|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
10.9.2010 16:31:45   
MalaNeli
ljubljana ta trejtja slika mi je zelo všeč. je to tvoja? na tej je trak ne. kako dolgo si se privajala otroka vstavljat? user posted image kje si dobla tako lepe barve?

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.9.2010 17:52:34   
kapesanta
jaz sem bila vceraj na UZ in ima nasa 1550g pri 32T in moja G pravi, da je vse ok, da se vse normalno razvija. Me pa vseeno malo cudi, ker vidim, da imate druge malo vecje mere.

teža, ki jo pokaže na UZ je samo nek izračun - od sodelavca ženi so napovedovali po UZ 3,5 kg teže, pa je rodila kar 1 kg težjega... tko da ne se preveč zanašat...
Naši je G namerila 1800g, kar naj bi bilo za to starost kar veliko - no bomo videli, upam da se izkaže da se moti v +

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.9.2010 18:20:07   
emma83
Pozdravček vsem,

jaz sem pa zdaj popoldne odležala 1 urco, mi je ful pasalo. Drugače pa vse po starem, tamali mi 100 na uro razbija v spodnjem štuku.

Naslednji teden bom verjetno skočila do Leclerca v nabavo, si moram prav en seznamček napisati, cunjic mislim, da imam dovolj, rabim kozmetiko, plenice, povijalne pleničke, flaško in dudko. Sebi sem pa mislila kupiti 2 tisti trenirki, ki jih imajo za nosečnice, bosta še nekaj časa potem uporabne in modrce za dojenje. Zihr se mi bo pa zgodilo enako kot renesme, da najpomembnejših stvari ne bom kupila. Aja v H&M sem videla spodnje majice za dojenje, to bomo verjetno tudi rabile, da ne bomo glih z golimi hrbti pozimi dojile, sta pa 2 v kompletu za 20€.

Danes sem se menila z eno kolegico za kavo enkrat pred porodom in mi je rekla, da brez skrbi, da bomo kar vse prvorodke šle čez rok, da se ponavadi tako zgodi. Upam, da ne, ene 2 tedna prej dobi moj izselitveni nalog.

Moram nekaj za večerjo skuhati, pa pojma nimam kaj bi. Moram malo v hladilnik pogledat kaj imam na voljo.

Lep večer punce.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 753
10.9.2010 19:02:44   
aleksa83
pozdravljene!

jaz še tudi moram v nabavo, mislim, pa da čez 14 dni, ko bo plača,.... :)

Pa prej se je sonček pokazal, sem bila takoj zunaj na zraku, sem jedla grozdje kot kakšna velika ;)))

Kaj menite o tem kaj se je v ljubljanski porodniškici zgodilo o sestri s tuberkolozo? Upajmo, da ni kaj hujšega in da bo z sestro in bebicami ter mamami vse vredu,...

Lep vikend želim vsemmm!!!

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 754
10.9.2010 19:35:01   
majabar
soncchhek, potem je vse OK. Ti se dobro pocutis, mali je OK:). Me veseli!!
Sem prihitela prekontrolirat kako sta mamamajca in 3x mami in me veseli, da je vse OK!
aleunam, maa2010, najin je imel pri 31t3d 1902g. Baje tocno na 50% krivulje. Na teden pa pridobi cca 200-300g. Torej je vse OK, ne? Pa zraven mi pise, da je meritev natancna plus minus 200g, torej so napake lahko kar velike.
Jaz sem ravnokar s pregleda. Koncno so potdili, da imam vnetje in sem dobila recept za 7 sveck, 7 dni, FS je 28cm, mali se vedno na glavici, cepili so me proti tetanusu (nisem bila ze vec kot 10 let), sem HIV negativna, srcek bije 148/min. To je to, vse OK. Aja, teza, njena tehtnica kaze 1kg manj kot moja in je spet cudno gledala, da se nisem nic zredila. Po mojih meritvah imam 4,5kg vec, po njenih 3,5. Ampak pravi, da je mali super, da se ne rabim sekirati, ce sem prepricana, da veliko jem. In to vsekakor vem:).

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 755
10.9.2010 19:45:42   
simonmojca
zdravo

alexa ne govori, ko je user posted image  slišal, kaj se je zgodilo je takoj vprašal če greva drugam rodit user posted image  (upam, da se bo vse zrihtalo, ko sem mu rekla, da itak te sestre ni več je rekel, kaj pa njene sodelovke user posted image , pa samo bog ve koliko časa je ona že bolana)

malaneli meni je tudi voziček drag, vendar HB da sta moja starša pripravljena dati tok denarja, ker ga onadva častita (za vsakega otroka isto, bratu sta pri ta prvi isto kupila-voziček+avtosedež, pri drugi za isti znesek sušilni stro, zdaj sem pa jaz na vrsti) imam veliko srečo in sem mojima dvema hvaležna 100/h in ju imam full rada user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 10.9.2010 19:46:35 >

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 756
10.9.2010 19:55:19   
majabar
simonmojca, to je pa res lepo slisati!
Da se povem, kaj se gremo tu. Vsako leto, en mesec imajo navado vecje skupine (kot smo mi, ki treniramo skupaj), da vsak izzreba ime nekoga, ki ga dvakrat na teden obdari s sladko malenkostjo. Seveda, ne ves, kdo je tvoj skrivni obdarovalec. Na koncu meseca se kupi vecje sladko darilo in razkrije imena. Jaz sem kar predsednika zveze izzrebala:).

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 757
10.9.2010 20:21:35   
simonmojca
če se ne motim a ni tvoj predsednik zveze user posted image
ali se motim user posted image  - meni se zdi, da sem zasledila

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 758
10.9.2010 21:08:49   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Sem prihitela prekontrolirat kako sta mamamajca in 3x mami in me veseli, da je vse OK!

A se žr kaj dogaja pri oktobrkah? Grem malo prebrat... Pa super za dober pregled. Teh 7 vaginalnih tablet pa sem tudi jaz dobila za vnetje, na srečo sem že mimo z "zdravljenjem". Je tak neprijeten vlažen občutek, ampak kar se mora se mora.

Malaneli, midva sva kupila (komaj) rabljenega PP Pliko p3 z vsem za 200€. Svetoven nakup, ker je voziček kot nov, res ohranjen. Baje se otrok ni želel voziti v njem. Ga enkrat poslikam in prilepim sem gor. Skratka, ti kar nabavi rabljeno, če imaš možnost.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 759
10.9.2010 21:24:08   
MalaNeli
ja saj mi2 sva nabavla rablenga, takega ko sm hotla. hauck traxxx, sem se zalubla vanj ko sem ga prvič vidla. in je kot nov pa tut sam za 200€.
je pa res da je svetlo moder in če bo punčka bo se pač v modrem vozla. bog pomagi.

Majabar super da je vse vredu.

O joj, oktoberke. res bi blo treba it malo tja pogledat.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 760
10.9.2010 23:07:29   
Majchi
Čer punce!
Hvala za odgvoore glede skrajšanja porodniške. Sem še na drugem forumu vprašala, pa so edgovorile enako.

Jaz grem pa samo še v ponedeljek v službo, potem pa nekaj dni dopusta, mal bolniške, nakar se že porodniška začne. Kako sem vesela! Sploh ne dojemam, da bom končno spet doma. 100 načrtov imam, ful stvari bi rada naredila, ful kolegic, prijateljev, znancev vidla, itd.user posted image  Na koncu spet ne bom imela cajta it rodit, kot prvič.

Za dojenčka in za porodnišnico nimam še čisto nič prštimanega. Ta velike stvari imamo od Lane, ker sva takrat kupila vse novo in v nevtralnih barvah. Manjka nama edino košara, ki jo dobiva od kolegov. Pa košek, kjer bo mali čez dan - tega pa tudi dobiva na posojo od prijateljev.
Potem so pa še oblekice. Tukaj moram pa red naredit. Od Lane ne bo nič v poštev prišlo, ker bo tokrat kontra spol in kontra sezona. Vseen bom vse pregledala, veliko pa baje dobim od mojih bratrancev. V glavnem, kar dost dela me čaka. Lušnega seveda.

Jutri gremo pa mal na Otroški bazar pogledat, popoldne pa na Bled na en piknik k prijateljem. Se že veselim lepega in frej dneva.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 761
11.9.2010 8:00:55   
simonmojca
Jutro punce

upam, da ste dobro spale, jaz sem tko, tko user posted image  sem že ob 21h umrla na kavču user posted image

za lepše jutro

user posted image

vozički midva sva tudi najprej mislila rabljenega, vendar mi je mami rekla, da bi bila neumna če si nebi novega izbrala še posebaj zaradi tega, ker ga onadva plačata in zaradi tega, ker je to prvi user posted image  in bova imela še kakšnega.
Moj plan je 4 od mojga pa 3, čeprav je govoril, da če se bom po obnašanju vrnila na prejšne stanje bom kar skoz user posted image  pa čeprav to pomeni 20let user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 762
11.9.2010 8:55:33   
Renesme**
Dobro jutro

Jaz sem spet bolj kot ne user posted image , včeraj sem ob 1ih zjutraj Tinkari nos pucala, danes je ob 4ih bruhala, ker je smrkelj notr vlekla, potem pa kašljat začelauser posted image , vglavnem...mojih obiskov wc-ja sploh ne štejem, tist ni nič ker tako napol v spanju vse naredimuser posted image ...to se pa zbrihtam, pol se še tamal zbudi in brca...imam pa vedno bolj občutek, da je tole dete prečno, mi tako nogo steguje direkt pod joško, Tinkara je imela tam rit, no na drugi straniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 763
11.9.2010 9:46:25   
nadinne
Jutro.

Uf, jaz sem se pa danes super naspala...me je tudi pobralo že ob 21h na kavču, pa sem spala do 8h...mislil sicer da sem šla parkrat na wc, ampak se niti dobro ne spominjam user posted image Če me ne bi zbudil boleč križ, potem bi splala sigurno pe sedaj user posted image

vozički...jaz imam tudi rabljenega in sicer Chicco trio s3 rdeče barve. Dobila sem ga za 290€ in je kot nov, sploh športni del ni bil nikoli rabljen (je bil še originalno zapakiran)...aja v tej ceni je komplet, torej globoka košara, športni del pa lupinica z avtofixom. Ga moram enkrat poslikat in prilepit tu gor. Evo takle je, samo da je ta nov model, moj pa 1 leto sta in ima malo več bež barver: http://www.chicco.si/ProductDetails/59/pgoid/8226bf70-2eff-4bcf-a43e-719db007e289/lang/Croatian/Doma-in-na-sprehodu---Vozicek-Trio-S3.wshtml

pranje s kisom...uporablja se alkoholni kis...je bel...v bistvu je to kis za vlaganje...jaz z njim čistim tudi kopalnico...ploščice se super svetijo user posted image Pa še fino se prezrači po čiščenju user posted image

tuberkuloza...ja tale primer je pa res smotan...ampak a ni rečeno, da si kužen šele ko zboliš? No verjetno ta sestra niti ni vedela da je bolna...važno da se je umaknila takoj ko je posumila...če se motim me popravite. Mislim da se mora ona sama tudi grozno počutit! Upam da ni nikogar okužila in da so vsi dojenčki, mamice, osebje in družine zdravi! Na žalost je tako, da nikoli ne veš kje je kak bolnik ki te bo okužil...zdravstvo ni nobena izjema.

En primer res prave šlamparije, ki se je zgodil moji sestri...je medicinska sestra in je delala do pred kratkim v bolnišnici...so imeli pacienta s hepatitisom C (to je neozdravljiva bolezen!), ki se je ponesrečil in je ležal na kirurgiji...no, vse osebje ni imelo niti osnovne zasčitne opreme pred kužno boleznijo...in kaj se zgodi moji sestri?! Ko mu je pri jutranji negi menjala/čistila cevko za dihanje (imel je luknjico v sapnik), je tip  "zakašljal" in moji sestri je sluz špricnila direktno v oči...torej na sluznico, kjer se najlažje okužiš. Seveda je bila takoj panika in bla bla...po tem je vso osebje takoj dobilo vso zaščitno opremo, vključno z očali itd. Ampak za mojo sestro prepozno. In to zato, ker so šparali! Seveda je morala moja sestra takoj na kontrolo ali se je okužila, vendar da res nisi okužen se pokaže šele po parih letih (točno ne vem po kolikih)...moja sestra si je šele pred kakim letom na zadnjem testiranju oddahnila, ker je bila negativna. Meni bi se pomoje takoj odpelal, če bi se mi kaj takega zgodilo!

renesme...moje dete me tudi brca tja nekam pod rebra...še nazadnje je bil res prečno, sedaj vseeno upam da se je obrnil...bomo videli v ponedeljek. Moj mehur mu je pa itak za povšter user posted image

No končno je vstat še moj user posted image ...moram narediti seznam za trgovino, da greva v nabavo...imam že pajčevine v hladilniku user posted image

Kaj dobrega skuhajte n uživajte v sončku...vsaj v našem koncu je čudovit dan user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 764
11.9.2010 11:02:27   
Soncchhek
ojla

maa2010,  ja te velikosti in teže bebic so pač različne... vse je ok....saj zdaj še rastejo in rastejo.....jaz pravim naj bodo kar na toplem tam do 38......39 tedna hihi....

simonmojca, krasen voziček! pa posteljicauser posted image !

jaz ga imam še doma od nečakinj... in sem se ravo zadnjič topila, ko sem ga razpakirala...globoko košarico in vrečico in ni da niiiiiiiiii....

jaz tudi sedaj že razmišljam o vseh stvareh za dojenčka ipd... pa cunje se lotim danes sortirat, oprat....in tako dalje....bi rada imela vse poštimano....dam v previjalno....potem pa dopust do poroda....2 meseca hihi....se mi ne zdi prehitro, da začnem počasi vse to urejat pa razmišljat kaj in kako in si naredim en seznam kaj je treba kupit.....itaq kupimo najnujnejše...ostalo pa po rojstvu....ampak je faj da že vnaprej veš stvari......če ne pa si že vse prej nakupiš, pa potem dobiš šepaše teh darilnih bonov pa ne veš kam z njimi.

Do sedaj vem, da rabimo ušesni termometer, banjico na stojalu oz. imam že eno če dobim stojalo ok.....če ne kupim nov komplet ( sem se odločila, da ne bom imela banjice v previjalni.....), pa tisto blazinco za spanje, da je dojenček lepo založen....
tako da če kdo vpraša kaj podarit.....potem povem lepo s seznama kaj rabimo..

majabar, oooo bebica vajina je pa kar konkretna že !!!!user posted image pa faj skrita v tvojem bušiju..... eh vnetje.....čimprej se poštimaj !

punce, lep vikend ! pa še sonček je !

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 765
11.9.2010 11:46:51   
naša beba
končno sem dobla računalnik za minutko, dve, tri...
pa sta že oba za mano priletela... a si se že spomnila kaj bo za kosilo...

halo???, domišljija ne dela danes sploh... rižota?, pečena kura s krompirjem?, pleskavice in krompirjeva slolata?
pojma nimam sploh

nič, grem po skrinji brskat da se bom lahko odločila.
mejte se, ker bo res lep dan... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 766
11.9.2010 12:00:42   
MalaNeli
ojla.
mi2 pa že kuhava, sva povabla na kosilo še mojga brata, ko je ostal sam doma
pa da bo vsaj neki jedu.
potem grema pa h njegovim user posted image user posted image user posted image user posted image mi ni glih najbol, ampak upam da je to vsaj predzadn obisk pred porodom, pol pa tut upam da bo kdo prehlajen al pa bolan, da bom mela dober razlog da nem hotla dol. Mogoč bomo meli pa pol bolši odnos. Zdaj je tak platonski. Me še edn ni vprašu kk je dojenček, a kaj brca, nič. Ful neradi kažejo čustva in men je ful težko. Že pr mojmo vidim da mu je težko, ko si ju želi kda objet, pa ju ne more, ker preprosto nimajo tajga odnosa. user posted image Škoda.

Pa še en super sončen dan bo danes. Tako da upam da se boma mela lepo, kljub temu da se bova 4ure vozla, pa pol morš dol tut sedet, ko kaj drugega tk ne morš počet... Tako da. Bom zvečer padla v postlo.

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 767
11.9.2010 12:20:41   
kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek
če ne pa si že vse prej nakupiš, pa potem dobiš šepaše teh darilnih bonov pa ne veš kam z njimi.

jaz sem bila pa bonov najbolj vesela - smo jih porabili za nakup avtosedeža za po lupinici - sva izbrala Kiddya, ki je od 9-36 in je bil kr zlo drag - tud za Saro bomo kupili ta nov model (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=209223), ki je pa še dražji - 270 EUR - sam po moji oceni definitivno dober nakup

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 768
11.9.2010 13:06:20   
zori82
Pozdravček
evo pri meni je kosilo že na varnem v želodčku user posted image (krompirjevi svaljki, piščanček v smetanovo-zelenjavni omakci in paradižnikova solata) najmi.

Jutri pa dobima obisk pridejo od mojga in moji skupaj pofirbcat stanovanje, čeprav še ni nič opremljeno jih zanima kako zgleda oz. bi se prej reklo da bojo lahko strelali vsak svoje predloge kje ina kaj pa kako postavit. Tako da bo jutri pestro, ampak itak se bom samo zraven smejala in kimala pa tak hud prepih bom mela v ušesih user posted image user posted image user posted image

Sicer sva pa koplet spalnico že najdla, jo greva v torek še naročit pol pa čakat da jo pripeljejo. Do takrat je pa turboseksimus user posted image (turbomaksimus) v igri. Dans greva pa še malo sedežne pogledat, če se bo kje kaj poceni najdlo user posted image .

No zdj pa še malo v vodoravn položaj, da si naberem moči za popoldansko tekanje po trgovinah.

Lep sonček vikend vam želim user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 769
11.9.2010 13:14:49   
Soncchhek
kapesanta.....ja saj boni so ok....zato pa pravim, da prej kupit najnujnejše...ostalo si pa nagledaš, da ko dobiš bon....evo pa gre nekdo pol kupit....

jaz sicer vse imam od nečakinje....mala ima sedaj 2 leti....tako da vse take večje stvari pridejo od nje ( voziček, previjalna, lupinca....da ne naštevam)....banjico pa ne bom uporabljala v previjalni, ampak posebej.....se da namontirat na stojalo....zdaj moram samo najdit, če se kje kupi samo stojalo...če ne pač kupimo taveliko banjico na stojalu in je.

Aja, vedno pozabim glede kozmetike napisat....jaz bom nabavila od Wellede.....saj kolikor sem brala....je najboljše imet za dojenčka trdo milo... pa kakšno olje za telo al kaj... moram vse sestro popvprašat kolikokrat se kopa bebico s čim se jo namaže in tako dalje...

Sem pa že začela počasi sortirat cunjice... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ......nekaj bo seveda treba dokupit...ker je nečakinja rojena julija....pa imam zimske pajacke vse 68.....74.... enega imam edino 62....

evo, kosilo že diši...
lep dan

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 770
11.9.2010 14:57:57   
pajac
Ojla user posted image en vroč in vetroven pozdrav iz Šibenika user posted image

Evo, mi smo skoraj že ves teden tukaj in naš dopust ni nič kaj prijeten, ker je Peter spet zboleluser posted image Namesto da bi mu šlo počasi na boljše je pa vsak dan slabši in danes ne more ne pit pa ne jest, madlje pa ima kot Triglavuser posted image user posted image user posted image

Sicer jaz sem ok, razen, da sem neprespana. Prva dva dni otročka nisem čutila dobro (verjetno se je zaradi vsega dogajanja umiril), no zdaj pa brca in lomasti po trebuhu, ampak se mi zdi da se je obrnil. Moram pa priznati, da sem bistveno bolj okretna kot doma, ker se na noč dvignem vsaj 10 x da pokrijem Petra, ali mu dam kaj za pit in sem si natrenirala trebušne mišice user posted image

Vreme nam še kar služi in če ne bi tako pihalo bi lahko bili ves dan zunaj, tako si ne upam, da ga ne bo še bolj zdelalo... Je pa sitno bit v hotelu, zdaj vidim, da res imam raje kamp...

Kaj novega?? Razen TBC ja v porodnišnici?? No s strokovnimi dogajanji sem kar na tekočem..
Glede tega nič skrbet, mreža za TBC v Sloveniji je ful dobro organizirana in res deluje, kljub temu, da za njo večina ni nikoli slišala...

Bejbe, grem pogledat, če se je peter kaj že zbudil, da ga mal pocartam.. preberem vas pa ko bom prišla nazaj.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 771
11.9.2010 16:19:12   
majabar
simonmojca, moj je glavni trener;).
aleunam, me veseli, da ti je pomagalo. Jaz sem jih sla zdaj iskat in ponoci zacnem s terapijo. Kar komaj cakam, po dobrih dveh mesecih vnetja! Sem pa danes sanjala, da mi je voda odtekla:).
pajac, skoda, da ne gre po nacrtih. Upam, da se cim prej pozdravi!

Neposredna povezava do sporočila: 772
11.9.2010 18:02:17   
aleksa83
Pozdravljene,...

Joj, meni pa se je sanjalo, da nisem znala user posted image poviti v plenice,...., mislim to sem že 1000 krat delala, ker sem skoraj vse bratrance in sestrične čuvala, ko so nili mali,... in verjetno sem si na glas ponavljala kako in kaj, ker se mi je moj vjutro samo smejal in rekel, da koga sem tolikokrat previjala,..user posted image

Drugače pa sem danes že malo boljše, malo se je sonček pokazal in že imam več energije in vsega, sem danes kosilo kuhala, pa cote sem prala, puding skuhala, pa še marmorni kolač spekla, pol pa sem 3 ure spala, kot da bi me kdo s kladivom po glaviuser posted image Smo baje imeli obiske, pa me sploh niso mogli zbuditi :...
Ko spimo, pač spimo, kaj naj zdaj ...user posted image

Pozdravček vseemm
jutri pravijo, da bo še več sončka, in upam, da res :)))

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 773
11.9.2010 20:13:20   
aleunam
A je jutri Leclerc v MB odprt?user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 774
11.9.2010 21:12:24   
pesjanarka
Pozdravljene punce, po dolgem času se zopet oglašam.

Pred 3 tedni sva bila na 3D in so nama potrdili, da je punčka :).

V tem času mi je uspelo izbrati voziček: http://www.baby-spa.si/ Ima kdo kaj izkušenj z njimi?

Vse bolj se nagibam k epiduralni, zato kolebam me porodnišnicama KR in jesenice. Saj ne vem, če ste se v vmesnem času kaj pogovarjale o tem ali ne. A če ima katerakoli kako mnenje o teh dveh, bi ga bila zelo vesela.

lp

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?