vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: fluf vesna_b aaa jest si ne predstavljam it s taščo... ker onedva moreta it v hotel ( ), jest pa v živlen nisem bla v hotelu... no, men tud hotel ravno ne diši najbolj. probala sem pa že vse, od hotelov, apartmajev, prikolic in šotorov. kamp varianta je sicer meni najbolj všeč, potem paapartma. ok, šotor sva prodala, ko se je tamala rodila, saj je bil premajhen. novega pa še nisva kupila. imava pa še vso opremo. no, pa s šotorom moj pred mano tud še ni bil... hotel mi potegne sam za kake toplice, pa še to zato, ker je ponavadi za 3 dni. mi gre pa na živce na uro gledat... pa se preoblačit... hillmagic - ne, nisem gledala boksa, ni to moj šport. čeprav sem pa zelo vesela rezultata aja, še to- pa saj se bo tvoj ohladil. mogoče je pač res utrujen, in takrat imaš hitro dovolj. vse se bosta zmenila, boš videla... kengurujček naj bi bil od enega meseca dalje. meni je všeč, tamali je pa tudi bil. drugače so pa pri nas tamali v pritličju, saj pravijo, da grejo lažje tavelki po stopnicah dol, ko grejo ven, ko tamali, hodijo pa res vsak dan ven. to mi je všeč. če je kako blato, imajo spodnje učilnice tlakovane terase, vsaka svojo, potem pa veliko igrišče, ki pa je skupno. kar se tiče morja - kaj pa majo postrani za gledat? vsak zase ve, kaj mu paše oz koliko bo kompliciral. je pa res, bolj, ko kompliciraš, slabše je... fluf - ti si bila pa pridna. je še kaj??? tiramisuja? no, pri nas je pa bil tale vikend mal na off... v petek sem oprala 2 stroja, v soboto smo šli v Lj, na obisk, pa moj bi moral jit na polet nad Bledom, pa so odpovedali zaradi slabega vremena, šli smo na pozno kosilo (smo imeli pozen zajtrk in smo pojedli sam zelenjavno juhico, preden smo šli, ob pol poldne), potem pa smo šli v h&m kupit nekaj za dojenčka. sem rekla tamali, da lahko ona izbere. no, zapičla se je v roza črtaste hlačke in roza bodi. ha ha ha, sem se smejala. bolj, ko sem ji iste zelene hlačke ponujala, bolj se je ona za roza zagrela. sicer v nevtralni barvi je bilo vse plišasto, tako da nisem kupovala nič, razen bodije i love mum, potem smo šli na kavo, kjer je tamala uživala v barvanju, in nato še v c&a. tukaj smo končno našla 2 nevtralna bombažna pajacka, nevtralnih barv, in je tamala potem izbrala enega. kako se ji je fino zdelo... no, sedaj imamo tudi za iz porodnišnice že nov kompletek. včeraj je prišel svak domov, z družino, pa še sestrična od mojga, in sem kuhala kosilo. no, solato je tašča naredila, ostalo jaz. pismo sem popoldne žekomaj hodila, saj sem bila še od sobote precej boga. noge mi že zatekajo... sicer ne vsak dan, sam če sem velik na nogah. no, včeraj je bila tamala malo sumljiva, ponoči jo je začela kuhat vročina, tako da smo danes kar doma. pa jutri tud še bomo. sam zanimivo, ker nismo bili nekaj full zunaj v soboto. no, pa saj tud meni paše mal možgane dat na off... itak pa sem že v petek povedala moji nadomestni, kaj ima danes za delat. odločbe za dopuste, za 200 ljudi. dost delabo mela... pa še da v program vnese, pa skuvertira, pa razdeli... aja, pa danes pečem krofe. se mi jih že cel teden lušta, tako da.... njami... ej, jaz tud full uživam v peki. prav sproščam se ob tem nič, dovolj za enkrat. se še kaj tipkamo
|