljša, če se bom tako odločila. Verjetno se bom.

Sem pravkar poklicala v javno banko glede matičnih celic in jutri dobim papirje za izpolnit user posted image in jih potem pošljem nazaj.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 830
13.9.2010 12:11:27   
zori82
ojla
malaneli js sm tud že na +12kguser posted image , upam da se zdj malo umiri, ampak ne verjamem ker imam spet neke napade sladkega in če se le da se branim z vsemi 4miuser posted image . Upam da se voda (sol,beljakovine) do naslednjega pregleda oz. testa uredi.

obračanje user posted image lahko tudi same probate....na trebušček dajte svetilko nad popkom kjer je glavica (če bebica sedi) in jo vrti oz obračaj samo v eno smer (L ali D) vse do pip, ampak ne obračat v celem krogu. Baje naj bi bebice sledile lučki (to sem brala na netu). Probat ni greh, bolje kot ročno obračanje (zunanji obrat), ker ti lahko sproži popadke in porod.

Js sm pa pravkar naročila posteljco in previjalno pa jo baje dobim že v sredo al pa v četrtek...so pa hitriuser posted image .

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 831
13.9.2010 12:13:10   
Valentina85
Kje si naročila zori?

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 832
13.9.2010 12:25:58   
aleksa83
Lep začetek tedna želim vsemm,...

Joj, sem danes neka utrujena, pa vedno bolj okrogla, se ponoči, ko hodim nonstop na wc kar kotalim iz postelje,...
Kaj šele bo,...

grem malo počivat, ker komaj gledam,sem se zjutraj ob šestih zbudla, pa nisem mogla več zaspati, ko je bilo tako divjanje po trebuhu, da me je kar bolelo, pa sramna kost: auuu.., pa sem pol vstala,.., sedaj pa sem ko cota,...

lepo mi bodite.

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 833
13.9.2010 12:29:30   
zori82
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

Kje si naročila zori?

prek Recinkota... skupaj me pride 261€ brez previjalne podloge user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 834
13.9.2010 12:32:40   
malajka84
Dan punce...kako ste?

Jst sm mela eno neprespano noč...sm se ulegla na desno stran me je vse tiščalo, pa na levo...me je spet zategovalo pa...eh uglavnem spala nič..pa še ture do wc-ja in nazaj...:) Pestro uglavnem.)

Jutri mam pregled..že komi čakam, da zvem kej novga,pa d mi potrdi zdej rok..al je 11. al bo 3., me zanima mal razlike pa je:), pa d za šolo mal uprašam spet...kaj pa vem, kokr berem ve jo že vse mate, al ste pa celo že konc, v naših koncih p ane duha ne sluha...

tašče....uf vidm d nimam sam jst take "super"....isto je blo..ko sva povedala za prvega vnuka/vnukinjo...ni niti trznila..tk k je že ena napisal..k bi povedla d grema po kilo kruha u trgovino..tast isto, d o sestr od mojga sploh ne govorim...in tud do zdej se zadeve niso spremenile..je ne zanima nč..k sva povedala d bo punčka...aha fajn...pa drgač...mislm..eh...tko d zdej ne omenjama več nič ker jih tko ne zanima, očitno, ker tud uprašal v teh mescih nisi nič..ja kaj čmo tko mamo, mam pa srečo d so moji vredi pa vsa ostala njegova žlahta:) so vsi zainteresiran pa vse zanima kdaj bo pa d ne bo pozabu javit,...tko da ja recept za mirne živce je: ODMISLT TAKE LJUDI čeprov je težk ap se ne da zmer ampak vsaj mal je bolš k nč

Uf sm naložila tole...

Zdej grem pa kuhat hmmkk se prou slovenk reče makaronflajš......mmmm makaronovo meso vrjetn:)

MEjte se lepo, dokler se še sonček kaže.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 835
13.9.2010 12:36:37   
aleksa83
Eno vprašanje:

kaj previjalne podloge se dobijo v večih dimenzijah oziroma velikostih?
Kajti jaz tudi dobim previjalno mizico, pa podloge ni zraven, in bi jo poačsi nabavla,...
V baby centru so po 17 eur naprej,..., je kje še kaj katera zasledila?

Kje pa boste kupile nepremočljivo podlogo za posteljico?sem tudi našla eno na baby center spletni strani za 18,49 eur

Pozdrav

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 836
13.9.2010 13:30:55   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

Eno vprašanje:

kaj previjalne podloge se dobijo v večih dimenzijah oziroma velikostih?
Kajti jaz tudi dobim previjalno mizico, pa podloge ni zraven, in bi jo poačsi nabavla,...
V baby centru so po 17 eur naprej,..., je kje še kaj katera zasledila?

Kje pa boste kupile nepremočljivo podlogo za posteljico?sem tudi našla eno na baby center spletni strani za 18,49 eur

Pozdrav

previjalna podloga je sedaj v akciji v eLeclercu za 9,90€ (imajo pa enobarvne)

nepremočljivo podlogo za posteljico sem si jaz narocila pri pleniceracman.com - http://www.pleniceracman.com/si/zascitne-podloge/otroske-g52.shtml
Drugace pa sem ravno bila v dm-u in imajo eno 70x100cm za 7,50€, ce se ne motim :)

pa lep shopping user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 837
13.9.2010 14:12:03   
čudnočudo
 ZUNANJI OBRAT
A predstavlja zunanji obrat kakšno tveganje? A ga izvajajo vsi ginekologi? Jaz ne bi rada imela carskega, ampak ta obrat tudi precej neprijetno zveni.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 838
13.9.2010 14:33:18   
philadelphia
Živjo!

Mislim, da se je še ena zanimala kdaj je predavanje anesteziologa v LJ v šoli za starše. Izvedela sem, da je 22.9. ob 14:30.

Drugače pa moram tudi jaz malo pojamrat, da me boli v trebuhu levo spodaj in sploh ne morem dvigniti nog, ampak moram počepnit, če si želim zavezati čevlje (tudi jaz bi najela nekoga za to opravilo). Največ problemov pa mi dela prečvrst trebuh, ki me ovira pri hoji, saj imam občutek, kot da bi nosila 10 kg zraven. Pa kot vem, da ni nobene rešitve proti čvrstosti, vsaj ginekologinja mi ni nič rekla.

Pregled imam v sredo in me prav zanima kakšno kri imam in ali je vse vredu. UZ pa sigurno ne bom imela. Pa tud upanje, da ga bom sploh še imela do konca nosečnosti, je majhno. Moja je pristaš pravil (če pripadata 2, potem bosta samo 2). Not like it.

phelps mi lahko kaj poveš o javni bank glede matičnih celic. Mene tudi zanima kako to zgleda in kakšno je plačilo itd. Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 839
13.9.2010 14:37:40   
Valentina85
No jaz sem bila na pregledu. Naredil mi je UZ, bejba se je pomaknila čist v križ in je ful nizko, G pravi, da naj se pazim in počivam, ker obstaja nevarnost, da bi bejba hotela prej ven. Obrnjena je na glavo. Do 27.9. imam bolniško, takrat spet UZ in pregled in bomo videli kaj bo. Po tem datumu mi brez dopusta ostaneta še 2 delovna tedna.

Aleunam- naslednji pregled 27.9.

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 840
13.9.2010 15:32:09   
čudnočudo
phelps mi lahko kaj poveš o javni bank glede matičnih celic. Mene tudi zanima kako to zgleda in kakšno je plačilo itd. Hvala!

Darovanje v javno banko je zastonj, ni pa shranjeno za tvojega otroka, ampak kogarkoli, ki to potrebuje...
Kako darovati popkovnično kri Nosečnica naj pred 34. tednom nosečnosti naveže stik z enoto za shranjevanje popkovnične krvi (ESPOK-ZTM@ztm.si; telefon 01/543 81 00; Šlajmerjeva 6, Ljubljana), iz enote ji pošljejo zloženko s potrebnimi informacijami, prijavnico za darovanje z vprašalnikom ter izjavo o poučenosti in privolitvi za darovanje popkovnične krvi), izpolnjene obrazce vrne enoti, če izpolnjuje pogoje, ji pošljejo komplet za odvzem popkovnične krvi, o načrtovanem odvzemu obvestijo porodnišnico, kjer nosečnica namerava roditi, nosečnica mora komplet prinesti s seboj v porodnišnico in ga izročiti osebju ter po odvzemu o tem obvestiti enoto.

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 841
13.9.2010 15:32:18   
emma83
Punce oktobrke so že dobile prvega dojenčka. Zgodaj so začele.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 842
13.9.2010 15:34:50   
lottyka
Dober dan vse souser posted image ,

Danes sem že kar mal jezna. Sem dobila v petek na pregledu med drugimi tudi napotnico za fizioterapijo, zaradi moje noge, ker mi bebika pritiska na živec od desne noge in danes kličem že od 7h naprej pa sploh noben ne dvigne tel. Sem si zjutrajprav naštimala budilko ob 7h in cez cel dan sem klicala že pomoje ene 60x, pa jih sploh ne dobim. Zvoni v prazno user posted image . Pozabila povedat tudi da sem v petek dobila že napotnico za rešilca in za porodnišnico.
Prijavila sem se danes tudi za dekompresijo in v četrtek začnem. Po mnenju moje G škodi ne, če kaj pomaga pa tud ne ve ampak ker imam itak čas sem se odločila da probam. Tako da če fizioterapevtke prej ne dobim  se bom v četrtek kar tam nalimala da dobim datum in uro. A katera ve mogoče kje je točno fizio od porodnišnice LJ?

anonimna - take objave me res podražijo, itak smo vse anonimne pod takim in drugačnim nickom, da pa še vpade ena v neko temo in s takimi izjavami pa je najbolje kar zignorirati. Tako da malaneli sploh se ne sekiraj in enostavno presliši anonimno.

zunanji obrat - to je za moje pojme kar velik poseg, čeprav je CR še večji. Jaz mislim da če bi bila na tem da ga imam da bi poiskusila. Vseeno mislim da je zunanji obrat manj nevaren kot pa da se otrok porodi z ritko ali nogami naprej ali pa celo z CR. Zanimivo da sem bila pred mesecem dni drugačnega mnenja in takrat ne bi šla na obrat, zdej pa mislim da bi poiskusila. Itak ga delajo mislim da šele v 37.tednu tako da četudi pride do komplikacij in popadkov, ni bebika več tako ogrožena.

library hvala za podatek kdaj je predavanje. Jaz mislim da bom šla na to predavanje, ker me res zanima kaj bodo kaj povedali. Pri nas v Domžalah tega predavanja ni.

previjalne podloge - mislim da je največja taka http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194694
Ta je dimenzije 75x80. Večje jaz nisem zasledila.

soncchhek upam da se ti smrkanje ne razvije v kaj več. Malo se merkat pa bo hitro mimo.

sramna kost - me ne boli, me pa medenica in trtica bolita.

UZ - po zadnjih dveh UZ, ko nisem niti malo v ekran vidla (niti malo nisem videla bebike) sem se v petek hotla nekak namontirat kontra na posteljo user posted image pa če je vzglavje mal dvignjeno gre to bolj težko, tko da sta se mi skupaj s sestro mal nasmejale, vseeno sem se mogla na koncu obrnit kot treba da spet nisem nič videla. No mi je pa potem na koncu obrnila ekran in pokazala kje ima glavo in kje noge. Zako da sem končno spet videla mal bebiko. Ampak kje ima rit pa mi še vedno ni jasno. Glavo ima čisto spodaj, nogice so čisto na vrhu trebuha, rit pa mora bit nekje vmes, kje pa pojma nimam.

Zdej pa malo pospravt še, pol pa na v MŠ. Danes imamo porod, to bo pa upam da zanimivo.

< Sporočilo je popravil lottyka -- 13.9.2010 15:36:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 843
13.9.2010 15:49:48   
lottyka
Punce ravnokar sem šla malo k Oktoberkam poškilit in je že prva rodila. 3xmami ima sinčka. Me je kar stisnilo, še malo pa bodo Oktoberke v polnem zagonu, potem smo pa že me na vrsti.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 844
13.9.2010 16:58:07   
tejci1981
Pozdravljene po dolgem času!

Spet sem bila brez računalnika user posted image   in imam 15 strani za prebrati user posted image user posted image ste spet pridno čvekale!

Prejšnji teden sva začela hoditi v MŠ v Mb.
Kar fina predavanja, ogledali smo si tudi porodne sobe, tam pa vidimo ravno enega novopečenega atija, ki je še poln emocij sporočal domačim, da se je vse srečno izteklo user posted image .

Me je kar malo "zafleširalo", malo še pa bomo mi tudi tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj imajo v ostalih krajih tudi tako močno propagando za epiduralno??????? Se mi zdi da jo v Mb nonstop hvalijo, pa priporočajo, Dinatal pa je samo gel, ki pomaga pri končnem dejanju (beri iztis otroka).

No jaz sem še vedno prepričana, da bom brez vsega,....

Sem včeraj srečala znanko, ki je rodila nekje sredi avgusta, je nosila 13 dni čez rok, pa ona meni: " joj kaj ti že tudi čez rok nosiš?????" in sem ji obrazložila da imam še mesec in pol do cilja, me je samo gledala (sem očitno tako "velika" user posted image user posted image user posted image ).
Se mi pa zdi da mi trebuh že tri dni raste (kam ne vem) ko goba po dežjuuser posted image , zato komaj čakam na nasednji pregled in UZ, da vidimo koliko smo velikiuser posted image

Evo eno sliko:

user posted image

Upam, da se vidi!

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 845
13.9.2010 16:59:32   
tejci1981
Očitno mi je uspelo!

Ok to bi bilo to!

Lepo bodite!

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 846
13.9.2010 18:06:23   
MalaNeli
jaz še zdaj ne znam prilepit slike user posted image user posted image user posted image
ja še mal pa bomo mi za oktoberkam. o joj.

javna banka - a maš če daruješ kake prednosti če potrebuješ. al pač ničesar?

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 847
13.9.2010 21:32:46   
ječi12
ojla punce

mi smo iz morja prišli.smo meli ful lepo vreme,pa še gužve ni.super no.

MalaNeli moja tašča je obakrat še težila kaj sva sploh tok smotana da otroke delava(no neki v takem smislu ne dobesedno tako) in potem ko se je prva rodila,je bla čis raznežena,skos ji še zdj neki kupuje,jo mata res noro rada,pa še v isti hiši smo tko da je tut ona navezana na oba.no zdj sta bla spet samo tiho ko sta zvedla,nobene reakcije,tut o nosečnosti nič ne sprašujeta.ampak vem da ko pride na svet bo spet center dogajanja,da bosta marsikaj kupila in bojo meli super odnos.tko da mogoče se splača še počakat da se dojenček rodi,pa pol sodit. sj tiste slikce gledat res ni tko emocionalno,kot potem držat jenčija.brez skrbi :)

podloge majo useh dimenzij od racmana al kaj je že :) mi jo mamo še od privič.

tole z banko je pa ful zanimivo. pa res je tut mene zanima,če maš potem tut ti možnost(bog ne daj) to koristit,al nima to nobene veze če daruješ al ne. kaj pa to pomeni da si ok kandidatka? kako pa nebi bla? no ja najbrž kšna taka bolezen al kaj?
ful dobro ej,bi si še kje kej prebrala če je možno? je kak link?

oktobrke že prehitevajo po stranskem tiru al kaj? no ja,pri nas še ni čas. še ene tri do štiri tedne nima bit pri nas kaj dojenčkov user posted image  pol pa akcija počasi. se prav od ene 35 tedna naprej ane :)

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 848
13.9.2010 21:35:28   
aleksa83
Hvala za odgovor in informacije maa2010 :)

Lepo noč želim vsem,...

pa mirne sanje,...

Aleksa

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 849
13.9.2010 21:36:52   
MalaNeli
ma ja saj svda bomo pol vidli ka bo.
kar bo pač bo.

jaz bi kr do 37.tedna počakala. to je še 4 tedne
oz. ja 4T+2dni :)

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?