bučkabb
|
eh grrrrrrr, mi je ven vrglo pa tolk sem napisala no gremše enkrat na kratko: - sterilizator ga nismo imeli in ga tudi ne bomo, v prvo sem dojila do 7 meseca, potem pa smo imeli flaško samo za mleko zvečer in zjutraj, dudo pa tud samo nekje od 3 do 9 mes. , tak da smo po potrebi samo prekuhali, upam da bo tudi tokrat vsaj približno tako, če ne še boljš glede kg sem jaz na +10, tak da ste lahko vse kr tiho, se pa sicer nič ne sekiram, ker sem jih v prvo naklofala +18 in je šlo večina kr takoj dol, sem pa bolj suhica in semi drugje kot v bušija ne pozna velik, no mal okoli riti še , sam ni panike drgač pa smo mi v veselem pričakovanju, bolj kot mami se na prihod našega novega člana pripravlja njegova sestrica, ma takšne priprave, da dol padeš, ne vem kje jih jemlje, glede na to da ma 2,5 lete, bomo mel kr pestro pri nas, ko bo ona htela skoz pomagat in ga kr cartat sedaj je že odločila kje bo spal in je naštimala mu en mickan povšterček v postlo, seveda v najino na sredino, al pa ga prestavi v svojo in reče da bo zraven nje spal, kinderpeta še nimamo namontiranga, tak da ma domišljijo...... potem ma še pripravljenje vlažilne robčke s katerimi mu bo rito brisala ko se bo pokakal, tak da glede tega že tud mamo priskrbljeno... no ko sma ble pa v trgovini, pa je hotela že nabavit flaško in dudo, ko majo zdaj paket od Lina( škatl alina, žogica, duda in flaška), tak da se dogaja......
|