vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: fluf kira je razlagala, da majo v Kiku bodije ne preklop? vesna? ne vem, a sm jest kiljava, ampak jest jih ne v Kiku ne v H&M nisem našla... mene zdej šoping mrzlica daje ja tudi v kiku jih dobiš, sam ne vedno, sem jih pa jaz v soboto kupila v h&m... v ljubljani, na rudniku lili - super za voziček. in ja, tud pri nas je krofov skoraj zmanjkalo. še 3 imam, pa sem jih delala iz cele kile moke mojmu se je kar smejalo, ko je iz službe prišel... hm, moj je bil prejšnji teden nekaj nataknjen. pa sem ga na konc kar ignorirala, pol me pa vpraša, če sem še kaj tečna. sem rekla, da sam tolk kot on... no, je šlo mimo brez večjih nesoglasij in prepirov. drugač pa najin kreg - bikica in dvojček... jaz sekregam, on pa me gleda in vsake toliko kaj pove, kar pa me še bolj raz...pištoli, he he, in pol jaz potegnem marsikaj na plan. še kaj mi je njegova mama naredila oz rekla. pa mi ni jasno, zakaj res ne. ampak se pa ponavadi pogovorimo do konca, saj če se moj slučajno noče pogovort, mu rečem sam to, da je pote4m to zaključeno in da se zarad tega več nima pravice trmat in kregat. ja, saj vem, teptam... kokapoka- srečno danes, če že ni mimo. upam, da so bili boljši rezultati. 9janja - pa kak bodi z dolgimi rokavi ti bo tudi prav prišel, veš, čeprav bo poletje evo, toliko za danes od mene. sem še vedno doma, jutripa grem spet malo v službo. me že kličejo , kaj šele bo... čauči bejbe
|