|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
10.9.2010 7:14:29   
aleunam
Jutro!

Simonmojca, hvala za kavo. Jaz ravnokar skočim v Pomarančo na eno, mi imajo v našem mestu najboljšo. user posted image user posted image user posted image  Še prej pa po en rogljiček ali pa grški zavitek (sir+špinača). Njami, njami. user posted image  Potem pa nesem papirje na CSD, upam, da nisem prepozna. Sicer pa mi je rekla v začetku septembra. user posted image

Soncchhek, čestitke za user posted image . Če sem prav prebrala, ima user posted image  pri 30t 1,5kg in to je premalo? Komaj čakam pregled, da vidim koliko ma naš lulči.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 726
10.9.2010 7:35:47   
Valentina85
Dobro jutro!
Jaz danes nisem šla v službo! Včeraj sem imela že občutk da je boljše s križem, danes zjutraj pa obup.
Komaj sem ustala, moj me je probal zmasirat, da bo kej boljš, ampak nism mogla in sm ostala doma. Prav peče v križu, tako da sedaj sem nekje med sedečim in ležečim položajem. Se pozna najbrž da sem včeraj sedela še 2 uri v MŠ. Res, da sm močnejše postave, sam vseeno si nism mislila da me bo to tako martralo.
V ponedeljek bom šla k ginekologu, ker res ne zdržim več.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 727
10.9.2010 7:40:01   
MalaNeli
Jutro punce!

No, jaz pa dat kri pa vodo, da bomo v pon. vidli ka bo G. povedu a je vse ok.
A dela še zdaj kak UZ? Jaz bi tut rada vedla kk je obrnjeno naše dete.

Kavica bo še počakala, da najprej dam kri pa vodo. Sam eno palačinko pa morm pojest predn grem, da bom sploh lahk kam šla user posted image . Mmmm, sm odlične palačinke včeri spekla, pa še juha zraven, ki bo pa potem za kosilo. Vsakič ko mojga vprašam kaj bi kosilal, reče juho pa palačinke user posted image , no, pa jih ma.user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa še pod tuš, po malo sprostitve. Vse mišice so zategnjnene.
Sem bila včeraj z mamo pri eni zelščarki. Pa ji je mama prej posredovala vprašanja in je mela cel listek napisan zame. Glede krčev pa magnezija in kalcija in vnosa le tega. Pa glede vnetiji, pa tko naprej. Je blo ful zanimivi. Sm dobla en "prah" za vnos kalcija - za krče v mišicah, MG bom pa še vseeno najbrž šla kupit. Sem jedla do sedaj Magnesol, zadnič sem pa kupla neke tablete Ca+Mg+D3 - a veste da če se te šumeče tabletke v 2h ne razgradijo v kisu, potem se tut v vašem telesu ne in nimajo učinka. In tako sem včeri poskusla eno tableto dat v kis. user posted image user posted image ni se razgradila in to pomeni da sse vse samo NABIRA na naših kosteh. Zdaj bom pa kupla še magnesol, pa še tistga poskusla.
Za vnetje pa je rekla neko olje, :S ki sm pa pozabla katero. Saj ji bom poslala mail, pa da mi bo še vse enkrat povedla.

Na koncu pa sem kupla user posted image user posted image user posted image 7 mil, ki jih gospa sama dela doma, naravnih user posted image user posted image user posted image tako da bom za dojenčka umivat imela kar eno to milo: kamilica-sivka.

Jupiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 728
10.9.2010 7:44:48   
nadinne
Jutro.

simonmojca...ja res delaš lušte s temi kavicami, čeprav je ne pijem drugače user posted image

sonchhek...to je pa fajn da ti pove koliko je beba težka. Aja pa čestitke za user posted image  user posted image  Meni na pregledu nikili še ni povedala koliko je beba velika in koliko ca. tehta user posted image  No moram v ponedeljek vprašat...komaj čakam user posted image

našabeba...jaz bom tudi s kisim prala...trenutno imam še mehčalec od Frosch-a, pa ga bom najprej ponucala...itak še ne bom prala oblačilc za bebo. Meni se zdi kis najbol poceni, učinkovit pa še ekološki.

plenice...jaz kolebam med pralnimi in za enkratno uporabo...moj user posted image  pa za pamperske niti slišat noče...v bistvu je to enako kot allways vložki...sama kemija pa plastika...da ne govorimo kako obremenjujejo okolje. Tako da jaz se nekako nagibam k pralnimi...konec koncev, vržeš jih v stroj in posušiš...saj jih ni treba likat (ker če bi jih pa ne vem če bi zdržala user posted image )...malo po netu gledam kake vse obstajajo in katere so še nekako sprejemljive cene...zaenkrat sem v BC gledala Racmanke, pa na spletni strani www.eko-baby.si  Bom pa sigurno imela par kosov "pampersk" za vsak slučaj, sploh pa če bomo npr. ves dan zunaj, potem definitivno papmperska, ker pokakane plenice pa ne bom ves dan s seboj nosila. Tak je načrt, kako bo pa v resnici bomo pa videli user posted image

Joj HB da je petek...danes sem takooo zaspana user posted image  Potrpim do 13h potem pa šibam domov.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 729
10.9.2010 7:52:02   
MalaNeli
nadinne user posted image saj ne nosiš pokakanih plenic s sabo. saj maš podlogo ki jo lahko vržeš v smeti če je pokakana :) pa potem ostalo plenico daš v eno vrečko. je pa res preprosteje če vse skup vržeš v smeti.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 730
10.9.2010 9:43:58   
obcinarka
punce, če spet mal pošnofam k vam... če vam ni.. kaj pa vem... na bolhi se jih ogromnoooooooooooo prodaja, pa verjamem, da je malo rabljeno, za par mesecev... sm kupka belega c˛&a kosmatenega z ušeski+repkom za 7 eur... razen če imate kakšne predsodke, pa bi želele imet vse novo... samo za info...

pozdravčkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 731
10.9.2010 10:06:31   
phelps
Dobro jutro!

Banjica, midva sva jo vzela v LeClercu, zaenkrat je brez stojala... Mogoče ga dokupimo...

Pranje oblačilc, jaz vse perem sproti (dajem poleg najinih oblačil) z mehčalcem Frosch in sproti zlagam na poličke (eno imam za št. 54-56, drugo za 60-62). Verjetno bom kasneje dala še enkrat oprat brez mehčalca...

Včeraj sva iz otroške sobice znosila ven vse stvari, ki nikakor ne sodijo notri (rože, likalna deska, stojalo za sušenje perila) in v grobem razporedila pohištvo... Upam, da nama uspe misija Ikea dne 25.9., ker res že ful preveč odlašava s tem... V sredo sva nakupila kar precej stvari v LeClercu, mi pa vseeno še kar nekaj manjka... Grem danes na Muljavo pogledat v Casucci  (po novem imajo oddelek za nosečnice in dojenčke), upam, da ni predrago.

Punce, hvala za lepe želje user posted image Zaenkrat se počutim ok, je pa še vedno prisoten tisti zoprni beli tok v velikih količinah in vedno močnejše otrdevanje trebuha... Počivam. Torbo za v porodnišnico pa iz principa ne bom pripravila pred oktobrom user posted image , itak pa nimam še kaj pripravit, ker moram še vse tisto nakupit... Bomo že, pozitivna energija in upanje... Sem mirna. Kljub dogodku v sredo imam še vedno občutek, da bom rodila ob roku.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 732
10.9.2010 12:10:43   
ljubljana
Prodam zibelko Nika  Lip Poljčane če katero zanima. Cena 50 eur.
Oglas na:
http://www.ringaraja.net/maliOglasiPodrobno.asp?akcija=1

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 733
10.9.2010 12:14:05   
Renesme**
Joj, mene je včeraj kar en šok k je ena napisala, da je torbo treba pripravit...sej res ni slaba idejauser posted image , sem si šla po ene prsne blazinice za v P in 2 vložke Vir 80, ostalo bom pa v Tosami, se mi pa ne sanja koliko teh vložkov sem v prvo porabila- zelo veliko...glede na to, da jih je v paketu 10, pa da na začetku vsaj 2 na enkrat uporabiš- je to za cca. 5x zamenjat- se pravi, da ni za 1 dan, ker vsakič ko greš na wc, se spodaj še umiješ...pa če je krvavo ne moreš potem isto dat nazaj..ampak ne mislim pa cele potovalke vložkov s sabo v P nosit, jih bo moj ene 2 paketa na dan.. oz. po potrebi prinesel.

Če katero zanima sem v BTCju v Hali A, spodaj v trgovini, ki ima od Kanz cunjice videla ene par zimskih pajacev znižanih 50%, ni pa bilo veliko, tako da kar hitro pogledatuser posted image , v H&M ni še nič, imajo pa take bolj debele flis jopice in hlačke, kar je pa super za ven za čez pajaca oblečt, ali pa namesto pajaca, ki ga imate za notri...recimo v bolj toplih dnevih je tudi tisto čez dovolj in ne rabi bunde.

Pa za tamalo imam končno darilo za RD- lego kocke Hello Kittyuser posted image

< Sporočilo je popravil Renesme** -- 10.9.2010 12:15:40 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 734
10.9.2010 12:15:03   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Prodam zibelko Nika  Lip Poljčane če katero zanima. Cena 50 eur.
Oglas na:
http://www.ringaraja.net/maliOglasiPodrobno.asp?akcija=1

nič ne pokaže...vsaj meni ne

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 735
10.9.2010 12:19:07   
MalaNeli
meni tudi ne

Neposredna povezava do sporočila: 736
10.9.2010 12:21:50   
obcinarka
ooooooo phelps, sm bla lena pa nism nč kej čekirala, zdej pa preberem nazaj.... samo da je vse dobor, da tako čutiš in veš... in pol je takoj sonce... bodi pridna+ubogaj-.. čaki mal, a če te zgaga ne peče glih več?? kaj bi to pomenlo??user posted image .. lepo bodi, +vs eostale seveda tudi 

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 737
10.9.2010 12:38:32   
Soncchhek
ojla nosečke !

majabar, teža....odkar sme jih pač takrat izbruhala 10....sem jih v teh naslednjih mesecih prodobila skoaraj 4kg. sladkor me kar uboga no...grem sicer kdaj čez....ampak tako poredko da je ok....res minimalno...tako mogoče 1-2krat na teden....pač jem tako kot je predpisano...multizdravouser posted image , ful se trudim s količinami...ipd... pač spremljamo naprej... zdaj sta tu dva kontra mnenja- G ki pravi da zaenkrat še vse ok, ampak se bo treba poredit...in da me imajo s to cuker dieto prestrogo... in ko grem čekirat sladkor pa mi pogleda meritve druga zdravnica....ta pa z mano ful zadovoljna.....samo rekla je, da lahko več jem....da lahko gre teža gor..... kakorkoli....jaz jem kolikor potrebujem ....se trudim da jem še več, ko sem že sita....še kar jem... pa bomo videli.

maa2010, jaz ne bom povijala s pralnimi pleničkami....bomo kar te za enkratno uporabo ( Pampers....od Mullerja ipd....)...Tosama tudi dela pleničke sem zasledila....Upam samo, da ne bo treba na široko povijat.... Poznam kar nekaj mamic, ki uporabljajo tudi te od Mullerja in so menda ok.

v HM-u je meni rekla prodajalka da dobivajo kar naprej zraven robo....da težko napove kdaj kaj dobijo, ampak da še vse " zimsko " pride....

ječi12, itaq...sej sem že rekla da me krajšajte v sonček.....sem morala evropeizirat nick zarad registracije, ker je ena nekje tu gor že sonček...sej veš....user posted image

Oreščki....sem že enkrat napisala...jaz z njimi perem pozimi, ker imam ful občutljivo kožo takrat.....meni so ok......perilo naredijo mehko, ohranijo barve...vonja pač ni..če hočeš vonj dodaš kakšno eterično olje.....ne odstranjujejo pa madežev....oz. se dokupi poseben " prašek" ...naravna stvarca.....da se madeži odstranijo....

Kis? pranje perila....se pravi...daš navaden prašek+ kis....kateri kis...navadni ali vinski???? pol deci do deci na pranje ????

aleunam, jap...v 30 tem tednu sem.....in 1, 5kg skoraj ima fantič.....rekla mi je da je to sicer ok...ampak da se je treba od zdj naprej faj poredit....nekako tako.

sem pa ratala ful okorna...dojenček lepo očitno drži prečni položaj in veselo brca po mehurju..sklanjat se sploh ne morem... se mi kar zdi da ga bom pomečkalauser posted image ...
me še čaka nekaj stvari po stanovanju za pospravit, preuredit....potem pa gremo sortirat cunjice iiiiiiiiiiiiiii...to pa komaj čakam...pa da vidim kaj dokupit...to bodo sicer malenkosti.....glavno da imamo večje stvari...

lep vikend !

Neposredna povezava do sporočila: 738
10.9.2010 13:00:40   
aleksa83
pozdravček

user posted image

medvedek za vse vas, da vam malo polepšam dan,...
Jaz tudi imam občutek, da sem vsaki dan bolj okorna,...

koliko vložkov vir 80 boste kupile??? Samo vijoličaste ali modre ali kako??in koliko,..., razmišljam, da bi preko interneta naročila, preko spletne strani Tosama,....

Joj, da bi se vsaj malo sonček pokazal,..., tak sem utrujena, da je joj,...

moj je že šel delatuser posted image ,  drugi teden pa je v nočni in bo bolj zanimivo, boma več skup, ker sem res sama sebi že malo tečna, ker sem že ful dolgo doma, pa več ne vem kaj naj si začnem,..., po nakupih sama ne morem, ker ne smem dvigovati in nositi stvari, knjige sem vse pametne že prebrala,.., vreme je preslabo, da bi cotike prala, ker jih nimam kam obesit,..., uf, TEČNOOO user posted image
kosilo pa je tudi že kuhano,..

se javim, še kaj tokom dneva,...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 739
10.9.2010 13:14:39   
MalaNeli
ja tut mene zanima kolk vložkov bote kuple. sicer jih bom tut jaz naročla prek spleta, majo zdaj to super, pa itaq jih morem kupit. pa še za mamo jih morm naročat, tk da bo kr vredu pošiljka.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 740
10.9.2010 13:15:33   
maa2010
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Če sem prav prebrala, ima user posted image  pri 30t 1,5kg in to je premalo? Komaj čakam pregled, da vidim koliko ma naš lulči.

jaz sem bila vceraj na UZ in ima nasa user posted image 1550g pri 32T in moja G pravi, da je vse ok, da se vse normalno razvija. Me pa vseeno malo cudi, ker vidim, da imate druge malo vecje mere.

mehcalec za perilo so ga nam v MS v MB odsvetovali, ce ze ne prepovedali zaradi morebitnih alergij. Povedali pa so tudi, da naj dodajamo par zlic belega 100% kisa user posted image Takole, da imam jaz doma sedaj ze kis na zalogi :)

< Sporočilo je popravil maa2010 -- 10.9.2010 13:16:32 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 741
10.9.2010 13:18:42   
philadelphia
phelps sporoči kakšne so kaj stvari na Muljavi in ali so normalne cene. Jaz sem drugače tam blizu doma, pa če imajo kaj pametnega, se še jaz oglasim. Drugače mi je zoprna trgovina in se nerada ustavljam tam user posted image

Punce lep vikend vam želim!!!

Jaz sem šla danes v laboratorij, ker vem, da se začenja vikend in bom praznovala kamor bom prišla (kar pomeni torte in velik hrane-- pa ne vem če se bom lahk zadržala) user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 742
10.9.2010 13:32:33   
phelps
Library, kaj ne poveš, potem si iz mojih koncev user posted image . Fino, se bova kaj dobili na kavici user posted image . Nad Muljavo sem pa razočarana, bila sem konec avgusta in mi je bilo rečeno, da bodo imeli stvari za novorojenčke, imajo pa le od 6 mesecev naprej. Tisto kar je, je bilo videti cute, nisem pa gledala cen...

No in ker nisem na Muljavi nič dobila, sem se zapeljala v BC v Grosuplje in odšla z eno veliko vrečo. V duši mi poje, je pa manj navdušen moj tošl user posted image . V BC imajo res kar nekaj izbire zimskih pajackov (cene od 25 eur naprej), ampak so tisti v nevtralnih barvah pobrani oz. so pobrane št. 62 user posted image . Eden mi je bil ful všeč, pa je bil št. 68, je prodajalka odsvetovala (saj je res brez veze, ker bi ga Phelps lahko nosila ravno na poletje user posted image ). Imajo pa tudi tiste kosmate, ampak meni se zdi premalo za zimo. Bom še malo počakala, ali bom naročila iz LaRedoute, ker sta mi dva prav všeč, pa še cene so normalne (od 25 eur naprej). Bom pa vzela z nogicami in ne z vrečo spodaj....

Vesela, da moj seznam dobiva kljukice user posted image

Mehčalec za novorojenčka se tudi meni zdi ne preveč ok zadeva, zato bomo prali brez, oz. s kisom, kot ste že predlagale...

Simonmojca, kateri voziček si si izbrala?

Obcinarka, jeej, hvala za lepe besede user posted image Ja, zgaga ne peče več, sumim, da zato, ker je Phelps že postavljena na glavo in imam sedaj zgoraj več prostora user posted image

Grem počivat, ker brca kot nora...

Bodite v cvetju in lep vikend user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 10.9.2010 13:39:51 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 743
10.9.2010 14:12:28   
simonmojca
Punce a ste prebrale tole - na 24ur je zapisano, bom samo naslov prilepila - GROZA

Zaposlena v ljubljanski porodnišnici ima tuberkulozo

Zaposlena v ljubljanski porodnišnici, kjer se rodi tretjina slovenskih otrok, je zbolela za aktivno obliko tuberkuloze, ki je prenosljiva bolezen. "Z vsemi potrebnimi ukrepi smo že pričeli," so sporočili iz UKC Ljubljana.

No grem na drugio temo
phelps a pol smo pa skoraj sosede :-) se bi pa lahko kej dobile-dolenke

voziček bom prilepila (v živo je dosti lepši) user posted image

http://soncek.si/si/peg-perego-gt3-modularni-sistem-kiwi-novo-i19167.shtml

user posted image  

posteljica user posted image

user posted image  

previjalno, oblekce in nakupe, ki sem jih naredila pa bom slikala in prilepila.
Zdaj pa grem dam oz. še enkrat v leclerk še po ene stvari, ki sem jih pozabila

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 10.9.2010 14:14:38 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 744
10.9.2010 14:29:50   
MalaNeli
svaka čast. in tako je potem naše zdravstvo user posted image user posted image user posted image !!!

uf, zlo drag voziček. ste vse dale tolk za vozičke?
no,mi2 mama rablenga, pa men je zlo všeč, sicer je barve pač take kakršne je, bi drugač izbrala drugačnega, sam sem si želela tak voziček. pa tut nimam jajčke zravn, si jo bom sposodla. nevem user posted image veliko se mi zdi. mogoč sam meni.

oooo, naš dojenček je pa tako miren user posted image me prav žalosti. hvala bogu da imam pregled v ponedeljek!!! Bom vidla če mi bo delu ultrazvok, čene ga bom vprašala, pa si ga bom plačala.user posted image Sam da vidim da je vse vredu.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 745
10.9.2010 14:32:56   
Renesme**
simonmojca- voziček imam jaz tudi v tej barvi, no samo star model in pliko.., aja pa košaro v oranžniuser posted image  ker v zeleni je ni več...
Posteljica je pa ta tudi zelo lepa in če bi jaz kupovala dimenzije 120X60cm bi tudi to vzelauser posted image

Meni se pa v kleti same vrečke nabirajo, uh bo to luštno pregledovat, ko bo stanovanje zrihtano- komaj čakamuser posted image  pomoje sem na 100 stvari že pozabila....

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 746
10.9.2010 14:55:06   
ljubljana
Bom še enkrat link prilepila ne vem zakaj vam ne odpre

http://www.ringaraja.net/maliOglasiPodrobno.asp?akcija=10&oglas=1

Probajte datumsko iskat.
No pa da se ne boste matrale
tukaj je vsebina oglasa

Prodam zibelko Lip Poljčane, zelo dobro ohranjeno. Cena nove 106 eur. Slika na: http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/zibelke/nika.php >

Ime in priimek:Lea Naslov:/Telefon:041/950-351E-pošta:lea.hladky.turk@gmail.comCena:50

Neposredna povezava do sporočila: 747
10.9.2010 15:21:54   
ljubljana
Sem danes že enkrat pisla, pa se mi je vse obesilo user posted image

Tudi jaz imam GT3, brez torbe in tistega dela za novorojenčke. Lupinico sem dobila šenkano, sem dala pa 3 leta nazaj zanj 345 eur. Samo za voziček v akciji. Sem ga pa kupila predvsem zato, ker sem dobila šenkano lupinico peg pereggo in zato ker sem mislila, da bom zraven lahko rolala in tekla, pa se s premičnim kolesom ne da samo če ga zafiksiraš ampak je potem tako, da je slabše vodljiv. Z vozičkom se zelo zadovoljna, otroka sem vozila po snegu po šodru, po granitnih kockah, čez drn in strn...
Prilagam slikico s pokljuke ko je bil Najmlajši 3 mesece star. Dali smo ga not na spalko, ne kateri je bil kožušček, vot v pajacu, na glavo kapa kapuca, v voziček, čez prevleko od vozička in prevleko da dež, notri je bil od 1-1,5 ure in je spal ko polh vedno je bil topel.
user posted image

Bova pa za naslednje leto kupila chariot CX2
user posted image
Ker se ga da pritrditi na kolo, je za dva otroka, zraven se lahko namontira tekaške smučke, ker mi dosti hodimo tečt na smučeh in mi ni da bi otroke v varstvu pol zime puščala.
user posted image
Cena je 860 ampak srčno upam, da kje naletim na kakšnega rabljenega.

Neposredna povezava do sporočila: 748
10.9.2010 15:59:41   
ljubljana
Ne pozabite poleg vseh stvari v torbo dati tudi poročnega lista ali izjave o očetonstvu z matičnega urada ali csd-ja, zaradi matičarke ki pride popisovat podatke v porodnišnico. Sploh je priporočljivo da očetovstvo uredite že prej, saj letanje po csd z novorojenčkom v lupinici ni prav nič prijetno.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 10.9.2010 16:00:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 749
10.9.2010 16:15:03   
ljubljana
pa še neka slikic od uporabe traku in rute

user posted image
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?